![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Pacii Residence IV-V
Last Updated: Jan 27 2019 18:16, Started by
andreyppsc89
, Mar 02 2017 23:57
·
0

Posted 02 March 2017 - 23:57

Salut,
E un complex cu 2 blocuri langa Militari Residence pe strada Weiner Palada. Am fost la o vizionare si parea ok. Agentul mi-a zis ca s-ar finaliza cam pana la mijlocul lui aprilie. Problema mea e ca nu am gasit absolut nimic pe net legat de complexul acesta, doar despre Pacii Residence 2. Aveti idei? |
Posted 06 March 2017 - 14:55

Salutare. Si eu sunt interesat de un apartament in acele blocuri. Dezvoltatorul spune ca va fi asfaltata strada respectiva, oricum sunt o gramada de constructii pe partea stanga pana la blocuri. Am vizionat si pana acum mi s-au parut cei mai in regula legat de finisaje si impartirea camerelor. Parcarea este gratuita (inclusa in pret probabil), are lift, peretii despartitori sunt din caramida si CATV/NET au de la RCS RDS. Foarte important este ca apa este de la APA NOVA si AU canalizare, fata de multe blocuri din zona care au fosa septica+put. Toate apartamentele au bucatarie inchisa si 1/2 balcoane. Chiar sunt curios daca mai sunt persoane care vor sa se mute acolo.
|
Posted 06 March 2017 - 19:54

Posted 06 March 2017 - 20:35

Pai și tu crezi?
Ia și verifica, e simplu! Pe ei nu ii doare gura sa spună ca va fi, se va face... |
|
Posted 08 March 2017 - 11:00

Ce-i drept problema cu strada nu cred ca se va rezolva prea curand deoarece pe acolo trebuie sa se instaleze canalizare pentru strazile din zona. O sa merg la primarie sa ma interesez pentru ca pe internet nu am gasit nimic. Ideea este ca se va construi un magazin LIDL chiar in fata blocurilor, spre rezervelor si pe acolo va fi acces pietonal catre str. rezervelor. Weiner palada ramane singura varianta pentru auto. Sa speram ca primaria se va misca eficient in sensul asta...
Problema este ca...urmarind anunturile din zona, observ ca in ultimele 2 saptamani preturile au "explodat". La modul ca ff multe apartamente tind acum catre 1000E/mp chiar si in zona Miltari Residence. In zona Pacii-Gorjului, deasemenea am vazut diferente de 1-2 mii de euro la pret. Deci ar fi destul de inteligent sa cumparam cat mai curand pentru ca oricum zona se va dezvolta. Edited by pisty16, 08 March 2017 - 11:02. |
Posted 08 March 2017 - 12:28

Posted 19 April 2017 - 12:54

Buna ziua,
Noi am achizitionat un apartament in primul bloc, suntem gata cu el asteptam evaluatorul. Si la noi singura problema momentan este drumul de acces, speram sa se rezolve pana ne vom muta. Edited by Loredana_1503, 19 April 2017 - 12:54. |
Posted 19 April 2017 - 12:59

Posted 19 April 2017 - 16:30

Buna ziua, Noi am achizitionat un apartament in primul bloc, suntem gata cu el asteptam evaluatorul. Si la noi singura problema momentan este drumul de acces, speram sa se rezolve pana ne vom muta. |
|
Posted 26 April 2017 - 15:38

Buna ziua, Noi am achizitionat un apartament in primul bloc, suntem gata cu el asteptam evaluatorul. Si la noi singura problema momentan este drumul de acces, speram sa se rezolve pana ne vom muta. Buna ziua Loredana, Am ante-contractat si eu un ap. de 2 camere in acest bloc. Poti chema evaluatorul daca nu sunt toate utilitatile in bloc? Eu stiu ca nu sunt trase inca gazele si asta e o mare problema... Cat despre termenul de finalizare/dare in folosinta, ce data aproximativa vi s-a comunicat?
La ce etaj si ce tip de apartament (2/3 camere) ti-ai luat? Intreb pentru ca si eu am luat in primul bloc un ap. cu 2 camere dar inca nu e gata pentru evaluator. Salutare! Inteleg ca vom fi potentiali vecini ![]() ![]() ![]() |
Posted 27 April 2017 - 17:39

Salutare! Mai e cineva care a contractat o locuinta in acest ansamblu? Vecini de la Pacii IV sunt pe aici? Ne reunim-macar virtual-sa impartasim experienta ante-mutare,vesti despre cand se va produce mutarea + alte aspecte care ar putea fi de interes ? 😊🏢
|
Posted 28 April 2017 - 09:46

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users