Vreau sa deschid un website dar nu gasesc un script
Last Updated: Jun 28 2017 17:47, Started by
printzul69
, Jun 18 2017 17:54
·
0

Posted 18 June 2017 - 17:54

Salutare prieteni, nu stiu daca am postat acest subiect unde trebuie dar sunt prea multe categorii.. daca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa editeze si sa il puna unde e locul.
Deci vreau sa deschid un website de stiri dar chiar nu gasesc un script bun cum ar fi realitate, adevarul, antena1 si etc.. ma poate ajuta cineva cu un link sau ceva de genu de unde sa cumpar un script bun si sa arate bine ? Multumesc frumos app: (Va rog frumos sa fiti oameni cu caracter nu sa incepeti sa injurati, blestemati sau sa ma jigniti, nu de alta dar am mai facut un post si a-ti inceput sa va injurati reciproc sa incepeti cu chestii invata sa scrii ca nu am pus o virgula sau o cratima. ) |
Posted 18 June 2017 - 18:10

Cel mai popular CMS din lume Wordpress ce are?
E 10 clase peste ce folosesc Antena, Adevarul si Realitatea, care pe langa faptul ca au un CMS penibil il mai incarca si cu sute de javascripturi sa ingenuncheze procesoarele celor ce viziteaza mizeria lor. |
Posted 18 June 2017 - 18:28

Cu ce crezi ca ala deschis de tine va fi mai bun decat sutele care sunt deja deschise ?
Ai voie doar 2 raspunsuri scurte si la obiect : ????? Ceasul ticaie si raspunsul trebuie sa fie rapid........ Edited by keta, 18 June 2017 - 18:29. |
Posted 18 June 2017 - 19:01

Cel mai popular CMS din lume Wordpress ce are? E 10 clase peste ce folosesc Antena, Adevarul si Realitatea, care pe langa faptul ca au un CMS penibil il mai incarca si cu sute de javascripturi sa ingenuncheze procesoarele celor ce viziteaza mizeria lor. |
Posted 18 June 2017 - 19:12

Cu ce crezi ca ala deschis de tine va fi mai bun decat sutele care sunt deja deschise ? Ai voie doar 2 raspunsuri scurte si la obiect : ????? Ceasul ticaie si raspunsul trebuie sa fie rapid........
|
Posted 18 June 2017 - 19:27

Bine ca inca mai merge clickbaitul si achizitionarea de like-uri prin diverse metode
![]() Scripturi gen "realitate, adevarul, antena1" se fac pe bani frumosi, nu se cumpara de la gramada. Gasesti o firma care se ocupa cu realizarea de site-uri, zici preferintele si deschizi portofelul, bineinteles, acolo nu mai merge cu "las' ca ti-i dau..." si apoi te faci ca ploua. Daca nu iti permiti sa dai multi bani, atunci poti ramane la WP sau o platforma mai no name la 50$, dar e mai greu cu personalizarea daca nu te pricepi la partea asta. Edited by tigerheart, 18 June 2017 - 19:28. |
Posted 18 June 2017 - 19:45

Daca si pe WP e greu cu personalizarea... in cel mult o luna devii semi-expert la cate tutoriale, teme si extensii exista.
|
Posted 18 June 2017 - 20:19

daca ai timp sa postezi stirile, sau bani sa angajezi postaci (ca mine) (dar si aici ai nevoie de timp sa-i verifici, sa nu posteze numai porcarii), Wordpress e cea mai buna solutie, cu o tema specifica. cu 100 $ ai si tema si host si domeniu si poti incepe treaba.
nu cred eu (si probabi nimeni de pe aici) ca ai tu 8 milioane likeuri reale, daca din astea ai avea macar 50.000 reali ai fi mare ![]() sa faci ceva cu numarul ala mare de likeuri false ..... uneste toate paginile, creeaza una pe bune, pentru siteul care vrei sa-l faci, si fa-i reclama constant pe cel cu 8 milioane likeuri. De acolo, sa strangi tu macar cateva mii de followeri si poti spune ca n-a avut-o degeaba |
|
Posted 18 June 2017 - 20:28

Posted 18 June 2017 - 20:46

Daca si pe WP e greu cu personalizarea... in cel mult o luna devii semi-expert la cate tutoriale, teme si extensii exista. ![]() |
Posted 18 June 2017 - 21:19

Crede-ma ca sunt destule persoane care folosesc WP pe site-ul personal/al firmei si mai mult de postarea unui articol nu prea au habar. Nu e greu sa instalezi o tema dar daca vrei sa o modifici si nu ai optiunea/functia dorita in setari? ![]() Adevarat. de acolo incepe greul. si de acolo trebuie ori sa inveti ori sa apelezi la cine stie.Totusi noi ducem lipsa de oameni cu imaginatie, ceri un site personalizat si baietii inafara de a modifica o tema nu prea au nici o idee, m-am izbit de chestia asta, mi se propunea o tema, si hai sa schimbam culori si sa scriem texte |
Posted 18 June 2017 - 21:46

Stiu ce vrei sa zici... iar asta se intampla pentru ca multa lume crede ca daca vede cateva tutoriale atunci gata, e mega expert si atunci poate lua banii de pe oricine doar cu 2-3 click-uri. Gasesti acum o gramada de pustani care se dau mari stiutori in domeniul asta dar daca ii pui sa faca de la zero un plugin sau sa implementeze ceva intr-o tema atunci se face ca ploua sau iti ofera solutii de genul "pai hai ca mai bine iti pun tema asta ca are de toate sau iti instalez un plugin si s-a rezolvat problema".
|
Posted 28 June 2017 - 16:18

Wordpress, chiar si Realitatea, Antena, Digi si restul folosesc in general tot Wordpress dar modificat de programatorii lor dupa bunul plac!
In concluzie, daca nu stii programare Wordpress este cea mai buna solutie! Bafta! |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users