Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Folie display laptop in Bucuresti?

Pagina Wikipedia

Masina veche sau indatorat in ban...

Incalzire cu Boiler cu PDC + IPAT...
 Salariu de șofer Uber 8000 l...

Problema token semnatura electron...

Incarcator diy China

Unde au disparut tancurile federa...
 RMN Decontat

Jgheab clasic forma "U"- ...

Reparatie plafoniera LED

Problema PC - se blocheaza sau re...
 Notebook HP 840G2 - Upgrade RAM, ...

Defect ciudat Videorecorder Panas...

lege de reglementare a shrinkflat...

Care este cota parte la succesiun...
 

Originea romānilor - partea IV, Istoria Romāniei, romānilor: anii 500-1200

* * * * - 5 votes
  • Please log in to reply
2903 replies to this topic

#2071
El_Moldovano

El_Moldovano

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 29.06.2016

View PostMount_Yerrmom, on 26 februarie 2018 - 01:56, said:

Ce jeg de propaganda putinista...

Tehnica sovietica specifica

Propagandă putinistă e în capul tău de paie. În SUA la categoria albi îs băgați tot rahatul gen latinos. Albi europeni, îs vreo 60-62%, cică îs peste 70%, dar nu e așa. Din 2016 oficial în SUA se nasc mai puțini albi decît colorați.

Poftim surse.

http://www.pewresear...-but-only-just/

http://assets.pewres...y_ageGroups.jpg

http://assets.pewres...ority_trend.jpg

https://factfinder.c...5YR_DP05&src=pt

Edited by El_Moldovano, 26 February 2018 - 02:19.


#2072
Mount_Yerrmom

Mount_Yerrmom

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,311
  • Înscris: 05.08.2015
La fel si-n Germania cu musulmanii, in Romania cu tyganii

Dada

Doar in Rossija ce mai poti sa fii alb, blond, crestin; Rossija, ultimul meterez al rasei si civilizatiei europene.

Hai, fuguta la Bender, ca ti-ai binemeritat alocatia!

+++

Alternativa ar fi ca n-ai in cap nici macar paie daca nu stii ca hispanicii sunt in masiva majoritate albi, de rasa si cultura europeana

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fa/Spanish-American-people.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Mount_Yerrmom, 26 February 2018 - 02:39.


#2073
El_Moldovano

El_Moldovano

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 29.06.2016

View PostMount_Yerrmom, on 26 februarie 2018 - 02:35, said:

Doar in Rossija ce mai poti sa fii alb, blond, crestin; Rossija, ultimul meterez al rasei si civilizatiei europene.

Nu e chiar așa, acolo tot sînt probleme ca și în Europa sau SUA cu imigranții colorați, mulți din ei sînt în primul rînd musulmani, în al doilea, majoritatea din ei vin de prin Asia Centrală.

View PostMount_Yerrmom, on 26 februarie 2018 - 02:35, said:

Hai, fuguta la Bender, ca ti-ai binemeritat alocatia!

De ce Bender dar nu Tighina? Văd că te trage la denumiri turcești.

View PostMount_Yerrmom, on 26 februarie 2018 - 02:35, said:

Alternativa ar fi ca n-ai in cap nici macar paie daca nu stii ca hispanicii sunt in masiva majoritate albi, de rasa si cultura europeana

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fa/Spanish-American-people.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

lol, ai fost în SUA personal să-i numeri ca să deduci așa concluzie absolută? Cu o fotografie random de pe google crezi că ai dovedit ceva? Cum dracu să vii cu așa argumente primitive? Milioane de corcituri latinos îs băgate la categoria white, asta-i realitatea, restul baliverne primitive.

http://www.dailymail...ps-overall.html

#2074
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008

View PostIochanan, on 25 februarie 2018 - 22:40, said:

Moldovenii nu se trag din români, ci sînt români, chiar dacă unii, mancurtizați, din neștiință sau naivi, încă se mai numesc moldoveni. Eu îți spun ca moldovean ce sînt, de dincoace de Prut, din România, că voi, cei de dincolo de Prut, nu aveți niciun drept și nicio legitimitate să confiscați numele de „moldoveni” și să pretindeți și că noi moldovenii din România am fi și noi moldoveni ca voi. Tu încă te faci că nu înțelegi că singura sursă a numelui de „moldoveni” vine de la numirea pe care a avut-o statul românesc Moldova, stat căruia i-a încetat denumirea o dată cu unirea cu Valahia în constituirea statului România. Noi, moldovenii din România ne recunoaștem ca români, știm că sîntem români, nu doar că „ne tragem din români”, iar dumneata și oricare alții nu aveți nici legitimitatea și nici cum să veniți și să ne spuneți nouă, moldovenilor, că nu am fi români, pentru că așa vă numiți unii dintre voi dincolo de Prut. Degeaba spune Dodon că noi, moldovenii din România, am fi „etnici moldoveni”, căci realitatea este că noi sîntem etnici și naționali români și Dodonul degeaba se agită. Asta ca să nu mai menționez că substanța principală a vechiului „moldovenism” era aproape exclusiv situată dincoace de Prut, la noi „moldovenii” de aici: aici au fost toate capitalele Moldovei, aici sînt nenumăratele ctitorii de biserici, mănăstiri, cetăți, aici și de aici a avut loc „descălecatul”, întemeierea Țării Moldovei, aici a fost majoritatea boierimii care a asigurat o bază marilor voievozi români ai Moldovei, aici s-au dat cele mai mari bătălii, aici s-au născut Eminescu, Enescu, Iorga, Xenopol și câți alții! Chiar nu vă este rușine să vă pretindeți că ați fi moștenii, succesorii Țării Moldovei? Chiar nu le este unora rușine să pretindă în subînțeles că noi, moldovenii din România, ai căror strămoși au hotărît unirea cu Valahia pentru a forma România, nu sîntem și nu am fost români? Credeți că nu știm noi cine am fost și sîntem?

Cu fortarea asta te inscrii direct in curentul extremist daco-geto-comunist, asta fara suparare.

Uite ce nu trebuia sa spui, asta din perspectiva unui român ardelean, adica daca ai spus adevarul pana la un punct nu trebuia sa aduci completari delirante tipice conceptiei din capitala ori tipice vatra românească PUNR.

Ei chiar sunt mostenitorii Tarii Moldovei asa cum si voi sunteti, fiecare pe felia sa de teritoriu, in plus si regiunile României au traditii si conceptii diferite despre ce este românesc adevarat si ce nu, care este dialectul românesc adevarat, cel mai adevarat, samd.

Mancurti pot fi ori si care chiar si noi, conteaza unghiul din care privesti problema.

Avem doua state românesti, deci unirea este un tertip si nimic mai mult.
Avem aproape tot tineretul Rep. Moldova cu dubla cetatenie, deci sunt cetateni români.

Unirea cea mare s-a facut cu respectarea drepturilor minoritatilor etnice si nu peste acest aspect, atunci de unde pana unde ura aceasta tembela impotriva rusilor, gagauzilor, ucrainenilor, filorusilor, samd?!

Adica extremistii nostri români vor si unire teritoriala dar ei ii indeparteaza si pe secui si pe cei din alte regiuni si actioneaza prin forta si xenofobie declarata.

In ww2 am cedat si Basarabia si Ardealul fara razboi, dar ne-am bagat ca boii pana la Stalingrad, pana in Tatra, samd

Noi ca români trebuie sa respectam istoria Rep. Moldova asa cum a fost ea, doar nu putem sterge cu buretele vietile moldovenilor doar pentru ca s-au dezvoltat in mediul sovietic?!

Un climat de normalitate si buna intelegere cu vecinii ar fi fost mult mai benefic României decat adorarea ba a Germaniei naziste, ba a indepartatei Frante, ba a Rusiei, acum a Americii.

Intr-un climat de normalitate nu am fi avut nevoie nici macar de o unire efectiva, am fi avut o uniune vamala, monetara, energetica, comerciala si de cetatenie cu Basarabia si am fi fost demult in Schengen ori cu un regim lejer de vize cu Ungaria chiar din 1992 ori chiar si mai dinainte.


Trebuie sa acceptam ca istoria noastra moderna cat si contemporana este un esec rasunator, caci comunismul dejisto-ceausit a inceput bine si a continuat foarte rau, mai pe scurt ne-am ratat fiecare sansa ca tara rand pe rand.

Unirea cea mare cat si Unirea cea mica nu au fost atat de importante cum li se acorda atata credit, practic la ora actuala putea fi 3-4-5 state românesti ori chiar o uniune de state si tot acolo eram, dar uniunile vamale, monetare, samd se impuneau si se impun si astazi insa in loc de lucruri bune ne adancim in mocirla propagandistica de tot felul.

Desigur si alte state mari au gresit mult, dar pe noi ne intereseaza situatia noastra actuala, ori fata de alte state stam destul de rau.

Spania a pierdut in modernitate Marocul, Franta in anii 60 Algeria, samd

#2075
ionelmironescu

ionelmironescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 25.09.2017
El_Moldovano are perfectă dreptate. Mont_Yerrmom, ca de obicei obraznic și jignitor deși dovezile puse de El_Moldovano nu pot fi combătute.

#2076
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008

View PostEl_Moldovano, on 26 februarie 2018 - 03:49, said:

Milioane de corcituri latinos îs bćgate la categoria white, asta-i realitatea, restul baliverne primitive.

Este ciudat sa discutam despre rasele umane in termeni absoluti, eu am facut antropologie si stiu ca lucrurile sunt mult mai complicate decat am dori noi sa credem.

Rasa alba a fost definita in mai multe feluri si cuprinsa in clasificari sensibil diferite.

Sub o acceptiune larga albi sunt si indienii exceptand zona tamila din sudul Indiei, apoi arabii, magrebienii, inclusiv mixatii latinos.

Intr-o acceptiune si mai larga rasa alba cuprinde in fapt un set de trasaturi comune nu neaparat pielea de culoare deschisa ori foarte deschisa de aceea tot albi sunt considerati si etiopienii, somalezii, chiar si negrii tuaregi si fulani, senegalezii si cei din Mali, chiar si populatia San (bosimanii) cat si maorii din Pacific si Ainu din japonia ar intra la rasa alba ca un segment plasat excentric.

Intr-o acceptiune restransa rasa alba ar fi divizata in 1000 si una de subrase, chiar si europenii sunt divizati in 3-4 subrase majore plus altele minore.

Rasa dinarica: este constituita din oamenii robusti de talie medie, nas acvilin proeminent, de obicei saten-bruneti si fata lunga dar si lata.
Rasa alpina este tot de inaltime medie, oameni cu fizionomie de copii, adica o fizionomie finlandeza-baltica cu nas mic, ...
Rasa nordica: oameni de talie mare, nas mare dar drept, fata prelunga, par, ten si ochi de culoare deschisa.
Rasa est-europeana: este ceva intre rasa alpina si rasa nordica si se face referire in special la slavi.

Rasa mediteraneana: oameni mici, slabi, bruneti, cu fata prelunga, par carliontat si nas acvilin ori drept si destul de proeminent.

De pilda spaniolii si francezii par a fi un mixt nordic cu mediteranean.

Attached Files



#2077
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008

View Postionelmironescu, on 26 februarie 2018 - 08:35, said:

El_Moldovano are perfectć dreptate. Mont_Yerrmom, ca de obicei obraznic și jignitor deși dovezile puse de El_Moldovano nu pot fi combćtute.

In atasament sunt chiar eu in poze (indiferent la ce rasa ma incadrez):

Attached Files



#2078
exxes1971

exxes1971

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 25.09.2017
fara cuvinte ! Unde ai  facut  tu  antropologie  ? ca  ceilalti  m-am lamurit  unde  s-au  scolarizat .Doctori docenti  vorbesc de istoria  Romaniei acum  intra  si in stiinte  exacte ! :))) Urmeaza sa apara si  un specialist in fizica cuantica   care dovedeste  existenta  unei  entitati   divine si apartenenta poporului roman  la aceasta .

#2079
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
La Cluj.

Fiecare face ce doreste in rest.

#2080
ionelmironescu

ionelmironescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 25.09.2017

View Postexxes1971, on 28 februarie 2018 - 01:53, said:

fara cuvinte ! Unde ai  facut  tu  antropologie  ? ca  ceilalti  m-am lamurit  unde  s-au  scolarizat .Doctori docenti  vorbesc de istoria  Romaniei acum  intra  si in stiinte  exacte ! Posted Image)) Urmeaza sa apara si  un specialist in fizica cuantica   care dovedeste  existenta  unei  entitati   divine si apartenenta poporului roman  la aceasta .
Mostră de postare scrisă agramat și fără logică. El scrie "fără cuvinte!" Bănuiesc că a vrut să spună că o postare l-a lăsat fără cuvinte, deși el postează cu cuvinte.
Semnele de punctuație le folosește la întîmplare.
Face presupuneri despre ce forumiști ar urma să apară.
Vorbim pe ce este și despre cine există, nu pe ce ar fi și cine ar veni!

View PostInfinitty, on 26 februarie 2018 - 08:19, said:

Cu fortarea asta te inscrii direct in curentul extremist daco-geto-comunist, asta fara suparare.
Comunismul nu este legat de curentul filodac și nici invers, deci scrierea cu liniuță e greșită, pt că arată o legătură.
Curentul filodac nu este extremist pt că se bazează pe fapte, pe descoperiri arheologice. Extremiste sînt curentele filoslav si filoturc pt că se bazează pe relatări și pe interpretări forțate.

#2081
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
mai aveti putin si ajungeti la reptilieni...

#2082
enough1453

enough1453

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,109
  • Înscris: 29.07.2017

View Postionelmironescu, on 02 martie 2018 - 09:40, said:

Curentul filodac nu este extremist pt că se bazează pe fapte, pe descoperiri arheologice.
se bazeaza pe un fals nationalism, pe multa gargara si pe multe stele verzi pe pereti.

In perioada moderna a fost inventat de legionari la care Ceausescu
a contribuit masiv incepand cu anii '70 cand i-a lasat
pe legionarii iesiti din inchisori sa publice masiv maculatara
din asta imbibata cu prostii.

#2083
criztu

criztu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,298
  • Înscris: 03.09.2002

View Postenough1453, on 02 martie 2018 - 23:18, said:

se bazeaza pe un fals nationalism, pe multa gargara si pe multe stele verzi pe pereti.

In perioada moderna a fost inventat de legionari la care Ceausescu
a contribuit masiv incepand cu anii '70 cand i-a lasat
pe legionarii iesiti din inchisori sa publice masiv maculatara
din asta imbibata cu prostii.

Esti total in ceata. ICDragan e Ordinu de Dacia si Malta. Uite-te ca tot ce e in Romanica dupa 90, e subordonat ordinului de Dacia si Malta. Cum crezi ca au primit 3 milioane de romani aprobare sa invadeze Italia si Spania, pa palosu gros si chieptu paros care il au vanjosii tzarani rumani?
Ceashka cand a luat el de la regina Angliei jartiera Ordinului Baii, nu de fufu a luat-o, ci ca a facut el ceva pt ordin, nu sa poake sa-ti dea jartiera Baii pa urekile tale clapauge, oricat de secretar general ai hi tu.

Edited by criztu, 02 March 2018 - 23:31.


#2084
enough1453

enough1453

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,109
  • Înscris: 29.07.2017

View Postcriztu, on 02 martie 2018 - 23:23, said:

Uite-te ca tot ce e in Romanica dupa 90, e subordonat ordinului de Dacia si Malta.
adica labareala, stagnare, imbecilitate la tot drumul.

View Postcriztu, on 02 martie 2018 - 23:23, said:

Cum crezi ca au primit 3 milioane de romani aprobare sa invadeze Italia si Spania,
adica distrugi economia tarii,
o pui pe butuci,
prin capusele care creaza noii cavaleri de Dacia si Malta
ce se bat cu caramida pe piept ce patrioti si romani sunt cu adanci radacini taranesti, neaose si patriotice,
blahblahblah ... Posted Image

#2085
criztu

criztu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,298
  • Înscris: 03.09.2002

View Postenough1453, on 02 martie 2018 - 23:53, said:

ce se bat cu caramida pe piept ce patrioti si romani sunt cu adanci radacini taranesti, neaose si patriotice,
blahblahblah ... Posted Image

Ata ete, asa si tu le ziceai la gagicile alea care le luai pe tir cand ai fugeat in Jermania, ca ce ochi frumosi au, si ce aliura de noblesse degaja.
Asa's barbatii, te prosteste ca sa-si faca felu cu tine, dupa care te lasa cu chilotii'n vine si privirea'n zare, si ei fug cu aurul petrolul si ardelenii.

Edited by criztu, 03 March 2018 - 00:26.


#2086
Mount_Yerrmom

Mount_Yerrmom

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,311
  • Înscris: 05.08.2015
SI Ceasca era sacason, pe semne...

#2087
criztu

criztu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,298
  • Înscris: 03.09.2002

View PostMount_Yerrmom, on 03 martie 2018 - 00:12, said:

SI Ceasca era sacason, pe semne...

Tu explica-mi de ce la 2018, nijte baieti din vestu occidentului, insista sa o tina gaia matzu cu prioria Dacia, ei chiar nu vad pe harti pe google maps, ca acolo e Danemarca?

Edited by criztu, 03 March 2018 - 00:19.


#2088
ionelmironescu

ionelmironescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 25.09.2017

View Postenough1453, on 02 martie 2018 - 23:18, said:

se bazeaza pe un fals nationalism, pe multa gargara si pe multe stele verzi pe pereti.

In perioada moderna a fost inventat de legionari la care Ceausescu
a contribuit masiv incepand cu anii '70 cand i-a lasat
pe legionarii iesiti din inchisori sa publice masiv maculatara
din asta imbibata cu prostii.

Nu știu care a fost contribuția legionară la dacism. Tu o amintești ca să ponegrești.  Legionarii au fost murdari?  Au fost murdari numai în capetele bolșevicilor și ale democraților perverși.
Ceaușescu Dictatoru a fost mai democrat decît democrații de azi care nu mai permit existența unei catedre de dacologie în cadrul Facultății de Istorie și nici publicarea la editurile preluate de ei, de ex Humanitas, de lucrări scrise de daciști.

View PostMembruAnonim, on 02 martie 2018 - 11:05, said:

mai aveti putin si ajungeti la reptilieni...

Luminează-ne, ohhhh tu, înțeleptule cu IQ uriaș!

View Postcriztu, on 02 martie 2018 - 23:23, said:

Esti total in ceata. ICDragan e Ordinu de Dacia si Malta. Uite-te ca tot ce e in Romanica dupa 90, e subordonat ordinului de Dacia si Malta. Cum crezi ca au primit 3 milioane de romani aprobare sa invadeze Italia si Spania, pa palosu gros si chieptu paros care il au vanjosii tzarani rumani?
Ceashka cand a luat el de la regina Angliei jartiera Ordinului Baii, nu de fufu a luat-o, ci ca a facut el ceva pt ordin, nu sa poake sa-ti dea jartiera Baii pa urekile tale clapauge, oricat de secretar general ai hi tu.

Ce e cu jartiera aia? A luat Ceaușescu Ordinul Jartierei?
Ăștia din ordinele Dacia și Malta sunt ăia care au contribuit masiv la distrugerea economiei romînești și la înfeudarea țării ? Am impresia că ei sunt.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate