Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Anul asta vinerea neagra chiar va...

banda alergat acasa

Reprezentanța B.B.C. (Brown, Bove...
 Analizele Medicale, intre fericir...

Recomandare carcasa si sursa cu pwm

Cum s-ar putea face plafonarea pr...

Preparing automatic repair diagno...
 Planul Samsung pentru urmatorii 5...

videoproiector vs oricare display

Produse comandate din china (wish...

probleme mașina de spalat rufe
 Magazine care vand bere la keg

Proiect ciudat legat de metaverse...

Daniel Fenechiu: Nu vom aște...

Transfer in acelasi pc cu FTP
 

Captura video fragmenteaza de pe hdd pe tv

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
120 replies to this topic

#37
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
446 MB.Spuneti voi ce setari faceti in pinnacle inainte sa faceti compresia si cu ce scrieti dvd-ul.Mie imi face pinnacle 6 directoare dupa compresie.Poate nu fac bine asta.Merci

#38
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Chiar nu stie nimeni????Va rog mult.

#39
digitalfx

digitalfx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 24.10.2005

View Postcoaca, on Jan 29 2006, 12:32, said:

446 MB.Spuneti voi ce setari faceti in pinnacle inainte sa faceti compresia si cu ce scrieti dvd-ul.Mie imi face pinnacle 6 directoare dupa compresie.Poate nu fac bine asta.Merci

La compresia asta iti incape cam o ora de video pe un disc. Nu ma pricep la dvd authoring dar daca alegi alta varianta de codare ptr audio (in caz ca e posibil asa ceva) nu te ajuta cu nimic?

#40
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Pai cu varianta asta imi arata cele mai putine minute.Nu am incercat cu o alta varianta pt. audio.Oricum nu cred ca e de la asta.Nu??????

Edited by coaca, 29 January 2006 - 21:03.


#41
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
Of, of. Fii atent. Daca ai avut f multe scene (implicit f scurte din cauza lungimii totale de 7 min) si la crearea meniului i-ai pus sa creeze capitolele automat in fct de scene, inseamna ca ai f multe capitole. pe calculatotor, la trecerea de la un capitol la altul franeaza putin (face o pauza) si e posibil sa fie asta.
Eu patesc chestia asta de exemplu cand fac urmatorul lucru:
Am un intro mic (introul meu), apoi un intro pt meniu. Dupa ce se termina introul pt meniu apare meniul care are si el ca fundal un alt filmulet. problema este ca pe calculator franeaza putin la terminarea unui intro si inceperea altuia etc. Pe un dvd-stand alone nu se intampla asta. Deci e posibil sa fie si la tine la fel (adica trecerea aceea de la un cap la altul sa franeze).
Fa din nou captura fara sa detecteze automat scenele (daca vrei o proba scurta) sau lasa sa detecteze scenele dai ai grija la meniu sa nu faca automat capitolele. Ii faci tu un capitol mare si lat si gata. vezi apoi daca mai face asa. Practic vei avea un fisier cursiv si nu va mai face trecerea deasa de la unul la altul.
Eu nu stiu ce captura ai si cum e filmata. dar poate a filmat vreun amator si ai scene si de cateva secunde.
Sper ca ai inteles ce am spus. Spor la treaba.
ceva f important: poate ne-ai spus si nu am fost atent. cate fisiere .vob ai in directorul video_ts?

#42
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Am pus o poza  inainte de meniu si am bagat pe muzica distributia :).Dupa aceea am facut meniul si am bagat 3 capitole(exact cum le-a despartit pinnacle) - deci 3 filmulete.Asta e tot.Problema e ca fragmenteaza tot timpul, nu numai cand trece de la un capitol la altu.

#43
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Am 3 fisiere .vob : 44 KB, 2,9 MB si 443 MB

#44
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Ai un bitrate prea mare probabil. Baga in Gspot vobul cel mare si vezi ce bitrate iti raporteaza.

enjoy,
Mtz

#45
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Yo am selectat best video quality ca avea cele mai putine minute, la sunet PCM si avea selectat la bitrate 7500kbits/sec.

#46
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Probabil ca in reply-ul tau urmator vei raspunde si la cea de-a doua propozitie a mea din postul meu precedent.

enjoy,
Mtz

#47
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
devine frustrant....auzi de ce nu incerci sa faci un DVD si cu alt soft? Capturezi DV si compresezi cu ce vrei tu. poate o sa mearga bine ;).

#48
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Am incercat sa-l incarc cu Gspot v2.21 si uite ce apare

Attached Files



#49
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004
Pai... nu prea apare. Da si tu un click aici si descarca ultima versiune de GSpot!

Edited by nexland, 31 January 2006 - 03:55.


#50
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005

View Postnexland, on Jan 31 2006, 03:53, said:

Pai... nu prea apare. Da si tu un click aici si descarca ultima versiune de GSpot!

Attached Files



#51
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
problema poate sa fie de la faptul ca ai depasit 10 Mb/s video+sunet. Incearca ori sa faci sunetul mpeg sau sa dai un bitrate mai mic la video.

#52
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
Coaca ai spus ca ai setat best quoality la 7500Kb/s. Eu stiam ca best quality in Pinnacle este mai mare si acum vad din gspot ca era 8000kb/s. Pai 8000 asta + cel de la sunet te duce la un bitrate de 10080kb/s dupa cum arata si gspot. Mult prea mare.

#53
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

View Postdaddy, on Jan 31 2006, 11:47, said:

Coaca ai spus ca ai setat best quoality la 7500Kb/s. Eu stiam ca best quality in Pinnacle este mai mare si acum vad din gspot ca era 8000kb/s. Pai 8000 asta + cel de la sunet te duce la un bitrate de 10080kb/s dupa cum arata si gspot. Mult prea mare.

La Pinnacle bitrate-ul maxim e 7500,asa il setez si eu ,si uite la urma ce iese,ceva asemanator lui coaca:

#54
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005
Scuze,din graba ,am uitat sa adaug poza
Attached File  photo1a.JPG   304.4K   18 downloads

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate