Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...

Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire
 Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...

Sunt obligate bancile sa opteze p...

Pensie anticipata partiala cu cer...
 Subscriptii

Cat ar costa acest poster, se poa...

Cum sa scapam de sobolani?

Alser Forest SA a dat teapa de 1,...
 COD Eroare ABS ( Ford Mondeo MK5 )

Implanturi dentare clinici Consta...

Viata cu butelie versus retea de ...

Nelamurire succesiune
 

Dacia Logan 1.6MPI

- - - - -
  • Acest subiect este blocat Acest subiect este blocat
324 răspunsuri în acest subiect

#307
$eb

$eb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.916
  • Înscris: 08.06.2005
Draga Basarab, prin atitudinea ta fundamentalista, ingusta, etc, etc. nu faci decat sa aduci penibilul in prim plan.
NU te supara,pentru ca nu avem nimic de impartit.Si mie mi se pare Loganul o masina corecta la banii dati, dar tu mai mult rau faci decat bine prin posturile tale "scurte si la obiect".

Editat de $eb, 30 ianuarie 2007 - 13:20.


#308
sorinwww

sorinwww

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 14
  • Înscris: 23.01.2007

 JJOne, on Jan 29 2007, 20:02, said:

Jurnal de bord Logan Ambition MPI. Sub 5000 km.
Ziua 1. Iau masina de la dealer. Peste 24 de ore imi dau seama ca nu functioneaza butonul de deschidere portbagaj montat de dealer. Ma intorc.
Ziua 10. Mi se pare ca portierele zornaie cam tare de la boxele fata. Raspunsul dealer-ului "Asa e la toate, sa simti muzica". Ma indoiesc ca proiectantul s-a gandit ca trebuie sa simti muzica cu fundul, ca la un moment dat vibreaza si scaunul.
Ziua 15. Fiind asa subtirica masina, unul imi face praf in parcare frumoasa oglinda electrica. 6 mil., noroc de CASCO.
Ziua 30. Parcand intr-un loc ingust, ma gandesc sa pliez oglinda, sa nu mai patesc ca in ziua 15. Cand o desfac sa plec, ma trezesc cu sticla oglinzii in mana. Sarise din impuls, dovada a calitatii arcurilor marca Dacia. Tot atunci a fost prima data cand m-am simtit multumit ca am oglinda electrica: s-a tinut in fire si astfel nu s-a spart.
Ziua 40. Spalatoria incepe sa usture la buget. Pe superba culoare metalizata se vede orice urma de praf, trebuie s-o spal macar o data pe saptamana. De, daca nu mi-am luat un argintiu antijeg, cum mi-a zis toata lumea...
Ziua 50. Bag la benzina pana ma satur. 2 milioane plinul, minim 55 litri. Ma tin 2 saptamani in Bucuresti, consum in jur de 11.
Ziua 60. Incep sa gasesc frunze in portbagaj. De, venise toamna.
Ziua 100 Vine iarna. Incep sa injur pozitia butoanelor de deschidere electrica a geamurilor spate, pe care am reusit sa le deschid cand imi puneam centura. Ma miram eu de unde trage curentul. Apoi pe seara, cand se lasa chiciura, ma mai mir inca o data de inteligenta proiectantilor, care au facut oglinzi electrice, sa te puna sa cauti butonul pe sub frana de mana, dar le-au facut fara incalzire pt. economii.

In rest, masina merge bine si pe drum drept si in curbe, cutia de viteze nu agata decat asa de putin, ca mai nu iti dai seama, franele te mentin atent la drum, ca nu sti daca poti sa eviti vreun pericol aparut brusc. De fapt, eu sunt foarte multumit de masina, sunt doar un pic suparat ca acum vine cu adevarat iarna si mi s-a stricat si ABS-ul.

Esti tare man, mi-a placut de tine :))))   dar sa sti ca la partea cu consumul/100 Km te pot contrazice cu brio, masina in conditii normale nu consuma 11....  in nici un caz, iti garantez eu si multi multi alti soferi BUNI.  Consuma asa doar daca faci raliu cu ea prin Buc. sau daca nu exploatezi corespunzator treptele de viteza. Intradevar Dacia Logan tot dacie ramane si nu o putem compara cu un Mercedes, BMW, Volvo etc. cum nici la pret nu o putem compara, dar cand vine vorba de dicutiile despre consumul unui Logan si cineva spune ca are un consum ridicat, chiar nu ma pot abtine sa nu intervin si sa spun ca nu este adevarat. Poti sa spui ca are franele proaste, deoarece dobitocii de la Renault au marit confortul montand amortizoare FOARTE MOI. Ai vazut ca nu prea se simt gropile,    ia sa dai intr-o groapa cu un Subaru Impresa.. osa  simti ceva foarte rigid, dar cand vei avea nevoie de frane sau de stabilitate pe sosea  nota 10. Dar Subaru nu este facuta pt un drum cu gropi. SFAT pt. detinatori de Logan : mergeti la service, si dati drumul la franele pe spate, sa actioneze si cand sunteti fara pasageri. Chiar si asa nu osa actioneze 100% si va trebui sa mai faceti cate ceva, dar oricum osa se simta. Soferii adevarati cunosc problema pe care am spus-o despre franele la Logan, pe multi soferi i-a speriat (repet nu ma refer la incepatori care nu au mai condus si alte tipuri de masini...ei vor spune mereu " Dar ce au franele la Logan ?"  )

#309
sorinwww

sorinwww

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 14
  • Înscris: 23.01.2007

 romaximusro, on Jan 29 2007, 22:11, said:

habar nu am daca are sau nu. Posibil sa fi intampinat problemele astea, unele sunt doar probleme datorate unor prosti (faza cu oglinda).Alte lucruri sunt subiective ca si culoarea, consumul . Pana una alta e un caz particular, din partea mea are prezumtia de nevinovatie


Da frate dar faza cu frunzele in portbagaj ????   TOTUSI SUNT FRUNZE  nu au cum sa intre....  eu nu i-am mai spus nimic in legatura cu asta ca si asa i-am scris un mic roman

#310
JJOne

JJOne

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.021
  • Înscris: 22.08.2006

 sorinwww, on Jan 30 2007, 13:21, said:

dar sa sti ca la partea cu consumul/100 Km te pot contrazice cu brio, masina in conditii normale nu consuma 11....  in nici un caz, iti garantez eu si multi multi alti soferi BUNI.  Consuma asa doar daca faci raliu cu ea prin Buc. sau daca nu exploatezi corespunzator treptele de viteza.
Mergand in ton cu multimea, atat consuma pe calculator. Si la mine si la alti soferi. Viteza medie pe un plin se invarte intre 15 si 20 km/h. Recunosc ca nu aplic tactica de economisire a combustibilului cu frana de motor in a treia si apoi a doua la semafor, mi se pare o chestie obositoare si pt. mine si pt. masina.
Afara consuma mult mai putin si incepe sa conteze cum te dai cu ea. De ex. pe autostrada imi ia catre 9, pe drumuri nationale in jur de 6-7, poate si mai putin.

#311
Geo^

Geo^

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 532
  • Înscris: 06.12.2005
am si eu Logan 1.6 cu  50 000 km la bord si ca sa nu mai deschid nou topic ma adresez si va intreb si pe voi posesorii de logan !


in interiorul masinii mele se aude un zgomot ciudat adik mai multe cand trec peste denivelari si gropi! parca troncane si pe fata si pe spate !!!zici ca nici nu are suspensie sau mai stiu eu ce !
nu am idee ce sa aibe ! lamuriti-ma voi ca s ama duc la service sa-i zic direct ce problema am !

#312
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.862
  • Înscris: 13.10.2006

 sorinwww, on Jan 30 2007, 13:21, said:

SFAT pt. detinatori de Logan : mergeti la service, si dati drumul la franele pe spate, sa actioneze si cand sunteti fara pasageri. Chiar si asa nu osa actioneze 100% si va trebui sa mai faceti cate ceva,
Ce fel de masina e asta la care franele actioneaza asa, cateodata si selectiv, daca are pasageri, daca vor pasagerii,,,?????Sa le dea drumul la service? NU AM MAI AUZIT ASA CEVA, DETALIAZA CA E O NOUTATE, CRED.

In alta ordine de idei, $eb:
Basarab are si el dreptatea lui sa puncteze anumite chestii.Asa le vede el.Mie imi place stilul si sincer nici un topic nu ar avea farmec fara acidul din anumite replici,...E mult mai obiectiv decat romaximusro, sincer.

#313
florinvfd

florinvfd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 196
  • Înscris: 17.03.2004

 JJOne, on Jan 30 2007, 11:18, said:

-Oglinda mi-a sarit la depliere, facand deplierea in mod normal.
-Frunze in portbagaj gasesc constant.
-Eu unul n-am remarcat ca oglinzile ar fi incalzite. Promit ca citesc diseara manualul de utilizare, sa vad cum se porneste incalzirea asta.
-A, da, si daca incerci un pic, sigur reusesti sa bagi 55 de litri in rezervor. Recordul meu a fost de 57, cand mersesem deja vreo 50 km pe bec - erau benzinariile inchise.
-Faptul ca orice urma de praf se vede ma seaca, mai ales ca eu am ales culoarea (verde cameleon).

Avand in vedere ca masina mea nu are decat 9 luni (14000km) nu pot sa spun prea multe despre fiabilitatea Logan, dar...pot sa spun ca treaba cu frunzele e o aberatie, treaba cu metalizatul e o prostie... (cine isi ia metalizat ar trebui sa stie ca necesita mai multa atentie..la spalat, etc), iar de 57 litrii in rezervor...nu mai comentez, doar pot sa iti zic ca nu e bine sa lasi masina pana mai are 1-2 litrii in rezervor si nu e bine nici sa il umplii pana da benzina pe afara.
Oglinzile sunt incalzite, iar pornirea lor se face din acelasi buton cu dezaburirea luneta (daca nu stii cum sa le pornesti...nu ai cum sa remarci ca sunt sau nu sunt incalzite...aici ai vorbit ca unul care are acasa bicicleta si discuta despre masini....sunt multi d-astia)
de cate ori am pliat oglinda...nu mi-a sarit oglinda pana acum.

Pt "traficul" de Bucuresti consumul de 11l/100km este bine. Eu am 10,5 in mom asta. Intr-o zi cu ploaie..in care toti soferii nu mai stiu sa conduca (nu imi explic de ce) am bagat benzina si am resetat cb. La sfarsitul zilei aveam consum mediu de 15l/100km. Pana la sfarsitul saptamanii a scazut la 11,2 (asta a fost recordul de consum mediu maxim-in oras). Recordul de consum mediu minim-in afara localitatii (singura data de cand am masina) a fost de 5,7l/100km: drum Bucuresti-Craiova, Craiova-Bucuresti, 3 persoane in masina, maxim 120km/h, masina in rodaj. De atunci nu am rezistat sa merg numai cu 120 si ...nu am avut mai putin de 6,5 niciodata.

parerea mea personala este ca e o masina ok pt banii dati in comparatie cu alte masini. probleme sunt si la masinile scumpe, dar lumea discuta (ca la tara...pe sant sau ca la stirile de la ora 5) numai de Logan pt ca asta a fost masina "ieftina" care i-a facut pe multi sa devina frustrati si sa comenteze in necunostinta de cauza. Sunt multi care isi iau alta masina (chiar si un sh obosit cu nspe sute mii km) numai pt "imagine"... Asta e prostie. Mai citeam pe un forum de cineva care voia sa isi ia Logan, dar si-a luat Clio ca sa nu rada prietenii de el. Asta da prostie...MARE..
Bafta! si ...nu mai scrieti prostii.

Editat de florinvfd, 31 ianuarie 2007 - 09:00.


#314
WildChild

WildChild

    Moderator

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.972
  • Înscris: 11.05.2006
Fratilor, ramaneti si voi pe subiect, pana nu se transforma si thread-ul asta in jurnalul de Logan al lui Maximus!

Editat de WildChild, 31 ianuarie 2007 - 10:23.


#315
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.862
  • Înscris: 13.10.2006

 WildChild, on Jan 31 2007, 10:23, said:

Fratilor, ramaneti si voi pe subiect, pana nu se transforma si thread-ul asta in jurnalul de Logan al lui Maximus!
Da, chiar asa.Revenind la topic: ce mare masina e Logan 1.6 ? Ce scula de motor are?
Cine e amator sa facem o mica intrecere pe A2, eu cu Golful5 de 105cp.De la iesire pana la Lehliu si inapoi, pt fiecare minut in plus la sosire, cate  10 RON.
Daca ajunge cu 20 de minute inaintea mea, decartez : 10 x20=200RON .Daca mai sunt si alte masini doritoare, Accent parca zicea cineva, sa vina si  ei, poate fac si ei un ban.

ati vazut ca nu am zis Drajna , nu vreau sa dau paguba prea mare... :notangel:
Sa vad si eu ca-l tineti in 190km/h vreo 150 de kilometri.Daca crapa, oricum e in garantie, nu?Si G5 e in garantie dar nu se pune,,,e un TDI, nu?

Editat de sanddy1964, 31 ianuarie 2007 - 10:36.


#316
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 19.327
  • Înscris: 18.06.2006
eu eram cu accentul, dar nu e relevanta intrecerea asat pt ca e trafic...sau mergem la magura buzaului si ne dam pe serpentine...si va fac de comanda..:) sau liniutze...sau pe autostrada daca vrei deum drept...

#317
JJOne

JJOne

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.021
  • Înscris: 22.08.2006

 sanddy1964, on Jan 31 2007, 10:36, said:

Da, chiar asa.Revenind la topic: ce mare masina e Logan 1.6 ? Ce scula de motor are?
Cine e amator sa facem o mica intrecere pe A2, eu cu Golful5 de 105cp.De la iesire pana la Lehliu si inapoi, pt fiecare minut in plus la sosire, cate  10 RON.
Daca ajunge cu 20 de minute inaintea mea, decartez : 10 x20=200RON .Daca mai sunt si alte masini doritoare, Accent parca zicea cineva, sa vina si  ei, poate fac si ei un ban.

ati vazut ca nu am zis Drajna , nu vreau sa dau paguba prea mare... :notangel:
Sa vad si eu ca-l tineti in 190km/h vreo 150 de kilometri.Daca crapa, oricum e in garantie, nu?Si G5 e in garantie dar nu se pune,,,e un TDI, nu?
Ma bag eu, dar nu cu Loganul, ca nici n-ajunge la 190, ci cu un Golf GTI mai vechi. Bate spre 300000km, e cam obosita, dar tot mai are vana. Oricum tu compari mere cu pere, ca un Golf TDI cu ceva dotari bate spre 18000 Euro, nu?

#318
florinvfd

florinvfd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 196
  • Înscris: 17.03.2004
Provocarea cu Golf5 tdi de 105cp e nejustificata. Compari o masina de 8mii eur si 90cp cu una ..poate de 2 ori mai scumpa si cu 105cp.
E ca si cum, eu ti-as zice acum ca am un Impreza si ...sa vedem care pe care ;) (asta daca as avea aceeasi minte) Vad ca JJone deja ti-a raspuns la "provocare", mai rau ar fi sa o si faceti. Din cauza unei gandiri de genul asta se ajunge la accidente urate.

Cel mai bine ar fi ca moderatorul sa stearga tot ce e in plus pe aici pt ca deja s-a trecut la aberatii copilaresti...

Editat de florinvfd, 31 ianuarie 2007 - 11:45.


#319
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.862
  • Înscris: 13.10.2006

 JJOne, on Jan 31 2007, 11:03, said:

Ma bag eu, dar nu cu Loganul, ca nici n-ajunge la 190, ci cu un Golf GTI mai vechi. Bate spre 300000km, e cam obosita, dar tot mai are vana. Oricum tu compari mere cu pere, ca un Golf TDI cu ceva dotari bate spre 18000 Euro, nu?
De unde sa compar mere cu pere.Pai  nu tzipa o gramada aici ca e cel mai bun si destept motor inventat vreodata in Romania, acest 1.6?
Are tot 105cp, care e problema ca e Golf? Si e SH, nu? deci un gunoi, un junghi..intreaba-l pe Basarab, pe romaximus, pe multi
Ce , nu sta bine pe sosea Loganul? Ati vazut ca am zis sa fie pe autostrada, sa nu spuna ca s-a rasturnat in curbe din cauza mea.Si sa aiba timp sa recupereze pe traseu, in 150km, are toate sansele sa vina din urma sau sa se duca in castigatore, nu?
Dar nu cumva ii crapa motorul daca-l tine in 170-180 constant?

Cu GTI-ul ala mai discutam, o avea saracu :naughty:  vreo 200 de cp, nu?Mai la primavara , rezolv si eu niste chestii si, poate sar binisor de 200cp la una din masini-dupa aia cu placere.

uko, esti prajit si pe autostrada si mai ales pe serpentine de Golf5-1.9 TDI-105cp.Te fac oricand, si Focusul, si C4 si chiar si un Opel Astra mai bazate.

#320
$eb

$eb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.916
  • Înscris: 08.06.2005
Acesta e un jurnal de bord?

Chiar trebuie sa vad zeci de pagini cu "a mea o face pe a ta". :ban:

NU se compara domnule Loganul cu Golful. E si dublu la pret, nu se amageste nimeni ca a luat avion la 9000 Euro. Vin si eu cu o Honda si ramai in praf. E o discuttie de gradinita.

Cat despre cei care tipa ca e cel mai tare motor din Romania, ei doar reactioneaza normal la tot felul de rahaturi aruncate de antiloganisti. Pentru ca sunt foarte multi insi pe aici , care toarna vreo 3 fraze de genul "Loganul e cea mai proasta masina inventata, are o fiabilitate jalnica,toate au rugina pe tabla si consuma o cisterna de benzina". Si ce ai vrea sa il cred pe cuvand, si  sa ii fac pe plac ca saracul isi da cu barda in OO, ca a luat SH si baga o caruta de bani, pentru ca de fapt kilometrajul arata 300.000 si nu 30.000km. Si -a tras masina "Impecabil, frate!" si "nemtii e nemti"
Sunt destui care repeta ca o pick up cu o placa stricata: Logan sucks si la fel de multi cu Logan rulls.
-_-

#321
MAK

MAK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.882
  • Înscris: 26.02.2005
Mamaaa, ce ati revenit la subiect     :w00t:   :lol:
Sanndy, a ta nu este un gunoi, o fosila, un junghi, o vechitura, a mea este, ca are 5 ani, si nu are nici macar garantie ca Loganu ( ca a iesit de mult din garantie ), dar eu nu ma bag, ca poate imi sare motorul de pe masina la viteza aia. Iti dai seama, sa merg cu 200 Km/h si cu 3600 rpm timp de 150 km, mult domne, mult, dincolo era mai ieftin.
Si daca trece un Logan pe linga mine, ce fac ? vine cineva ( loganist inrait ) si ride de mine pe forum. Mama ce ar ride Maximus si Basarab.
Da, poate ma bag, dar sa am 4 persoane in masina, sa-mi scada si mie garda la sol si sa fie mai grea, sa nu mi-o ia vintul.   -_-
Ma lasati in conditile de mai sus ? :notangel:
Si uite ca am revenit la topic.    :rolleyes:
$eb, ai dreptate, si acum ma caiesc ca nu am luat Logan.
uko,  tu  ai masina noua, ce te bagi ? sta bine in curbe, are motor, are consum de bun simt...

Editat de MAK, 31 ianuarie 2007 - 12:14.


#322
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 19.327
  • Înscris: 18.06.2006
hmm...pe autostrada poate...ai mai multi cai si e diesel...care e viteza maxima constructiva?
pe serpentine, hmm...nu prea cred...
la liniutze...ramane de vazut...
sa revenim la topic: sa raspunda posesorii ce turatie are la 100 km/h in cea mai mica treapta posibila.
multumesc.

#323
$eb

$eb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.916
  • Înscris: 08.06.2005

 uko, on Jan 31 2007, 12:11, said:

sa revenim la topic: sa raspunda posesorii ce turatie are la 100 km/h in cea mai mica treapta posibila.
IN treapta a V- a la 2800RPM are 100Km/h si la 3000RPM cam 115Km/h.

In treapte mai mici , nu mai tin minte. La a doua erau in jur de 4500. Am sa verific.

#324
yo_2fast4u

yo_2fast4u

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.049
  • Înscris: 22.01.2006
GATA!!! pana aici!

nu suport sa discutati cu totul altceva decat despre Dacia Logan 1.6MPI

maine ma duc sa fac a 2-a revizie la logan... dar mai bine lasa...

rog un moderator sa INCHIDA acest topic... oricum in cateva zile nu o sa mai conduc logan

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate