Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

BMS Max745
 Baieți/barbați care nu sunt pasio...

Zgarietura cilindru motor motosapa

Cum sa gasesti avocat asa repede ...

Recomandare BMW X3, buget 30K Euro
 ANAF Zile lucratoare mai 2022/ de...

baterie laptop nou

Unde incarci butelia cu argon pen...

Munteanu Gheorghe Piatra Neamt Lu...
 Rammstein - Dicke Titten

Ce este asta?

Retinut permis fara proces verbal

Salamander sau Aluplast
 

HiMedia Q100/Q30/Q5Pro/Q10Pro Android 7.0 Box TV

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
1004 replies to this topic

#73
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,516
  • Înscris: 08.08.2002

View Postmarius_rg, on 21 iulie 2016 - 21:19, said:

am si eu o intrebare...oscilez intre Himedia q5 pro si Minix Neo U1, imi puteti face o recomandare pentru a ma decide mai usor? Posted Image Am citit review-uri la amabele device-uri, dar tot sunt cam nehotarat. Posted Image

Ai postat in threadul Himedia nu in cel general despre box-uri cu android deci aici foarte probabil ca lumea iti va recomanda Himedia.
Ambele solutii sunt ft. bune. dar fiecare are si minusuri. Nu uita la Himedia sa adaugi si un air-mouse in cos (buget).

#74
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Q: What about activation/use of the various icons on the Q10 FTD unit?
A: futeko.com

View PostM15TER105, on 21 iulie 2016 - 16:12, said:

Salut baieti  am cumparat si eu aceasta jucarie si de 2 zile o butonez intruna sa-i descopar secretele .Sunt reativ la inceput cu android playerele . Va deranjez cu o intrebare pe displai la Q10Pro arata o gramada de "semne " cum ar fi 720p ,1080p, HDD, MOVIE etc .... alea se pot activa cumva sa se aprinda sau sunt la vrajeala  ca la mine inafara de ceas nu se aprinde nimic?!?

Edited by cristianstoica, 22 July 2016 - 14:53.


#75
M15TER105

M15TER105

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 05.02.2016
Ce aplicatii ati gasit ca fiind utile pentru Himedia Q10pro? Eu folosesc Top Tv Luncher , Google Earth, Mx player , youtube si bine inteles Kodi.

Edited by M15TER105, 25 July 2016 - 12:10.


#76
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,571
  • Înscris: 15.07.2007
A aparut versiunea 1.0.6:

Q10Pro
http://www.mediafire...y5dl/update.zip


Q5Pro
http://www.mediafire...9eb3/update.zip

#77
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Asteptam primele ''impresii'' personale despre noul Q5 Pro achizitionat

#78
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,571
  • Înscris: 15.07.2007
Pare ok.
Este elegant, greu si foarte bine lucrat. Afisajul este mult prea mic.
Merge ok, i-am facut update OTA la v 1.0.5. A durat mult si neafisand grafic o bara de progres ceva, dupa aparitia logo-ului Himedia am crezut ca se blocase.
Am incercat sa rulez un fisier 8k insa nu merge decat sunetul. O chestie minora: a venit fara baterii pentru telecomanda.
S-a mentinut caldut, nu a ajuns sa se incinga asa cum spunea cineva incat sa prajesti oua pe elPosted Image .
Prin OTA nu imi apare update-ul la versiunea de soft 1.0.6.
Pana Sambata nu voi avea timp sa butonez mai mult la el.
Per total, imi place destul de mult,...a rulat orice fisier(fara 8k), conexiunea de net(wi-fi) este foarte rapida(comparativ cu cea a tv-ului), imaginea afisata este foarte buna, etc.
Evident, pe YT este limitat la 1080p, insa parca vazusem pe undeva ca exista un soft sau patch pe ntru a putea debloca fisierele Vp9 4k.

#79
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,516
  • Înscris: 08.08.2002
Vezi postul #32 pt. YT.

#80
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
DivX stai ''linistit'' in privinta fisierelor 8K , fiindca atata timp cat nu ai si tv 8K nu vei vedea nimic diferit
Eu pot sa-le vizualizez cu shield-ul , insa la o rezolutie ''maxima'' 4K/10bit cat ''stie'' tv-ul
Mai bine incearca si vindeti/schimba Philips-ul , fiindca e ''pacat'' ca avand acum un mp cu posibilitati de redare 4K/10bit/HDR ( 2 la puterea 10 - 1.07 miliarde de culori distincte ) sa redai pe un tv 4K/8bit ( 2 la puterea 8 - 16.77 milioane de culori distincte )

#81
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,571
  • Înscris: 15.07.2007
O sa iau un OLED la anul, probabil.

View PostMD, on 27 iulie 2016 - 08:27, said:

Vezi postul #32 pt. YT.

Aha, acolo vazusem. Insa pe pagina producatorului am vazut ca YT nu merge decat pana la 1440p si nu 2160p.

Quote


Features
  • You can download multiple downloads in the meantime
  • You can watch the video on Background & Popup Window
  • You can watch the video while the Screen is off
  • You can play all qualities *140p~1440p*
  • You can download the video as [MP3]
  • You can download the subtitles
  • You can download any quality
  • Option to press back button twice to exit the video


    #82
    Gran_Torino

    Gran_Torino

      Active Member

    • Grup: Members
    • Posts: 1,114
    • Înscris: 21.02.2009

    Quote

    DivX stai ''linistit'' in privinta fisierelor 8K , fiindca atata timp cat nu ai si tv 8K nu vei vedea nimic diferit
    Atat timp cat nu exista content, la fel ca in cazul 4k.Posted Image

    View PostDIVX2006, on 27 iulie 2016 - 05:09, said:

    S-a mentinut caldut, nu a ajuns sa se incinga asa cum spunea cineva incat sa prajesti oua pe elPosted Image .

    View PostGran_Torino, on 24 iulie 2016 - 08:40, said:

    Sa ne spui si noua cum se comporta himedia cu temperaturile in utilizare indelungata (5-6 ore continuu)


    #83
    danym

    danym

      Member

    • Grup: Members
    • Posts: 838
    • Înscris: 13.04.2004

    View PostDIVX2006, on 26 iulie 2016 - 14:19, said:


    Nu sunt modificari mari fata de versiunea 1.0.5  Astept versiunea modificata de cristianstoica.

    Changelog (1.0.6 bugfix):
    1. LED display showing"----" fixed
    2. The box die in certain time when play HDR  fixed

    Changelog (1.0.5):
    1. Subtitle compatibility improved, occasional subtitle out-sync and partial ass subtitle failure issue fixed
    2. Local playback optimized, 23.976 source output improved
    3. Online and local playback optimized, partial source occasionally black screen issue fixed
    4. HDR10 compatibility improved.Color distortion issue which generate after log out from HDR source playback via HDMI output fixed
    5. Media player optimized. Support lge format and menu description improved
    6. Method for system to obtain network time optimized
    7. Color space setting in Advance settings can't be saved issue fixed
    8. System UI occasionally crash issue fixed
    9. Fuzz display of account in Advanced settings issue fixed
    10. Fuzz display of download content issue fixed
    11. Inconformity of icon size in app manager issue fixed
    12. Image browsing auto-play black screen issue fixed.
    13. Input method updated and  support multilanguages
    14. Kodi updated to 16.1
    15. Wrapper updated

    #84
    DIVX2006

    DIVX2006

      Guru Member

    • Grup: Senior Members
    • Posts: 10,571
    • Înscris: 15.07.2007

    View Postdanym, on 27 iulie 2016 - 16:11, said:


    Nu sunt modificari mari fata de versiunea 1.0.5  Astept versiunea modificata de cristianstoica.
    ....

    ???

    #85
    cristianstoica

    cristianstoica

      Active Member

    • Grup: Members
    • Posts: 1,182
    • Înscris: 20.12.2010
    La data publicarii postului #32 metionat de MD mergea 2160s, GOOGLE a restrictional la 1440s, 2160s fiind disponibil in 24.06.2016 pentru 360° video.
    Futeko forum Re: DTS on Kodi and 4K on You Tube

    @danym
    update_Q5Pro_(update&themed)_HMD-1.0.6 2016-07-11.120420
    update_Q10Pro_(update&themed)_HMD-1.0.6 2016-07-07.151525

    Download Q10/Q5Pro: mediafire.

    Respect CS

    Edited by cristianstoica, 27 July 2016 - 18:39.


    #86
    danym

    danym

      Member

    • Grup: Members
    • Posts: 838
    • Înscris: 13.04.2004
    @cristianstoica   Multumesc. Tot respectul pentru munca depusa. Mult spor in continuare.

    #87
    danym

    danym

      Member

    • Grup: Members
    • Posts: 838
    • Înscris: 13.04.2004

    View PostDIVX2006, on 27 iulie 2016 - 17:36, said:


    ???

    Versiunile de firmware ale lui @cristianstoica au multe aplicatii utile preinstalate, tema care arata mai bine, buton de power adaugat in meniul pricipal... instaleaza, nu o sa-ti para rau. Eu am ramas cu firmware-ul modificat de el.

    #88
    magicoolje

    magicoolje

      Junior Member

    • Grup: Members
    • Posts: 73
    • Înscris: 19.07.2014
    Salut,
    Pot fii scoase cele 2 confirmari, cand folosesti wraperul( 1 de la media center si 2 de la kodi) cand dai back sa iesi din film? Abia ce am schimbat q5 IV cu  q5 pro si chiar nu imi place chestia asta...Un wrapper mai vechi rezolva problema?
    Multumesc!

    #89
    DIVX2006

    DIVX2006

      Guru Member

    • Grup: Senior Members
    • Posts: 10,571
    • Înscris: 15.07.2007

    View PostGran_Torino, on 27 iulie 2016 - 14:46, said:

    Atat timp cat nu exista content, la fel ca in cazul 4k.Posted Image
    Era caldut dupa o functionare de la ora 19 pana la 23:30.

    View Postdanym, on 27 iulie 2016 - 21:16, said:


    Versiunile de firmware ale lui @cristianstoica au multe aplicatii utile preinstalate, tema care arata mai bine, buton de power adaugat in meniul pricipal... instaleaza, nu o sa-ti para rau. Eu am ramas cu firmware-ul modificat de el.

    Unde pot vedea cum arata?

    #90
    DIVX2006

    DIVX2006

      Guru Member

    • Grup: Senior Members
    • Posts: 10,571
    • Înscris: 15.07.2007

    View Postmagicoolje, on 28 iulie 2016 - 00:35, said:

    Salut,
    Pot fii scoase cele 2 confirmari, cand folosesti wraperul( 1 de la media center si 2 de la kodi) cand dai back sa iesi din film? Abia ce am schimbat q5 IV cu  q5 pro si chiar nu imi place chestia asta...Un wrapper mai vechi rezolva problema?
    Multumesc!
    Mai exact, la ce este util?...ce face el?

    Anunturi

    Bun venit pe Forumul Softpedia!

    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users

    Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
    Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate