Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

Prinsă între soț și parinti ...

- - - - -
  • Please log in to reply
76 replies to this topic

#19
corinadaniela

corinadaniela

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,524
  • Înscris: 05.06.2009

View Postbumpocbum, on 30 mai 2017 - 12:21, said:


Nu are dreptate. Nu e vina ei de situatie. Ar trebui sa discute cu ea nu sa ii faca viata amara.

Treburile astea se transeaza cu calm si ferm.  Solutii exista chiar daca nu intotdeauna pe placul tuturor.

ba da, are si ea partea ei de vina, chiar recunoaste asta si isi da seama cum si unde a gresit : "dar eu tot timpul am încercat sa ameliorez situația evitând mai multe discuțiile și aici am greșit eu.trebuia sa fiu mai directa când a trebuit dar acum e târziu și sotul nu prea mai vrea sa încerce sa repare relația cu ei.".
cu siguranta sotul ei a atins si depasit limita exasperarii, iar discutiile intre ea si sot au existat si cum nu s-a schimbat mare lucru, s-a ajuns la reprosuri.
pot sa inteleg ca parintii ei au o varsta si o carca de prejudecati, idei putine, fixe si proaste.
dar nu mi se pare normala nici atitudinea lor, a parintilor initiatoarei, pai in loc sa zica mersi ca ii ajuta fata si ginerele sa aiba un trai mai bun, sa nu faca foamea si mizeria in tara, acum tot ei sunt cu mofturi, comentarii si nemultumiri ? se vede treaba ca au uitat foarte rapid binele care li s-a facut, acum li s-a urat de atata bine. cum cel mai probabil pe acolo nu au cu cine sa mai discute, sa mai socializeze/comenteze, isi omoara timpul si nervii tocandu-i la cap pe fiica si ginere, de parca n-ar avea altceva mai bun de facut in viata care le-a mai ramas de trait.
ira, solutii exista, totul e sa vrei tu sa rupi pisica in doua. cheia rezolvarii situatiei este la tine. asa cum i-ai chemat pe ai tai sa le faci un bine, la fel de bine poti sa-i trimiti inapoi in tara sau sa le gasesti o alta locuinta pe langa voi, important este sa nu mai stati impreuna in aceeasi casa pentru ca va otraviti reciproc existenta.
este si normal ca sotul tau sa doreasca sa aveti parte de intimitate, de momente placute petrecute doar cu tine si fetita ta. iti dai seama cu cata "tragere de inima" vine sotul tau acasa, stiind ce-l asteapta, mutre acre si bosumflate, scantei si motive de cearta cu socrii ?

#20
PoeOvidiu

PoeOvidiu

    Sunt de la țară și îmi place așa.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,568
  • Înscris: 07.12.2014
Cu parintii e greu daca nu pui piciorul in prag. Ai mei mi-au frecat capul ani de zile, desi nu stateau cu mine. A sotiei il frecau pe al ei. Se simt oarecum neglijati ca nu mai sunt ei pe primul plan. Pana cand le-am zis direct. Maine mergem sa bagam divortul ca sa fiti voi linistiti. De atunci (aproape 2 ani) toata lumea e linisita si si vad de treaba lor se bucura de copiii si de nepotii lor fara sa streseze pe toata lumea.

Edited by PoeOvidiu, 30 May 2017 - 12:46.


#21
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,148
  • Înscris: 19.09.2005

View Postcorinadaniela, on 30 mai 2017 - 12:41, said:

....idei putine, fixe si proaste....
1001 like, nota 10.

View PostPoeOvidiu, on 30 mai 2017 - 12:45, said:

Cu parintii e greu daca nu pui piciorul in prag. Ai mei mi-au frecat capul ani de zile, ......
asa am desoperit ca e foarte sanatos sa ai fitilul scurt...
in final cine face galagie mai repede si mai multa doarme mai bine...

Edited by arg, 30 May 2017 - 12:48.


#22
PoeOvidiu

PoeOvidiu

    Sunt de la țară și îmi place așa.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,568
  • Înscris: 07.12.2014
Din pacate cand incerci sa impaci si sa faci sa fie bine pentru toata lumea esti singurul care are de pierdut. Nu o sa reusesti niciodata dar iti dai toata viata peste cap si aia nemultumiti tot nemultumiti raman.

