Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
achizitie p20 pro

sonerie usa contact magnetic

La multi ani @SorinGT!

Masina topaie/se balangane cu amo...
 Poti sa te plimbi cu drona la deal?

Raiffeisen Digital Bank

Kyocera Ecosys FS-C2626MFP culori...

Cine sunt, mai exact, parvenitii ...
 In ce tip de magazin gasesc acumu...

Range extender sau antena?

Casa/vila in Bucuresti/Ilfov

Cine-s mai harnici in UE?
 Recomandare legatura motor

Cum sa te certi cu partenera/part...

Sfaturi evitare tva la cumparare ...

Sortare melodii mp3

HERE WeGo!

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
58 replies to this topic

leomagic44

leomagic44

Io, cu electronii.

• Grup: Senior Members
Ajuta,  cand schimbi telefonul, salveaza setari, locatii, tot ce ai avut inainte pe vechiul telefon.

misugaby

misugaby

Junior Member

• Grup: Members
Acum am aceasta versiune  2.0.14565    8.30.109.155.
Si am observat ca pot sa-mi descarc voce in l.romana.Prin ianuarie nu cred ca puteam.Ce alte noutati s-au mai instalat,daca sint!
Am incercat o comparatie intre HereWe Go si Google Maps. Prima imi da cu 1h30 min mai mult decit cealalta la acelasi traseu si aceiasi ora.
Culmea e ca am verificat fizic traseul(nu conduceam eu ) si e  mai apropiat de ce  zice HereWe Go
Poate sa-mi spuna cineva care le-a folosit pe amindoua ,care e mai precisa?

Ravy

Ravy

Don't be sad, get MAD!

• Grup: Moderators
Cred că Google maps îți face un traseu continuu pe când Here ține cont că mai faci și pauze sau de granițe, etc când ai trasee lungi...
Eu respect orarul preconizat de google maps doar când o cam calc (nu cu 200 dar nici cu 90/100/110/130). Altfel,in general, la ce-mi zice google maps mai adaug ceva timp...

misugaby

misugaby

Junior Member

View PostRavy, on 23 iulie 2020 - 00:05, said:

Cred că Google maps îți face un traseu continuu pe când Here ține cont că mai faci și pauze sau de granițe, etc când ai trasee lungi...
Eu respect orarul preconizat de google maps doar când o cam calc (nu cu 200 dar nici cu 90/100/110/130). Altfel,in general, la ce-mi zice google maps mai adaug ceva timp...

Posibil sa faca asta.Si eu la Google mai pun 30-40 min de la mine.Cine a folosit HereWe Go mai mult decit mine ,a fost f. multumit de el si de precizia lui.

iplesanu

iplesanu

Junior Member

L-am folosit anul trecut în Italia. De la graniță ( până acolo doar autostrăzi nu se pune ) , în Italia, am folosit străzi statale, nu autostrăzi , până la sud de Rimini, către Ancona ( cam 35x 2  de euro mă costau autostrăzile) . Precis și bun !!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate