Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
VW nu se potolește: Doua dis...

Noua taxa auto se va aplica tutur...

Driveri sau drivere

Jocuri PS3 mai diferite...
 Ecran LCD verzui pe doar partea s...

ce sa fac cu stocul de marfa daca...

Ce laptop sa aleg? Help me. (Sunt...

Limbaj de programare pentru incep...
 Acoperis rabatabil peste o scara.

Rulare thread-uri fara a utiliza ...

The Best of 2017

Google Analytics Report
 Problema internet

Concurs Factura electronica

Taxa auto (de poluare) 2018

Probleme usa apartament noua (Art...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Termostat wireless pt CT Arca Pocket?

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 886
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
La o centrala Arca Poket de 24 kw... de generatie mai veche... dar se mai gaseste in comert , pot sa pun termostat willes Logitech.. ca sa nu mai trag fir ?

#2
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,237
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast
Daca are cabluri pentru termostat cu fir, ii poti pune si fara. Poate ai sansa sa-l testezi inainte. Nu stiu ce inseamna wireless pentru tine. Oricum, eu am fost nevoit sa pun cu fir. Interfera cu ceva. Partea buna este ca am fost prevazator si firul este pus prin pereti, podea etc.

#3
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 11,393
  • Înscris: 22.05.2003
  • ID membru: 3,885
1. Asta e manualul
2. Cumperi un Cronotermostat Wireless, precum Computherm Q7 RF sau Google Nest.
3. Legi doua fire la bornele NO si COM de la termostat, iar in celalalt capat la bornele din schema atasata.
De obicei acolo e o "bucla", care se scoate cand montezi cablurile noi.

Attached Files



#4
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 886
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
Multam fain.ADM.
M.am lamurit.

#5
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,380
  • Înscris: 26.11.2006
  • ID membru: 111,983
  • Locație: Fratelia B

View Postpowershot, on 12 octombrie 2017 - 07:48, said:

La o centrala Arca Poket de 24 kw... de generatie mai veche... dar se mai gaseste in comert , pot sa pun termostat willes Logitech.. ca sa nu mai trag fir ?
Se poate, dar trebuie niscaiva cunostinte de electricitate. Merge orice tip de termostat wireless, nu numai crono.

#6
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 886
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
Ca de exemplu ?

#7
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 886
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
De centrala Bosch condens 2000w ZWB24V2 24 kw .. ce parere aveti?
Pretul e f bun. As vrea.o pt o suprafata de 34 mp. Apartament cu o camera.

#8
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,380
  • Înscris: 26.11.2006
  • ID membru: 111,983
  • Locație: Fratelia B
24 KW pentru o camera? Glumesti?

View Postpowershot, on 12 octombrie 2017 - 10:47, said:

Ca de exemplu ?
https://www.emag.ro/...rch-Action=view

#9
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 886
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
Suprafata totala a ap este 34 mp.

#10
dnysterian

dnysterian

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 05.10.2017
  • ID membru: 998,014
  • Locație: Constanta

View Postpowershot, on 12 octombrie 2017 - 14:15, said:

Suprafata totala a ap este 34 mp.
la ce suprafata ai de incalzit, cea mai buna varianta ar fi o centrala cu raport de modulare 1:10 (si astea nu sunt multe)
Bosch-ul de care zici iti va oferi 7.3 Kw la puterea minima in conditiile in care cred ca nu vei avea nevoie de mai mult de 5 KW pentru a-ti incalzi apartamentul

https://www.eradiato...ermica.php#calc

Ariston Genus Premium Evo 24 KW are raport de modulare 1:10 deci un minim oferit de 2.5 KW
Diferenta de pret intre cele doua centrale este de aproape 1000 lei, tu stii care iti e bugetul

Edited by dnysterian, 12 October 2017 - 16:22.


#11
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 886
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
Am luat bosch... 2599 lei.
Acuma sa vad cat costa modificarea de proiect. Anterior a fost convector pe gaz si acum trebuie sa fac modificarea pe centrala.
Aveti idee cam cat costa aceasta modificare ?

#12
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 886
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
Am luat bosch... 2599 lei.
Acuma sa vad cat costa modificarea de proiect. Anterior a fost convector pe gaz si acum trebuie sa fac modificarea pe centrala.
Aveti idee cam cat costa aceasta modificare ?

#13
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 886
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
1500 lei niste hartii. Hotie la drumu mare.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users