Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Some apps or processes are overlo...

LG V30

Mihaela Radulescu, inlocuita cu A...

Liberalismul progresist a ruinat ...
 Doar despre abuzurile Jandarmeri...

Lumini interior Golf 5 - Problema

Se poate sa reclam vecinul pentru...

Deconectare Date
 Recomandare carti pentru cunoaste...

Pictura - tehnici, nuanțe cu...

problema placa video

Prima scadere pe mobil pentru Digi
 ONEPLUS 6T - zvonuri

Ati mai vazut "filmul" as...

Casetofon Jvc Kd G201

Lucid Dreaming
 

HDD extern conectat în același timp la smart tv si la Pc

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Anonymous1986

Anonymous1986

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 03.03.2016
Hdd ul are decât o singura mufa usb, ma gândeam sa iau un hub usb și un cablu usb de 10 metrii

#2
djbiti1

djbiti1

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 466
  • Înscris: 27.06.2009
Nu o sa mearga hub-ul. Poti sa conectezi HDD-ul la PC si sa il partajezi in retea si apoi sa il accesezi si de pe smart tv daca e conectat la aceasi retea.

#3
katti

katti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,467
  • Înscris: 16.09.2008
Imposibil. Tu ai nevoie de un NAS. Sau share-uit de pe PC cum a zis colegul mai sus.

#4
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,555
  • Înscris: 08.08.2002
La modul simplist asta face un NAS iti pune un HDD (sau mai multe) in retea pentru a fi disponibil(e) de pe orice device din retea (sau din internet).

#5
Rubin1977

Rubin1977

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 512
  • Înscris: 15.07.2017
Cumperi un router ca ăsta: http://www.chip.com....7/asus-rt-n18u/ , bagi cablul HDD-ului (http://samsungtv.ro/...t_30_1TB_03.JPG) în mufa USB albastră (3.1) și accesezi fișierele din hard pe ce vrei tu: PC desktop, laptop, SmartTV sau telefon.

#6
Anonymous1986

Anonymous1986

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 03.03.2016
Am tplink wdr3600 și tv nu vrea să-l vadă, telefonul îl vede dar tv nu, TV este samsung uhd UE55MU6172

#7
ionutz_joe2009

ionutz_joe2009

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,969
  • Înscris: 26.01.2011
Nu ai facut setari corecte in router.Ar trebui sa-l vada.Ar trebuie sa ai MEDIA SERVER activat  in router, altfel nu-l vede teveul.


http://forum.tp-link...rver-on-WDR3600

Citeste acolo sau mai asteapta sfaturi.

Eu am un KU6092, mai vechi ca al tau, merge perfect in dlna, ar treibui sa mearga si la tine.

Edited by ionutz_joe2009, 14 November 2017 - 00:11.


#8
Anonymous1986

Anonymous1986

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 03.03.2016
Am reușit sal fac sa se vadă în rețea, acum sa vad cum fac sal conectez și la router și la pc

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate