Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Golf 5 ? Samsar sau din afara?

Alergie la Plop?

Merita sa pun alarma?

Retea centralizata de aer conditi...
 Achizitie telefon - buget 2700 Lei.

Poti vedea cine ti-a dat like la ...

De ce sinucigasii nu au parte de ...

topicul elucubratiilor stiintifice
 recomandare serial family-comedy

Problema motor seria 7

Paul Fantezie - Cand cu mama m-am...

Problema chimie
 Probleme e-mail yahoo!

SITE-URI PENTRU SOFT-URI DE TELEF...

XXX users are reading this topic

Multibat/Adeziv rezistent pentru ...
 

Driver placa video

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
smiley2

smiley2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 14.05.2016
Am niste probleme din cate se observ la placa video, mai exact driverul placii video are incorporat un Video Transcoding sau ce o mai fi ala.
La pornirea PC-ului sau si la restart imi incarca un command prompt(cmd) si scrie ceva de Video Transcoding.
Ce m-ati recomanda sa fac sa nu imi mai incarce asa mult?Iar in ultimul timp imi incarca calculatorul foarte greu, se blocheaza imaginea pe youtube iar sunetul o ia inainte.
Driverul e pentru Windows 7 Ultimate x64 de pe siteul oficial AMD si folosesc placa video ATI 4670 HD.

Attached Files

  • Attached File  amd.JPG   30.15K   27 downloads


#2
mybrandnewmail59

mybrandnewmail59

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 21.01.2018
Dezactivezi aia de la startup: apesi STEGULET + R  >scrii MSCONFIG > enter > mergi la Startup  > debifezi ceva cu amd... transcoding... kdbsync.exe

SAU

Reinstalezi driver (eventual cel mai nou), clena install (sau uninstall cel vechi) si debifezi toate porcariile alea, lasi doar Driverul  (eventual + Catalyst center)

#3
smiley2

smiley2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 14.05.2016

View Postmybrandnewmail59, on 13 februarie 2018 - 10:09, said:

Dezactivezi aia de la startup: apesi STEGULET + R  >scrii MSCONFIG > enter > mergi la Startup  > debifezi ceva cu amd... transcoding... kdbsync.exe

SAU

Reinstalezi driver (eventual cel mai nou), clena install (sau uninstall cel vechi) si debifezi toate porcariile alea, lasi doar Driverul  (eventual + Catalyst center)

Merci de sfaturi.Am facut prima varianta pe care mi-ai spus si sper sa fie mai bine.
As dezactiva functia aia de undeva.

Tocmai asta e problema ca e ultima versiune de driver, iar de cand am instalat-o am numai necazuri.
Nu gasesc nimic la instalarea driverul sa scot prostia aia de transcoding care imi face sa booteze Windows-ul slow.
As instala o versiune mai veche a driverului, nu stiu cum sa fac sa nu imi apara atat cmd-ul ala care incarca.
Dupa cum se vede imi incarca si peste 30 de secunde dupa intrarea in Windows si e destul de enervant.

Mai exact ce reprezinta chestia asta?
Cei care aveti drivere de la AMD ATI nu vi s-a intamplat asta, sau de unde ati scoate chestia asta la instalarea driverului?

Edited by smiley2, 13 February 2018 - 10:51.


#4
csgabe

csgabe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,033
  • Înscris: 08.12.2009
Pentru youtube instaleaza h264ify:
https://addons.mozil.../addon/h264ify/
https://chrome.googl...cghkekgioiakgal

#5
smiley2

smiley2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 14.05.2016

View Postcsgabe, on 13 februarie 2018 - 11:13, said:


Ce reprezinta asta mai exact pentru youtube?


"AMD APP SDK Runtime" si "HDMI Audio Driver" din printscreen ma avantajeaza cu ceva?

Attached Files


Edited by smiley2, 13 February 2018 - 11:26.


#6
costeld69

costeld69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,532
  • Înscris: 07.02.2011
-cmd-ul ce il vezi la pornire cred ca e catalyst manager.
Pentru a fi sigur ca faci o  noua instalare pe curat, poti folosi amdcleanuputility.
https://support.amd....ll-Utility.aspx

#7
smiley2

smiley2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 14.05.2016

View Postcosteld69, on 13 februarie 2018 - 11:51, said:

-cmd-ul ce il vezi la pornire cred ca e catalyst manager.
Pentru a fi sigur ca faci o  noua instalare pe curat, poti folosi amdcleanuputility.
https://support.amd....ll-Utility.aspx

Nu are cum sa fie Catalyst manager pentru ca scrie Video Transcoding si am in instalare optiunea asta sa o dezactivez.

Ce fac cu celelalte chestii din install care le-am precizat mai sus?"SDK Runtime si Audio HDMI".

Edited by smiley2, 13 February 2018 - 11:54.


#8
csgabe

csgabe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,033
  • Înscris: 08.12.2009
Pentru youtube inseamna ca va folosi codec-ul h264 si nu vp9, deci ar trebui sa mearga mai bine.

#9
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,535
  • Înscris: 01.01.2008
Le lasi asa,nu te deranjeaza.

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate