![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Recomandare tastatură
Last Updated: Nov 17 2016 17:43, Started by
tonn
, Nov 17 2016 16:37
·
0

Posted 17 November 2016 - 16:37

știți cumva vreo tastatură iluminată (dacă se poate pe emag sau altex) care se poate ieftini de blackfriday și la 50-60 lei?
și cu mouse kit, nu mă deranjează, doar că am găsit câteva dar nu știu ce să spun și mă gândeam că voi știți mai bine. P.S: s-a aflat încă ora de deschidere blackfriday la altex sau emag? thank you |
Posted 17 November 2016 - 16:59

tonn- la altex.ro este deja deschisa campania,trebuie doar sa te uiti prin oferte poate gasesti ceva ok.
la emag.ro nu se stie ora,dar daca instalezi aplicatia de mobil emag.ro te va notifica automat cand incepe. |
Posted 17 November 2016 - 17:43

tonn- la altex.ro este deja deschisa campania,trebuie doar sa te uiti prin oferte poate gasesti ceva ok. la emag.ro nu se stie ora,dar daca instalezi aplicatia de mobil emag.ro te va notifica automat cand incepe. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users