Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Placa de baza AM4 fara coil noise...

Placa de baza de telefon

TicTacToe in consola C++

Pareri S8+ Sau One 5T 8GB
 Netflix probleme cont

Drivere webcam philips

Adoptie in alta tara

Ce izolatie sa aleg? Comparatie i...
 Opel Vectra C vs Skoda Octavia 1...

De ce femeile preiau numele de fa...

MacBook Pro 2017 si Linksys WRT32...

"Nu ma atinge-ma" - film ...
 Credeti ca omul isi pastreaza car...

Player symbol 2008 compatibil

Problema lag scriere pe forum

Identificare sunet ciudat
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Driver placa video

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
smiley2

smiley2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 14.05.2016
  • ID membru: 955,597
  • Locație: Suceava
Am niste probleme din cate se observ la placa video, mai exact driverul placii video are incorporat un Video Transcoding sau ce o mai fi ala.
La pornirea PC-ului sau si la restart imi incarca un command prompt(cmd) si scrie ceva de Video Transcoding.
Ce m-ati recomanda sa fac sa nu imi mai incarce asa mult?Iar in ultimul timp imi incarca calculatorul foarte greu, se blocheaza imaginea pe youtube iar sunetul o ia inainte.
Driverul e pentru Windows 7 Ultimate x64 de pe siteul oficial AMD si folosesc placa video ATI 4670 HD.

Attached Files

  • Attached File  amd.JPG   30.15K   27 downloads


#2
mybrandnewmail59

mybrandnewmail59

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 371
  • Înscris: 21.01.2018
  • ID membru: 1,005,540
Dezactivezi aia de la startup: apesi STEGULET + R  >scrii MSCONFIG > enter > mergi la Startup  > debifezi ceva cu amd... transcoding... kdbsync.exe

SAU

Reinstalezi driver (eventual cel mai nou), clena install (sau uninstall cel vechi) si debifezi toate porcariile alea, lasi doar Driverul  (eventual + Catalyst center)

#3
smiley2

smiley2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 14.05.2016
  • ID membru: 955,597
  • Locație: Suceava

Vizualizare mesajmybrandnewmail59, pe 13 februarie 2018 - 10:09, a scris:

Dezactivezi aia de la startup: apesi STEGULET + R  >scrii MSCONFIG > enter > mergi la Startup  > debifezi ceva cu amd... transcoding... kdbsync.exe

SAU

Reinstalezi driver (eventual cel mai nou), clena install (sau uninstall cel vechi) si debifezi toate porcariile alea, lasi doar Driverul  (eventual + Catalyst center)

Merci de sfaturi.Am facut prima varianta pe care mi-ai spus si sper sa fie mai bine.
As dezactiva functia aia de undeva.

Tocmai asta e problema ca e ultima versiune de driver, iar de cand am instalat-o am numai necazuri.
Nu gasesc nimic la instalarea driverul sa scot prostia aia de transcoding care imi face sa booteze Windows-ul slow.
As instala o versiune mai veche a driverului, nu stiu cum sa fac sa nu imi apara atat cmd-ul ala care incarca.
Dupa cum se vede imi incarca si peste 30 de secunde dupa intrarea in Windows si e destul de enervant.

Mai exact ce reprezinta chestia asta?
Cei care aveti drivere de la AMD ATI nu vi s-a intamplat asta, sau de unde ati scoate chestia asta la instalarea driverului?

Edited by smiley2, 13 February 2018 - 10:51.


#4
csgabe

csgabe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 974
  • Înscris: 08.12.2009
  • ID membru: 537,775
Pentru youtube instaleaza h264ify:
https://addons.mozil.../addon/h264ify/
https://chrome.googl...cghkekgioiakgal

#5
smiley2

smiley2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 14.05.2016
  • ID membru: 955,597
  • Locație: Suceava

Vizualizare mesajcsgabe, pe 13 februarie 2018 - 11:13, a scris:


Ce reprezinta asta mai exact pentru youtube?


"AMD APP SDK Runtime" si "HDMI Audio Driver" din printscreen ma avantajeaza cu ceva?

Attached Files


Edited by smiley2, 13 February 2018 - 11:26.


#6
costeld69

costeld69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,474
  • Înscris: 07.02.2011
  • ID membru: 663,109
  • Locație: România
-cmd-ul ce il vezi la pornire cred ca e catalyst manager.
Pentru a fi sigur ca faci o  noua instalare pe curat, poti folosi amdcleanuputility.
https://support.amd....ll-Utility.aspx

#7
smiley2

smiley2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 14.05.2016
  • ID membru: 955,597
  • Locație: Suceava

Vizualizare mesajcosteld69, pe 13 februarie 2018 - 11:51, a scris:

-cmd-ul ce il vezi la pornire cred ca e catalyst manager.
Pentru a fi sigur ca faci o  noua instalare pe curat, poti folosi amdcleanuputility.
https://support.amd....ll-Utility.aspx

Nu are cum sa fie Catalyst manager pentru ca scrie Video Transcoding si am in instalare optiunea asta sa o dezactivez.

Ce fac cu celelalte chestii din install care le-am precizat mai sus?"SDK Runtime si Audio HDMI".

Edited by smiley2, 13 February 2018 - 11:54.


#8
csgabe

csgabe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 974
  • Înscris: 08.12.2009
  • ID membru: 537,775
Pentru youtube inseamna ca va folosi codec-ul h264 si nu vp9, deci ar trebui sa mearga mai bine.

#9
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,030
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Le lasi asa,nu te deranjeaza.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users