![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Smtp Invision Power Board
Last Updated: Feb 07 2006 19:14, Started by
Chucky4real
, Feb 06 2006 10:33
·
0

Posted 06 February 2006 - 10:33

Salut, am instalat versiunea 2.1.2 a Ipb.Problema este ca nu pot trimite mailuri catre utilizatori.Setarile le-am facut corect:
Board incoming email address: adresa administratorului Board outgoing email address: adresa administratorului Mail Delivery Method: SMTP Over-ride SMTP Host?: localhost Over-ride SMTP Port?: 25 Add '<' and '>' to 'to' and 'from' addresses? : am lasat defaultul NO SMTP UserName: [email protected] SMTP Password: parola contului *Mentionez ca forumul este gazduit pe xhost. EROAREA care mi-o tot da este urmatoarea: 503 This server does not support authorisation Ce am de facut? trebuie sa modific vreun fisier? Dupa ce ca dai o carutza de bani pe el sa nici nu-ti mearga ... te umpli de nervi. Edited by Chucky4real, 06 February 2006 - 10:35. |
Posted 06 February 2006 - 11:22

Daca tot zici ca ai cumparat licenta nu era mai simplu sa intrebi la suport tehnic?
|
Posted 06 February 2006 - 12:57

fa si tu un update la 2.1.4 (cu ultimul update din 30 ian 2006) . incearca sa vezi daca merge cu phpmail . oricum...nu folosesti localhost pentru smtp , ci smtp.xhost.ro , sau cum se numeste la tine serverulde smtp oferit de xhost .
daca tot nu merge si dupa update , trimite un ticket la ipb (asta daca ai licenta platita si mai ai suport oferit de ei ...daca nu mai ai suport..te costa 30$ ![]() |
Posted 06 February 2006 - 19:03

Sa nu radeti de mine este prima oara cand folosesc ipb,imi puteti spune cum pot face update?
/later: am incercat si cu smtp.xhost.ro si tot nu a mers.Imi da eroarea 503 This server does not support authorisation Edited by Chucky4real, 06 February 2006 - 19:08. |
Posted 06 February 2006 - 19:29

man...eu am pus smtp.xhost.ro ca exemplu
intreaba la xhost cum se numeste exact serverul lor de smtp ia uite aici http://dnsreport.com...domain=xhost.ro OK: All of your mailservers have their host name in the greeting: mail.xhost.ro: 220 zeus.xhost.ro ESMTP Exim 4.50 Mon, 06 Feb 2006 19:23:29 +0200 ![]() deja pt mine e clar ca nu ai licenta ...dar ma rog ..asta e problema ta ,IPB-urile mai vechi au probleme de securitate , asa ca iti recomand cu caldura o licenta pentru a avea acces la ultimele patch-uri ![]() |
Posted 06 February 2006 - 19:42

Am gasit acum patchu am intrat pe siteul lor la sectiunea client area.Ms frumos pentru ajutor.Din cate am inteles Xhost a facut update la os si inca mai au probleme de functionare
|
Posted 07 February 2006 - 19:14

|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users