Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Totul despre BACALAUREAT 2017 (li...

Ajutor in PHOTOSHOP !

Transformare din WIFI in LAN

Nu stiu ce sa aleg!
 Sfaturi achizite casa in faza de ...

Boxe portabile : Hama vs MYRIA ?

Suport incheietura pt sala

Transferwise Borderless
 Mega-moschee in Bucuresti - Roman...

Europa și nu Africa este lea...

Ajutor agenda telefonica

Reinstalare 1 os linux din 3 os b...
 Gta v intrebari ?

Accident microbuz copii inscrip&#...

folia de aluminiu ,periculoasa?

Procedura pentru declararea lipse...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Folosire video integrat PC.

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 18.11.2013
  • ID membru: 834,348
Buna seara. Ca sa poata fi folosita redarea functiei video integrat a placii de baza(VGA) trebuie inlaturata placa video dedicata din placa de baza?(placa video dedicata fiind conectata in slotul PCI-E). Va salut!

#2
gumball3000

gumball3000

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,513
  • Înscris: 24.09.2006
  • ID membru: 98,747
  • Locație: la mine funcționează
NU, poti selecta din BIOS pe care vrei sa ai imagine.

#3
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 18.11.2013
  • ID membru: 834,348

View Postgumball3000, on 20 martie 2017 - 21:37, said:

NU, poti selecta din BIOS pe care vrei sa ai imagine.
Multumesc.Bine ca nu m-am pus sa demontez tot calculatorul...

#4
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,000
  • Înscris: 21.02.2016
  • ID membru: 946,138
Poti sa selectezi in BIOS doar daca placa de baza suporta aceasta optiune.

#5
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 18.11.2013
  • ID membru: 834,348

View PostroxanaRabinowitz, on 21 martie 2017 - 10:25, said:

Poti sa selectezi in BIOS doar daca placa de baza suporta aceasta optiune.
Am reusit! A trebuit sa scot placa video dedicata si apoi totul a mers normal. Am vrut sa cunosc si acest mod de functionare.

#6
adisz

adisz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,695
  • Înscris: 07.11.2006
  • ID membru: 107,581
  • Locație: Tg.Mures
Cred ca ajungea daca ai fi mutat cablul video din placa video dedicata in placa video integrata.

#7
Dany_Darke

Dany_Darke

    Black widow, the chick who knows!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,905
  • Înscris: 07.06.2014
  • ID membru: 867,106
  • Locație: Pe scaun
ajungea din parti. ramanea cu ecran negru si atat. comutarea intre placi nu o face cablul din monitor, ci biosul, prin setarile sale.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users