![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Afacere service auto + vulcanizare
Last Updated: Nov 18 2020 21:57, Started by
mihai_costea
, Jan 31 2017 09:12
·
0

Posted 16 November 2020 - 14:01

Posted 16 November 2020 - 14:12

Hai sa imi dau si eu cu parerea ;
Vorbim totusi de mecanici, electricieni, tinichigii , vopsitori . Unul BUN ar accepta 1000 Euro pe luna plus bonusuri. Dar sa facem diferenta intre Meserias si Laudaros . Mai depinde si de conditiile de munca , de vad ,de Patron, etc. |
Posted 18 November 2020 - 21:57

Din exemplele pe care le am eu, la un service maricel dar la tara, meseriasii iau in jur de 4500 lei in mana. Cei mai incepatori iau ceva mai putin. In Ploiesti, stiu mecanici care iau 7000 lei in mana. Si nu e vorba de vreo reprezentanta sau altceva. Pur si simplu service de oras
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users