Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Calorifere otel cu rezistenta mai...

gps tom tom xl 2 ( mai vechi ) a...

Oxidul de aluminiu e generat de c...

pantofii din cs go
 Cum va plac ardeii iuti?

Sos de tip Tabasco facut acasa

Raed Arafat: Foarte mulți parerol...

Atacuri cibernetice
 No Internet Connection

Laura Stoica & Madalina Manole

A cazut SopCast-ul

TAG ( 2018 )
 Telecomanda tv imi oprește a...

Huawei triseaza. Din nou.

Problema conectare GTA V

Outlaw King (2018)
 

HiMedia Q5/Q10Pro Android 5.1.1/Android 7.0 Box TV

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
947 replies to this topic

#55
adiatric

adiatric

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,494
  • Înscris: 24.07.2009
Pana la urma a aparut si firmware nou... http://www.futeko.co...php?topic=907.0  si aici https://www.mediafir...3#zf3r23d44e71d

Q10 PRO FIRMWARE. 1.0.3-FUTEKO-EN. HMD-1.0.3 2016-05-23.124800
Internal build number: HMD-1.0.3 2016-05-23.124800
IMPORTANT! THIS FIRMWARE IS FOR INTERNATIONAL/EUROPEAN Q10 PRO ONLY.

Changelog:
1. Switching channel too slow issue fixed
2. Individual AAC audio tracks no passthrough issue fixed
3. Individual amplifiers unable to passthrough 7.1 channel issue fixed
4. 3D video L/R switch priority of local player malfunction fixed
5. HDR10 compatibility improved, for example, blank screen when playing Sony_4K_HDR_Camp.mp4 fixed.
6. Video player malfunction after clicking Imprex fixed
7. Video and audio of local player unsynchronized after audio track switching issue fixed
8. Local media player stuck after fast forward issue fixed
9. Settings of Imprex engine of video player not saved after reboot issue fixed
10. Online playback optimized, for example, occasionally where there was sound but no image issue fixed
11. File display list of media center optimized and is able to display more content
12. Pressing Menu to enable file sorting function added in Media Center
13. Menu keys of file manager malfunction fixed
14. Clicking Wifi hotspot in the Advanced Settings malfunction fixed
15. Googleplay malfunction when searching fixed
16. WIFI and Bluetooth stability and reliability optimized

Edited by adiatric, 27 May 2016 - 15:26.


#56
adiatric

adiatric

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,494
  • Înscris: 24.07.2009
[Tool] New Auto Mount Multimedia shared folder EASY version ( Himedia V200 pro )

http://www.android-m...media-V200-pro/

& cateva despre dolby vision

http://muritzy.tistory.com/1163

Edited by adiatric, 27 May 2016 - 20:57.


#57
adiatric

adiatric

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,494
  • Înscris: 24.07.2009
Am instalat ultimul firmware. Cu demo-urile de la samsung UHD 4k 10biti rulate pe himedia q10pro pe panasonic , te mai gandesti daca iti trebuie sau nu tv 4k.
La unele demo-uri de la astra ses pe playerul intern mi le afiseaza ca 1280x720. .

#58
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 20.12.2010
update_Q10Pro_(update&themed)_HMD-1.0.3 2016-05-23.124800
[ https://www.mediafire.com/convkey/6cd9/jv9hgn4w5evh62azg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Spoiler

Installation Instructions:
1. Rename update_Q10Pro_(...)_HMD-1.0.3(...).zip to update.zip
2. Copy update.zip to the root of a USB pen drive.
3. Insert the USB pen drive into any USB port of the Q10Pro.
4. With the Q10Pro turned off, use a paper clip or pen to press and hold the the pinhole restore button on the back side of the Q10Pro.
5. While keeping the restore button pressed, turn on the Q10Pro.
6. The Q10Pro will show an Android droid logo and proceed to upgrade the firmware.
7. The box will auto-reboot when finished.
8. First boot take 4-5 minutes, just wait...
(normal boot time is 17-19 seconds)

Download Q10Pro: mediafire.

Folositi pe propria raspundere(Use at your own risk).

#59
adiatric

adiatric

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,494
  • Înscris: 24.07.2009
speedtest - 681mbps
Copiere de pe Samba Q10 pe PC: 28MB/s
copiere de pe PC pe Samba Q10 :26MB/s
Samba pe Q10 nu raporteaza corect spatiul disponibil pe HDD-ul extern conectat pe usb.

Edited by adiatric, 28 May 2016 - 10:51.


#60
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 20.12.2010
Cei care folosesc ES File Exporer File Manager 4.0.x.x si le afiseaza continutul HDD conectat.
Multumesc MariusStar pentru solutia postata in topicul de la R6S-II.

View PostMariusStar, on 05 aprilie 2016 - 11:29, said:

Am observat un mic bug sau poate e vreo setare gresita la mine dar daca am un stick bagat in usb cand porneste playerul se deschide automat file explorer(si clipeste becul rosu-albastru pana ies din file explorer) nu ramane in meniul principal.

View PostMariusStar, on 07 aprilie 2016 - 17:57, said:

Pentru cine are problema mea rezolvarea e simpla, se debifeaza din file explorer "USB plugin message".
[ https://www.mediafire.com/convkey/021c/hrh6xyq4bijjrilzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by cristianstoica, 28 May 2016 - 10:54.


#61
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 20.12.2010
OTA update Q10/Q5Pro HMD 1.0.3 (2016606)

Q10Pro: HMD-1.0.3 2016-05-23.124801 some with HMD-1.0.3 2016-05-23.124800
build.prop version HMD-1.0.3 2016-05-23.124800
some md5sum: 1cd64f29b1e2e03a49fd5860cd783acc
[ https://www.mediafire.com/convkey/0916/y39c9979cf7c7xfzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Q5Pro: HMD-1.0.3 2016-05-25.092624 some with HMD-1.0.3 2016-05-25.092623
build.prop version HMD-1.0.3 2016-05-25.092623
some md5sum: d931836be3e4ceccaf9f28e66ac35d16

OTA official change Log:
1.Switching channel too slow issue fixed
2.Individual AAC audio tracks no passthrough issue fixed
3.Individual amplifiers unable to passthrough 7.1 channel issue fixed
4.3D video L/R switch priority of local player malfunction fixed
5.HDR10 compatibility improved, for example, blank screen when playing Sony_4K_HDR_Camp.mp4 fixed.
6.Video player malfunction after clicking Imprex fixed
7.Video and audio of local player unsynchronized after audio track switching issue fixed
8.Local media player stuck after fast forward issue fixed
9.Settings of Imprex engine of video player not saved after reboot issue fixed
10.Online playback optimized, for example, occasionally where there was sound but no image issue fixed
11.File display list of media center optimized and is able to display more content
12.Pressing Menu to enable file sorting function added in Media Center
13.Menu keys of file manager malfunction fixed
14.Clicking Wifi hotspot in the Advanced Settings malfunction fixed
15.Googleplay malfunction when searching fixed
16.WIFI and Bluetooth stability and reliability optimized

Download mediafire

#62
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 20.12.2010
update_Q5Pro_(update&themed)_HMD-1.0.3 2016-05-25.092623
update_Q10Pro_(update&themed)_HMD-1.0.3 2016-05-23.124800
[ https://www.mediafire.com/convkey/6cd9/jv9hgn4w5evh62azg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Spoiler

Installation Instructions:
1. Rename update_Q(...)Pro_(...)_HMD-1.0.3(...).zip to update.zip
2. Copy update.zip to the root of a USB pen drive.
3. Insert the USB pen drive into any USB port of the Q10/Q5Pro.
4. With the Q10/Q5Pro turned off, use a paper clip or pen to press and hold the the pinhole restore button on the back side of the Q10/Q5Pro.
5. While keeping the restore button pressed, turn on the Q10/Q5Pro.
6. The Q10/Q5Pro will show an Android droid logo and proceed to upgrade the firmware.
7. The box will auto-reboot when finished.
8. First boot take 4-5 minutes, just wait...
(normal boot time is 17-19 seconds)

Download Q10/Q5Pro: mediafire.

Note: if you use CS firmware don't update via OTA to original HiMedia firmware, will get Google Play Services has stopped error.

Folositi pe propria raspundere(Use at your own risk).

#63
florinvbv

florinvbv

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 04.11.2012
Salutare tuturor!
Am cumparat si eu un Q10 Pro si dupa ce am instalat update-ul, am urmatoarea problema : in meniul principal  nu mai sunt active iconitele Kodi,YOU TUBE,CHROME si FACEBOOK. Am instalat YOU TUBE din Play store,dar acum am doua iconite,cea veche,rosie,tot inactiva si cea noua ,albastra,care merge.
Cum pot s-o sterg pe cea veche inactiva?
La fel,dupa ce am instalat si KODI ,am doua iconite ,dar aici merg ambele.
Cum pot sa sterg una?
Mentionez ca ,in lista de aplicatii ,am doar cate un rand din fiecare si doar dupa ce le bifez apar dublurile,cele functionale.
Q 10 Pro este primul meu android TV box .
Multumesc.

Edited by florinvbv, 21 June 2016 - 07:50.


#64
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 20.12.2010
update_Q5Pro_(update&themed)_HMD-1.0.5 2016-07-11.120420
update_Q10Pro_(update&themed)_HMD-1.0.5 2016-07-07.151525
[ https://www.mediafire.com/convkey/c7bb/sdhmc3ucmm25553zg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Spoiler

Installation Instructions:
1. Rename update_Q(...)Pro_(...)_HMD-1.0.5(...).zip to update.zip.
2. Copy update.zip to the root of a USB pen drive.
3. Insert the USB pen drive into any USB port of the Q10/Q5Pro.
4. With the Q10/Q5Pro turned off, use a paper clip or pen to press and hold the the pinhole restore button on the back side of the Q10/Q5Pro.
5. While keeping the restore button pressed, turn on the Q10/Q5Pro.
6. The Q10/Q5Pro will show an Android droid logo and proceed to upgrade the firmware.
7. The box will auto-reboot when finished.
8. First boot take 4-5 minutes, just wait...
Start with FW HMD 1.0.5 not clock display Q10(--:--:--), Q5(--:--).
Normal boot time is 19-23 seconds.

Download Q10/Q5Pro: mediafire.

Note: if you use CS firmware don't update via OTA to original HiMedia firmware, will get Google Play Services has stopped error.

Folositi pe propria raspundere(Use at your own risk).

Edited by megafanro, 18 July 2016 - 17:02.


#65
dorol

dorol

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 13.03.2005
Salut si multumesc pentru firmware.
Nu reusesc sa instalez wrapper-ul din my apps.
Trebuie neaparat parola de samba?

Edited by dorol, 17 July 2016 - 11:08.


#66
dorol

dorol

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 13.03.2005

View Postdorol, on 17 iulie 2016 - 11:07, said:

Salut si multumesc pentru firmware.
Nu reusesc sa instalez wrapper-ul din my apps.
Trebuie neaparat parola de samba?
Am rezolvat.

#67
saulescu

saulescu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 10.05.2007
Salut! Am incercat sa pun : update_Q10Pro_(update&themed)_HMD-1.0.5 2016-07-07.151525 apare sigla cu androidul scrie boot si tot asa se repeta la fiecare 20 de secunde fara sa instaleze firmwearul si am urmat intocmai pasii de instalare .O idee va rog? Multumesc!

#68
danym

danym

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 605
  • Înscris: 13.04.2004
Va salut. La modelul Q10Pro pentru HDD intern am citit ca merge instalat pana la 6TB dar nu am gasit specificat ce capacitate maxima accepta pentru cardurile SD. A incercat cineva daca merge cu carduri SD de 64GB ?

#69
M15TER105

M15TER105

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 05.02.2016
Salut baieti  am cumparat si eu aceasta jucarie si de 2 zile o butonez intruna sa-i descopar secretele .Sunt reativ la inceput cu android playerele . Va deranjez cu o intrebare pe displai la Q10Pro arata o gramada de "semne " cum ar fi 720p ,1080p, HDD, MOVIE etc .... alea se pot activa cumva sa se aprinda sau sunt la vrajeala  ca la mine inafara de ceas nu se aprinde nimic?!?

#70
danym

danym

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 605
  • Înscris: 13.04.2004
Cred ca sunt de forma... nici la mine nu se aprind.
Doar de 2 zile il am si eu.Am facut intre timp 2 update-uri oficiale prin OTA, dar acum am pus la descarcat firmware-ul de la cristianstoica, urmeaza sa-l instalez.
Pana acum nu am ce sa-i reprosez.

#71
marius_rg

marius_rg

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 129
  • Înscris: 19.12.2006
Va salut,

am si eu o intrebare...oscilez intre Himedia q5 pro si Minix Neo U1, imi puteti face o recomandare pentru a ma decide mai usor? :) Am citit review-uri la amabele device-uri, dar tot sunt cam nehotarat. :(

Multumesc.
Marius

#72
M15TER105

M15TER105

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 05.02.2016
Pentru cei care s-au plictisit de interfata HIMEDIA puteti instala  Android TV Launcher sunt programe care te lasa sa modifici tu interfata  cum vrei .Posted Image

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate