Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Antrenament picioare!

Cum sa izolez aici?

domo.ro =cel.ro...preturi diferit...

Placa de baza Z370 cu memorie de ...
 Earpad-uri pentru Audio-Technica ...

Cum sa cumpar lemnele pentru foc?...

De ce este Romania ultima?

Cablu BNC
 Iphone - motiv de fun. De ce?

Verificare metrologica a contorul...

Care au fost originile crizei eco...

Program pentru fisiere corupte
 KAON AR4010 si fix pentru KRACK

achizitionare placa video sh

Cheie telescopica pentru auto tip...

Cinematografie asiatica
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Termostat wireless pt CT Arca Pocket?

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
La o centrala Arca Poket de 24 kw... de generatie mai veche... dar se mai gaseste in comert , pot sa pun termostat willes Logitech.. ca sa nu mai trag fir ?

#2
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,822
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast
Daca are cabluri pentru termostat cu fir, ii poti pune si fara. Poate ai sansa sa-l testezi inainte. Nu stiu ce inseamna wireless pentru tine. Oricum, eu am fost nevoit sa pun cu fir. Interfera cu ceva. Partea buna este ca am fost prevazator si firul este pus prin pereti, podea etc.

#3
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 11,020
  • Înscris: 22.05.2003
  • ID membru: 3,885
1. Asta e manualul
2. Cumperi un Cronotermostat Wireless, precum Computherm Q7 RF sau Google Nest.
3. Legi doua fire la bornele NO si COM de la termostat, iar in celalalt capat la bornele din schema atasata.
De obicei acolo e o "bucla", care se scoate cand montezi cablurile noi.

Attached Files



#4
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
Multam fain.ADM.
M.am lamurit.

#5
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,757
  • Înscris: 26.11.2006
  • ID membru: 111,983

 powershot, pe 12 octombrie 2017 - 07:48, a scris:

La o centrala Arca Poket de 24 kw... de generatie mai veche... dar se mai gaseste in comert , pot sa pun termostat willes Logitech.. ca sa nu mai trag fir ?
Se poate, dar trebuie niscaiva cunostinte de electricitate. Merge orice tip de termostat wireless, nu numai crono.

#6
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
Ca de exemplu ?

#7
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
De centrala Bosch condens 2000w ZWB24V2 24 kw .. ce parere aveti?
Pretul e f bun. As vrea.o pt o suprafata de 34 mp. Apartament cu o camera.

#8
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,757
  • Înscris: 26.11.2006
  • ID membru: 111,983
24 KW pentru o camera? Glumesti?

 powershot, pe 12 octombrie 2017 - 10:47, a scris:

Ca de exemplu ?
https://www.emag.ro/...rch-Action=view

#9
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
Suprafata totala a ap este 34 mp.

#10
dnysterian

dnysterian

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 05.10.2017
  • ID membru: 998,014
  • Locație: Constanta

 powershot, pe 12 octombrie 2017 - 14:15, a scris:

Suprafata totala a ap este 34 mp.
la ce suprafata ai de incalzit, cea mai buna varianta ar fi o centrala cu raport de modulare 1:10 (si astea nu sunt multe)
Bosch-ul de care zici iti va oferi 7.3 Kw la puterea minima in conditiile in care cred ca nu vei avea nevoie de mai mult de 5 KW pentru a-ti incalzi apartamentul

https://www.eradiato...ermica.php#calc

Ariston Genus Premium Evo 24 KW are raport de modulare 1:10 deci un minim oferit de 2.5 KW
Diferenta de pret intre cele doua centrale este de aproape 1000 lei, tu stii care iti e bugetul

Edited by dnysterian, 12 October 2017 - 16:22.


#11
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
Am luat bosch... 2599 lei.
Acuma sa vad cat costa modificarea de proiect. Anterior a fost convector pe gaz si acum trebuie sa fac modificarea pe centrala.
Aveti idee cam cat costa aceasta modificare ?

#12
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
Am luat bosch... 2599 lei.
Acuma sa vad cat costa modificarea de proiect. Anterior a fost convector pe gaz si acum trebuie sa fac modificarea pe centrala.
Aveti idee cam cat costa aceasta modificare ?

#13
powershot

powershot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 05.01.2008
  • ID membru: 269,123
  • Locație: ALBA-ABRUD
1500 lei niste hartii. Hotie la drumu mare.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users