Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Cum se numeste melodia ?

Pot taia unghi drept in sticla?

Caut doctor bun in Cluj Napoca pe...
 Salvare poze/video whatsapp autom...

Cum continui sirul?

Numar auto pe Thule

Premierul britanic Boris Johnson...
 Microsoft Visual C+ + Runtime Lib...

Streaming de la un mi tv box 4k s...

Schimbare rasini cationice - CUM?

Unde gasesc plantele cu aceasta e...
 invertor sudura gys 180a carcasa ...

Donatie cu mostenitori

Ajutor chestionar de licenta

Amorsa Lipire Parchet
 

TV SHARP 43SF7452 - se pierde editarea (aranjarea) canalelor

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
cristimiron77

cristimiron77

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 26.07.2009
Am achizitionat un TV Sharp 43SF7452, in nov 2015.
         De la inceput a avut problema ca editam canalele (le aranjam in ordinea dorita) si la un timp (ce poate fi o zi sau cateva zile) in momentul deschiderii tv-ului observam ca posturile nu mai au ordinea pe care am setat-o si chiar nr de posturi existent era mai mic  fata de posturile care au fost memorate initial (daca la scanare a gasit 132 de posturi dupa o astfel de resetare ramaneau undeva la 128. dupa 2 -3 resetari intr-o saptamana doua, nr posturilor existente scade undeva la 122. Dupa o reglare automata a canalelor sunt din nou 132 posturi).
         O a doua problema ar fi ca de multe ori la deschiderea tv, in primele 2 minute functionarea tv este foarte greoaie, deoarece orice comanda, o i-a cu intarziere destul de mare sau chiar se blocheaza pt 10-20 de secunde dupa care se inchide singur.
Cum as putea rezolva aceste probleme?
Va rog mult sa-mi da-ti un sfat!

#2
Tudor Popescu

Tudor Popescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 645
  • Înscris: 21.04.2007
Noile sharp sunt niste chinezarii. SHARP nu mai e SHARP. Si e 43SFE7452. Nu te supara ca iti zic dar tu nu ai luat un SHARP adevarat ai luat un VORTEX rebranduit SHARP.

Acum:

Daca ai UPC efectueaza o noua rescanare , fara sa dai cautare in retea. Daca ai dat cautare in retea, la prima reactualizare a listei, canalele revin in ordinea LCN a UPC. Si eu am patit asta la un PANASONIC 55CX700 si un SONY 40R450. Am dat scanare totala ( fara retea, fara a baga codul de retea la card) si nu se mai intampla asa. Insa ma enerveaza ca nu mai am diacritice  la EPG si la info-bar. la RDS nu stiu. Alternativ ia un STB.

#3
meuser

meuser

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 358
  • Înscris: 10.03.2016

 cristimiron77, on 28 martie 2016 - 19:15, said:

Am achizitionat un TV Sharp 43SF7452, in nov 2015.
De la inceput a avut problema ca editam canalele (le aranjam in ordinea dorita) si la un timp (ce poate fi o zi sau cateva zile) in momentul deschiderii tv-ului observam ca posturile nu mai au ordinea pe care am setat-o si chiar nr de posturi existent era mai mic  fata de posturile care au fost memorate initial (daca la scanare a gasit 132 de posturi dupa o astfel de resetare ramaneau undeva la 128. dupa 2 -3 resetari intr-o saptamana doua, nr posturilor existente scade undeva la 122. Dupa o reglare automata a canalelor sunt din nou 132 posturi).
O a doua problema ar fi ca de multe ori la deschiderea tv, in primele 2 minute functionarea tv este foarte greoaie, deoarece orice comanda, o i-a cu intarziere destul de mare sau chiar se blocheaza pt 10-20 de secunde dupa care se inchide singur.
Cum as putea rezolva aceste probleme?
Va rog mult sa-mi da-ti un sfat!

Trebuie schimbat flasul  , se poate sa aiva vreun bad  sau e o problem de soft , fa o upgradare la el
La pornire , tv-ul este un calculator si e normal pina se fac toate setarile de system sa functioneze cu intarziere  dar la tine e prea mare , se poate sa ai un bad in flash
tv-ul in sine nu mai e Sharp-ul de odinioara , e o chinezarie

Edited by meuser, 28 March 2016 - 19:40.


#4
nicu131

nicu131

    Bad Motherfucker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,434
  • Înscris: 12.02.2008

 Tudor Popescu, on 28 martie 2016 - 19:36, said:

Noile sharp sunt niste chinezarii. SHARP nu mai e SHARP. Si e 43SFE7452. Nu te supara ca iti zic dar tu nu ai luat un SHARP adevarat ai luat un VORTEX rebranduit SHARP.




Noile Sharp sunt Vestel.

#5
florin43

florin43

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 23.12.2005
Noile Sharp sunt UMC; si la modelul 55CFE6242E se pierde ordinea canalelor. Le-am salvat cele bune pe stick, apoi dau import din meniu-service . Merge greoi la inceput cand e conectat pe net.

#6
Tudor Popescu

Tudor Popescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 645
  • Înscris: 21.04.2007

 nicu131, on 28 martie 2016 - 21:19, said:



Noile Sharp sunt Vestel.
Noile SHARP sunt HiSense. UMC este un importator polonezo-ceho-slovak, al unor chinezarii. Pe aceste chinezarii se pune de regula Blaupunkt si Sharp. Mai stiu pe cineva care si-a luat un astfel de OZN de TV si l-a dat inapoi.  

After years of huge losses in its overseas television business, Sharp sold its Mexico television factory to Chinese electronics manufacturer Hisense for $23.7 million in July 2015. The sale includes rights to use the Sharp brand name and all its channel resources in North and South America, except Brazil. This effectively meant that Sharp has exited the television market in the Americas (except Brazil).[24] It was a sign showing Sharp's rapid decline in that market, where it once was one of the leading manufacturers for LCD TVs only a decade earlier. WIKIPEDIA

http://www.broadband...-sharp-America/  Last year, Sharp sold its audio and video business in Europe to Universal Media Corporation of Slovakia, which included Sharp’s manufacturing base in Poland for LCD televisions. UMC comercializeaza aceste chinezarii si le branduieste SHARP.

Se aplica si in Europa.

"Noile SHARP sunt Vestel "este valabil doar la electrocasnice ( A/C, masini de spalat, cuptoare cu microunde si frigidere). De accord ca au existat televizoare SHARP facute de catre vestel, dar intre anii 2011 si 2014. Ar fi fost bine sa ramana VESTEL. Erau mult mai fiabile. Acum SHARP e ceva de genul VORTEX.

Vestel takes over Sharp’s Europe brand: Turkish company Vestel has received a license to use the Japanese electronics maker Sharp’s brand to make and sell appliances in Europe.
Sharp announced on Sept. 26 that it has signed binding agreements with Vestel Ticaret, a sales company of Vestel Elektronik, and Slovakian company Universal Media Corporation (UMC), “to begin alliances respectively on Sharp’s audio visual and appliance businesses in Europe.”
As part of the agreement, Sharp’s appliance business in Europe will be transferred to Vestel.
Vestel’s distribution networks will enable Sharp to improve the profitability of its consumer electronics business, the Japanese company said.

http://www.hurriyetd...D=238&nid=72225

In concluzie: NU MAI LUATI NOILE TELEVIZOARE SHARP !

#7
Andi Pavel

Andi Pavel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,967
  • Înscris: 06.02.2006
Oameni buni, lucrurile sunt simple: în Europa divizia TV Sharp e a celor de la UMC, iar divizia de electrocasnice aparţine de Vestel. S-a mai scris de 100 de ori chestia asta, nu le mai tot suciţi.
UMC produce tv-urile în fosta fabrică Sharp din Polonia.

Edited by Andi Pavel, 28 March 2016 - 22:15.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate