Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presiune si tempertura mare la li...

Functie cu char* return

Windows 11 pe DELL Optiplex 9020 ...

Lista materiale termoizolare vata...
 Lg 32LA6130

Agențiile de turism/voiaj de pe v...

Se poate intampla ceva daca schim...

Sate cu apa curenta, canalizare s...
 Antena satelit DIGi prin fibra op...

Recomandare imprimanta

Masina spalat indesit wisl 85 nu ...

Modificare frecventa rami ddr4
 Ramon(2023)

Probleme internet (ping,packetloss)

Refinanțare cu ipoteca !

Adictia la medicamente opioide.
 

Nu pot intra in BIOS, monitorul se aprinde doar cand porneste Windows-ul

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#19
bobo70

bobo70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 28.06.2006
Am verificat daca monitorul este setat ca primary display si este (in windows).
Oare trebuie facuta vreo setare si in BIOS?

#20
1nqiu

1nqiu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 528
  • Înscris: 05.03.2014
-Vezi ca primary display nu e neaparat cel numerotat cu 1, ci cel care are un simbol (o steluta) atasat.-

In mod normal n-ar fi trebuit, dar iti ia maxim 5 minute sa verifici.  Din cate stiu singura setare e sa selectezi placa video dedicata sau integrata, dar poate mai nou au introdus si  setare de "primary/secondary" Posted Image
Teoretic poti oarecum forta pornirea pe tv prin inchiderea pc-ului si decuplarea tv-ului. Apoi pornesti doar cu monitorul si cuplezi tv-ul dupa ce intra in windows, verificand daca la urmatorul restart porneste tot pe monitor.

Edited by 1nqiu, 25 October 2018 - 21:04.


#21
bobo70

bobo70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 28.06.2006
Multumesc 1nqiu. Am reusit sa intru in BIOS de pe monitor declupand TV-ul (am scos mufa HDMI). Este OK si asa, nu am nevoie sa fie cuplate simultan si TV-ul si monitorul atunci cand sunt in BIOS.
Referitor la primary display, nu am luat in considerare ca monitorul este numerotat cu 2, ci faptul ca atunci cand il selectez imi apare "This is currently main display". Chiar daca nu vad steluta atasata, simbolul monitorului este mai mare.

#22
1nqiu

1nqiu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 528
  • Înscris: 05.03.2014
Cu placere :) Si nu s-a pastrat ordinea la restart?

Edited by 1nqiu, 26 October 2018 - 10:02.


#23
gyzoli

gyzoli

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 22.03.2009
Același probleme am și eu ca bobo70 dupa ce scot cablu hdmi din tv apare post bios în monitor daca am legat cu tv apare in tv post bios si dupa boot apare windows in monitor.
In bios nu am gasit setare primary display pentru bios.

Edited by gyzoli, 07 March 2020 - 08:48.


#24
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,716
  • Înscris: 03.07.2019
Trebuie sa folosesti un cablu Display-Port, in loc de HDMI.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate