Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 [UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa
 Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.
 Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!
 

Este posibila inlocuirea ONT-ul RDS ?

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
230 replies to this topic

#37
gf_secured

gf_secured

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.02.2008
eiffel vorbeia de acel box alb care intra in el coax si are 4 iesiri lan ethernet 8 pin as vrea sa ma loghez cumva in el sa pot vedea doar daca vine sau nu semnal pana la el ma ajuta cineva cu o metoda sunt dispus sa incerc orice
o sa postez daca gasesc cum o solutie de moment ar fi un alt device in serie care sa imi trimita mail ca o picat semnalu de pe coax dar ideei cum sa prind "altfel" acel semnal ?

#38
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,720
  • Înscris: 15.06.2004
Nu te poti loga in el. Doar cei de la RDS pot sa se logheze ptr configurare.
Daca ai o problema suni al ei si vor verifica ei problema.

#39
hellalien

hellalien

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 02.04.2009
Daca e vorba de Huawei HG8245H, da se poate loga fara probleme >> ip: 192.168.100.1   user: user pass: digi

Pacat ca nu se poate inlocui, as fi pus un media convertor si un router de-al meu wireless AC si gata.... asa trebuie sa fac bridge, ma gandesc inainte sa sun pt un update de firmware....si apoi sa fac bridge pe HG8245H pt un router custom.

#40
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,020
  • Înscris: 12.01.2004
ONT-urile isi fac update automat la versiunea de firmware aleasa de RCS.

#41
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
A dracu munca istovitoare sa faci o sesizare online sa iti puna portul in bridge

#42
hellalien

hellalien

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 02.04.2009

View PostdiZy, on 06 octombrie 2016 - 11:20, said:

A dracu munca istovitoare sa faci o sesizare online sa iti puna portul in bridge

Cand o sa imi achizitionez routerul o sa sun sa imi puna portul in bridge, clar.

Am abonament de 500 mbps, cand downloadez de pe torrente imi pica netul si bineinteles viteza la torrente scade pana la cativa kB/s pt 2-3 secunde, apoi si revine....asta face in intervale sa zicem regulate de timp..... m-am gandit sa sun pt  un bridge sa imi pun ce router vreau eu...oare scap de aceste caderi sau cum sa le spun... Posted Image "flooduri"...ce zici?

Edited by hellalien, 06 October 2016 - 11:42.


#43
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Ai probleme cu utorrentul....

#44
hellalien

hellalien

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 02.04.2009
neee, am folosit mai multi clienti.... utorrent, qbitorrent, etc same probem my friend :)

#45
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Atunci nu stii sa il setezi si face disk overload.

Edited by diZy, 06 October 2016 - 12:02.


#46
hellalien

hellalien

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 02.04.2009

View PostdiZy, on 06 octombrie 2016 - 12:02, said:

Atunci nu stii sa il setezi si face disk overload.

...no, am zis pica netu, nu am zis disk overload (am facut setarile necesare)... ma deconecteaza si de pe serverul de Teamspeak, aka pica netu'

#47
Platon

Platon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,692
  • Înscris: 22.10.2002

View PostdiZy, on 14 iulie 2016 - 08:48, said:

Si totusi nu mi-ai raspuns la o intrebare de om normal nu troll. Cu ce te incurca in ce vrei sa faci tu modelul cu wifi?


Si eu am aceeasi mizerie de ONT, si am nevoie de wifi, nu stau cu firul bagat in curul laptopului, ca asa vrea RDS, si confirm si eu, la ONT asta wifi este o mizerie execrabila.

#48
hellalien

hellalien

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 02.04.2009

View PostPlaton, on 06 octombrie 2016 - 12:15, said:



Si eu am aceeasi mizerie de ONT, si am nevoie de wifi, nu stau cu firul bagat in curul laptopului, ca asa vrea RDS, si confirm si eu, la ONT asta wifi este o mizerie execrabila.

De ce zici ca e o mizerie? Wifi-ul imi merge destul de ok, la cat poate :) ...pe conexiunea care o am prind 7-8MB/s maxim daca tin bine minte..

#49
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,720
  • Înscris: 15.06.2004

View Posthellalien, on 06 octombrie 2016 - 12:01, said:

neee, am folosit mai multi clienti.... utorrent, qbitorrent, etc same probem my friend Posted Image

Deluge ai incercat ? E singurul care nu-mi blocheaza routerul la viteze mari.

#50
hellalien

hellalien

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 02.04.2009

View Posteiffel, on 06 octombrie 2016 - 17:16, said:


Deluge ai incercat ? E singurul care nu-mi blocheaza routerul la viteze mari.

O sa incerc :) si eventual revin cu un reply...ii faci ceva setari de conexiuni?... eu deobicei le maresc toate...

#51
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,720
  • Înscris: 15.06.2004
Nu, il las default.
E posibil ca setarile care le faci tu sa fie problema. la qbittorent de ex - pot sa-l fac sa mearga fara sa blocheze routerul, dar trebuie sa scad toate coenxiunile la sfert.

#52
virgme

virgme

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 16.10.2014
Cu cata pasiune incep unii sa comenteze si sa o dea in laturi . macar ati citit titlul topicului ?
Nu conteaza cand , cum si de ce . pur si simplu omul era curios daca se poate schimba terminalul ont
Personal si eu mi-am batut capul cu un HG8245h  . m-am gandit sa apelez la cunostimte ca sa il schimb cu un hg8247h dar nu am gasit .
. pt hg8247h am gasit multe tutoriale de a intra in el dar pentru cel ce mi la dat digi nu am gasit
Va rog fara comenturi aiurea . intreb si eu din nou ca si topicul se poate schimba ont de la digi cu un custom ont ? nu conteaza de ce . pur si simplu il vreau schimbat cu unul personal indiferent de costuri

Edited by virgme, 09 June 2018 - 15:12.


#53
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Raspunsul este acelasi pt a mia oara. Nu.

#54
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,720
  • Înscris: 15.06.2004

View Postvirgme, on 09 iunie 2018 - 15:10, said:

Cu cata pasiune incep unii sa comenteze si sa o dea in laturi . macar ati citit titlul topicului ?

Dar tu ai citit cele 2 pagini jumate ale sale, daca tot te-ai deranjat sa-l dezgropi ?
S-a spus foarte clar ca nu se poate si s-a explicat si de ce nu se poate. Nu s-a schimbat nimic pana in ziua de azi.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate