![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Inaltime mica la 16 ani
Last Updated: Aug 03 2017 05:07, Started by
Mausi13
, Jul 30 2017 21:33
·
0

Posted 03 August 2017 - 05:07

@Mausi13
Daca ai doar 16 ani sunt sanse reale sa mai cresti semnificativ. Din pacate nimeni nu iti poate spune cat de semnificativ. Nu sunt femeie asa ca nu stiu exact cat de importanta este inaltimea in ceea ce priveste artactia sexuala insa consider ca inaltimea ideala pentru barabati ar fi intre 1,80 si 1,90. Chiar il invidiez pe fratele meu care are in jur de 1,82-1,83 si arata foarte bine la inaltimea asta. Nu stiu ce sa zic de tratamentele care zic ca ajuta la crestere nu stiu daca m-as fi riscat la asa ceva daca as fi fost in locul tau. Stiu e greu, inaltime de sub 1,70 e cam naspa la barbati dar dupa cum ziceam tu inca ai potential. ![]() Edited by e2k, 03 August 2017 - 05:09. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users