Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Legea antiburka si consecintele e...

PMA 425r vs PMA 525r

Patronii se plang ca nu gasesc sa...

Protest anti-PSD, Sibiu
 bunatati americane!

traf amplificator

Telekom te obliga sa le dai credi...

Comenzi Voce
 Ajutor! Eliminarea zerourilor...

Nume domeniu hosting

Blocare acces browsere

Router prin ZTE de la RDS
 Anunțuri de angajare idioate...

Ce intelegeti din aceste Top 10 i...

HDD Extern (conectare/reconectare)

Problema VMware.
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Folosire video integrat PC.

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 18.11.2013
  • ID membru: 834,348
Buna seara. Ca sa poata fi folosita redarea functiei video integrat a placii de baza(VGA) trebuie inlaturata placa video dedicata din placa de baza?(placa video dedicata fiind conectata in slotul PCI-E). Va salut!

#2
gumball3000

gumball3000

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,099
  • Înscris: 24.09.2006
  • ID membru: 98,747
  • Locație: la mine funcționează
NU, poti selecta din BIOS pe care vrei sa ai imagine.

#3
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 18.11.2013
  • ID membru: 834,348

Vizualizare mesajgumball3000, pe 20 martie 2017 - 21:37, a scris:

NU, poti selecta din BIOS pe care vrei sa ai imagine.
Multumesc.Bine ca nu m-am pus sa demontez tot calculatorul...

#4
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 21.02.2016
  • ID membru: 946,138
Poti sa selectezi in BIOS doar daca placa de baza suporta aceasta optiune.

#5
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 18.11.2013
  • ID membru: 834,348

Vizualizare mesajroxanaRabinowitz, pe 21 martie 2017 - 10:25, a scris:

Poti sa selectezi in BIOS doar daca placa de baza suporta aceasta optiune.
Am reusit! A trebuit sa scot placa video dedicata si apoi totul a mers normal. Am vrut sa cunosc si acest mod de functionare.

#6
adisz

adisz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,038
  • Înscris: 07.11.2006
  • ID membru: 107,581
  • Locație: Tg.Mures
Cred ca ajungea daca ai fi mutat cablul video din placa video dedicata in placa video integrata.

#7
Dany_Darke

Dany_Darke

    Black widow, the chick who knows!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 17,205
  • Înscris: 07.06.2014
  • ID membru: 867,106
  • Locație: Pe scaun
ajungea din parti. ramanea cu ecran negru si atat. comutarea intre placi nu o face cablul din monitor, ci biosul, prin setarile sale.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users