Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dinozaurii aveau pene

Clasa muncitoare merge in Paradis

Ce a ajuns C++

Probably fair
 Sursa in comutatie ETXNY410E0F

Schimbare duze aragaz Arctic

Dimensiuni bagaj cala Blue Air

stock market?
 Unde e numarul de licenta?

Incetare CIM perioada de proba

Fara semnal monitor

Eleva de 15 ani, batuta de o cole...
 Ce insecta este?

Sfinții vor ramane in acelea...

Recomandare aparat spalare presiune

Licenta Windows la revanzare PC -...
 

Radio cu CD-u auto Blaupunkt

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
mariusnicu

mariusnicu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 30.08.2009
Detin un radio auto defect  (Radio cu CD-u auto Blaupunkt )   a-si ruga pe cineva care are schema electrica sa ma ajute . Se pare ca este montat pe Dacia Logan .  Multumesc frumos anticipat  !

Attached Files



#2
Wotan

Wotan

    Veteran member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,279
  • Înscris: 01.10.2002
E de Logan Ph2, montat pe modele din 2009. Din pacate asta e tot ce am.

Attached Files


Edited by Wotan, 13 February 2018 - 00:01.


#3
ldpe

ldpe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,923
  • Înscris: 08.03.2017
"E de Logan Ph2"
Este de Logan ph 1 echipare full, doar prestige a avut acel HU care este mp3 player nu doar cd player .

Ce nu face ? schema electronica foarte greu de gasit pentru ca este echipare de fabrica, practic sunt 3 HU bagate unul in altul de la blaupunkt .
Vezi ce are ca la 100 lei gasesti pe olx noi sau aprope noi , proprietarul l-a zburat afara de cand a ajuns masina la el in curte , pe partea radio sta foarte slab , selectivitate spre 0 , e practic un dop in bord , un pioneer cel mai ieftin il rastoarna din toate directiile , pornind de la calitatea auditiei, selectivitate, bass s.a., plus designul care la acest hu parca e din 1912.

Edited by ldpe, 13 February 2018 - 09:02.


#4
Wotan

Wotan

    Veteran member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,279
  • Înscris: 01.10.2002

View Postldpe, on 13 februarie 2018 - 08:56, said:

"E de Logan Ph2"
Este de Logan ph 1 echipare full, doar prestige a avut acel HU care este mp3 player nu doar cd player .
E montat si pe Loganul meu, un Laureate PH2 fabricat in 2009. Confirm ca citeste si cd cu MP3. Pe partea de radio imi merge foarte bine, Blaupunkt e recunoscut ca avand sensibilitate buna la receptia radio. Comparat in zona montana cu VW Passat B5 al unui prieten, a avut receptie mai buna pe FM.

Edited by Wotan, 13 February 2018 - 12:51.


#5
mariusnicu

mariusnicu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 30.08.2009

View Postldpe, on 13 februarie 2018 - 08:56, said:

"E de Logan Ph2"
Este de Logan ph 1 echipare full, doar prestige a avut acel HU care este mp3 player nu doar cd player .

Ce nu face ? schema electronica foarte greu de gasit pentru ca este echipare de fabrica, practic sunt 3 HU bagate unul in altul de la blaupunkt .
Vezi ce are ca la 100 lei gasesti pe olx noi sau aprope noi , proprietarul l-a zburat afara de cand a ajuns masina la el in curte , pe partea radio sta foarte slab , selectivitate spre 0 , e practic un dop in bord , un pioneer cel mai ieftin il rastoarna din toate directiile , pornind de la calitatea auditiei, selectivitate, bass s.a., plus designul care la acest hu parca e din 1912.
Nu pornest de loc desi are ambele tensiuni de 12v  conectate , am gasit citeva modele pe net , schema , : C32 ; C52 ;Brisbane SD48 . dar nu ma ajuta , speer sa gasesc schema , cu respect  .

#6
ldpe

ldpe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,923
  • Înscris: 08.03.2017
"Brisbane SD48"
E o duda de HU , l-am avut, este mult mai complex fata de original , o gramada de setari dar iti prinzi urechile in setari , e atat de alambicat de iti vine sa-l arunci . Nici pomeneala sa semene , sd48 e chel prin interior , are un singur integrat specializat si pe partea mp3 si sd si radio plus un IC amplificare 4x8W rms , de la 40% in sus distorsioneaza si face ca un brum in difuzoare .
La tine verifica siguranta de 8A la intrare sa nu fie arsa . Daca e ok s-a dus integratul de amplificare , intrarea este fara protectie . Daca ai posibilitate verifica si "fata" de la HU pe un altul similar daca porneste ai scapat , asa ceva nu gasesti separat , practic acolo este creierul aparatului , in interior sunt palmasii : amplificare, tuner, mecanism.

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate