![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Vesnica problema- Dereglarea tamplariei PVC in timp
Last Updated: May 17 2017 07:33, Started by
claudiu2012
, Feb 19 2017 17:37
·
0

Posted 27 February 2017 - 09:48

Posted 27 February 2017 - 16:46

Nu e nevoie de precizări, Gabi (toteudinnou) e "tăticul" tâmplăriei de aluminiu!
|
Posted 17 May 2017 - 07:33

Salut!
Cu scuzele de rigoare, postez aici (am pus aceeasi intrebare si pe thread-ul de AC). As avea si eu o intrebare: din diverse motive (legate de spatiul mic, balcon in afara / exterior, vecini care nu permit amplasarea unitatii externe pe peretele lor, etc.) se poate monta unitatea externa IN balcon? Mentionez ca balconul este inchis cu termopan. Stiu ca se va incalzi in balcon, dar ma gandeam evident sa tin geamurile balconului deschise iar cele ale camerei inchise, plus ca aerul va merge doar noaptea, putin, cat sa pot dormi. Multumesc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users