![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Distonocalm,cand se reia productia sau vre-un inlocuitor?
Last Updated: Feb 02 2017 20:38, Started by
regelemar
, Sep 03 2016 18:50
·
0

Posted 03 September 2016 - 18:50

Dupa cum multi stiu,medicamentul distonocalm nu se mai fabrica de prin martie 2016,datorita ca vor sa scoata din compozitia lui,derivatul de ergot.Era bun,era si usor,ma ajuta la somn.Exista vre-un inlocuitor,chiar si medicament strain?Nu stiu de ce am eu impresia,caci tot ce e bun in Romania...dispare ! parca sistemul vrea sa ne termine sa murim
![]() Edited by regelemar, 03 September 2016 - 18:51. |
Posted 03 September 2016 - 19:30

Dupa cum multi stiu,medicamentul distonocalm nu se mai fabrica de prin martie 2016,datorita ca vor sa scoata din compozitia lui,derivatul de ergot.Era bun,era si usor,ma ajuta la somn.Exista vre-un inlocuitor,chiar si medicament strain?Nu stiu de ce am eu impresia,caci tot ce e bun in Romania...dispare ! parca sistemul vrea sa ne termine sa murim ![]() |
Posted 03 September 2016 - 19:40

Asta a primit o cunostinta referitor de acest medicament.
[email protected] Jul 21 at 6:23 PM To [email protected] Message body Buna ziua, Referitor la intrebarea dvs, va informam ca Distonocalm se afla in proces de autorizare la Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale (ANMDM) intr-o noua formula. Regretam posibilele neplaceri provocate de lipsa produsului din farmacii si speram ca reluarea productiei Distonocalm in noua formula se va face cat mai curand, dupa obtinerea autorizarii ANMDM. Pentru solutii terapeutice alternative, va rugam sa consultati medicul. Cu respect, Raluca Coman Prin urmare, "focu' la ei", mail dupa mail, cu aceeasi intrebare si solicitare de termen, nu trimitere catre alta institutie. Edited by radudd, 03 September 2016 - 19:42. |
Posted 03 September 2016 - 19:40

Posted 03 September 2016 - 19:45

dar la ce trubuie pastila asta?
Poate-i bun sa iau si eu |
Posted 03 September 2016 - 19:47

Da un mail la Zentiva.
dar la ce trubuie pastila asta? Poate-i bun sa iau si eu
Nervocalmin. Te linisteste ![]() |
Posted 03 September 2016 - 19:49

|
Posted 03 September 2016 - 19:52

Ei, n-are efect...sau extravalerian, ca sa nu mai zic ca Nervocalmin e de mai multe feluri, inclusiv de somn! Sau Calmogen -inlocuitor recomandat chiar de medicul de familie! Daca are fix aceleasi substante, cum sa n-aiba efect? Sau la tine e mai mult efectul placebo, adica tre' sa vezi in fata ochilor musai denumirea de Distonocalm?
|
Posted 03 September 2016 - 19:54

Cu clasicul pahar de lapte cald, ceai de tei, pahar de vin sau bere, ai incercat? Sau ceva munca fizica istovitoare, sa sforai neintors?
|
Posted 03 September 2016 - 19:56

Ei, n-are efect...sau extravalerian, ca sa nu mai zic ca Nervocalmin e de mai multe feluri, inclusiv de somn! Sau Calmogen -inlocuitor recomandat chiar de medicul de familie! Daca are fix aceleasi substante, cum sa n-aiba efect? Sau la tine e mai mult efectul placebo, adica tre' sa vezi in fata ochilor musai denumirea de Distonocalm?
Cu clasicul pahar de lapte cald, ceai de tei, pahar de vin sau bere, ai incercat? Sau ceva munca fizica istovitoare, sa sforai neintors? |
Posted 03 September 2016 - 19:59

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users