Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

masina ieftina pentru incepator. ...

Pareri achizitie masina 20-25k

Scuter electric ce se poate condu...
 Taximetristii de la Gara Obor ref...

Dorul, specific romanesc, si o re...

Noul Design Dacia

Pareri despre facultate
 Motocilclistii un pericol

scooter electric

Parere VW GOLF 5 Din 2005 1.4 FSI

Berlin, odinioara unul dintre cel...
 Indicator benzina și tempera...

Tranzitare ape teritoriale straine

aplicații ipa

Pulverizator manual pentru erbicid
 

Media player 4K Egreat R6S-II UHD

- - - - -
  • Please log in to reply
160 replies to this topic

#73
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010

View Postgrinci1987, on 01 februarie 2016 - 12:05, said:

Daca am un film bluray in format bdmw si nu are subtitrare ro si vreau sa o pun separat in ce folder trebuie sa o pun? Dar la cele iso? Multumesc pentru tot
BDMV
-INTERSTELLAR (folder)
|
  -> BDMV (folder)
  -> INTERSTELLAR.srt
ISO
-> INTERSTELLAR.iso
-> INTERSTELLAR.srt

sursa

Edited by cristianstoica, 01 February 2016 - 12:42.


#74
MariusStar

MariusStar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 21.04.2005
La cel iso pui subtitrarea langa cu aceeasi denumire ca si iso iar la bluray bdmv nu am incercat dar sigur merge daca in folder-ul bdmv/stream/xxxx.m2ts cel care are 20gb+(sau care e cel mai mare) redenumesti .srt-ul xxxx.m2ts.Mai simpla solutia prezentata de cristianstoica pentru bdmv.

Edited by MariusStar, 01 February 2016 - 18:13.


#75
grinci1987

grinci1987

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 30.01.2016
Merge perfect multumesc, cea mai simpla varianta cristianstoica.
eu am sunet la difuzoarele tv prin hdmi daca vreau ca sunetul sa fie preluat de cabluk optic ce setari trebuiesc schimbate la sunet?

#76
dab78

dab78

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 28.12.2015
Salut , am o intrebare stie cineva daca se poate conecta un blu ray writer la  un mini pc ? Mulțumesc

#77
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,560
  • Înscris: 08.08.2002
Daca este un miniPC cu windows sigur il poti conecta si poti scrie discuri.

#78
dab78

dab78

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 28.12.2015
Nu este un minix 8h plus cu android. Ma gândeam ca se poate conecta prin Kodi .

Si am vazut câteva de la lg. Bănuiesc ca ar citi orice fel de disc .

#79
sipnotrip

sipnotrip

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.08.2004
De ce nu exista aplicatie pe android cu hd4all ? Eu am facut o gramada de oameni de peste 60 de ani fericiti cu playerele R6S , pentru ca nu toti vad sensul unui player in care trebuie sa rulezi filme prin browser .

#80
milibey

milibey

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 26.09.2007
Există si pe android. Ia vezi aici
http://eboda.forumer...66#.VBnWN5SSxgg

Edited by milibey, 18 February 2016 - 08:30.


#81
dab78

dab78

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 28.12.2015
Stie cineva ce camera îmi trebuie pt skype? Mulțumesc anticipat.

#82
sipnotrip

sipnotrip

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.08.2004
Tocmai ca nu exista . APLICATIE . Simpla . Fara servere si browsere . Aplicatie sa deschizi player-ul si sa functioneze fix ca R6S. Pentru oameni de 60 de ani .

#83
dab78

dab78

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 28.12.2015
Ok. Merci

#84
MariusStar

MariusStar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 21.04.2005
Am observat un mic bug sau poate e vreo setare gresita la mine dar daca am un stick bagat in usb cand porneste playerul se deschide automat file explorer(si clipeste becul rosu-albastru pana ies din file explorer) nu ramane in meniul principal.

#85
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 18,850
  • Înscris: 08.12.2008
works as designed.

#86
MariusStar

MariusStar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 21.04.2005
Pentru cine are problema mea rezolvarea e simpla, se debifeaza din file explorer "USB plugin message".

#87
rykryk

rykryk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.02.2011
1. La mine setarile de iesire audio pe hdmi se manifesta asa: pe AUTO sunetul este redat corect (dolby digital ex, dolby digital +, dolby true hd, dts 96/24 si dts hd ma) iar pe RAW la toate face downmix la core dolby digital, respectiv dts.
(R6s II cu software update_HMD-3.0.3_2015-12-10.095859_mod_R6S-II_a0.2.3.zip, av receiver pioneer)

2. Daca se poate introduce meniul la dvd iso si bd iso

#88
laurhome

laurhome

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 30.03.2007
Am respectat indicatiile din thread, totusi sunt niste probleme pe care vreau sa le indic:
1. "6. Restore original Egreat FW 1.0.19 install original Egreat FW 1.0.19 from Menu/Restore mode" -> nu inteleg ce sens are punctul 6 din postul #11, adica dupa un upgrade de fw si dupa un update, ce sens are sa revii la pasul anterior, nu se pierde update-ul?
2. A mai patit cineva sa se mai blocheze player-ul in timpul opeararii, ca si cum primeste o tensiune mai mare, apar niste dungulite si se blocheaza. Am scos cablul de LAN, incerc pe WI-FI sa vad daca se mai intampla.
3. Grija mare la stick - el trebuie sa fie formatat FAT32, cu NTFS nu merge.

Pentru HD4ALL:
4. La HD4Alll trebuie sa folosesc mouse cu telecomanda, as vrea sa pot manevra totul din telecomanda, in content-ul din Chrome nu poti naviga/selecta cu telecomanda.
5. As vrea sa adaug un shortcut la HD4ALL ca sa il pornesc automat in full screen mode, din pacate Chrome nu are optiunea "Add to home screen"
6. la R6S am inteles ca ar fi un custom fw, cu hd4all preinstalat ca aplicatie si ca ar merge numai din telecomanda, nu ar fi compatibil si cu R6S-ll?

#89
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,560
  • Înscris: 08.08.2002
1. Indicatia respectiva este pentru cazul cand ai nevoie sa revii la ceva oficial din diverse motive.
2. Nu
3.  ...
4. Scrie si pe cutie ca se recomanda air-mouse-ul PNI, bineinteles ca poti folosi orice air-mouse (sau chiar si un mouse wireless in lipsa de air-mouse). Eu nu m-am chinuit la nici un box cu android sa-l utilizez nici 5 min fara air-mouse, telecomanda de la Egreat are si ceva functie de mouse care-l poti misca cu tastele de navigatie parca.
5. Dolphin Browser pentru shortcut sau foloseste un apk pt. HD4all (server).
6. R6S nu are nici o legatura cu R6S II (decat cutia oarecum identica), primul este pe o platforma Realtek al doilea HiSilicon primul cu OS-ul lui al doilea este cu android-ul 4.4.2 nu ai ce sa potrivești.

Edited by MD, 30 May 2016 - 14:06.


#90
laurhome

laurhome

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 30.03.2007
@MD - merci pentru indicatii

1. Fiind o secventa de pasi era importanta aceasta precizare
2. Problema cu blocatul persista si este random, cred ca este ceva HW - apar dungulite pe ecran ca si cum este o supratensiune, am incercat sa schimb alimentator, cablu HDMI, LAN -> degeaba, trebuie sa ii scot alimentarea ca sa in repornesc (din telecomanda nu mai merge)
4. Da, este functie de mouse pe telecomanda, dar merge destul de greu si nu are scroll
5. Apk pentru HD4all nu am gasit inca, Dolphin are functie "add to home screen", numai ca nu adauga nici un shortcut pe home screen ;-)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate