Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vand samsung galaxy A3 2017

De la cati ani am voie sa conduc ...

Comparatie intre VIDEO CALL QUALI...

Amplificator profesional interm r...
 Problema tastatura

Amplificator profesional interm r...

Grila TVR 2: divertisment, filme,...

Problema boxa portabila
 Cadastru

problema driver video

Dezactivare functie Map as drive

Cum ajung de la gara de nord la i...
 Fonduri nerambursabile 2017.

mouse Hama uRage Unleashed

Poligon sau Aeroport

Ce posturi Radio si TV din Romani...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Folosire video integrat PC.

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 18.11.2013
  • ID membru: 834,348
Buna seara. Ca sa poata fi folosita redarea functiei video integrat a placii de baza(VGA) trebuie inlaturata placa video dedicata din placa de baza?(placa video dedicata fiind conectata in slotul PCI-E). Va salut!

#2
gumball3000

gumball3000

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,596
  • Înscris: 24.09.2006
  • ID membru: 98,747
  • Locație: la mine funcționează
NU, poti selecta din BIOS pe care vrei sa ai imagine.

#3
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 18.11.2013
  • ID membru: 834,348

Vizualizare mesajgumball3000, pe 20 martie 2017 - 21:37, a scris:

NU, poti selecta din BIOS pe care vrei sa ai imagine.
Multumesc.Bine ca nu m-am pus sa demontez tot calculatorul...

#4
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 727
  • Înscris: 21.02.2016
  • ID membru: 946,138
Poti sa selectezi in BIOS doar daca placa de baza suporta aceasta optiune.

#5
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 18.11.2013
  • ID membru: 834,348

Vizualizare mesajroxanaRabinowitz, pe 21 martie 2017 - 10:25, a scris:

Poti sa selectezi in BIOS doar daca placa de baza suporta aceasta optiune.
Am reusit! A trebuit sa scot placa video dedicata si apoi totul a mers normal. Am vrut sa cunosc si acest mod de functionare.

#6
adisz

adisz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,274
  • Înscris: 07.11.2006
  • ID membru: 107,581
  • Locație: Tg.Mures
Cred ca ajungea daca ai fi mutat cablul video din placa video dedicata in placa video integrata.

#7
Dany_Darke

Dany_Darke

    Black widow, the chick who knows!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 13,987
  • Înscris: 07.06.2014
  • ID membru: 867,106
  • Locație: Pe scaun
ajungea din parti. ramanea cu ecran negru si atat. comutarea intre placi nu o face cablul din monitor, ci biosul, prin setarile sale.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users