Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

Numai aici despre televiziunea publică

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
344 replies to this topic

#271
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,917
  • Înscris: 06.11.2018
Fuego, sezon nou „Drag de România Mea”, la Attached File  TVR 2.png   6.07K   1 downloads

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/09/11_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

„Drag de România mea!”, emisiune realizată de Paul Surugiu „Fuego” la TVR 2, va debuta pe 15 septembrie, anunță postul public.

Emisiunea de cultură și divertisment va fi în fiecare duminică de la ora 15.00.

„Emisiunea este cu vorbe frumoase pentru că suntem de părere că vorbele mărețe vin la pachet cu puterea exemplului pe care oamenii mari ai acestei țari o oferă, prin toată activitatea lor! Ne dorim să oferim alternative celor care mai au nevoie de un divertisment de calitate, cu noimă și cu un dram de cultură, nu doar veselie și zâmbete. “Drag de România Mea!” este felul nostru, al unei echipe mici, de a arăta că ne pasă și că România nu înseamnă doar probleme și nevoi, ci și strălucire și personalități marcante. Iar acestea sunt de neînlocuit!", spune Fuego.

Noul sezon vine și cu o serie de noutăți. Pe lângă invitații-personalități, în emisiune vor apărea și „oameni pentru care cuvântul imposibil nu există”, „eroii timpului prezent, care fac gesturi extraordinare pentru semenii lor”.

În oprima ediție a noului sezon, invitat va fi umoristul Doru Octavian Dumitru.

Printre invitați se mai numără Bogdan Avram, IT-ist și Mihai Daniel Moldoveanu, student. Ce îi face deosebiți este faptul că în fiecare zi, în urma unui mesaj de pe o aplicație telefonică, ei salvează vieți. Sunt salvatori voluntari și de multe ori fac diferența între viață și moarte.

Tot în ediția de duminică, 15 septembrie, Benone Sinulescu va cânta melodii de colecție, iar Ionuț Dolănescu, însoțit de familia sa, Doinița Dolănescu și cei trei copii care le calcă pe urme, vor dezvălui câteva dintre secretele familiei. La final, ei ne vor cânta și, alături de Paul Surugiu, vor aduce un omagiu marelui artist Ion Dolănescu.

Sursa: https://www.paginade...mania-mea-fuego

#272
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,917
  • Înscris: 06.11.2018
Virgil Ianțu se întoarce. Câștigă România, sezon nou la Attached File  TVR 2.png   6.07K   1 downloads

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/09/virgil-iantu_cr6_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

TVR 2 va difuza un nou sezon al emisiunii Câștigă România, un quizz-show original românesc, cu Virgil Ianțu prezentator.

Sezonul șase al show-ului de cultură generală va debuta pe 16 septembrie, de luni până vineri, de la ora 20.00.

Ca și până acum, TVR 2 pune la bătaie un autoturism pentru concurentul care va câștiga 10 ediții consecutiv.

Virgil Ianțu:

„În această vară, mergând prin țară, am avut și eu revelația descoperirii unor locuri despre care am auzit prima dată la „Câștigă România!”. Începe un sezon nou, cu concurenți parcă și mai buni decât în celelalte cinci sezoane.

Nu-mi vine să cred că am ajuns deja la sezonul șase. Sper să o ținem tot așa... Va fi un sezon foarte interesant și cu noutăți.

Avem trei variante ajutătoare pentru concurenți, pentru dinamismul emisiunii și pentru a face concursul „Câștigă România!” cât mai atractiv pentru cei de acasă. Sper să vă regăsiți printre câștigători, chiar și de acasă și poate vă veți convige să veniți și să vă înscrieți în calitate de concurenți la „Câștigă România”! Să avem baftă în sezonul 6”

Despre „Câștigă România!”

Formatul „Câștigă România” a fost gândit de compania de producție Zucchero Media.

În fiecare ediție, în platoul emisiunii se află trei concurenți. Calculatorul alege de pe harta României un județ de graniță ca punct de plecare, iar misiunea celor aflați în concurs este să ajungă într-un alt județ, tot de graniță. Pentru a merge mai departe, participanții trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu județele "prin care trec". Concurentul care reușește să câștige zece ediții consecutive, maximum de ediții la care poate participa prin regulament, intră și în posesia Marelui Premiu "Câștigă România", un autoturism.

Formatul emisiunii a ajuns să fie vândut la nivel internațional, în Statele Unite, unde a fost preluat de compania de producție a actriței Whoopi Goldberg, sub denumirea „Win Your Country“.

În 2017, producția TVR a fost selecționată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union). Un an mai târziu, concursul de cultură generală de la TVR 2 a fost selectat în finala "International Format Awards 2018", la secțiunea Cel mai bun format de game show de studio, într-o competiție internațională în care se premiază cele mai valoroase formate de emisiuni.

Sursa: https://www.paginade...on-nou-la-tvr-2

#273
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,917
  • Înscris: 06.11.2018
Cred ca apare si TVR 3 HD.

IV. Adrese:

9305/12.09.2019 de la SRTV - cu privire la modificarea grilelor cadru cu începere din luna octombrie 2019 pentru canalele TVR1/TVR1HD, TVR2/TVR2HD și TVR3/TVR3HD, cu păstrarea structurii serviciilor de program

#274
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,857
  • Înscris: 07.07.2009
După cum vezi nu e vorba de licență.

Edited by _-KALMAN-_, 16 September 2019 - 14:22.


#275
jytouip

jytouip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 697
  • Înscris: 18.07.2019
Deci probabil din octombrie o să avem TVR 1,2,3HD?

#276
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,857
  • Înscris: 07.07.2009
Nu apare nimic în octombrie. :) E doar o menționare.

#277
petrica_angel211

petrica_angel211

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 437
  • Înscris: 02.09.2011
Probabil după ce și televiziunile de stat din Africa vor trece în HD, va trece și TVR, că de, de aia iau bani din buget, pentru nepotisme!?

#278
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,917
  • Înscris: 06.11.2018
FOTO. Eric Roberts și prezentatorul Cerbului de Aur 2018, într-un nou serial. Pe Attached File  TVR 2.png   6.07K   0 downloads. Când începe

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/09/not-my-son-protagonisti_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Un nou serial italian debutează la finalul acestei săptămâni la TVR 2, anunță reprezentanții postului. Producția „În apărarea fiului” începe sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 22:15 pe TVR 2.

Serialul, realizat în anul 2016, este împărțiti în opt episoade și îi are în ditribuție pe Gabriel Garko, cel care a prezentat Cerbul de Aur în 2018, și pe Eric Roberts, fratele mai mare al Juliei Roberts.

De asemenea, mai apar și nume ca Stefania Sandrelli sau Adua Del Vesco.

Acțiunea serialului, pe scurt. Gabriel Garko va intra în pielea lui Andrea Geraldi, un bărbat care provine dintr-o familie influentă și înstărită dintr-un orăș italienesc.

În urma morții capului familiei Geraldi, văduva acestuia, Anna Geraldi (Stefania Sandrelli) preia conducerea afacerii familiei, o fabrică de paste, alături de copiii ei: Andrea (Gabriel Garko), Magda (Aurore Erguy) și Roberto (Massimiliano Morra). Viața liniștită și fericită a familiei ia o turnură dramatică după ce Barbara, fiica Magdei, se sinucide chiar în timpul aniversării bunicii ei, Anna.

Toate informațiile adunate de autorități dezvăluie un complot în care corupția se amestecă cu invidia, prostituția, dragostea și relațiile incestuoase. Un personaj din umbră manipulează evenimentele pentru a provoca ruina întregii familii, iar dovezile false îl indică vinovat pe Andrea, unchiul Barbarei.

GALERIE FOTO
[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/09/not-my-son-gabriel-garko-3_tb250.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]   [ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/09/not-my-son-garko_tb250.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]   [ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/09/not-my-son_tb250.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]    


[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/09/eric-roberts_tb250.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://www.paginade...uteaza-la-tvr-2

#279
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,917
  • Înscris: 06.11.2018
Vedeta Populară, emisiunea Iulianei Tudor, revine cu sezonul patru la Attached File  TVR 1.png   11.46K   1 downloads

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/09/iuliana-tudor-si-juriul-vedeta-populara,-tvr-1_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Iuliana Tudor caută din nou Vedeta Populară. Emsiunea foclorică, de la TVR 1, revine cu sezonul patru luna viitoare.

Producția debutează duminică, 13 octombrie.

Juriul rămâne neschimbat. Reamintim Niculina Stoican și Cornelia Rednic, ambele interprete de muzică populară, realizatorul TV Elise Stan, Grigore Leșe, doctor în muzică și profesor la Facultatea de Muzică din București și poetul Mircea Dinescu.

Reamintim că Niculina Stoican și Cornelia Rednic au venit în sezonul doi la masa juriului, în locul interpreților Laura Lavric și Constantin Enceanu.

Craiova, Caransebeș, Cluj-Napoca, Bistrița, Iași, Constanța și București au fost orașele pe care echipa emisiunii Vedeta populară au trecut în această vară pentru, pentru preselecții.

Câștigătorii de până acum sunt:
  • Alexandra Chira, din Sălaj, este câștigătoarea primului sezon Vedeta populară, difuzat în 2017
  • Cătălina Rotaru, din Bucovina, a câștigat sezonul doi.
  • Mihai Teacă, din Brașov, a fost primul în sezonul trei.
  • Vlăduț Sărmaș, din Bistrița-Năsăud, a câștigat al treilea sezon.
Iuliana Tudor, despre noul sezon al emisiunii:

„Sezonul patru Vedeta populară îmi reconfirmă faptul că tot mai mulți tineri vin către folclor și nu doar din dorința de a cânta sau a face din asta o profesie, ci și pentru a demonstra că sunt buni cunoscători ai tradițiilor, ai obiceiurilor din zonele pe care le reprezintă.

Ba mai mult, au dezvoltat preocuparea pentru folclor în zona academică, în marea lor majoritate concurenții noștri fiind studenți sau absolvenți ai academiilor de muzică din București sau din țară.

Mă bucur să constat, ca realizator, că tinerii lasă hainele cool și aleg straiele tradiționale, pe care le-au purtat bunicii lor sau pe care le-au descoperit, poate, prin știu eu ce ladă de zestre și le prezintă în scenă. Prin ei, lucurile acestea nu se vor pierde niciodată!”

Sursa: https://www.paginade...-patru-la-tvr-1

#280
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,917
  • Înscris: 06.11.2018
Grila de weekend la Attached File  TVR 2.png   6.07K   1 downloads. Sezoane noi ale emisiunilor Mic dejun cu un campion, Natură și aventură sau Cap compas

TVR 2 anunță noi sezoane pentru emisiunile din weekend. Producții ca Generația Fit, Cap compas sau Natură și aventură revin cu noi ediții din acest sfârșit de săptămână.

Noile ediții ale show-urilor de weekend, de la TVR 2, debutează sâmbătă și duminică (28 și 29 septembrie):
  • Generația FIT - sâmbăta, ora 8:30.
  • Mic dejun cu un campion -  sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 10:00. Gazda Daniela Zeca Buzura îl va avea invitat pe Ambasadorul Emil Hurezeanu.
  • Cap compas, cu Elena Dinu, revine tot sâmbăta, de la ora 12:30. Printre destinațiile prezentate în noul sezon amintim: Platoul Tibetului, mănăstirea Labrang Lamasery, unul dintre cele șase temple ale buddhismului tibetan.
  • Ferma - duminica, ora 9:00
  • Pescar hoinar - duminica, ora 10:00. Eugen Roibu și Ștefan Stoica, gazdele emisiunii, alături de invitații lor, vor încerca stiluri diferite de pescuit. În prima ediție vor ademeni somnul la clonc pe Dunăre.
  • Natură și aventură, cu Dan Păvăloiu - duminica, ora 10:30
  • Sănătate cu de toate - duminica, ora 12:00
  • D’ale lu’ Mitică, emisiune care a debutat în decembrie 1999, revine din 29 septembrie, de la ora 17:00. Actorul Mitică Popescu și reporterul Marian Marin vin cu noi povești din satul contemporan.
  • Zile cu Stil, cu Alina Ionescu, revine sâmbăta, de la ora 17:00. În prima ediție va prezenta ținute accesibile și inedite pentru balul bobocilor, achiziționate din magazine second hand cu regim de consignație. Va prezenta un interviu Nico pe scena Teatrului Toma Caragiu din Ploiești.
De asemenea, emisiunea lui Paul Surugiu Fuego - Drag de România mea - se vede în fiecare duminică, de la ora 15:00.

Sursa: https://www.paginade...-cu-sezoane-noi

#281
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,917
  • Înscris: 06.11.2018
OanApp, emisiunea Oanei Mareș de la Attached File  TVR 2.png   6.07K   0 downloads , revine cu sezonul doi. Producția rămâne fără cei doi co-prezentatori

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/09/oanapp_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Oanapp, emisiunea magazin realizată de Oana Mareș la TVR 2, revine cu sezonul doi. Producția va fi difuzată fară cei doi co-prezentatori din primul sezon: Andrei Foday și Ceanu Zheng.

Noul sezon începe astăzi, 30 septembrie, de la ora 15:00. Va fi programată de luni până joi.

Producția va fi doar o oră pe post, în loc de două. Spre deosebire de primul sezon, când emisiunea era difuzată în două parți, acum se restrânge doar la o oră.

În fiecare ediție, vor exista trei invitați alături de care vor fi dezbătute subiecte din zona mondenă, socială sau economică. De asemenea, telespectatorii vor intra și prin telefon.

Reamintim că emisiunea a debutat în primăvara acestui an, după cum Paginademedia.ro a relatat la vremea resepctivă.

Vinerea va fi difuzată o ediție Best of.

Oana Mareș, despre noul sezon al emisiunii:

„Este un an important pentru noi ca țară și este bine să analizăm, să ne exprimăm, să fim vocali și să ne punem întrebări. Așa că, încă o platformă în care vedetele, dar și cei de acasă să ne spună ce cred și ce simt despre ceea ce aflăm via media în fiecare zi, nu poate fi decât bine primită. Temele alese vor fi știrile zilei. Invităm la masa Oanapp oameni cunoscuți și repectați, fiecare în domeniul său, dar și pe telespectatori.”

Sursa: https://www.paginade...-cu-sezonul-doi

#282
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,917
  • Înscris: 06.11.2018
Film 4:3 Pe TVR 2 și TVR HD.
TVR 2 nu a trecut la 4:3.Cand a inceput filmul, a ramas cu dungi negre laterale,  probabil deoarece este pe TVR HD.
Attached File  received_431130004178007.jpeg   14.16K   40 downloads

#283
Gabrielrosca111

Gabrielrosca111

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 293
  • Înscris: 04.05.2014
Între timp, TVR-urile regionale nu mai dau Telejurnalul de la ora 20:00. Modificarea vine de pe 7.10.2019.
TVR Cluj, însă, difuzează Telejurnalul de la ora 14:00 de Luni până Vineri.

#284
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,917
  • Înscris: 06.11.2018
La acesta ora pe TVR HD este rugby Iar pe TVR 3 este Volei feminin, pe TVR 1 și 2 nu dau nimic sportiv.
Attached File  received_654954448361467.jpeg   21.46K   33 downloadsAttached File  USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-1231436010.jpeg   51.42K   34 downloads

#285
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,917
  • Înscris: 06.11.2018
Sigle noi pe Regionale
Attached File  received_1049359678741262.jpeg   29.63K   46 downloadsAttached File  received_707637416396855.jpeg   21.83K   45 downloadsAttached File  received_827687107662803.jpeg   23K   35 downloadsAttached File  received_1485783728252075.jpeg   19.43K   38 downloadsAttached File  received_2906650886227237.jpeg   64.94K   34 downloads

Edited by _-GEORGE-_, 05 November 2019 - 18:17.


#286
Gabrielrosca111

Gabrielrosca111

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 293
  • Înscris: 04.05.2014
Odată cu schimbarea siglelor pe regionale, ele au trecut la formatul 16:9.
Două probleme găsite:
- pe TVR Cluj, încă scrie „16/9” deși nu mai este necesar
- pe TVR Tg. Mureș, însemnul „DIRECT” este alungit (format 4:3)

Attached Files



#287
Laurentiu18

Laurentiu18

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 31.01.2019

View PostGabrielrosca111, on 05 noiembrie 2019 - 19:08, said:

Odată cu schimbarea siglelor pe regionale, ele au trecut la formatul 16:9.
Două probleme găsite:
- pe TVR Cluj, ĂŽncă scrie ‾16/9” deși nu mai este necesar
- pe TVR Tg. Mureș, ĂŽnsemnul ‾DIRECT” este alungit (format 4:3)
Sunt niste erori,o sa le rezolve ei rapid !

#288
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,917
  • Înscris: 06.11.2018
La TVR. Ore de Română, Matematică, Biologie sau Istorie. Când începe Teleșcoala, soluția Guvernului cât școlile sunt închise din cauza Coronavirusului

TVR face școală la TV. Emisiunea „Teleșcoală” revine în grila Postului public după aproape 40 de ani, anunță reprezentanții TVR. 

Scoala TV este soluția de avare găsite de Guvern și de TVR în perioada în care școlile sunt închise din cauza epidemiei de coronavirus. 

Emisiunea debutează la TVR 2 - luni, 16 martie, de la ora 9:00. Va fi disponibilă și în online, pe canalul de YouTube al TVR și pe site-ul tvr.ro. 

Programul orelor la TV: Mate, Română, Biologie, Istorie și Geografie

De luni până vineri, „Teleșcoala” poate fi urmărită pe următoarele tronsoane orare:

De la ora 9:00 la ora 10:00 vor fi ore de română și matematică pentru clasa a VIII-a.

În intervalul 15:00 - 16:00 vor învăța elevii din clasa a XII-a. Vor face ouă lecții săptămânale de română și matematică și câte o lecție pe săptămână de biologie, chimie, fizică, istorie și geografie.

Ministerul Educației a anunțat de zilele trecute parteneriatul cu Televiziune Publică pentru orele făcute la televizor, după cum Paginademedia.ro a scris aici. 

Programele de Teleșcoală vor fi realizate „cu prioritate” pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a: „Pentru a asigura continuitatea pregătirii în vederea susținerii examenelor naționale”, după cum a anunțat instituția.

Orele se vor ține în studioul virtual al TVR (Studioul 4) de către profesori cu experiență în predarea cursurilor online: doi profesori pentru materia de clasa a VIII-a și opt profesori pentru materiile de clasa a XII-a.

Scurt istoric al emisiunii. „Teleșcoala” a debutat în grila TVR 2 la începutul anilor '70 și a fost difuzată timp de un deceniu. A fost difuzată până în anii '80, când programul tv a fost scurtat.

Sursa: https://www.paginade...coala-la-tvr-2/

Edited by _-GEORGE-_, 12 March 2020 - 14:36.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate