Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @cotzi!

La mulți ani @hvz!

Ciperci otravitoare?

Problema de assembler x86
 Te lepezi de caini/pisici?

Burn-in-ul la OLED-uri

Para de dus

Zgomot masina de spalat noua
 Solutie transfer ape murdare

Inlocuire folie silicon telefon

problema receptie posturi

Memorii USB 3.0 merg doar pe port...
 Se modifica numerotarea sectoarel...

Daikin, ce model sa aleg...

Conectare 2 PC-uri

Nokia sau Motorola
 

despre sistemul unui tv

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
tarzaan

tarzaan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 704
  • Înscris: 20.03.2009
Pentru ca e vorba de os-ul unui televizor si pt ca nu vad alte subforumuri mai nimerite o sa intreb aici - am luat acum un tv hitachi (e bun?- de 750ron) si vad ca pot intra pe net... pe google cu el. Se poate virusa sau strica, ca orice windows, sa fiu atent pe ce site uri intru? pot instala ceva pe el, eventual antivirus? am dat sa instaleze google chrome dar nu mi-a aparut nimic.

2. un alt tv, un samsung la fel de performant se putea conecta la google etc? nu am vazut dar nici nu am cautat prin optiuni. La hitachi aveam totul mura in gura, butoane pe telecomanda sau afisaj pe ecran, bravo lor si vai de samsung, care e chiar mai scump cu 80ron, dar care parca se vedea mai bine, sau ma insel?
3. am vazut ca pot inregistra pe stick ce e la tv, dar apare si un mesaj ca e viteza stick ului prea mica. N am verificat inca ce/daca a inregistrat, deci se poate? un hdd se poate cupla la tv?
4. daca ametesc posturile, adica dau repede de pe unul pe altul etc, are ceva? vreau sa fiu atent cu el, cine stie ce mai pateste. Si asa odata s-a oprit din senin si la inceput apareau unele erori la citirea cardului rds.

Edited by tarzaan, 14 March 2018 - 11:38.


#2
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 65,743
  • Înscris: 15.06.2004
Ai televizor cu Windows instalat sa inteleg ?

Se muta pe aria corespunzatoare.

#3
mybrandnewmail59

mybrandnewmail59

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 21.01.2018
Hitachi - ce model exact este ?
Orcum, chiar daca ai net pe el, asta nu inseamna ca are si un sistem de operare adevarat (gen android, tizen).
Deci, sansele de virusare sint cam 0,00000000001%

Samsung - n-am inteles aia cu mura si cu gura.
Uneori nu conteaza pretul, unul ieftin se poate vedea mai bine ca unul scump.

Inregistrare - stickul e prost, ce n-ai inteles ?
De ce nu ai verificat si ai intrebat aici pe forum ?
Vrei sa verificam noi daca s-a inregistrat ?
Da, de obicei se poate conecta un hard disk, trebuie sa ai grija la 2 chestiuni:
1. marimea maxima suportata
2. alimentare - ori conectezi cu cablu cu 2 mufe USB, ori alimentare separata (prin alimentator, daca are hardul, prin cablu usb....), ori merge direct cu o conexiune simpla, un singur cablu usb, mai ales daca tv are port special pentru hard.

#4
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,656
  • Înscris: 29.06.2006

View Posttarzaan, on 14 martie 2018 - 11:32, said:

m luat acum un tv hitachi (e bun?- de 750ron)

bravo lor si vai de samsung, care e chiar mai scump cu 80ron
vezi ca moneda nationala e leul (LEU)

#5
mybrandnewmail59

mybrandnewmail59

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 21.01.2018

View Posteiffel, on 14 martie 2018 - 11:39, said:

Ai televizor cu Windows instalat sa inteleg ?

Tv Hitachi cu WIndows pe el !!!!!!! Posted Image Posted Image
Gluma zilei !!! :)

Edited by mybrandnewmail59, 14 March 2018 - 11:40.


#6
ducutu

ducutu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 15.03.2005

View Posttarzaan, on 14 martie 2018 - 11:32, said:

daca ametesc posturile, adica dau repede de pe unul pe altul etc, are ceva? vreau sa fiu atent cu el, cine stie ce mai pateste.

Dar tu nu ametesti in situatia data ? Intreb pentru un prieten.

View Posttarzaan, on 14 martie 2018 - 11:32, said:

Pentru ca e vorba de os-ul unui televizor si pt ca nu vad alte subforumuri mai nimerite o sa intreb aici - am luat acum un tv hitachi (e bun?- de 750ron) si vad ca pot intra pe net... pe google cu el. Se poate virusa sau strica, ca orice windows, sa fiu atent pe ce site uri intru? pot instala ceva pe el, eventual antivirus? am dat sa instaleze google chrome dar nu mi-a aparut nimic.
2. un alt tv, un samsung la fel de performant se putea conecta la google etc? nu am vazut dar nici nu am cautat prin optiuni. La hitachi aveam totul mura in gura, butoane pe telecomanda sau afisaj pe ecran, bravo lor si vai de samsung, care e chiar mai scump cu 80ron, dar care parca se vedea mai bine, sau ma insel?
3. am vazut ca pot inregistra pe stick ce e la tv, dar apare si un mesaj ca e viteza stick ului prea mica. N am verificat inca ce/daca a inregistrat, deci se poate? un hdd se poate cupla la tv?
4. daca ametesc posturile, adica dau repede de pe unul pe altul etc, are ceva? vreau sa fiu atent cu el, cine stie ce mai pateste. Si asa odata s-a oprit din senin si la inceput apareau unele erori la citirea cardului rds.

1. E bun. Nu. Nu
2. Daca e la fel de performant, da. Nu te inseli.
3. Da. Da.
4. Nu, dar fii foarte atent cu el.

Edited by ducutu, 14 March 2018 - 11:53.


#7
mybrandnewmail59

mybrandnewmail59

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 21.01.2018
Holy f*ck, chiar a intrebat aia cu posturile, nu am vazut editarea mesajului ?! :)
Nu, nu pateste nimic daca le schimbi repede.
Inevitabil orice tv smart are si bug-uri.
Daca iti face asemenea figuri, garantie / retur / service, depinde de situatia ta.
Si eu am patit o data, o singura data la samsung, am dat incet de tot, am schimbat imediat postul, pe postul nou a fost o fractiune de secunda sonorul foarte tare (mult mai tare decit inainte sa-l dau incet).
Vezi daca are televizorul actualizare software - probabil nu are.

#8
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 65,743
  • Înscris: 15.06.2004

View Postmybrandnewmail59, on 14 martie 2018 - 11:40, said:

Tv Hitachi cu WIndows pe el !!!!!!! Posted Image Posted Image
Gluma zilei !!! Posted Image

Ptr ca a deschis topicul pe aria de... WINDOWS.

#9
sarac.lipit

sarac.lipit

    C螽d e演i condus de pro演i, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,828
  • Înscris: 14.06.2006

View Postxcit, on 14 martie 2018 - 11:39, said:

vezi ca moneda nationala e leul (LEU)
Citești facturile la bãnci?
Referitor la TV
Nu instaleazã nimic!!!!!
Are preinstalate programele pentru net, inclusiv facebuci, dar filmulețele nu prea merg...procesorul e zlãbit...trebuie setat sã nu ruleze!!!!!
Iutubu suuper!!!! Cautã din prima doar filmulețele HD și se vãd demențial!
Cam greuț cu telecomanda pînã te obișnuiești
Merge HDD extern de 1tb
Pentru înregistrare, trebuie formatat hdd în sistemul tv!!!
Sunt cu și fãrã WI-FI , doar LAN
Poți freca cum vrei canalele....el schimbã cum vrea el, nu se blocheazã
E bine sã introduci hdd cu el oprit
O sculă bunã, mai performant ca sony-ul meu dar mai zlab la imagine.

Edited by sarac.lipit, 14 March 2018 - 12:55.


#10
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,656
  • Înscris: 29.06.2006
deci tu la magazin vezi preturile in RON da? Tv-ul l-a cumparat de la banca la cursul oficial? Mi-ai dat o explicatie de m-ai lasat uimit...

#11
tarzaan

tarzaan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 704
  • Înscris: 20.03.2009
mersi; filele inregistrate de pe tv au format .ts, nu le pot deschide sau or fi corupte ca stickul e prea incet. Un convertor online de .ts a dat eroare, deci nu stiu daca o sa pot inregistra si chiar vroiam. Deci un hdd trebuie neaparat formatat in sistemul tv? nu stiu daca are optiunea asta un hdd.

2. la samsung am incercat toata telecomanda, nu avea de internet ceva, nu stiu in optiuni... Deci sigur puteai intra pe google, youtube etc cu el? de ce nu au evidente aceste optiuni televizoarele? de varza ce sunt

Deci nu se viruseaza. Am intrat pe Netflix, care e in meniul televizorului, unde vezi filme, prima luna gratuita dar iti cere datele cardului si zice sa intrerupi tu abonamentul, l-am intrerupt, sper ca nu e vreo teapa.
3. Deci daca trec repede prin posturi, fara sa mai astept imaginea, numai sa vad ce film e, ziceti ca nu-l bulesc. Cu toate ca el se va chinui sa decodeze rapid cardul rds.
Inca nu sunt sigur daca hitachi se vede mai prost ca samsungul. Are optiune de updatare.

Edited by tarzaan, 14 March 2018 - 13:07.


#12
sarac.lipit

sarac.lipit

    C螽d e演i condus de pro演i, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,828
  • Înscris: 14.06.2006

View Posteiffel, on 14 martie 2018 - 12:20, said:

Ptr ca a deschis topicul pe aria de... WINDOWS.
Exact windoz 8.3 optimizat pentru diagonala 80!!!

Are opțiune formatare în sistem, ultima parcã din meniu..ceva legat de RECORDING.... Te întreabã dacã sigur ești sigur....tu dai îhîm...cîteva secunde și gata!
Tind sã cred cã ecomparabilã imaginea cu samsung la același preț, incomparabil cu sony la aceiași bani..dar și utilitãți mai puține la sony

Edited by sarac.lipit, 14 March 2018 - 13:11.


#13
Al3xandru35

Al3xandru35

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,325
  • Înscris: 30.09.2011
Nu stiu de ce, dar initiatorul, pe langa ca e atehnic, si scrie intr-un stil de ridica alte 999 de intrebari, pare cam paranoic. Nu am nimic personal vis a vis de tarzaan, decat reactia care apare in avatarul dansului.

Si ceva on-topic, nu te mai alarma tu atata ca nu se viruseaza teveul. Nu se vede mai bine ca samsung. Nu se buleste. Si care-i faza cu updatarea? Si ala Samsung are optiune de updatare.

#14
mybrandnewmail59

mybrandnewmail59

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 21.01.2018
Filmarile de pe TV se pot viziona strict doar pe acel TV.
Nu merg pe calculator, nu merg pe alt TV.
Nu exista conversie si nici o metoda sa le vezi in alta parte.
Era odata, pentru anumite serii mai vechi de Samsung, trebuia sa modifici ceva prin soft (root....)

Poti sa bagi orice hard sau stick suporttat, o sa-l formateze televizorul singur.

Nu te duce capul sa spui model exact de TV, nu-i asa?
Ti-am zis pe direct si tot nu ai spus modelul de TV.
Deci, cum sa ghicim noi ce face Samsungu ala al tau ???

Nu e teapa netflix, trebuie d-ar sa-l anulezi in perioada de gratuit.

N-ar nici o treaba schimbat rapid postul.
Dar stii ca poti sa vezi doar Info, fara sa schimbi postul.
Apesi pe butonul Info, apoi sagetile sus/jos sau stinga/dreapta.
Sau apesi Channel List si mergi in lista.

Fa-i update, poate ai noroc si NU se buleste :) :)

View PostAl3xandru35, on 14 martie 2018 - 13:27, said:

Nu stiu de ce, dar initiatorul, pe langa ca e atehnic, si scrie intr-un stil de ridica alte 999 de intrebari, pare cam paranoic. Nu am nimic personal vis a vis de tarzaan, decat reactia care apare in avatarul dansului.
Ai citit si alte topicuri de-ale lui ?!
O sa te crucesti! :) :) :)

#15
spooky51

spooky51

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,815
  • Înscris: 29.09.2006
Instaleaza cat poti de repede Panda Antivirus for Hitachi Television (posibil sa-l ai gratuit timp de un an, verifica prin meniuri). Filmele nu se pot corupe decat daca le deschizi cu Adobe Photoshop, pentru ca ti le face in format .psd si le vezi ca o iconita rosie cu niste trandafiri pe ea.

#16
mybrandnewmail59

mybrandnewmail59

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 21.01.2018
Bah asta o sa puna botu'!!!
Posted Image Posted Image Posted Image Posted ImagePosted Image

Edited by mybrandnewmail59, 14 March 2018 - 13:51.


#17
sarac.lipit

sarac.lipit

    C螽d e演i condus de pro演i, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,828
  • Înscris: 14.06.2006
Netflixu' are boton specializat pe telecomandã. Este cel mai mare alb și scrie NETFLIX maaare, complet de zici cã asta-i firma tv'ului...
NU se poate renunța la serviciu, cel puțin la ãla cu WI-FI. O sã mã uit și la cel doar cu LAN...dar  nu cred.

View Postxcit, on 14 martie 2018 - 12:49, said:

deci tu la magazin vezi preturile in RON da? Tv-ul l-a cumparat de la banca la cursul oficial? Mi-ai dat o explicatie de m-ai lasat uimit...
Hai sã te uimesc cum sãrãcești un popor.
Tragi o inflație cu 4 zerouri, apoi scoți denumiri gen rol, leu greu, ron, leu nou, faci calculele în altã monedã europeanã pentru absolut orice, dar sracii îi plãtești la cît ți se scoalã conversia în una din denumirile mai sus menționate.
Te-aș uimi și unde pleacã toate veniturile tãntãlãilor de mai muncesc pe nimic aici...dar nu e locul.
Mai bine dezbatem meniul teve'ului

#18
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,656
  • Înscris: 29.06.2006
aia e alta discutie cu prostirea, eu m-am adresat initiatorului ca preturile sunt exprimate in lei la magazin, nu in ron.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate