Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hristos - Sufletul Universal

Condensatori 2000uf 50v

City Girls "Where The Bag At&...

Recomandare Hosting sau VPS
 Magazine online - costuri ridicat...

Defect calculator - porneste dar ...

Fibra optica Telekom

Cafeneaua cafelei la ibric.
 Reteta beton?

Decodare TV din meniu Hotel

Sistem de racire pentru vin

Copaci decorativi
 Problema tastaturi pe pc nou

"Eu sunt cetatean roman"

Megane 3,opel astra j sau golf 6

Conectare difuzor(2 bobine) la am...
 

Driver placa video

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
smiley2

smiley2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 14.05.2016
Am niste probleme din cate se observ la placa video, mai exact driverul placii video are incorporat un Video Transcoding sau ce o mai fi ala.
La pornirea PC-ului sau si la restart imi incarca un command prompt(cmd) si scrie ceva de Video Transcoding.
Ce m-ati recomanda sa fac sa nu imi mai incarce asa mult?Iar in ultimul timp imi incarca calculatorul foarte greu, se blocheaza imaginea pe youtube iar sunetul o ia inainte.
Driverul e pentru Windows 7 Ultimate x64 de pe siteul oficial AMD si folosesc placa video ATI 4670 HD.

Attached Files

  • Attached File  amd.JPG   30.15K   27 downloads


#2
mybrandnewmail59

mybrandnewmail59

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 21.01.2018
Dezactivezi aia de la startup: apesi STEGULET + R  >scrii MSCONFIG > enter > mergi la Startup  > debifezi ceva cu amd... transcoding... kdbsync.exe

SAU

Reinstalezi driver (eventual cel mai nou), clena install (sau uninstall cel vechi) si debifezi toate porcariile alea, lasi doar Driverul  (eventual + Catalyst center)

#3
smiley2

smiley2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 14.05.2016

View Postmybrandnewmail59, on 13 februarie 2018 - 10:09, said:

Dezactivezi aia de la startup: apesi STEGULET + R  >scrii MSCONFIG > enter > mergi la Startup  > debifezi ceva cu amd... transcoding... kdbsync.exe

SAU

Reinstalezi driver (eventual cel mai nou), clena install (sau uninstall cel vechi) si debifezi toate porcariile alea, lasi doar Driverul  (eventual + Catalyst center)

Merci de sfaturi.Am facut prima varianta pe care mi-ai spus si sper sa fie mai bine.
As dezactiva functia aia de undeva.

Tocmai asta e problema ca e ultima versiune de driver, iar de cand am instalat-o am numai necazuri.
Nu gasesc nimic la instalarea driverul sa scot prostia aia de transcoding care imi face sa booteze Windows-ul slow.
As instala o versiune mai veche a driverului, nu stiu cum sa fac sa nu imi apara atat cmd-ul ala care incarca.
Dupa cum se vede imi incarca si peste 30 de secunde dupa intrarea in Windows si e destul de enervant.

Mai exact ce reprezinta chestia asta?
Cei care aveti drivere de la AMD ATI nu vi s-a intamplat asta, sau de unde ati scoate chestia asta la instalarea driverului?

Edited by smiley2, 13 February 2018 - 10:51.


#4
csgabe

csgabe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,049
  • Înscris: 08.12.2009
Pentru youtube instaleaza h264ify:
https://addons.mozil.../addon/h264ify/
https://chrome.googl...cghkekgioiakgal

#5
smiley2

smiley2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 14.05.2016

View Postcsgabe, on 13 februarie 2018 - 11:13, said:


Ce reprezinta asta mai exact pentru youtube?


"AMD APP SDK Runtime" si "HDMI Audio Driver" din printscreen ma avantajeaza cu ceva?

Attached Files


Edited by smiley2, 13 February 2018 - 11:26.


#6
costeld69

costeld69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,553
  • Înscris: 07.02.2011
-cmd-ul ce il vezi la pornire cred ca e catalyst manager.
Pentru a fi sigur ca faci o  noua instalare pe curat, poti folosi amdcleanuputility.
https://support.amd....ll-Utility.aspx

#7
smiley2

smiley2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 14.05.2016

View Postcosteld69, on 13 februarie 2018 - 11:51, said:

-cmd-ul ce il vezi la pornire cred ca e catalyst manager.
Pentru a fi sigur ca faci o  noua instalare pe curat, poti folosi amdcleanuputility.
https://support.amd....ll-Utility.aspx

Nu are cum sa fie Catalyst manager pentru ca scrie Video Transcoding si am in instalare optiunea asta sa o dezactivez.

Ce fac cu celelalte chestii din install care le-am precizat mai sus?"SDK Runtime si Audio HDMI".

Edited by smiley2, 13 February 2018 - 11:54.


#8
csgabe

csgabe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,049
  • Înscris: 08.12.2009
Pentru youtube inseamna ca va folosi codec-ul h264 si nu vp9, deci ar trebui sa mearga mai bine.

#9
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,169
  • Înscris: 01.01.2008
Le lasi asa,nu te deranjeaza.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate