Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica
 Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila
 Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K
 Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...
 

Viata vesnica pe pamant

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1
Destini

Destini

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 24.10.2016
“În anul 1976, un agricultor face o descoperire care a stârnit interesul specialiștilor. El a observat că pe terenul său culturile nu mai creșteau, se uscau. A făcut o analiză a solului și a descoperit că acesta conține o cantitate ridicată de sodiu.

El a fost sfătuit să injecteze în sol acid sulfuric pentru a disloca cantitățile de sodiu. La scurt timp, el a observat că pe sol s-au format conglomerate de culoare albă care străluceau în lumina puternică a soarelui.

Ceea ce era și mai curios a fost faptul că aceste conglomerate dispăreau, după care se formau din nou. A dus probe din acest conglomerat la un laborator din Arizona și rezultatul analizelor a fost că se formase un metal care a fost numit aur monoatomic.

Acest metal avea proprietăți excepționale. Putea transfera capacitatea sa antigravitațională asupra instrumentelor cu care se efectuau măsurători.

Capacitățile magnetice erau deosebite. Specialiștii au susținut că acest metal contravenea legilor fizicii.
De-a lungul istoriei, aurul a fascinat, era considerat metalul pur, era asociat Soarelui. Dispunea de capacități fizice deosebite, iar din punct de vedere energetic aurul pur era un bun conducător și catalizator, radiind un câmp deosebit de puternic, cu o amprentă migrațională înaltă.

Aurul monoatomic sau ORMUS este utilizat cu succes în dezvoltarea proceselor cerebrale, simțurile cunosc o dezvoltare extraordinară, sistemul imunitar se fortifică.

Miraculoasa pulbere albă poate ajuta omul în ascensiunea spirituală. Cele mai vechi atestări ale folosirii aurului în medicină provin din Alexandria, Egipt.

Egiptenii consumau aur pentru purificarea corporală, mentală și spirituală. Alchimiștii erau convinși că aurul este un metal mistic.

Aurul metalic este supus unui proces de transformare ce are ca rezultat ruperea legăturii de valență dintre atomi și devine monoatomic. Este hidrosolubil și nu mai conține nici o structură metalică.
Aurul monoatomic are o legătură nemijlocită cu Enoch la evrei, Hermes la greci și Toth la egipteni. Aceștia au ingerat picături albe și au devenit nemuritori.

Nici România nu a fost ocolită de fenomenul aurului monoatomic. Enigmaticul scriitor, Radu Cinamar susține că în Bucegi a fost descoperită o amforă în care se afla aur monoatomic. Implicarea americanilor dar și a masonilor în această descoperire a ridicat multe semne de întrebare.

Totul a fost ținut secret. Ne întrebăm dacă este adevărată ipoteza conform căreia aurul monoatomic provoacă un proces de întinerire, de longevitate?

Se spune că pulberea de aur monoatomic descoperită în Bucegi este fabricată după o tehnică a atlanților. Din păcate, românii au ascuns sau negat această știre, cu toate că sunt martori și specialiști străini care susțin contrariul. Asistăm și în România la fenomenul de istorie interzisă.”[1]

Aurul Monoatomic – elixirul tinereții

In cazul descoperirii Salii Proiectii din Muntii Bucegi, din august 2003, tot aurul monoatomic a fost punctul fierbinte al descoperirii, nu neaparat tehnologia avansata de acolo, desi si aceasta are importanta ei incontestabila.

“La o distanță de vreo zece metri după tabloul de comandă am ajuns la un pătrat foarte mare, delimitat în materialul de pe sol. Latura pătratului măsura cam trei metri, iar suprafața lui, perfect netedă, era de culoare gal-ben-aurie. în mijloc era un mic dom, cu înălțimea de aproximativ cincisprezece centimetri, care prezenta o fantă în partea superioară, înaintea domului, așezat direct pe suprafața pătratului se afla un recipient de forma unei amfore antice, cam de jumătate de metru înălțime.

— Conținutul amforei reprezintă unul dintre punctele forte ale descoperirii, mi-a explicat Cezar. Personal, înclin să cred că aceasta este ceea ce își dorea cu atâta ardoare venerabilul Massini pentru el și pentru elita masonilor.

Amfora nu avea modele și nici inscripții. Se vedea că era fabricată dintr-un metal special, de culoare roșiatică și nu avea toarte. Capacul elegant nu lăsa să fie văzut conținutul. Cezar 1-a ridicat și atunci, aplecându-mă înainte am putut discerne în interior un praf strălucitor, foarte fin, de culoare albă. în mod curios, pereții interiori ai amforei radiau discret o ușoară lumină albastră, care scotea și mai mult în evidență sclipirile aproape magice ale pulberii albe.
— S-a analizat o mostră din această pulbere, mi-a explicat Cezar. Cercetătorii americani au rămas consterÂŹnați să constate că ea reprezintă o structură cristalină necunoscută a aurului monoatomic. Acesta reprezintă un derivat al aurului, care are culoarea alb-strălucitoare și atomii plasați într-o rețea bidimensională, spre deosebire de aurul obișnuit, care are culoarea galbenă și atomii plasați în rețea tridimensională.

Pulberea de aur monoatomic este foarte dificil de obținut, mai ales în forÂŹmula de puritate foarte mare, așa cum o prezintă unele texte antice și puținele referiri alchimice autentice din perioada Evului Mediu. Practic vorbind, știința actuală nu a putut obține până în prezent această puritate extraordinară a pulberei de aur monoatomic, dar chiar și în acest caz au fost observate efecte terapeutice incredibile asupra țesuturilor vii, în special în ceea ce privește capacitatea lor de regenerare.

De aceea există încă foarte puține surse de informare cu privire la tehnologia de obținere a aurului monoatomic și din câte am înțeles de la unul dintre savanții americani, există un mare interes din partea NASA pentru cercetarea în această direcție, întrucât au fost investite fonduri uriașe. Nu auzisem niciodată, până în acel moment, despre aurul monoatomic și nici nu îmi era prea clar la ce poate fi întrebuințat.

— Dar de ce manifestă unele persoane așa mare interes pentru această pulbere? l-am întrebat pe Cezar. L-ai anunțat pe senior Massini de existența aurului?

— Venerabilul era informat încă înainte de a se pătrunde aici despre pulberea din amforă. Nu știu cum, nu știu de unde avea elita masonilor asemenea surse de informare, dar în mod sigur ea cunoștea de mult existența pulberei monoatomice în acest loc. M-am întrebat și eu de ce senior Massini era atât de interesat să intre în posesia ei.

Am discutat cu savanții noștri și cu cei americani, care se pare că sunt mai în temă cu acest subiect. Mi-au spus că, în forma ei pură, pulberea stimulează foarte mult anumite fluxuri și schimburi energetice la nivel celular și mai ales la nivel neuronal. Cu alte cuvinte ea provoacă un proces foarte accelerat de întinerire. Ei mi-au destăinuit că, teoretic, un om poate să trăiască în același corp fizic timp de mai multe mii de ani, cu condiția să consume, la anumite intervale de timp și într-o cantitate bine determinată, această pulbere.

Este uluitor și aproape de neconceput pentru condiția și mentalitatea omului contemporan, dar aceasta explică multe aspecte enigmatice din istoria omenirii, legate de longevitatea incredibilă a unor personaje importante și, de asemenea, luminează intențiile ascunse ale elitei mondiale a masonilor. Îmi pierise graiul de surpriză. Am rămas țintuit în loc, așteptând și alte explicații de la Cezar.

— Tehnologia modernă nu ne permite încă să obținem puritatea pulberii monoatomice, care este necesară pentru declanșarea procesului energetic general de revitalizare și întinerire a trupului. Mai mult decât atât, analiza eșantionului din această pulbere a arătat că atomii de aur sunt dispuși într-o rețea plană, dar ei sunt combinați cu atomii unui alt element care nu este cunoscut încă pe Pământ.

Aceasta complică și mai mult lucrurile, deoarece nu se știe ce alte caracteristici prezintă pulberea, în afara celor menționate în textele din antichitate, pe care de altfel savanții conservatori le ignoră în totalitate.”[2]

dghshsh

De asemenea, aur monoatomic se mai afla si in Camera Inregistrarilor de sub Sarmizegetusa, in Muntii Buzaului, in Muntele Ceahlau, in Muntii Apuseni, in Muntii Fagaras, in Muntii Suraenu, in Muntii Orastie, dar si in Muntele Godeanu. Pe langa aurul monoatomic, aici se ascund tezaure vechi de mii de ani, constand intr-o tehnologie avansata, mult fata de ceea ce cunoaste omenirea in prezent.
P.S. Sursa: https://www.dzr.org....irul-tineretii/

Edited by Destini, 28 July 2017 - 08:51.


#2
Erwin_Rommel

Erwin_Rommel

    Titlul membrului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,499
  • Înscris: 17.04.2017
Unde a fost descoperit prima data, mai exact? In ce tara.

#3
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,081
  • Înscris: 20.12.2007
E plin de insi care isi doresc viata vesnica dar habar nu au ce sa faca intr-o zi ploioasa.

#4
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 24,137
  • Înscris: 22.05.2003
Internetul e o incredibila cale de diseminare a prostiei si semi-doctismului.

Aur monoatomic
Aurul monoatomic sau nanoaur, este un derivat al aurului sub forma unei pudre alb-strălucitoare și atomii plasați într-o rețea bidimensională. Face parte din grupa de elemente de metale prețioase (aur, platină, iridiu etc), în stare monoatomică, în care fiecare atom este inert din punct de vedere chimic și nu mai posedă caracteristicile metalice, și nu mai formează legături. Acestea sunt denumite ORMUS sau ORMES (Orbitally Rearranged Monoatomic Elements).

Tu realizezi ca ala a facut o "mica transmutatie". A dat cu H2SO4 si a iesit Au!

#5
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Se vindea la gram la magazine de etnobotanice ( aurul ala atomic )...da' masonii si bubulii le-au interzis ca sa nu traiasca cetateanul viata vesnica ...ai dreaq ca nu le mai ajunge Posted Image

#6
Erwin_Rommel

Erwin_Rommel

    Titlul membrului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,499
  • Înscris: 17.04.2017

 JurasikMan, on 28 iulie 2017 - 09:04, said:

Se vindea la gram la magazine de etnobotanice ( aurul ala atomic )...da' masonii si bubulii le-au interzis ca sa nu traiasca cetateanul viata vesnica ...ai dreaq ca nu le mai ajunge Posted Image
Discretitezi ceva dar nu-mi dau seama ce Posted Image

#7
Destini

Destini

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 24.10.2016

 Erwin_Rommel, on 28 iulie 2017 - 08:52, said:

Unde a fost descoperit prima data, mai exact? In ce tara.
In Biblie este mentionat sub termenul de manna daca nu ma insel.

#8
iulian0512

iulian0512

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 756
  • Înscris: 03.01.2010
o poveste interesanta

#9
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007

 Destini, on 28 iulie 2017 - 09:51, said:

In Biblie este mentionat sub termenul de manna daca nu ma insel.

Asta e o speculatie crasa.
Mana era perisabila rapid, de ex.

#10
maccip

maccip

    46 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,266
  • Înscris: 06.01.2007
Din H2SO4 obtii aur bimolecular, nu monoatomic, dar... in fine, restul informatiilor sunt corecte.

#11
XORIAN_L

XORIAN_L

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,205
  • Înscris: 01.10.2009
De unde?
In molecula H2SO4, nu vad elementul Au.

#12
ceanu1980

ceanu1980

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,161
  • Înscris: 15.05.2008

 Destini, on 28 iulie 2017 - 09:51, said:

In Biblie este mentionat sub termenul de manna daca nu ma insel.
te inseli

#13
maccip

maccip

    46 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,266
  • Înscris: 06.01.2007

 XORIAN_L, on 28 iulie 2017 - 10:01, said:

De unde?
In molecula H2SO4, nu vad elementul Au.
Nu e Aurul ala din chimie. Aici vorbim despre aurul nanometric bimolecular, din alchimie.

#14
XORIAN_L

XORIAN_L

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,205
  • Înscris: 01.10.2009

 maccip, on 28 iulie 2017 - 10:18, said:

Nu e Aurul ala din chimie. Aici vorbim despre aurul nanometric bimolecular, din alchimie.
Pai toate moleculele sunt nanometrice (o structura nanometrica este orice obiect mai mic de 0.1 microni).
Ce inseamna bimolecular?

#15
Owidiu

Owidiu

    ***

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,360
  • Înscris: 11.08.2008
Egiptenii consumau aur pentru purificarea corporală, mentală și spirituală.

Faraonii nu prea aveau de niciuna

#16
Memeito

Memeito

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,106
  • Înscris: 20.05.2017
E o teapa din clasa suplimentelor - la fel ca pastilele de slabit, de marit penisul, de imbunatatit memoria, etc. - niste smecheri fac bani pe spatele fraierilor care cred ca daca consuma asa ceva se vindeca de toate bolile, devin nemuritori, capata puteri paranormale, etc.

#17
Erwin_Rommel

Erwin_Rommel

    Titlul membrului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,499
  • Înscris: 17.04.2017

 Memeito, on 28 iulie 2017 - 11:54, said:

E o teapa din clasa suplimentelor - la fel ca pastilele de slabit, de marit penisul, de imbunatatit memoria, etc. - niste smecheri fac bani pe spatele fraierilor care cred ca daca consuma asa ceva se vindeca de toate bolile, devin nemuritori, capata puteri paranormale, etc.
Mai buna e autosugestia, aia se vinde la kil. :)

Edited by Erwin_Rommel, 28 July 2017 - 11:57.


#18
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,574
  • Înscris: 15.06.2004
Ce-mi plac articolele astea care insiruie o groaza de denumiri si procedee, care de care mai stiintifice si care dau bine la fraieri.
Din pacate ptr cineva cat de cat familiarizat cu ele se vede de la o posta ca sunt fantasme.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate