![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Scenarist amator - semi profesionist
Last Updated: Mar 15 2018 08:55, Started by
jimmyy
, Mar 14 2018 23:25
·
0

Posted 14 March 2018 - 23:25

Salut,
Cum gasesc un scenarist amator/semi-profesionist. Eu ma gandeam la un student la scenaristica (sper ca exista specialitatea asta). Exista site-uri unde as putea posta o cerere? Cam cum se calculeaza pretul? in functie de pagini/scene scrise? Mersi |
Posted 15 March 2018 - 04:39

UNATC Asta a fost si primul meu gand, dar nu e usor. Am gasit lista studentilor, apoi i-am cautat dupa nume pe 4-5, greu sa-i gasesti, nu prea au activitate sau date de contact, si oricum lista studentilor publica e pentru cei de la regie, filmari, sunet, deci nu scenaristi. Plus ca nu am gasit nici un forum al studentilor, sau asa o pagina pentru studenti. Stii tu de vre-una? Au un fel de anunturi, pe care o sa incerc sa postez si eu, dar cred ca sunt cenzurate de administratie, de facultate... Eu speram ca poate e vre-un alt site de casting, acolo in teorie ar trebui sa fie mai multi de la mai multe unviersitati, in care sa pot sa pun un anunt si pentru scenaristi (de obicei sunt pentru actori). Daca aveti alte idei cum sa contactez cativa studenti sunt binevenite. Edited by jimmyy, 15 March 2018 - 04:39. |
Posted 15 March 2018 - 07:44

Posted 15 March 2018 - 08:55

Daca aveti alte idei cum sa contactez cativa studenti sunt binevenite. Lipesti un anunt pe usa de la intrare in camin si altul la un avizier de pe holurile facultati. Sau cauti grup de studenti pe facebuc. Mai nou am inteles ca fiecare clasa are creat cite un grup dinasta de facebuk, ca sa se poata anunta intre ei cind au examene. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users