![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Usa glisanta bucatarie
Last Updated: Dec 22 2022 17:06, Started by
adisz
, Sep 28 2016 10:55
·
3

Posted 28 September 2016 - 10:55

Buna ziua
Va rog niste sfaturi in legatura cu o usa glisanta pentru o bucatarie debloc,adica o usa normala,~75cm. Ce solutii puteti sa-mi oferiti?Ma intereseaza in primul rand fiabilitatea,usurinta in manevrare si posibilitatea rapida de curatire. De asemenea,trebuie sa ocupe cat mai putin spatiu. Va multumesc. |
Posted 28 September 2016 - 11:01

Usa glisanta nu este o solutie, sa stii.
Probabil ca nu ai spatiu sa montezi o usa normala, insa daca gatiti frecvent, usa glisanta nu va impiedica mirosul sa intre in casa. Chiar si cu hota, nu este practica deloc. Pt ceea ce cauti tu, usurinta in folosire si curatire, da, e ok. Pt fiablitate, nu. Vezi ca gasesti la Leroy, destul de ieftine, daca vrei sa iti iei. Edited by -Diana-, 28 September 2016 - 11:01. |
Posted 28 September 2016 - 11:02

Posted 28 September 2016 - 11:17

eu am usa glisanta de bucatarie de peste 7 ani.
sunt foarte multumit. Are trei foi de sticla... a fost facuta de cei care se ocupa de termopane. rama este pe aluminiu, iar foile sunt mate... spatiu castigat fantastic. scump ? da... Edited by Mihai_3, 28 September 2016 - 11:17. |
Posted 28 September 2016 - 11:19

Am omis un lucru esential,capital.
Usa normala nu este o solutie.Am scos-o de mult timp. Si da,doream sa elimin mirosurile. Daca nu se poate nicicum,ma las de mancat mancare gatita acasa.Cine,eu?Niciodata ![]() Va multumesc pentru bunele intentii.Mai ales apreciez in mod deosebit faptul ca mi-au raspuns (si) doamnele. ![]() |
Posted 28 September 2016 - 11:25

asa ceva am montat eu (cea cu prindere in tavan ca sa nu am prag) nu este etansa dar suficient de oki, partea faina ca este semitransperenta .... permite iluminat natural al holului parti mai putin bune: - sensibila la intretinere .... sensibil "sablajul"; - a fost scumpa (cam 700 euro in 2009); Edited by Tarzy, 28 September 2016 - 11:25. |
Posted 28 September 2016 - 11:25

Posted 28 September 2016 - 11:27

Este foarte practica.Am facut-o cu firma de termopane.
Rama este din aluminiu,sticla mata. A necesitat un perete din rigips pentru aspect. Etanseaza perfect,se intretine foarte usor. |
Posted 28 September 2016 - 11:30

Mihai_3
Am vazut acum ca ai postat si schita.Din pacate nu-i pentru mine.Am specificat mai sus:~75 cm. Usa ta se pliaza in trei bucati,asta inseamna o raza de actiune destul de mare. De asemenea,am specificat ca e vorba de bucatarie de bloc.Asta insemna ca spatiul este limitat si nu-mi permit sa nu folosesc 1,5-2mp pe care trebuie sa-i aloc deschiderii usii. Multam mult pentru recomandari. Edited by adisz, 28 September 2016 - 11:30. |
|
Posted 28 September 2016 - 11:32

intre usi pe partea verticala sunt niste perii scurte care sigileaza mirosul din bucatarie...
eu am ales sticla mata fata si verso .... pentur simplu motiv ca geamul mat odata murdarit se curata foarte greu. asa ca am pus geamul mat in interioir in sandvis ![]() gandit tot si pentru viitor. ![]() si a mea tot bucatarie de bloc este, insa peretele lateral nu este portant la mine (nu era de rezistenta) era un BCA subtire de 7 cm pus in cant. Fapt pentur care a fost dat jos... iar in locul sau a aparut aceasta usa ![]() ct13mey: imi place realizarea.,...ai sticla mata in doua foi ? (cu partea mata in interior) banuiesc ca culoarea usii ai ales-o sa pice cu restul usilor din casa. Edited by Mihai_3, 28 September 2016 - 11:36. |
Posted 28 September 2016 - 11:39

Eu am avut usa glisanta la fostul apartament si am fost foarte multumit.
Vezi poza de mai jos. Rama si toc de aluminiu, interiorul din sticla sablata. PS: nu baga in seama erorile de lipire, imaginea este o lipire a 4 poze. Attached FilesEdited by Kroghy, 28 September 2016 - 11:40. |
Posted 28 September 2016 - 11:42

Posted 28 September 2016 - 11:49

intre usi pe partea verticala sunt niste perii scurte care sigileaza mirosul din bucatarie... eu am ales sticla mata fata si verso .... pentur simplu motiv ca geamul mat odata murdarit se curata foarte greu. asa ca am pus geamul mat in interioir in sandvis ![]() gandit tot si pentru viitor. ![]() si a mea tot bucatarie de bloc este, insa peretele lateral nu este portant la mine (nu era de rezistenta) era un BCA subtire de 7 cm pus in cant. Fapt pentur care a fost dat jos... iar in locul sau a aparut aceasta usa ![]() ct13mey: imi place realizarea.,...ai sticla mata in doua foi ? (cu partea mata in interior) banuiesc ca culoarea usii ai ales-o sa pice cu restul usilor din casa. Si da,este aceeasi culoare cu restul usilor.Am dorit sa fie in ton si cu faianta si gresia. ![]() |
Posted 28 September 2016 - 12:06

Posted 28 September 2016 - 12:10

Culiseaza pe hol,asa-i? Este facuta la comanda sau cumparata de-a gata?De unde?
Culiseaza in bucatarie.Am facut un perete din rigips in bucatarie. Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users