Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani
 Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...
 Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...
 Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...
 

Mircea Diaconu a cerut la Bruxelles desfiintarea DNA

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
257 replies to this topic

#1
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017
Europarlamentarul Mircea Diaconu a solicitat la Bruxelles, intr-o interventie in cadrul unei conferinte organizata de Parlamentul European, ca DNA sa fie desfiintata, pentru ca „hotii sa fie cercetati egal, nu de organisme specializate”. La conferinta a participat si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Quote

Diaconu a declarat ca DNA este un instrument similar cu institutiile care au existat in regimurile lui Stalin si Hitler.
„Istoria destul de recenta spune ca alti doi oameni politici importanti care au lasat urme in istorie, Stalin si Hitler, au procedat construind organisme specializate. Intr-o tara democratica, imi doresc si cer egalitate intre toti cetatenii si chiar intre hoti. Mai ales intre hoti. Trebuie arestati, cercetati, judecati toti in mod egal. Si nu de organisme specializate”, a spus Diaconu in timpul dezbaterilor.
Ulterior, intr-o interventie la Antena 3, Diaconu a militat si pentru anularea monitorizarii MCV.
„De fapt, nici Procurorului General din Ucraina nu i-am adresat o intrebare directa. M-am adresat ucrainenilor pentru ca asa era construita povestea. Cum ar veni, ucrainenii primeau un exemplu europeano-romanesc de rezolvare a problemelor lor. Si atunci, vorbind din experienta Romaniei – si mi-a sarit tandara in clipa cand am auzit ca iarasi MCV-ul era un fel de Premiul Nobel si solutia universala… le-am explicat ucrainenilor ca principiul de baza in UE este nediscriminarea niciunui stat european si niciunui cetatean european. Acesta este principiul de baza. Romania este pur si simplu discriminata cu MCV, cu ANI, cu Schengen. Acest lucru ma interesa pentru ca decidentii europeni sa inteleaga. Suntem exasperati de acest lucru. Am incercat sa le sugerez ucrainenilor sa nu accepte nicio discriminare. MCV-ul este un instrument care a functionat, din pacate, exact invers decat ar fi fost conceput. A fost folosit de niste oameni si institutii din Romania exact ca sa-si faca treburile colorate”, a spus Mircea Diaconu la Antena 3.

„MCV-ul, catre Romania si Bulgaria, este pe moarte. Majoriatatea celor de pe aici, in frunte cu Jean Claude Juncker, sunt siguri ca acest lucru nu are sens. Nu ne va apuca 2019 cu acest MCV de care se agata cu disperare niste oameni”, a mai zis europarlamentarul.


Quote



Mircea Diaconu este un arivist adevarat.In trecut,  dupa ce ANI a dovedit ca acesta se afla in conflict de interes, prin ocuparea unor functii publice, incompatibile, iar ulterior s-a aflat ca in calitate de manager al Teatrului Nottara, a fost implicat intr-un scandal de nepotism, intrucat si-a angajat acolo propria sotie (pe Diana Lupescu), pe post de regizor artistic gradul I, si a remunerat-o din fondurile Teatrului pe contracte ce implica drepturi de autor, intrucat partidul din carea facea parte, PNL, nu a mai dorit, de dragul imaginii, sa ii mai ofere un mandat de parlamentar pe plan national sau in cadrul Parlamentului European, acest arivist s-a autovictimizat in mass media cu scopul de a obtine sprijinul populatiei pentru ca sa obtina voturile necesare unui candidat independent la functia de deputat in Parlamentul European, o pozitie foarte bine remunerata si care iti ofera dezvoltarea unor relatii personale la nivel inalt, in toate tarile membre UE.

Profitand de ignoranta si lipsa de informare a unui segment al populatiei, in anul 2014, Diaconu a reusit sa ajunga europarlamentar.

Evident ca vechile naravuri nu se uita sau abandoneaza asa ca si in calitate de europarlamentar, pentru ca legea ii permitea, si-a angajat in tara, la noi, 13 asistenti locali care au fost , cu siguranta, selectati din randul persoanelor apropiate pe plan privat de Diaconu.Rude si prieteni.Dupa cum se stie, la noi in tara doar in teorie exista egalitate de sanse pentru toti cetatenii, atunci cand vine vorba de anumite functii de conducere sau executie, bugetate de stat.

In ianuarie, cand foarte multi romani revoltati au iesit in strada pentru ordonanta lui Grindeanu, pe care o stim cu totii, nea Mircea Diaconu a criticat pe toti cei care si-au permis sa conteste ticalosia guvernului mafiot PSD-ALDE.Vorba aia, corb la corb nu isi scoate ochii.Si din dorinta de a se face placut de cei de la PSD-ALDE sau penalii cu influenta in viata politica romaneasca.In anul 2019, Nea Mircea mai vrea un mandat de europarlamentar.Prea bune avantaje materiale iti ofera un mandat de deputat in Parlamentul European.

Acum, Diaconu,  o da inainte cu desfiintarea DNA, facand afirmatiile mentionate mai sus, in articol, pentru a se pune bine cu maharii din Romania, cercetati sau aflati in atentia DNA.Foarte posibil ca Diaconu sa fi fost motivat financiar consistent de oamenii cu influenta politica in Romania, ca acesta, din pozitia pe care o ocupa la Bruxelles, sa militeze pentru cel mai mare dusman al celor necinstiti din aceasta tara, DNA.

Diaconu nu este un om naiv, rupt de realitatile din Romania ci un tip istet, educat, pervers, arivist si traseist politic asa ca afirmatiile sale fata de DNA sunt facute cu scop marsav.

Cu asemenea oameni, Romania doar involeaza moral si social.


#2
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,867
  • Înscris: 25.01.2007
Acu sincer, la ce imbecili am trimis la parlamentul european pana acum, ma indoiesc ca ii mai baga cineva in seama.

#3
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

 slai, on 20 octombrie 2017 - 08:26, said:

Acu sincer, la ce imbecili am trimis la parlamentul european pana acum, ma indoiesc ca ii mai baga cineva in seama.
Te referi la Becali.Imi permit sa afirm ca majoritatea politicienilor romani nu sunt tampiti ci oameni isteti, arivisti, imorali, mafioti.

#4
Moftangiu

Moftangiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,909
  • Înscris: 16.03.2010
Adica M Diaconu ne face de ras si EBA este un reprezentant care ne face cinste.
Are dreptate M Diaconu ca toti oamenii ar trebui sa fie egali si sa fie cercetati de aceleasi structuri.

Edited by Moftangiu, 20 October 2017 - 08:46.


#5
sebulbus

sebulbus

    cereal killer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,966
  • Înscris: 03.12.2005
Si eba. N-o putem banui de vreo urma de inteligenta. Era acolo doar pentru shopping.

#6
argonaut

argonaut

    Beware of the bird

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 29,338
  • Înscris: 29.07.2013
Cat de cretin, idiot  sau de manipulat (platit de cei care te-au varat acolo Posted Image ) sa fii ca atunci cand toata UE apreciaza existenta si activitatea DNA, sa ceri desfiintarea ei ?! Posted Image

#7
barbosa

barbosa

    Serious Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,144
  • Înscris: 04.03.2006

 Moftangiu, on 20 octombrie 2017 - 08:30, said:


Are dreptate M Diaconu ca toti oamenii ar trebui sa fie egali si sa fie cercetati de aceleasi structuri.


Aha! De aia voteaza borfasii in parlament impotriva cererilor de cercetare penala. Pentru ca si ei sunt de acord ca toti oamenii sunt egali...

#8
OriginalCopy

OriginalCopy

    I'm harmful, fear me please! :))

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,268
  • Înscris: 10.08.2006
Diaconu a vorbit mereu despre principii corecte, ceea ce face și acum.

Bravo Diaconu.

În loc să avem DNA, mai bine să nu avem nevoie de DNA. DNA e o peticeala pentru că nu se dorește rezolvarea problemei reale: responsabilitatea magistraților.

Edited by OriginalCopy, 20 October 2017 - 08:35.


#9
dexter_lab

dexter_lab

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,390
  • Înscris: 31.10.2007
asta e culmea. dupa ce politicianul diaconu si cei din partidul sau urla toata ziua ca strainii se baga in treburile tarii si mai ales in justitie, acuma el cere unor straini sa desfinteze o structura a justitiei.

#10
radumiki

radumiki

    funny content creator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 23,690
  • Înscris: 13.10.2003
Diaconu este un politician care lupta ptr. interesele gastii lui. Din pacate poporul roman nu face parte din acea gasca.
El poate sa ceara orice, nu va primi nimic, nici macar satisfactie.

Edited by radumiki, 20 October 2017 - 08:35.


#11
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
Este o declarație de bun simț.
Dna parazitează justiția românească și a făcut enorm de mult rău.
Evident că trebuie desființat.  

Dna a fost un căcățel gândit să-i impresioneze pe europeni.  Să zică ăia  ”uite bă, puleții ăia din România”  își dau interesu'.
Dar s-a fâsâit și în loc să facă treabă, dna s-a implicat în politică, devenind ghioaga serviciilor secrete.  

Oricum, de la bun început a fost înființat doar pentru imagine.
România nu are o problemă de corupție mai mare decât prin alte țări europene, iar corupția este o infracțiune obișnuită, fără un grad de periculozitate atât de mare încât să implice existența unei structuri specializate. Parchetul și poliția se pot ocupa mult mai bine decât dna.

So, ceea ce spune Diaconu mi se pare nu doar de bun simț, ci și o reacție normală a unor oameni care nu ar mai trebui să tacă și să permită existența acestui rahat împuțit,  numi dna.

Edited by tomaso, 20 October 2017 - 08:36.


#12
sebulbus

sebulbus

    cereal killer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,966
  • Înscris: 03.12.2005

 Moftangiu, on 20 octombrie 2017 - 08:30, said:

Are dreptate M Diaconu ca toti oamenii ar trebui sa fie egali si sa fie cercetati de aceleasi structuri.

In multe domenii exista instante specializate pentru ca experienta a aratat ca asa merge mai bine. Unele pe anumite calitati (ICCJ pentru demnitari), altele pe ocupatii (militare), altele pe anumite domenii (crima organizata, mafia, coruptie).

Chiar si pentru omul de rand, cearta cu vecinul pe sacul de porumb nereturnat o duce la judecatorie si daca ii da in cap ajunge la tribunal.

#13
Moftangiu

Moftangiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,909
  • Înscris: 16.03.2010

 barbosa, on 20 octombrie 2017 - 08:33, said:

Aha! De aia voteaza borfasii in parlament impotriva cererilor de cercetare penala. Pentru ca si ei sunt de acord ca toti oamenii sunt egali...
In parlament se voteaza impotriva arestarii preventive a parlamentarilor si a cercetarii oportunitatii hotararilor de guvern.
Nu intra in atributile DNA sa cerceteze legiferarea.

#14
bladhaund

bladhaund

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,049
  • Înscris: 20.07.2003

 argonaut, on 20 octombrie 2017 - 08:32, said:

Cat de cretin, idiot  sau de manipulat (platit de cei care te-au varat acolo) sa fii ca atunci cand toata UE apreciaza existenta si activitatea DNA, sa ceri desfiintarea ei ?!
E bine asa. In caz ca exista printre partenerii externi vreun dubiu despre cat de nociva e ciuma rosie, acest dubiu sa fie risipit.

#15
mihaigerard

mihaigerard

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,279
  • Înscris: 28.08.2006
Problema e ca oamenii nu sunt egali. Parlamentarii au imunitate. Asta "a uitat" sa mai menționeze diaconu...:))))

Edited by mihaigerard, 20 October 2017 - 08:40.


#16
dexter_lab

dexter_lab

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,390
  • Înscris: 31.10.2007

 Moftangiu, on 20 octombrie 2017 - 08:36, said:

In parlament se voteaza impotriva arestarii preventive a parlamentarilor si a cercetarii oportunitatii hotararilor de guvern.
Nu intra in atributile DNA sa cerceteze legiferarea.

se voteaza si impotriva urmaririi penale, nu doar arestarii.

#17
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,532
  • Înscris: 30.10.2003
PSD-ul si catalanii. Nimeni nu le intelege suferinta :lol:

#18
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,984
  • Înscris: 18.09.2008
Eu cred că dacă DNA se ocupa doar de Băsescu, Udrea, Cocoș, și toți dușmanii poporului, Koveși avea acum statuie la Antena 3 și RTV.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate