Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...

Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!
 La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!

La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e
 Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...
 Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...
 

DIVA România.

- - - - -
  • Please log in to reply
216 replies to this topic

#199
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Serialul "Sullivan’s Crossing", în premieră în România la DIVA


Serialul "Sullivan’s Crossing" debutează la DIVA pe 2 ianuarie. Această producție, cu 10 episoade de o oră fiecare, va fi prezentată în premieră în România. Distribuția include actorii Morgan Kohan, Scott Patterson și Chad Michael Murray, iar episoadelor vor fi difuzate în două tranșe săptămânale, începând cu 2 ianuarie, de la ora 20:00.

Acest nou serial este anunțat de NBCUniversal International Networks & Direct-To-Consumer prin intermediul unui comunicat trimis către HD Satelit. "Sullivan’s Crossing" prezintă povestea lui Maggie Sullivan, interpretată de Morgan Kohan, care se retrage temporar din viața și cariera sa de neurochirurg în Boston pentru a se reconecta cu tatăl său, Sully Sullivan, jucat de Scott Patterson, în zona scenică de camping Sullivan’s Crossing, Canada.

Serialul explorează relația tensionată între Maggie și tatăl său, precum și întoarcerea ei într-un loc plin de amintiri și provocări. În timp ce Maggie se confruntă cu trecutul și prezentul, se intersectează și cu alte personaje, inclusiv Cal Jones (interpretat de Chad Michael Murray), complicându-i și mai mult situația.

Alături de Kohan, Patterson și Murray, în distribuție apar și Tom Jackson, Andrea Menard, Amalia Williamson, Reid Price, Allan Hawco, Lynda Boyde, Peter Outerbridge și Lauren Hammersley. Seria este o adaptare a cărților bestseller scrise de Robyn Carr, creată de Roma Roth și produsă de Reel World Management în colaborare cu CTV și Fremantle, fiind distribuită internațional de Fremantle.

Prima difuzare a "Sullivan’s Crossing" va avea loc pe 2 ianuarie la DIVA, cu două episoade programate în fiecare marți de la ora 20:00.

Sursa: https://www.hdsateli...n-premiera.html

#200
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

DIVA va difuza seria de filme "Romantism de iarnă"


Începând cu 7 ianuarie și până pe 28 ianuarie 2024, postul de televiziune DIVA va difuza o serie de filme romantice sub numele "Romantism de iarnă". Aceste filme vor fi transmise în fiecare duminică a lunii ianuarie și se adresează iubitorilor de povești de dragoste, precizează televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Printre filmele care vor avea premiera în această serie se numără "Palatul de iarnă" și "Majordomi îndrăgostiți". Primul film, "Palatul de iarnă", prezintă povestea scriitoarei Emily Miller, care caută inspirație într-un castel vechi și se întâlnește cu prințul Henry și anturajul său. Cel de-al doilea film, "Majordomi îndrăgostiți", urmărește povestea a doi protagoniști, Emma și Henry, care se îndrăgostesc în timp ce participă la un curs la o academie de majordomi regali.

În luna ianuarie, seria "Romantism de iarnă" va include mai multe filme de dragoste.

Pe data de 7 ianuarie, la ora 17:45, filmul "Rețeta regală a iubirii" va fi difuzat, cu Laura Miyata în rolul Emmei, angajată pentru a pregăti deserturi la o petrecere regală marcând 40 de ani de căsătorie ai monarhilor din regatul fictiv Sanovia. Ea se confruntă cu un concurent neașteptat, prințul Oliver, interpretat de David Lafontaine.

Pe 14 ianuarie, de la ora 16:00, va rula filmul "Idilă de iarnă", cu Jessy Schram în rolul Juliei, o jurnalistă care se întoarce în orașul natal pentru a scrie un articol. Aici, prietenul ei din copilărie, Nate (Marshall Williams), a creat un labirint din zăpadă care aduce magie în viața locuitorilor.

În aceeași zi, la ora 18:00, va fi prezentat filmul "Pasiuni neașteptate", având-o ca protagonistă pe jurnalista Dana (Amanda Schull), care trebuie să facă o alegere între cariera și iubirea pentru un misterios guru tech, interpretat de Morgan David Jones.

Seria "Romantism de iarnă" continuă pe 21 ianuarie, de la ora 16:00, cu filmul "Sărut de zăpadă". Personajul principal, Kate (interpretată de Jen Lilley), este o jurnalistă specializată în călătorii, convinsă că New York este cel mai interesant oraș din lume. Viața și perspectiva ei se schimbă atunci când îl întâlnește pe Noah (Chris McNally), un proprietar de pensiune care aspiră să devină ghid turistic.

Tot pe 21 ianuarie, dar la ora 17:50, va fi difuzat filmul "Excursia de lux". Courtney (Nazneen Contractor) este o organizatoare de vacanțe de lux, iar cel mai recent client al său este Joe (Brooks Darnell), un om obișnuit pe care îl confundă cu un miliardar.

În final, pe 28 ianuarie, de la ora 17:50, se va difuza "Perechea perfectă", cu Nazneen Contractor în rolul Cristinei, un critic culinar și enolog. În timpul vizitei la crama lui Michael (Brennan Elliott), ea suferă un accident și devine amnezică, ceea ce le oferă o șansă la un nou început, în ciuda opiniei inițiale negative a Cristinei despre cramă.

Sursa: https://www.hdsateli...-romantism.html

#201
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

DIVA va difuza sezonul 4 al serialului Astrid și Raphaëlle


Din 8 ianuarie, de la ora 20:00, fiecare zi de luni va aduce telespectatorilor de la DIVA un nou episod din sezonul 4 al serialului Astrid și Raphaëlle/Astrid et Raphaëlle, serie ce promite 8 episoade de câte 60 de minute, încărcate de mister, dramatism și situații neașteptate, anunță televiziunea DIVA printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Acest nou sezon readuce în atenție echipa dinamică formată din Astrid și Raphaëlle, interpretate de Sara Mortensen și Lola Dewaere, care își unesc forțele pentru a desluși cazuri misterioase precum un furt de diamante, un joc de șah cu mize mari, o infracțiune aviatică și multe altele, având de-a face și cu probleme personale complexe.

Pe plan personal, Astrid se confruntă cu apariția neașteptată a fratelui său vitreg, Niels, în vârstă de 7 ani, care îi complică relația cu Tetsuo, în timp ce Raphaëlle încearcă să clarifice situația cu Nicolas, dar o neînțelegere le perturbă relația, permițând noii lor colege, Norah, să intervină între ei.

În rolurile secundare se remarcă Benoît Michel, Sophia Yamna, Jean-Louis Garçon, Husky Kihal, Jean-Benoît Souilh și Kengo Saïto, alături de apariții episodice ale actorilor Tom Villa, Philippe Chevallier, Stomy Bugsy, Xavier Gallais, Jean-Baptiste Guégan și Hélène Médigue.

Sursa: https://www.hdsateli...serialului.html

#202
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Luna aceasta, povestea italiană din serialul polițist „Màkari: Misterele Siciliei” („Màkari: Sicilian Mysteries”, apărut în 2021) continuă la DIVA cu cea de-a doua serie. din 10 ianuarie de la ora 20:00.
https://www.tvmania....premiera-458705

#203
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Premierele lunii februarie la Diva


Diva a anunțat premierele lunii februarie printre care cinci thrillere în fiecare joi, cinci filme de Ziua Îndrăgostiților, miniseria franceză "Urmărește" și ultimul episod din sezonul al patrulea „Astrid și Raphaëlle”.

Filmele thriller de joi încep din 1 februarie, de la ora 20:00, cu „Răpirea lui Abby Hernandez” („Girl in the Shed: The Kidnapping of Abby Hernandez”, 2022) care spune povestea inspirată de realitate a unei adolescente (Lindsay Navarro) răpită și abuzată în anul 2018.

Joi, 8 februarie, are premiera „Evadare din iubire” („Jailbreak Lovers”, 2022). Toby Dorr (Catherine Bell) reabilitează câini abuzați, în colaborare cu o închisoare din Kansas, unde se îndrăgostește de un tip condamnat pentru crimă, pe care îl ajută să evadeze. Filmul este inspirat tot de un caz real.

Joi, 15 februarie are premiera „Gardă de corp” („Bodyguard Seduction”, 2022). Charly Huxton (Jessica Morris) este un CEO de succes, care trebuie să decidă dacă are sau nu încredere în noul ei bodyguard, atrăgătorul Jonathan Makepeace (Ross Jirgl).

Joi, 22 februarie are premiera „Îndrăgostit de soția partenerului” („In Love with My Partner's Wife”, 2022). Soția polițistului corupt Frank Miller (Jonathan Stoddard) – Eve (Gina Vitori) – scapă de abuzurile acestuia, refugiindu-se în brațele partenerului său, detectivul Paul Ford (Andrew Spach). Dar Frank nu are de gând să-i lase să scape așa ușor.

Joi, 29 februarie are premiera thrillerul „Amintiri despre o crimă” („Hidden Murder Island”, 2023). Două tinere sunt atacate într-un camping și doar una supraviețuiește, dar are amnezie: Fey (Allie Forsberg). Scenariul are la bază o poveste adevărată.

De Ziua Îndrăgostiților, mai precis în perioada 14-18 februarie, de la ora 16:00, DIVA a programat cinci filme romantice, difuzate în premieră și perfecte pentru orice cuplu de îndrăgostiți și toți pasionații de povești cu final fericit.

Miercuri, 14 februarie are premiera „Armonia inimii” („Harmony from the Heart”, 2022), un film despre Violet (Jessica Lowndes, care a scris și scenariul poveștii TV), un terapeut muzical care descoperă că iubirea poate fi cel mai bun leac, după ce îl cunoaște pe Blake (Jesse Metcalfe, din „Neveste disperate”).

Joi, 15 februarie are premiera „Cere-mă la Paris” („A Paris Proposal”, 2023). Colegii Anna (Alexa PenaVega) și Sebastian (Nicholas Bishop) merg la Paris, cu afaceri, dar ajung într-o situație jenantă atunci când clientul companiei lor îi ia drept un cuplu fericit. Pentru a nu-l dezamăgi, cei doi mențin aparențele.

Vineri, 16 februarie are premiera „Dragoste peste timp” („Rip in Time”, 2022). Cultivatoarea de produse organice Sarah (Torrey DeVitto, din serialul „Camera de gardă”) are parte de un șoc, după ce îl cunoaște pe Rip Van Winkle Jr. (Niall Matter), un bărbat care susține că e un călător în timp, din anul 1787.

Sâmbătă, 17 februarie are premiera „Mai dulce ca ciocolata” („Sweeter Than Chocolate”, 2023). Un reporter TV (Dan Jeannotte) vrea să afle secretele unei brutării care ar avea o rețetă secretă pentru iubirea adevărată. Proprietara Lucy Sweet (Eloise Mumford) nu se va lăsa convinsă așa ușor să dea tot din casă!

Duminică, 18 februarie Diva a anunțat premiera filmului „Făcut pentru tine” („Made for Each Other”, 2023). Rachel (Alexandra Turshen) sculptează un bărbat ideal (Aaron O’Connell) și îl aduce la viață cu ajutorul magiei. Dar nu trece mult și începe să se îndrăgostească de prietenul ei, David (Matt Cohen), care nu e deloc perfect.

Diva a mai anunțat din 25 februarie, duminica, câte două episoade din miniseria franceză de șase episoade „Urmărește” („Follow”, din 2023), de la ora 21:30, care o are în centru pe Léna (Marie Colomb), o polițistă de 28 de ani, care se mută la Paris și devine Community Manager, în cadrul Departamentului de Comunicare al sediului central al poliției. Tânăra este expertă în rețelele sociale – ceea ce se dovedește a fi un atu de neprețuit pentru Comisarul Agathe Ruffin (Marilyne Canto). Mai ales după ce Léna începe un joc periculos, comunicând pe rețelele de socializare cu un periculos ucigaș în serie.

Ultimul episod din sezonul al patrulea „Astrid și Raphaëlle” („Astrid et Raphaëlle”, 2023) este programat luni, 26 februarie, de la ora 20:00.

În al optulea și ultimul episod al sezonului din serialul franco-belgian „Astrid și Raphaëlle” („Astrid et Raphaëlle”, lansat în anul 2019), Raphaëlle este găsită amnezică, la volanul unei mașini accidentate, alături are un pasager mort. A doua eroină titulară vrea cu orice preț să dovedească tuturor nevinovăția colegei sale, iar dinamica echipă formată din Astrid și Raphaëlle – interpretate de Sara Mortensen, respectiv Lola Dewaere – are în față o ultimă provocare de zile mari.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=21091

#204
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Filmele thriller de joi seara debutează la DIVA

În luna februarie, DIVA invită pasionații de filme thriller la o serie specială de povești de televiziune captivante, inspirate sau chiar bazate pe cazuri reale, asemenea celor prezentate în emisiunile americane de tip true-crime. Seria "Filmele thriller de joi seara" va fi difuzată săptămânal și va include cinci povești tulburătoare, în premieră pe DIVA, începând cu ora 20:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Seria debutează pe 1 februarie cu filmul "Răpirea lui Abby Hernandez" ("Girl in the Shed: The Kidnapping of Abby Hernandez", 2022). Această dramă, inspirată din realitate, relatează povestea unei adolescente, Abby Hernandez (interpretată de Lindsay Navarro), care, cu puțin timp înainte de a împlini 15 ani, dispare pe drumul spre casă în North Conway, New Hampshire. Ea este răpită și ținută captivă într-un container, luptându-se neîncetat pentru supraviețuire și sperând să-și reîntâlnească mama (Erica Durance). Mama ei face eforturi disperate de a o găsi, având puțin sprijin din partea poliției.

Pe 8 februarie, la ora 20:00, telespectatorii vor urmări "Evadare din iubire" ("Jailbreak Lovers", 2022), un alt thriller bazat pe un caz real. Personajul principal, Toby Dorr (Catherine Bell), își pierde slujba și înființează un ONG pentru reabilitarea câinilor abuzați, colaborând cu o închisoare din Kansas. Aici, se îndrăgostește iremediabil de John Manard (Tom Stevens), un deținut cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Cei doi concep un plan de evadare neobișnuit, declanșând o urmărire amplă în SUA.

Pe 15 februarie, în "Gardă de corp" ("Bodyguard Seduction", 2022), o femeie de afaceri, Charly Huxton (Jessica Morris), CEO al unei companii de modă de top, trebuie să decidă dacă poate avea încredere în noul ei bodyguard, Jonathan Makepeace (Ross Jirgl), care ar putea avea intenții ascunse. După suspiciuni căzute asupra lui Jonathan, Charly află prețul faimei și succesului.

În următoarea săptămână, "Îndrăgostit de soția partenerului" ("In Love with My Partner’s Wife", 2022) prezintă povestea unui polițist bun la suflet, Paul Ford (Andrew Spach), care se îndrăgostește de Eve (Gina Vitori), soția colegului său corupt, Frank Miller (Jonathan Stoddard). Frank nu este dispus să-i lase să plece și le întinde o capcană.

Ultimul film din seria "Filme thriller de joi de la DIVA" este "Amintiri despre o crimă" ("Hidden Murder Island", 2023), programat pe 29 februarie. Filmul urmărește povestea lui Fey (Allie Forsberg), o tânără supraviețuitoare a unui atac într-un camping, care suferă de amnezie. Înconjurată de părinți și de adolescentul Curt (Zach Lane), care i-a salvat viața, Fey este bântuită de atacuri de panică și viziuni nocturne. Scenariul se bazează pe o poveste reală.

Pentru a descoperi cum se finalizează fiecare dintre aceste povești captivante, iubitorii genului thriller sunt invitați să urmărească DIVA, în fiecare joi seara, la ora 20:00.

Sursa: https://www.hdsateli...uteaza.html?m=1

#205
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Valentine’s Day Special: Filme magice de dragoste la DIVA


DIVA invită toți îndrăgostiții și fanii poveștilor cu finaluri fericite să se alăture unei sărbători speciale a dragostei, în perioada 14-18 februarie, de la ora 16:00. În fiecare din aceste zile, canalul tv nunta printr-un comunicat remis către HD Satelit România că va difuza două filme romantice cu tematica "Valentine’s Day Special cu Filmele DIVA", ideale pentru cei care cred în miracolul iubirii, în magie și în puterea prieteniei.

Săptămâna specială începe pe 14 februarie, cu premiera filmului "Armonia inimii" ("Harmony from the Heart", 2022), în care Violet (interpretată de Jessica Lowndes, care a contribuit și la scenariu) este un terapeut muzical ce descoperă că iubirea poate fi cel mai puternic remediu, după ce îl întâlnește pe medicul Blake (interpretat de Jesse Metcalfe, cunoscut din "Neveste disperate").

Săptămâna continuă pe 15 februarie cu "Cere-mă la Paris" ("A Paris Proposal", 2023), unde colegii Anna (Alexa PenaVega) și Sebastian (Nicholas Bishop) se află în Paris pentru afaceri și sunt confundați cu un cuplu de către un client important, situație ce îi determină să joace acest rol. Filmul a fost realizat în locații pitorești din Paris și Bulgaria.

Pe 16 februarie, DIVA difuzează "Dragoste peste timp" ("Rip in Time", 2022), unde Sarah (Torrey DeVitto) are parte de un șoc cultural când îl întâlnește pe Rip Van Winkle Jr. (Niall Matter), care pretinde că vine direct din 1787, deschizându-i inima către iubirea de altădată.

Spre finalul săptămânii, pe 17 februarie, este programat filmul „Mai dulce ca ciocolata” ("Sweeter Than Chocolate", 2023). Aici, reporterul Dean Chase (Dan Jeannotte) încearcă să descopere secretul unei brutării celebre pentru rețeta sa magică de a găsi iubirea adevărată, deținută de Lucy Sweet (Eloise Mumford), care luptă să-și mențină afacerea deschisă.

Seria se încheie pe 18 februarie cu "Făcut pentru tine" ("Made for Each Other", 2023), unde Rachel (Alexandra Turshen) sculptează bărbatul ideal (Aaron O’Connell) și îl aduce la viață prin magie, doar pentru a descoperi că inima ei îl dorește de fapt pe prietenul ei imperfect, David (Matt Cohen).

Astfel, DIVA propune o escapadă romantică plină de visare, muzică, magie și povești de iubire care depășesc barierele timpului, invitându-i pe toți să celebreze iubirea într-un mod cu totul special.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/NhpUe5xHI6I?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://www.hdsateli...-magice-de.html

#206
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

„Follow”, un nou serial la televiziunea Diva. Când?


DIVA anunță premiera în România a serialului Urmărește/Follow, un thriller aclamat de critici. După ce a câștigat anul trecut un premiu, la categoria „Cel mai bun serial de 52 de minute”, la Festivalul de Film din La Rochelle, această nouă serie captivantă va avea premiera vineri, 23 februarie, la ora 20:00, la DIVA, cu primele două episoade de 45 de minute (din totalul de 6 episoade).

Léna, un community manager în vârstă de 28 de ani, tocmai s-a alăturat departamentului de comunicații al sediului Poliției din Paris, care vrea să-și modernizeze imaginea. În același timp, un criminal în serie face ravagii în capitală, iar superintendenta Agathe Ruffin este responsabilă de anchetă. Ucigașul folosește rețelele sociale pentru a destabiliza poliția, iar Léna observă rapid asta. Sedusă de adrenalină, eroina începe un joc periculos și acceptă să comunice cu acesta.

Va reuși Léna să scape din strânsoarea acestui ucigaș enigmatic, înainte ca pânza pe care acesta o țese să o captureze definitiv? Léna este interpretată de Marie Colomb (Laëtitia, Magneticii/Les magnétiques, Trash). Marilyne Canto (Alex Hugo, L’île aux 30 cercueils, Flo) joacă rolul superintendentei Agathe Ruffin. Vincent Heneine (AKA, Bucătărie internă/Cuisine interne), Daniel Njo Lobé (Le code), Philypa Phoenix (Balthazar, Osmosis), Aida Asgharzadeh (Les poupées persanes), Oscar Copp (Les survivants), Jean-Michel Lahmi (Bucătărie internă/Cuisine interne, 3615 Monique) și Arthur Mazet (3615 Monique, Crimes parfaits) completează distribuția.

Produs de compania Bonne Pioche Story (Victoire d’Aboville), Urmărește/Follow este scris de Sophie Dab, Florian Spitzer, Blanche Bigot și Delphine Chouraqui. Serialul este regizat de Louis Farge, care a mai lucrat în spatele camerei la miniseria Bucătărie internă/Cuisine interne și care va regiza serialul Trash.

Sursa: http://tinyurl.com/3nskdszk

#207
victordan64

victordan64

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 23.10.2023
Buna Ziua,
Stie cineva daca Diva Romania, va difuza sezoanele noi din Magnum PI 20218 si daca vor difuza Blood & Treasure ?

#208
SharonCollins

SharonCollins

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,194
  • Înscris: 07.04.2017
Daca ai cont de Fb intreaba acolo, pe pagina lor , am vazut ca mai raspund.

#209
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,233
  • Înscris: 22.02.2017
Nu stiu cum puteti sa va mai uitati in 2024 la filme la calitatea la care se vede DIVA.

Este nesimtire fata de telespectatori sa transmiti in rezolutie de tub 720 cu 576.

#210
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Sezonul doi al intrigantului polițist "Blanca" va debuta pe 4 martie, fiind disponibil doar pe canalul DIVA, cu episoade noi difuzate în fiecare luni la ora 20:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.
https://www.hdsateli...ne-la-diva.html

#211
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

"Luna femeilor detectiv": DIVA va difuza în martie 30 filme polițiste cu eroine feminine


În luna martie, DIVA sărbătorește ingeniozitatea feminină într-un mod captivant, dedicând întreaga lună măiestriei detectivilor femei prin intermediul unei selecții impresionante de 30 de filme. Acest maraton cinematografic începe pe 2 martie și se desfășoară în fiecare weekend, sâmbăta și duminica, începând cu ora 16:00. Telespectatorii sunt invitați să se delecteze cu trei filme consecutive, fiecare plin de enigme, mister și descoperiri uimitoare, în care femei detectiv cu o intuiție remarcabilă demască adevărul cu o abilitate comparabilă cu cea a detectivilor legendari precum Sherlock Holmes și Hercule Poirot, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Fiecare weekend va fi o oportunitate de a explora lumi pline de suspans și intrigă, cu femei în rolurile principale, care demonstrează că sunt la fel de capabile și ingenioase în rezolvarea cazurilor complexe. Printre seriile de filme prezentate se numără „Cazurile lui Ruby Herring”, unde Taylor Cole și Stephen Huszar fac echipă într-o serie de investigații palpitante, „Misterele Aurorei Teagarden”, inspirate din romanele bestseller ale lui Charlaine Harris, „Case și mistere” cu Jewel și Colin Ferguson, și „Misterele Emmei Fielding”, unde Courtney Thorne-Smith joacă rolul principal, bazate pe romanele scrise de Dana Cameron.

Maratonul începe cu titluri precum „Cazurile lui Ruby Herring: Martorul mut”, „Misterele Emmei Fielding: Mai amar ca moartea” și „Misterele Aurorei Teagarden: Reuniune mortală”, continuând cu o serie de filme care cuprind o gamă largă de mister, de la crime nerezolvate la descoperiri arheologice cu întorsături neașteptate. Printre acestea se numără „Mistere la fotografie: Moarte la nuntă”, „Case și mistere: Acuzat de crimă” și multe altele, culminând cu povești captivante precum „Misterele de pe Martha’s Vineyard: Otrăvită în paradis” și „Misterele Aurorei Teagarden: Reuniune mortală” reprogramate pentru deliciul fanilor.

Telespectatorii vor avea parte de un adevărat festin cinematografic, fiind martori la cum eroinelor le reușește să deslușească mister după mister în această celebrare a lunii femeilor detectiv. Așadar, pregătiți-vă pentru o călătorie plină de suspans și mister, în fiecare sâmbătă și duminică din martie, numai pe DIVA, unde intuiția și perspicacitatea femeilor detectiv sunt în prim plan.


Programul complet al celor 30 de filme
Cele 30 de povești TV difuzate de DIVA în luna martie, în seria Luna femeilor detectiv, sunt următoarele:

2 martie – „Cazurile lui Ruby Herring: Martorul mut” („Ruby Herring Mysteries: Silent Witness”, 2019, de la ora 16:00, în care un reporter face echipă cu un detectiv arătos), „Misterele Emmei Fielding: Mai amar ca moartea” („More Bitter Than Death: An Emma Fielding Mystery”, 2019, de la ora 17:50, în care eroina investighează otrăvirea unui arheolog renumit) și „Misterele Aurorei Teagarden: Reuniune mortală” („Aurora Teagarden Mysteries: Reunited and It Feels So Deadly”, 2020, de la ora 19:35, în care o reuniune a colegilor din liceu este perturbată de un criminal);

3 martie – „Mistere la fotografie: Moarte la nuntă” („Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead”, 2019, de la ora 16:00, în care un fotograf de nunți se implică în anchetă, după ce mirele este împușcat mortal), „Case și mistere: Acuzat de crimă” („Framed for Murder: A Fixer Upper Mystery”, 2017, de la ora 17:50, prima adaptare a seriei de 10 volume semnate de Kate Carlisle) și „Misterele Aurorei Teagarden: Cum să escrochezi un escroc” („Aurora Teagarden Mysteries: How to Con a Con”, 2020, de la ora 19:40, în care eroina descoperă cine l-a omorât pe clientul mamei ei);

9 martie – „Cazurile lui Ruby Herring: Cu ultima suflare” („Ruby Herring Mysteries: Her Last Breath”, 2019, de la ora 16:00, în care Ruby investighează un accident rutier fatal), „Misterele Emmei Fielding: Trecut întunecat” („Past Malice: An Emma Fielding Mystery”, 2017, de la ora 17:50, în care unul dintre colegii eroinei este ucis, într-un sit arheologic) și „Misterele Aurorei Teagarden: Până ce moartea ne va despărți” („Aurora Teagarden Mysteries: Til Death Do Us Part”, 2021, de la ora 19:40, în care Aurora trebuie să rezolve un caz fix înainte de nunta ei);

10 martie – „Mistere la fotografie: Primadona ucisă” („Picture Perfect Mysteries: Exit Stage Death”, 2020, de la ora 16:00, în care actrița principală a unei piese de teatru e omorâtă înainte de ridicarea cortinei), „Case și mistere: Probe solide” („Concrete Evidence: A Fixer Upper Mystery”, 2017, de la ora 17:50, în care experta în renovări Shannon Hughes află misterul din spatele rămășițelor unei adolescente dispărute cu 15 ani în urmă) și „Misterele Aurorei Teagarden: Crimă în luna de miere” („Aurora Teagarden Mysteries: Honeymoon, Honeymurder”, 2021, de la ora 19:40, în care luna de miere a eroinei este dată peste cap de un nou cadavru);

16 martie – „Cazurile lui Ruby Herring: Predicție, crimă” („Ruby Herring Mysteries: Prediction Murder”, 2020, de la ora 16:00, în care eroina investighează uciderea unui medium), „Misterele Emmei Fielding: La locul crimei” („Site Unseen: An Emma Fielding Mystery”, 2017, de la ora 17:50, în care arheologul Emma Fielding descoperă dovezi ale unei așezări din secolul XVII, dar și un cadavru) și „Misterele Aurorei Teagarden: Bântuită de crimă” („Aurora Teagarden Mysteries: Haunted By Murder”, 2022, de la ora 19:35, în care Aurora este atrasă într-o casă bântuită);

17 martie – „Mistere la fotografie: Diamante letale” („Picture Perfect Mysteries: Dead Over Diamonds”, 2020, de la ora 16:00, în care fotograful Allie și detectivul Sam vor să afle cine a furat un colier neprețuit), „Case și mistere: Contract mortal” („Deadly Deed: A Fixer Upper Mystery”, 2017, de la ora 17:50, în care renovarea unei vile victoriene culminează cu omorârea unui bancher local) și „Detectivul Gourmet: Rețetă pentru crimă” („The Gourmet Detective: Roux the Day”, 2020, de la ora 19:35, în care eroul e angajat să autentifice și să cumpere o carte de rețete rară, dar descoperă secrete periculoase);

23 martie – „Legile misterelor: Coincidențe mortale” („Mystery 101: Killer Timing”, 2021, de la ora 16:00, în care eroii încearcă  să anticipeze mișcările unui criminal în serie), „Legile misterelor: Istorie letală” („Mystery 101: Deadly History”, 2021, de la ora 17:50, în care unchiul eroinei dispare, iar primele indicii o duc cu gândul la ce-i mai rău) și „Crime la licitație” („Garage Sale Mystery: Searched & Seized”, 2020, de la ora 19:35, în care o licitație se termină cu o crimă);

24 martie – „Misterele de la Chronicle: Cadavrul din iaz” („The Chronicle Mysteries: The Deep End”, 2019, de la ora 16:00, în care un cadavru e găsit într-un lac, iar vina cade pe soția decedatului), „Misterele de la Chronicle: Ajutor letal” („Chronicle Mysteries: Helped to Death”, 2020, de la ora 17:50, în care prezentatoarea unui podcast despre crime încearcă să dezlege un nou mister) și „Misterele Aurorei Teagarden: Bântuită de crimă” („Aurora Teagarden Mysteries: Haunted By Murder”, 2022, de la ora 19:35, care a mai fost difuzat pe 16 martie);

30 martie – „Misterele de pe Martha’s Vineyard: Otrăvită în paradis” („Poisoned In Paradise: A Martha’s Vineyard Mystery”, 2021, de la ora 16:00, în care Jesse Metcalfe are un nou caz de rezolvat, când este descoperit cadavrul unei chelnerițe locale), „Misterele de pe Martha’s Vineyard: Jaful de la galerie” („Ships in the Night: A Martha’s Vineyard Mystery”, 2021, de la ora 17:45, în care un furt dintr-o galerie de artă se transformă în ceva fatal) și „Misterele Aurorei Teagarden: Reuniune mortală” („Aurora Teagarden Mysteries: Reunited and It Feels So Deadly”, 2020, de la ora 19:30, care a mai fost difuzat pe 2 martie);

31 martie – „Cazurile lui Ruby Herring: Martorul mut” („Ruby Herring Mysteries: Silent Witness”, 2019, de la ora 16:00, care a mai fost difuzat pe 2 martie), „Cazurile lui Ruby Herring: Cu ultima suflare” („Ruby Herring Mysteries: Her Last Breath”, 2019, de la ora 17:50, care a mai fost difuzat pe 9 martie) și „Cazurile lui Ruby Herring: Predicție, crimă” („Ruby Herring Mysteries: Prediction Murder”, 2020, de la ora 19:35, care a mai fost difuzat pe 16 martie).

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/-bzS2eptwJA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://www.hdsateli...-va-difuza.html

#212
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Diva anunță premiera filmului Crimă în Luberon
Pe 27 martie de la ora 20:00, la DIVA este programată premiera filmului tv „Crimă în Luberon” („Crime dans le Luberon”, 2018), în care un peisaj idilic din centrul Provenței ascunde secrete întunecate și acte criminale.

Intriga? Pascal Achard (Franck Libert), un localnic din zona Luberon (Provența), este ucis în timpul unei partide de vânătoare. Vice-procuroarea Élisabeth Richard (Florence Pernel) primește cazul și conduce ancheta. Pentru asta face echipă cu Charles Jouanic (Guillaume Cramoisan), șeful jandarmeriei locale, și cu adjuncta acestuia, sergentul Caroline Martinez (Lola Dewaere, cunoscută din serialul „Astrid și Raphaëlle”, al cărui sezon 4 s-a încheiat recent la DIVA).

Din ce motiv a fost ucis acest Casanova local? Având în vedere că ancheta scoate la iveală o viață privată marcată de seducție și manipulare, dar și vechi secrete de familie, suspecții nu sunt deloc puțini… Și este clar că felul lui de-a fi i-a adus mulți dușmani lui Pascal de-a lungul timpului.

Co-producția Franța-Belgia a fost filmată chiar în Masivul Luberon și în împrejurimile orașului Cadenet (Franța). „Crimă în Luberon” face parte dintr-o serie de filme tv în care Élisabeth Richard (Florence Pernel) face echipă cu jandarmii locali pentru a prinde vinovații. Seria „Crime à…” („Crimă în…”) a început în 2014 și a ajuns la cea de-a zecea parte anul trecut. Pe lângă Luberon, regiunile franceze prin care a mai umblat eroina au fost Aveyron, Lozère, Aigues-Mortes, Martigues, Alpilles, Hérault, Larzac, Biot și Ramatuelle.

Sursa: https://tinyurl.com/276anbb4


#213
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Televiziunea DIVA difuzează thrillere și în aprilie, în fiecare joi seara

Luna aprilie aduce la DIVA continuarea seriei de filme pline thriller, difuzate în premieră în serile de joi. Această colecție nouă cuprinde povești pline de suspans, cu surori hotărâte să-și facă dreptate, bogății ce ascund adevăruri întunecate, și orașe mici unde secretele așteaptă să fie dezvăluite. Seria include patru filme inedite pentru luna aprilie, precizează televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Iată programul pentru serile de joi din aprilie, începând cu ora 20:00, la DIVA:

4 aprilie – "Triplă Provocare" ("Triple Threat", 2022). Povestea se concentrează pe viața tumultuoasă a gemenelor Reina și Alex (interpretate de Scout Taylor-Compton), care sunt bulversate de apariția unei a treia surori, Trinity (interpretată de aceeași actriță), separată de ele la naștere. Trinity urzește un plan complicat ce le pune în pericol pe ambele.

11 aprilie – "Eleganță, Bogăție, Pericol" ("Crazy, Rich and Deadly", 2020). Acest film intens explorează ce se întâmplă când fațada bogăției se prăbușește sub greutatea unei iubiri adevărate. Brandi (Natasha Wilson) este invitată la reședința familiei iubitului ei, Aaron (Taylor Napier), și descoperă că tatăl acestuia este extrem de bogat și ascunde secrete periculoase.

18 aprilie – "Mister la Salonul de Înfrumusețare" ("Cut, Color, Murder", 2022). Ali Reed (Julie Gonzalo), proprietara unui salon de coafură și detectiv amator, ajută poliția locală să dezlege un mister. În perioada concursului de frumusețe Miss Golden Peak, la care Ali a participat cândva, orașul este zguduit de o întâmplare nefericita, iar ea colaborează cu detectivul Kyle Crawford (Ryan McPartlin) pentru a rezolva cazul.

25 aprilie – "Misterul din Cherry Springs" ("Redemption in Cherry Springs", 2021). Jurnalista de succes Melanie Abrams (Rochelle Aytes) revine în orașul natal, Cherry Springs, pentru o vacanță. Dar când un vechi prieten dispare subit, Melanie se implică în investigația alături de detectivul Jake Collins (Keith D. Robinson).

Sursa: https://www.hdsateli...-thrillere.html

#214
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Seria de filme polițiste franceze continuă la Diva. Ce premiere vor fi?

Luna aprilie aduce noi peisaje idilice care ascund monștri, în seria de filme polițiste franceze„Crimă în …” („Crime à…”),difuzate în premieră de DIVA și luna aceasta. Începută în martie seria este axată pe cazurile investigate de vice-procuroarea Élisabeth Richard (Florence Pernel), alături de jandarmii locali Charles Jouanic (Guillaume Cramoisan) și Caroline Martinez (Lola Dewaere, cunoscută din serialul „Astrid și Raphaëlle”, de la DIVA).

Câte un nou titlu din serie va putea fi urmărit în fiecare miercuri, de la ora 20:00 și poartă publicul dintr-un-un club de noapte, la o fermă, la o fabrică de sticlă și o podgorie. Cele 4 premiere din seria „Crimă în …”, difuzate în aprilie de DIVA, sunt:

3 aprilie – „Crimă în Herault” („Crime dans l’Hérault”, 2019). În scenariu, șefa clubului de noapte Cap d’Agde este găsită moartă în biroul ei, cu seiful golit. Motivul crimei pare a fi clar. Dar nu trece mult până când o a doua crimă și apoi o a treia (ambele având drept punct comun o mască de lup) complică foarte mult cazul, pentru vice-procuroarea Élisabeth Richard (Florence Pernel), căpitanul Charles Jouanic (Guillaume Cramoisan) și adjuncta acestuia – locotenentul Caroline Martinez (Lola Dewaere).

10 aprilie – „Crimă în Larzac” („Crime dans le Larzac”, 2020). Deloc popularul fermier Pierre Loiseau (Xavier Lemaître) este asasinat, în comuna franceză Saint-Affrique. Cazul aduce pe masa celor trei anchetatori un puzzle nou și o varietate de potențiali făptași. Oare de vină este iubita acestuia, pe care Pierre se pregătea să o părăsească? Sau geloasa lui fostă soție? Sau poate un jucător de rugby cu care s-a certat recent? Ori fermierul care era ferm convins că Pierre l-a furat?

17 aprilie – „Crimă în Biot” („Crime à Biot”, 2021). Marie Lemaire (Louise Pasteau), o femeie care a moștenit recent sticlăria de succes a soțului ei (François), este otrăvită cu fentanyl, la o cină dedicată comercianților din zonă. Toți invitații sunt potențiali suspecți, iar cei trei protagoniști trebuie să verifice alibiurile și să identifice minciunile. Apoi, Olivia Rousseau (Marianne Basler), una dintre invitate și fosta amantă a lui François, este găsită moartă în propria casă, cu o scrisoare de „Adio” în care mărturisește că ea a otrăvit-o pe Marie și acum s-a sinucis. Dar care este adevărul, de fapt?

24 aprilie – „Crimă în Ramatuelle” („Crime à Ramatuelle”, 2022). În cel de-l patrulea film al seriei difuzat de DIVA în aprilie, frâiele sunt preluate de eroinele care au devenit acum procuror și căpitan. Cele două se ocupă de uciderea unui șef de podgorie, omorât cu o statuetă – Sébastien Lacassagne (Alexandre Labarthe). Investigația scoate la iveală numeroase zone gri și persoane dubioase (care par a ascunde ceva), în viața victimei: logodnica lui (Louise), colaboratorul său (Jules Andreotti), iubita lui din copilărie (Ambre). Dar toate indiciile par să le conducă pe eroine către dispariția misterioasă a unei tinere, cu un an înainte. Dispariție în care pare să fie implicat jurnalistul Grégoire Spaletta (Florent Peyre), o veche cunoștință a anchetatoarelor.

În fiecare miercuri, de la ora 20:00, la DIVA, descoperă adevărații vinovați alături de anchetatori, în cele 4 premiere din seria „Crimă în …”, difuzate în aprilie.


Sursa: https://tinyurl.com/5ck3dahm

Edited by IceCoolExtreme, 31 March 2024 - 23:23.


#215
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

"Festivalul de iubire al primăverii", o nouă serie de filme romantice la DIVA


DIVA invită publicul să celebreze temele dragostei și reînnoirii în cadrul "Festivalului de iubire al primăverii", cu o ofertă de două filme romantice în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 16:00, anunță televiziunea DIVA printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

În fiecare weekend din luna aprilie, începând cu ora 16:00, postul DIVA oferă o selecție de două filme romantice, totalizând 16 titluri, dintre care 6 sunt premiere, destinate să aducă după-amiezi pline de emoție.

Această serie de filme este parte a "Festivalului de iubire al primăverii", creat pentru a îmbogăți inimile audienței cu sentimente de pasiune, optimism și inspirație pentru planuri de vacanță, beneficiind de decoruri idilice precum Hawaii sau podgorii scăldate în razele soarelui, prezentând povești despre personaje care întâlnesc dragostea adevărată.

Un exemplu este filmul "Dragoste în Hawaii" ("Romance in Hawaii", 2023), care urmărește transformarea personajului principal, Leah (Kelley Jakle), pe fundalul plajelor nisipoase și al dansului hula, pe măsură ce redescoperă bucuria și dragostea alături de Ikaika (Cedric Jonathan), un instructor local de hula. Acest film, ce se desfășoară în peisajele pitorești ale insulei Hawaii, evidențiază frumusețea naturală a locului și introduce audiența în unele dintre tradițiile locale. va fi difuzat pe 6 aprilie, de la ora 16:00.

Pe 7 aprilie, la ora 16:00, se va difuza "Dragoste în floare" ("Love in Bloom", 2022), o explorare autentică a dinamicii relațiilor romantice prin povestea Ameliei (Susie Abromeit), aflată în situația de a organiza nunta surorii sale în Australia, sub presiunea circumstanțelor neprevăzute.

În data de 13 aprilie, ora 16:00, este programat "Deserturi cu dragoste" ("Baked with a Kiss", 2022), unde magia și deserturile delicioase se îmbină într-o poveste de dragoste neașteptată între Peyton Hilliard (Ansley Gordon) și Archer Brooks (Jonathan Stoddard), cu un fond de patiserie și evenimente speciale.

Pe 14 aprilie, de la ora 16:00, urmează "Dragostea în joc" ("Hearts in the Game", 2023), în care Hazel Miller (Erin Cahill) trebuie să navigheze printr-o situație complicată cu fostul ei iubit, Diego Vasquez (Marco Grazzini), într-un efort de a-i îmbunătăți imaginea publică.

Pe 20 aprilie, ora 16:00, "Potrivirea perfectă" ("One Perfect Match", 2023) aduce în prim-plan povestea pețitoarei Lucy Marks (Merritt Patterson) și a clientului său, Finn Grayson (Joshua Sasse), într-o încurcătură profesională și personală deopotrivă.

Și, în final, pe 28 aprilie, la ora 16:00, "Dragoste la podgorie" ("Romance at the Vineyard", 2023) explorează eforturile Allee Balzerini (Susie Abromeit) de a salva podgoria familiei, cu ajutor neașteptat din partea lui Ethan Blake (Tim Ross), care ascunde un secret semnificativ.

Sursa: https://www.hdsateli...imaverii-o.html

#216
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Seria de filme franceze polițiste continuă la DIVA cu patru premiere


În luna mai, fanii genului polițist vor avea parte de noi motive de entuziasm, deoarece seria de filme franceze polițiste continuă la DIVA, cu patru premiere. Fiecare film se desfășoară într-o regiune diferită a Franței, renumită pentru peisajele sale pitorești și misterioasele crime ascunse. În fiecare miercuri a lunii, de la ora 20:00, vor fi difuzate aceste povești captivante.

Prima premieră, pe 1 mai, este „Crimă la Mont-Saint-Michel” („Meurtres au Mont Saint-Michel”, 2021). Inspirat de Guy de Maupassant și locul său celebru, filmul îl prezintă pe Căpitanul Sophie Maliquot (Juliet Lemonnier) întorcându-se în regiunea natală pentru a rezolva un caz misterios, implicând chiar pe preotul Henri Florentin (Anthony Delon).

Pe 8 mai, „Crimă pe insulele Frioul” („Meurtres sur les îles du Frioul”, 2021) aduce în prim plan un eveniment cultural în Marsilia, stricat de un asasinat în timpul unei piese de teatru. Căpitanul Victor Mariani (Jérémy Banster) și tatăl său consultant (Francis Huster) investighează crima.

Miercuri, 15 mai, în „Crimă pe Marie-Galante” („Meurtres à Marie-Galante”, 2021), Căpitanul Ophélie Villedieu (Anne Caillon) și subalternul său, Alban (Youri Lauriette), explorează moartea suspectă a unui pedagog pe insula Marie-Galante din Guadelupa.

Finalul acestui ciclu de filme are loc pe 22 mai cu „Crimă la Rochefort-Sur-Mer” („Les mystères de l’école de gendarmerie”, 2021), unde Emma Thellier (Sara Mortensen) și Adrien Klevec (Olivier Sitruk) își întrerup escapada romantică pentru a investiga moartea unui instructor de la academia de jandarmi.

Așadar, în fiecare miercuri din mai, la ora 20:00, pe DIVA, urmăriți dezlegarea misterelor în noile filme polițiste.

Sursa: https://www.hdsateli...-politiste.html

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate