![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
ce cryptomenede dețineți?
Last Updated: Apr 14 2018 22:20, Started by
babarzotea
, Feb 24 2018 22:02
·
0

Posted 25 February 2018 - 21:15

Cum naiba sa fie memoria RAM de PC la fel ca aia de mobil?
Daca ar fi asa, ar trebui ca telefoanele sa arate ca niste caramizi. |
Posted 25 February 2018 - 21:24

In caz ca nu stiai, si PC si mobil au DDR3. Ca nu arata la fel e alta treaba, dar RAM-ul tau defapt sunt niste chipuri. Ei bine, un chip dinala de pe o placuta de RAM exista pus fix deasupra procesorului din telefon. Ca pe mobil este DDR3L, la 1.2V sau chiar mai jos e altceva, dar tot DDR3 este. Mai nou DDR4.
|
Posted 25 February 2018 - 21:28

Nu cred ca functioneaza cum iti imaginezi tu.
DDR(nr) indica o clasa de viteza. |
Posted 25 February 2018 - 21:31

NU imi imaginez nimica. Ia tu un manual de service de la un telefon, cauta si vezi ca este fix cum am spus eu. Daca tot nu ma crezi, sa vad daca mai am placa de baza de la G3-ul mort sa fac si sa urc poze. De exemplu, manualul de service de la S6 G920F, in block diagram, in inauntrul "Application Processor" nu cumva scrie LPDDR4? Low Power Double Data Rate 4th generation. Putere mai scazuta decat Double Data Rate 4th generation conventional, pentru PC. ![]() Edited by Al3xandru35, 25 February 2018 - 21:36. |
Posted 26 February 2018 - 08:57

RON.
Eu detin aceasta "criptopseudomoneda".Am ales-o,pentru ca si bancile romanesti o amintesc mereu.Am incredere nemarginita in banci,deci automat si in RON. RON(I) multi sa aveti. |
Posted 26 February 2018 - 10:37

Subiectele astea arata doar nivelul educatiei financiare din Romania.
Edited by c_alecs, 26 February 2018 - 10:37. |
Posted 26 February 2018 - 12:25

Romţnia, ţara unde schemele ponzi nu sunt interzise, spre deosebire de europa.
Există zeci de ţepari aici sau străini ce fac aici afaceri dând ţepe, iar autorităţile se ceartă între ele pt kovesi si alte prostii |
Posted 14 April 2018 - 07:33

Eu deţin criptomoneda Mile Flying Blue. O minez folosind cardul de la BT în mod normal zi de zi, pot să o vând contra curse aeriene Tarom, Air France şi KLM la cota de 0,0067 euro/milă şi pot să investesc în ea cumpărând-o de la Air France cu 0,0275 euro/milă. Până acum am minat cât să plătesc soţiei un bilet numai întors de la Madrid (+20 euro). Pentru dus am plătit în euro.
Am văzut o ofertă de a merge la Havana dus întors cu 194 euro + 30,000 mile, mai trebuie să minez vreo câţiva ani ca să strâng necesarul. La servici avem o criptomonedă internă care se numeşte oră lucrată (de fapt are o denumire mai exotică, dar nu vreau să mă desconspir) pe care o minăm lucrând pentru clienţi şi înregistrând orele într-un time-sheet. La final de lună spunem cât am minat şi firma primeşte euro contra orelor lucrate la o cotaţie între 20 şi 80 euro per bucată depinzând de cât de bine am minat. |
Posted 14 April 2018 - 22:20

Etn - electroneum. O puteți mina cu telefonul (fake mining).acum valorează 2 cenți dar a fost și 20 cenți.
Citiți aici dacă va interesează https://electroneum.com |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users