HERE WeGo!
Last Updated: Aug 27 2023 22:15, Started by
Vlad_22
, Jan 08 2018 23:42
·
1

Posted 22 February 2020 - 09:15

Ajuta, cand schimbi telefonul, salveaza setari, locatii, tot ce ai avut inainte pe vechiul telefon.
|
Posted 22 July 2020 - 23:58

Acum am aceasta versiune 2.0.14565 8.30.109.155.
Si am observat ca pot sa-mi descarc voce in l.romana.Prin ianuarie nu cred ca puteam.Ce alte noutati s-au mai instalat,daca sint! Am incercat o comparatie intre HereWe Go si Google Maps. Prima imi da cu 1h30 min mai mult decit cealalta la acelasi traseu si aceiasi ora. Culmea e ca am verificat fizic traseul(nu conduceam eu ) si e mai apropiat de ce zice HereWe Go Poate sa-mi spuna cineva care le-a folosit pe amindoua ,care e mai precisa? |
Posted 23 July 2020 - 00:05

Cred că Google maps îți face un traseu continuu pe când Here ține cont că mai faci și pauze sau de granițe, etc când ai trasee lungi...
Eu respect orarul preconizat de google maps doar când o cam calc (nu cu 200 dar nici cu 90/100/110/130). Altfel,in general, la ce-mi zice google maps mai adaug ceva timp... |
Posted 23 July 2020 - 00:37

Cred că Google maps îți face un traseu continuu pe când Here ține cont că mai faci și pauze sau de granițe, etc când ai trasee lungi... Eu respect orarul preconizat de google maps doar când o cam calc (nu cu 200 dar nici cu 90/100/110/130). Altfel,in general, la ce-mi zice google maps mai adaug ceva timp... Posibil sa faca asta.Si eu la Google mai pun 30-40 min de la mine.Cine a folosit HereWe Go mai mult decit mine ,a fost f. multumit de el si de precizia lui. |
Posted 30 July 2020 - 22:08

L-am folosit anul trecut în Italia. De la graniță ( până acolo doar autostrăzi nu se pune ) , în Italia, am folosit străzi statale, nu autostrăzi , până la sud de Rimini, către Ancona ( cam 35x 2 de euro mă costau autostrăzile) . Precis și bun !!
|
Posted 14 July 2023 - 14:18

salut
o sa plecam in anglia intr-o mica vacanta si acolo vom folosi o masina, nestiind locatiile, am dori sa folosim HereWeGo, soft pe care il folosim de fiecare data cand plecam din tara. a folosit cineva in UK? daca DA, totul a fost OK! fiind NON SEE, vrem sa utilizam Offline. |
Posted 18 July 2023 - 05:12

Instalează ca back-up și Magic Earth, descarci in telefon harta pentru UK și îl folosești offline. Poți trece telefonul in mod avion, activezi doar GPS.
|
Posted 18 July 2023 - 09:29

Instalează ca back-up și Magic Earth, descarci in telefon harta pentru UK și îl folosești offline. Poți trece telefonul in mod avion, activezi doar GPS. Mai am si SIGYC ca si varianta dar, Here We Go parca este mult mai bine optimizat, ideea cu Magic Earth nu e rea. Multumesc |
Posted 23 July 2023 - 07:55

Ieri, doar ce am ajuns in Sunny Beach, si am mai testat puțin Here WeGo. De acasă, îmi arată total diferit ( fara de ce știa ) rutele pe care le pot urma pentru a ajunge la destinație, ceea ce mi s-au părut puțin ciudat. Dar de la Russe, am băgat din nou adresa și a fost totul OK, mă dat pe ruta care trebuia. Deci, tind sa cred că, o alta ruta îți afișează de acasă și o altă din vama sau ceva de genul, oricum, una peste alta, a fost super OK Navigația.
PS. Din vama, din cele 3 rute, doar 1 sa schimbat, adică cea bună, restul de 2 au rămas |
Posted 26 August 2023 - 21:52

Exista și limba romana ca și ghidare vocala pentru telefoanele cu Android?
|
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users