Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Alimentatoarele originale au prot...

Windows 11 22H2 isi da reset sing...

C.E.R.F. '96
 Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2

Anul asta vinerea neagra chiar va...

Izolare balcon deasupra camerei
 banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...

Reprezentanța B.B.C. (Brown, Bove...

Analizele Medicale, intre fericir...
 Recomandare carcasa si sursa cu pwm

Cum s-ar putea face plafonarea pr...

Preparing automatic repair diagno...

Planul Samsung pentru urmatorii 5...
 

Captura video fragmenteaza de pe hdd pe tv

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
120 replies to this topic

#1
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Sal.Am facut captura si compresie de pe camera video Sony DCR-HC22 cu programul Pinnacle 9.4.Am inregistrat captura pe un DVD.Pe un DVD-player stand alone se vede bine ( adik nu fragmenteaza), iar daca incerc sa vad captura de pe hard sau de pe dvd-ul calculatorului pe televizor prin tv-out fragmenteaza.Care ar fi explicatia?E normal?...

#2
rdanutz

rdanutz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 28.08.2004
Probabil ai mai multe erori pe DVD ... incearca sa scrii la o viteza mai mica sau sa faci captura la o alta calitate.

Da' zi-mi cum ai facut captura! Si eu am o camera Sony DCR-HC22E si nu am probleme la captura. Treaba e ca fac scrierea direct pe DVD prin fire-wire si sunt foarte multumit!
Softu' pe care il folosesc e de la Ulead ... DVD Maker parca. O sa ma uit acasa si o sa dau mai multe detalii.

Spor!

:peacefingers:

#3
GrLght

GrLght

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,211
  • Înscris: 13.11.2003
daca o vezi pe monitor, nu prin tv-out, fragmenteaza?

#4
thekat

thekat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,284
  • Înscris: 13.03.2005

View Postrdanutz, on Jan 27 2006, 08:43, said:

Probabil ai mai multe erori pe DVD ... incearca sa scrii la o viteza mai mica sau sa faci captura la o alta calitate.
tocmai! pe dvd nu-i face probleme ci atunci cand foloseste tv-out.
daca iti face probleme DOAR cand e pe tv-out vezi sa instalezi ultimele drivere de la placa video

#5
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Daca ma uit pe monitor si pe tv fragmenteaza.De pe un dvd-player normal nu fragmenteaza.Filmele care le iau de pe net in format dvd merg foarte bine .Cum se scrie prin fireware direct???Yo am facut compresia cu pinnacle si mi-a facut vreo 6 directoare si le-am scris cu nero.Astept raspuns.Merci

Edited by coaca, 27 January 2006 - 11:06.


#6
thekat

thekat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,284
  • Înscris: 13.03.2005

View Postcoaca, on Jan 27 2006, 11:05, said:

Daca ma uit pe monitor si pe tv fragmenteaza.De pe un dvd-player normal nu fragmenteaza.Filmele care le iau de pe net in format dvd merg foarte bine .Cum se scrie prin fireware direct???Yo am facut compresia cu pinnacle si mi-a facut vreo 6 directoare si le-am scris cu nero.Astept raspuns.Merci
nu ai inteles intrebarea: uita-te la film pe monitor FARA a pune tv-out. tot fragmentat se vede?

#7
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
DA.Tot fragmentat :crybaby:

#8
GrLght

GrLght

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,211
  • Înscris: 13.11.2003
dezinstaleaza dvdplayerul pe care il ai pe calc. dezinstaleaza toate codecurile pe care le ai in calculator. Instaleaza codecuri (exclus ACE mega), instaleaza dvdplayerul la loc. Ar trebui sa se rezolve problema.

#9
rdanutz

rdanutz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 28.08.2004
Mda!
Omu' se refera la alta fragmentare nene! Lasa-l cu driverele!
Un DVD-Player standalone (pentru TV) nu citeste toate erorile si sare automat la capitolul urmator. Pun pariu ca ai oarece capitole acolo (in captura ta) si eroarea (fragmentarea) iti apare la trecerea de la un capitol la altu'! Un DVD pentru PC citeste si erorile alea si de-aia nu reuseste sa sara peste ele ci incearca sa 'le faca publice'.
Nu are legatura cu nici un CoDec!
Deci, iti iei o placa fire-wire si cablul adecvat camerei tale (sunt numai 2 tipuri de cablu asa ca nu e mare 'trilema'). Conectezi camera la PC, deskizi Ulead DVD Maker (sau un alt soft de aceeasi natura), selectezi Direct to DVD, selectezi Entire Tape (daca vrei sa copii toata caseta), alegi calitatea care 'te aranjeaza' (in functie de dorinta) si dai BURN! O sa-ti deruleze el singur, iti face captura si apoi iti si inscriptioneaza DVD-ul! Treaba e sa conectezi camera si la un alimentator, fiindca acumulatorul nu e de ajuns is nu vrei sa se termine inainte de a termina treaba  :)

Spor la capturat!

:peacefingers:

#10
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Incerc cand ajung acasa.Oricum windows-ul e instalat de curand.Am bagat codecuri : xvid,divx si ac3 parca.Deci nu cred sa fie de la asta.Oricum incerc.Merci

Pb e ca fragmenteaza tot timpul.Nu e bun Pinnacle???????Din cauza asta face asa??????Dar pe dvd-player dc merge bine???

Edited by coaca, 27 January 2006 - 11:56.


#11
thekat

thekat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,284
  • Înscris: 13.03.2005
de curiozitate descarca programul asta VLC player si dai File -> Open Disc sau File -> Open File. Vezi daca se mai vede sacadat  :peacefingers:

#12
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Si cu asta fragmenteaza.chiar nu mai stiu ce sa fac...

#13
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004
Pe computer ce DVD player folosesti?

#14
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
PowerDVD & WinDVD 7.

#15
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004
Cu Media Player Classic n-ai incercat? E free si, cel putin la mine, redarea DVD-urilor e mai fluenta decat cea efectuata cu cele doua playere amintite de tine.

#16
bibi

bibi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,173
  • Înscris: 05.02.2003
Eu am un  Sony DCR-HC19E si folosesc Pinacle Studio 9SE. Ii aleg ca mod de compresie DVD (6000 Kbs/?) sau Custom - 8000 kbs/?.Pinacle imi face dintr-o caseta de 60 min, un mpeg II de 4Gb. Care merge f bine si de pe hard si de pe DVD PLayer.

Mi s-a intamplat si mie de cateva ori sa mi se faca mpegul sacadat dar am rezolvat problema ,inregistrand inca odata. Uitate cand inegistreaza daca procesorul sta in 100%. Cred ca sacadarea aia de fapt inseamna niste frameuri scapate.

PS: Iti recomand achizitionarea unei placi FIREWARE. Si-a luat un prieten de al meu in Decembrie de la Ultra Pro cu 500.000 ROL. Placa vine si cu  cablu.


Ai sa vezi ca , calitatea inregistrarii este mult mai buna

USB vs FIREWARE
http://www.cwol.com/...wire-vs-usb.htm

Edited by bibi, 28 January 2006 - 10:28.


#17
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
[Yo am placa de captura si cablul fireware si prin astea fac ceptura.Problema e ca daca fac format mpeg nu mai pot sa fac meniu.Yo fac totul numai cu pinnacle.

#18
bibi

bibi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,173
  • Înscris: 05.02.2003
Dar cand faci in format MPEG iti mai merge sacadat?
Poate o fi vreun bug.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate