![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Vreau sa cumpar un domeniu .RO detinut de o firma din Israel
Last Updated: Apr 07 2016 11:14, Started by
anonim_desigur
, Feb 22 2016 23:46
·
0

Posted 22 February 2016 - 23:46

Date Deținător (Registrant) Nume Deținător: CDNET Adresă#1: POB 57730 Adresă#2: Tel Aviv, Israel Adresă#3: Oraș: Aviv Județ/Sector/Stat: Cod Poștal: xx Țara: ROMANIA Telefon: +972 50 493584 Fax: +972 3 5401170 Email: [email protected]Le-am trimis e-mail, dar cred ca nu este buna acea adresa. Ma gandesc sa trimit o scrisoare in Israel. "POB" este o casuta postala, nu? Treaba e ca domeniul respectiv sta nefolosit. |
Posted 23 February 2016 - 00:08

Doua probleme:
1. Cf legislatiei romanesti nu cumperi domeniul, ci drept de folosinta. 2. Ei ti-l cedeaza "gratuit" si e cumplita birocratia romaneasca |
Posted 23 February 2016 - 09:00

Cam asta e problema domeniilor .ro, sunt pe viata, dar nu stie nimeni cand se termina viata detinatorului (persoana fizica/juridica) ca sa le stearga automat.
|
Posted 23 February 2016 - 09:47

ca sa il cumperi trebuie sa ai o forma de contact cu detinatorul actual....
insa daca el decide sa te ignore nu ai ce sa ii faci. Pur si simplu iti spune voalat .... margi si canta la alta masa. foloseste domain tools-uri ca sa incerci sa gasesti o metoda de contact cu detinatorul. si eu vreau un domeniu si chiar am luat legatura cu persoana respectiva. Insa momentan nu am deschis gura de transfer-ul domeniului insa el mi-a spus " la ce v-ati gandit ? " Ce mai era sa ii raspund ? ![]() ![]() Edited by Mihai_3, 23 February 2016 - 09:49. |
Posted 23 February 2016 - 10:11

Cine l-a inregistrat pare ca acesta e business-ul lui.
Daca nu sari cu sume mari sa nu crezi ca ofera cineva domeniu, cu atat mai mult cineva care exact din asta castiga banii. Chiar crezi ca mai gasesti un fraier sa vanda domeniu bun pe 100-200 euro?
Cam asta e problema domeniilor .ro, sunt pe viata, dar nu stie nimeni cand se termina viata detinatorului (persoana fizica/juridica) ca sa le stearga automat. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users