Edited by althea, 30 May 2017 - 12:59.
Offtopic. Pe vremuri erai mai cuminte


#23
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,148
  • Înscris: 19.09.2005

View PostPoeOvidiu, on 30 mai 2017 - 12:53, said:

Din pacate cand incerci sa impaci si sa faci sa fie bine pentru toata lumea esti singurul care are de pierdut. Nu o sa reusesti niciodata dar iti dai toata viata peste cap si aia nemultumiti tot nemultumiti raman.
mai grav e ca pici la mijloc si incasezi la greu.

#24
PoeOvidiu

PoeOvidiu

    Sunt de la țară și îmi place așa.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,568
  • Înscris: 07.12.2014
Da, incasezi din toate partile ca doar de aia esti tampon intre fortele opuse :D

#25
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,148
  • Înscris: 19.09.2005

View PostPoeOvidiu, on 30 mai 2017 - 12:57, said:

Da, incasezi din toate partile ca doar de aia esti tampon intre fortele opuse Posted Image
si cum ziceam, am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa fac eu scandal.......

Edited by arg, 30 May 2017 - 13:04.


#26
Bogotta

Bogotta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,456
  • Înscris: 24.02.2017

View Postjeffy86able, on 30 mai 2017 - 12:03, said:

Primul sfat ar fi sa pui mana pe un manual de limba romana ca abia am inteles ce vrei sa spui.

Exact asta vroiam si eu sa ii spun :D:D . Habar nu are sa vorbeasca. Bine macar ca a plecat in Anglia. Poate ne face un bine si nu mai revine.

#27
feitosak1

feitosak1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,992
  • Înscris: 02.09.2011
Sotul are dreptate.
El s-a insurat cu tine, nu a semnat sa-i ia si pe ai tai in casa. Daca ei nici nu lucreaza si nici nu se stie cat vor mai sta la voi, la un moment dat o sa isi gaseasca lucruri de facut numai sa nu mai vina acasa prea devreme. Cand vii acasa de la munca, vrei liniste si atmosfera frumoasa, nu reprosurile socrilor. E ok sa vina in vizita sau sa stea o perioada stabilita de comun acord, insa asa, fara sa se stie cand vor pleca, e greu sa iasa ceva bun.

#28
corinadaniela

corinadaniela

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,524
  • Înscris: 05.06.2009

View PostBogotta, on 30 mai 2017 - 13:08, said:


Exact asta vroiam si eu sa ii spun Posted ImagePosted Image . Habar nu are sa vorbeasca. Bine macar ca a plecat in Anglia. Poate ne face un bine si nu mai revine.

off-topic:
daca imi permiti o mica observatie - corect se spune/scrie "voiam", nu "vroiam".
http://www.dictie.ro/vroiam-sau-voiam/

#29
Ira18

Ira18

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 30.05.2017
In primul rând îmi cer scuze celor pe care i am deranjat cu limba mea romană..cred ca se poate sa fi aglomerat mai multe idei intr o fraza dar așa se întâmpla când vrei sa spui mai pe scurt ce ai de spus...in al doilea rând 18 nu este vârsta mea ,e ziua de naștere a fetiței mele și in al treilea rând ,pentru cei care mi au dat un sfat strict la problema mea ,va mulțumesc și aveți dreptate ,ce trebuie sa fac este sa rezolv cu locuitul in comun.importanti sunt soțul și fetița mea in primul rând.daca părinții vor înțelege ,bine ,dacă nu,nu.va mulțumesc încă o data .

#30
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,148
  • Înscris: 19.09.2005
hi hi, pe aici sunt omeni care au trecut prin povestea asta....

#31
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
Tanara doamna, eu mai am putin si fac 54 de ani. Deci nu prea mai sunt tanar..
Am stat cu cea care mi-a devenit sotie cam un an, dar la casa ei. Ma rog era al unei rude, si noi 2 eram singuri ca porumbeii..
Inainte de nunta am adus-o in casa mamei. A fost totul OK. Dupa nunta, si la cativa ani dupa ce a aparut plodul au inceput problemele cu mama mea care imbatrnind a inceput sa se acreasca. De ce am pus un lacatel pe usa din camera mea, intrase peste noi, exact la cateva minute dupa ce mie imi venise o idee, sotia aceptase, ce dracu, amandoi eram mai tineri, si noroc ca eram sub plapuma.. Dar cum, doar e casa mea..S-a oprit abia cand a realizat ca au eram foarte rosu la fata..Nu imi spune ca intrebarea mea te-a enervat in halul asta..Si nici prezenta mea, doar sunt mama ta..
Ca de ce nu imi spala rufele exact in ziua cand s-au murdarit. Asta am aflat abia dupa cateva luni .. Si ce daca. Am camasi curate, nu ma duc la job murdar, putin imi pasa, lasa-o in pace..Sotia venise rupta de la job, de abia fusese promovata, invata cum sa se descurce, stres, si cand a vazut ca i-a umplut masina de spalat a pufnit-o plansul..Asa ca eu luat rufele mele din masina, am scos niste cearceafuri de a lui mama din dulapul ei, le-am pus in masina si am pornit-o.. Si am plecat la bere cu sotia, dupa ce am intrebat-o foarte calm dar decis daca merge acum sau dupa ce ii trasnesc niste perechi de palme..Pana atunci nici macar nu o atinsesem..
Normal ca atunci cand ne-am intors a urmat artileria grea, Tu cu cine ti, cu mine care te-am facut, educat, esti sange din sangele meu, sau cu in esenta o straina..Asa ca mi-am facut curaj, asculta mama m-ai facut, m-ai educat, sarut mana, dar eu imi iau muierea si plodul, inchiriez o casa si gata. Am vorbit si cu o prietena de mamei, sa i spuna mai elegant decat mine..
Spre norocul nostru murit tatal meu, care era divortat de mama si m-am mutat acolo..Asa ca acum lucrurile s-au imbunatatit radical..
Asa ca bine zice cine a zis lucru amestecat miroase a kakat. Parintii, tot respectul, toata consideratia, dar acum tu esti muiere in toata firea cu barbatul tau. Cu el te certi, cu el te impaci, in pat, treaba voastra. Daca divortezi e pt ca asa vrei tu, nu babacii.

Asa ca dragi parinti, aveti o saptamana in care plecati voi si ramane noi, sau plecam noi si ramaneti voi. Fara tipete, fara lacrimi.
Daca ai avea apendicita, ai intra la cutit sa iti rezolvi problema sau ai muri?
Nu mai esti fetita, esti femeie in toata firea, ai un sot. Si daca omul tau merita, nu il pierde ca se baga parinti intre voi. Ca de sex gasesti, dar de dus viata alaturi de un om care chiar sa iti placa, mult mai greu..
Pe scurt treaba asta, adica ruperea te face femeie.. Nu sexul sau nasterea plodului.  E trist, dur, dar e in firea lucrurilor. Si sa ti minte ca atunci cand plodul tau.....la fel sa stai in casa ta... Si sa ii spui ca da, cum sa nu, te ajut, iti plimb, dar nu o sa stau cu tine..
Jur ca asa i-am zis si plodul meu, care acum are 20 de ani. Cand o vei gasi, nu o sa stati cu noi. Nu ca aveam doar 2 camere, dar la dracu..

#32
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,148
  • Înscris: 19.09.2005
@Prien
ai dreptate dar am intalnit si cazuri in care stau cu parintii si se inteleg foarte bine, si culmea nu sunt omeni educati ci doar omeni cu mult bun simt.

si acum plang batranii ca le-au plecat copiii cu nepotii si nu stiu cum sa faca sa ii atraga sa vina macar in vizita....

Edited by arg, 30 May 2017 - 14:14.


#33
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,561
  • Înscris: 15.06.2007
deci cum se confirma inca odata ca... facerea de bine este f**tere de mama.. Mai bine ii lasati pe ei sa se descurce singuri, oriunde se aflau.  Nu va era voua bine singuri unde v-ati dus?

