![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Recomandare filme gen Fargo, No country for old men, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Last Updated: Mar 04 2018 19:53, Started by
Rooberrt
, Mar 02 2018 12:17
·
0

Posted 02 March 2018 - 12:17

Salut! Dupa cum spune si titlul, sunt in cautarea unor filme in genul celor mentionate: Fargo, No country for old men, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, There will be blood, poate si Twin Peaks. Stiti, genul ala de filme care se desfasoara intr-un orasel pustiu din sudul (nu e musai, vezi Fargo sau Twin Peaks) Statelor Unite, unde toata lumea cunoaste pe toata lumea, isi fac aparitia cafenelele alea tipice unde se ia de obicei micul-dejun, motelurile pustii etc. Multam!
|
Posted 02 March 2018 - 12:30

Collateral
Sexy Beast Reservoir Dogs The Usual Suspects Get Carter Lock Stock And Two Smoking Barrels Snatch True Romance Rocknrolla The Big Lebowski Burn After Reading |
Posted 02 March 2018 - 12:33

Collateral Sexy Beast Reservoir Dogs The Usual Suspects Get Carter Lock Stock And Two Smoking Barrels Snatch True Romance Rocknrolla The Big Lebowski Burn After Reading Pe unele le-am vazut, dar o sa arunc un ochi peste celelalte. Multumesc pentru recomandari! |
Posted 02 March 2018 - 12:51

Gen morometii versiunea americana.
Incearca:True Detective sau American Gods (nu indeplinesc 100% criteriile tale dar e posibil sa iti placa). |
Posted 02 March 2018 - 13:53

Collateral Sexy Beast Reservoir Dogs The Usual Suspects Get Carter Lock Stock And Two Smoking Barrels Snatch True Romance Rocknrolla The Big Lebowski Burn After Reading |
Posted 02 March 2018 - 14:16

The sunset Limited...cred ca asta o sa iti placa daca vrei filme cu circuit inchis in care se cunosc toti consatenii.
![]() |
Posted 02 March 2018 - 15:02

A Simple Plan, Hell or High Water, The Ice Harvest, Red Rock West, Blood Simple.
The Guard, Adam's Apple, Calvary. Actiunea nu se desfasoara in America, dar cred ca merita urmarite. |
Posted 02 March 2018 - 15:55

M.F.A. (2017), Good Time (2017), Super Dark Times (2017).
mie personal, aceste filme mi s-au parut ca aduc ceva ceva cu Fargo sau Twin Peaks. Fargo-ish. |
Posted 02 March 2018 - 16:09

Exista si serialul Fargo. Apropiat ca atmosfera ,mai ales primul sezon.
Cauta si alte filme facute de fratii Coen. Incearca si Winter's Bone,un fel de Baltagul americanesc. Edited by edigee, 02 March 2018 - 16:14. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users