![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
problema triglicerida
Last Updated: Dec 17 2017 12:48, Started by
criscristina83
, Dec 16 2017 20:15
·
0

Posted 16 December 2017 - 20:15

Am si eu o problema care nu imi iese.
a) Se hidrolizeaza la 240 grade C si 45 atm o triglicerida mixta cand se realizeaza in prima etapa o conversie de 80% a grasimii, apele gliceroase continand 8% glicerina. Considerand ca in aceasta etapa se stabileste un echilibru, sa se noteze expresia Kc a reactiei de hidroliza si sa se determine raportul molar grasime : apa utilizata. Raspuns: Kc= 55,2x3 / (y-2,4x)3 raport molar 1/50 b ) Dupa indepartarea apelor gliceroase se amesteca grasimea cu aceeasi cantitate de apa ca la punctul a) pana cand se atinge o conversie de 96% a restului de grasime de la a). Sa se determine cantitatea de glicerina obtinuta din reactiile de la punctele a si b. Raspuns 48,06 g glicerina Edited by criscristina83, 16 December 2017 - 20:16. |
Posted 17 December 2017 - 01:33

Am si eu o problema care nu imi iese. a) Se hidrolizeaza la 240 grade C si 45 atm o triglicerida mixta cand se realizeaza in prima etapa o conversie de 80% a grasimii, apele gliceroase continand 8% glicerina. Considerand ca in aceasta etapa se stabileste un echilibru, sa se noteze expresia Kc a reactiei de hidroliza si sa se determine raportul molar grasime : apa utilizata. Raspuns: Kc= 55,2x3 / (y-2,4x)3 raport molar 1/50 b ) Dupa indepartarea apelor gliceroase se amesteca grasimea cu aceeasi cantitate de apa ca la punctul a) pana cand se atinge o conversie de 96% a restului de grasime de la a). Sa se determine cantitatea de glicerina obtinuta din reactiile de la punctele a si b. Raspuns 48,06 g glicerina ![]() La punctul b mai trebuie niste date, o masa de care sa te poti lega sa calculezi. In functie de ce se calculeaza masa de glicerina daca la punctul a( sunt doar rapoarte? De unde este problema? |
Posted 17 December 2017 - 12:48

![]() La punctul b mai trebuie niste date, o masa de care sa te poti lega sa calculezi. In functie de ce se calculeaza masa de glicerina daca la punctul a( sunt doar rapoarte? De unde este problema? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users