#34
Ira18

Ira18

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 30.05.2017
Așa este ,aveți dreptate Prien !Doar ca eu in egoismul meu ,mi am dorit sa fac tot posibilul sa i fac sa se înțeleagă ,dar greu am realizat ca nu se poate ..mama crede ca eu sunt prea moale și accept orice ,nu am niciun cuvânt de spus in fata lui ,soțul crede ca pe ei ii feresc de orice și nu am putere sa le spun in fata adevarul..și asa s a ajuns la acest cerc vicios din care vreau sa ies cât mai repede..pentru ca doar eu am de pierdut.Dar vedeti lipsa de experiența și a spus cuvântul la mine...chiar am crezut ca i pot împăca..dar clar nu se poate !

#35
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
Si eu am crezut ca.. Dar si mama si eu si sotia nu prea sunt omeni de zahar. Mama mea e tare ca o piatra, eu si sotia suntem Scorpioni. De aia rezistam la valurile vietii..
Asa ca de cand ne-am mutat, si mama vine doar in vizita, eu si sotia ne simtim mult mai bine, cu plodul nostru.
Noi ne certam, stam imbufnati, dar nu se mai baga. de ce ai tipat la ea, la el.. E (a)facera noastra.. Si patul nostru....
Stiti vorba aia nu bagi 2 sabii intr-o teaca? Azi am chef sa nu fac nimic. Normal, maine trag dublu.
Dar daca te bagi si ma obligi sa o fac, de facut o fac prost ca sa scap ..Si in gand...si pe gura...Ce dracu, de la o varsta nu mai esti copil..Si nu conteza ca ai sau nu dreptate. Dupa un scandal poti invinge. Dar pierzi pe termne lung..
Ira18
Da, poate ca esti mai moale Asa esti tu. Si ce daca? Daca tu esti fericita asa, nu te schimba ca vrea mama, tata , sau sotul.. O sa aiba grija viata sa te inacreasca*..
Chiar, eu sunt sluga sotiei cand imi spune la telefon, pisoi, cumpara si niste faina sa facem paine?Avem masina de facut paine..
La fel si cu tine. Alege...Daca tu esti happy cu sotul tau, in cuibul vostru, asta e.
Asa in trecere. Eu sunt ochelarist de performanata de pe la 10 ani. Cum era epoca lui ceasca, aveam niste ochelari fund de sifon, pe o figura de tocilar. Asta sunt. Dar am jucat fotbal ca portar. Toti radeau de mine, chiorule, dupa un timp am degajat niste mingi exact si drept in gura unuia sau altuia..Prima data au crezut ca din greaseala, ca sunt neindemnatic, ca..
Dar la a 3-a, au realizat ca e mai bine sa nu se puna cu nebunul..Si mi-au acordat un oare respect.. mai ales dupa ce am dat cu cotul, am iesit cu bocancii inainte, am dat la gioale, ca asa e in fotbal..Nu ca nu am mai primit goluri, dar nu mai eram ala doar incasatorul.
E foarte logic ca dupa ai luat cotul in gura, sa te feresti nitel de cretin ..Doar e gura ta..
la fel si cu tine. Pana nu iti impui respectul, o sa ramai fetita lui taticu@mamica. Ai fost, dar azi esti sotia lu' barbatul tau.  Acorda aboslut tot respectu parintilor, dar..
PS. Am avut o zi la job, cu nervi, cu draci, cu ordine de sus cretine..De aia vorbesc mai dur..Dar ma gandesc ca diseara, o sa ma bag in pat si o sa o imi tin sotia in brate, daca va fi ok, daca nu, iarasi bine..
Later edit. Avem si o catelusa, ceva de cam 60cm+20 coada/7.5kg, maidaneza cu pincher.... Ei ii place sa se suie pe mine, si mie sa fiu calarit de ea. Sunt un om slab? Sau un barbat care se bucurac de compania unei necuvantatoare?
Sunt al dracului de curios cine dintre cei care m-au citit prin acest forum va spune ca sunt un tip moale..

Edited by Prien, 30 May 2017 - 14:52.


#36
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,148
  • Înscris: 19.09.2005
ii poti impaca dar nu facand pe mediatorul...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate