Cod extragere date din ziua anterioara
Last Updated: Jul 05 2016 21:32, Started by
florin07_fcsb
, Jun 20 2016 16:02
·
0

Posted 20 June 2016 - 16:02

Salut. Aveti un cod sa extraga date din baza de date din ziua anterioara ?
Ca sa ma fac inteles , am un site de top , si vreau ca la site-urile inscrise sa imi apara si vizitele care au fost ieri . Puteti sa ma ajutati ? |
Posted 20 June 2016 - 16:06

Nu am inteles, ai un site tip director web cu alte siteuri inscrise si vrei sa vada si ei cate vizite au avut in fiecare zi pe pagina lor?
|
Posted 20 June 2016 - 16:14

Deci acesta este site-ul http://trafic-wap.info/site.php?id=2 vreau sa apara unde scrie ieri si vizitele care au fost ieri. nu vreau sa le apara lor pe site si decat la mine pe top
|
Posted 20 June 2016 - 17:25

Trebuie sa ai o baza de date in care sa ai o coloana cu ziua in care se contorizeaza traficul; daca nu ai deja atunci trebuie sa modifici tabela in acest sens; bineinteles doar dupa modificare poti salva si vizitele din ziua precedenta.
|
Posted 20 June 2016 - 17:33

Faci o coloana noua in baza de date si inainte de momentul in care se face resetarea datelor si incepe o zi noua, salvezi acele date in coloana noua iar de acolo preiei datele pentru ziua anterioara.
|
Posted 20 June 2016 - 17:51

Pai am o coloana in baza . dar nu stiu cum sa le salvez in acea coloana.
imi poti da tu tot codul cu salvare si resetare ? |
Posted 05 July 2016 - 21:32

Tehnic trebuie facut un script php in functie de baza de date. Nu poate fi ceva de-a gata. Fiecare baza de date are o anumita structura. E posibil sa ai nevoie si de vreun pivot daca trebuiesc date din mai multe tabele. Dar daca ai cpanel poate gasesti acolo prin statistici.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users