Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

C.E.R.F. '96

Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2
 Anul asta vinerea neagra chiar va...

Izolare balcon deasupra camerei

banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...
 Reprezentanța B.B.C. (Brown, Bove...

Analizele Medicale, intre fericir...

Recomandare carcasa si sursa cu pwm

Cum s-ar putea face plafonarea pr...
 Preparing automatic repair diagno...

Planul Samsung pentru urmatorii 5...

videoproiector vs oricare display

Produse comandate din china (wish...
 

Captura video fragmenteaza de pe hdd pe tv

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
120 replies to this topic

#19
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
nu am incercat in format mpeg.Dar vroiam sa bag si meniu.

View Postcoaca, on Jan 28 2006, 11:40, said:

nu am incercat in format mpeg.Dar vroiam sa bag si meniu.

Cum faci setarile pt. format mpeg??????

#20
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004

View Postrdanutz, on Jan 27 2006, 11:54, said:

Mda!
Omu' se refera la alta fragmentare nene! Lasa-l cu driverele!
Un DVD-Player standalone (pentru TV) nu citeste toate erorile si sare automat la capitolul urmator. Pun pariu ca ai oarece capitole acolo (in captura ta) si eroarea (fragmentarea) iti apare la trecerea de la un capitol la altu'! Un DVD pentru PC citeste si erorile alea si de-aia nu reuseste sa sara peste ele ci incearca sa 'le faca publice'.
Nu are legatura cu nici un CoDec!
Deci, iti iei o placa fire-wire si cablul adecvat camerei tale (sunt numai 2 tipuri de cablu asa ca nu e mare 'trilema'). Conectezi camera la PC, deskizi Ulead DVD Maker (sau un alt soft de aceeasi natura), selectezi Direct to DVD, selectezi Entire Tape (daca vrei sa copii toata caseta), alegi calitatea care 'te aranjeaza' (in functie de dorinta) si dai BURN! O sa-ti deruleze el singur, iti face captura si apoi iti si inscriptioneaza DVD-ul! Treaba e sa conectezi camera si la un alimentator, fiindca acumulatorul nu e de ajuns is nu vrei sa se termine inainte de a termina treaba  :)

Spor la capturat!

:peacefingers:

Da mesajul omului asta l-ati citit? ce atata tevatura cand v-a explicat el destul de clar ce se intampla. Cu specificatia ca nu e vb de nici o eroare.
E clar: daca ai fisierele unui dvd pe hdd, la trecerea de la un vob la altul franeaza putin ceea ce pe un dvd player sau dvd rom nu se intampla.
respectivul a facut captura cu autodetect scenes si i-a detectat o caruta de scene. (probabil filmare de amator cu cadre ff scurte). Apoi, tot probabuil din cauza amatorismului, cand a bagat meniul i-a dat sa creeze automat capitolele si astfel el are o sumedenie de capitole.si de aceea pe hdd are intreruperi la trecere.

Edited by daddy, 28 January 2006 - 12:09.


#21
bibi

bibi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,173
  • Înscris: 05.02.2003

View Postdaddy, on Jan 28 2006, 12:00, said:

Da mesajul omului asta l-ati citit? ce atata tevatura cand v-a explicat el destul de clar ce se intampla. Cu specificatia ca nu e vb de nici o eroare.
E clar: daca ai fisierele unui dvd pe hdd, la trecerea de la un vob la altul franeaza putin ceea ce pe un dvd player sau dvd rom nu se intampla.
respectivul a facut captura cu autodetect scenes si i-a detectat o caruta de scene. (probabil filmare de amator cu cadre ff scurte). Apoi, tot probabuil din cauza amatorismului, cand a bagat meniul i-a dat sa creeze automat capitolele si astfel el are o sumedenie de capitole.si de aceea pe hdd are intreruperi la trecere.


ATunci nu are nevoie decat de un DEFRAG la hard

#22
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Configuratie : Procesor - Sempron 2800+
Placa baza - Gigabyte 7N400S-L
Memorii : 2 * 512GB dual channel Geil
HDD : WD 200 JS S-ATA
DVD-RW

Deci yo nu am dvd-player.Am incercat dvd-ul facut la cineva si se vede cursiv, iar la mine chiar daca il pun de pe dvd-rw sau il copiez pe hdd si ma uit la tv parca rupe imaginea (fragmenteaza).Dvd-ul are 3 capitole si e facut de proba.Tot dvd-ul are 7 min.Dupa compresie mi-a facut 6-7 directoare si l-am scris cu Nero.Cum se scriu cel mai bine cele 6 directoare sa le bage in 2 AUDIO_TS si VIDEO_TS?????

HDD-ul e nou.Il am de cateva saptamani

Edited by coaca, 28 January 2006 - 12:20.


#23
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
Dar de pe dvd-rw cum se vede?

______________________________
Nu vreau sa te sperii dar tare mi-e frica ca tu ai prob cu HDD. Altfel nu ar mai avea nici o logica daca de pe dvd-rw se vede bine si de pe HDD nu cu acelasi player (program).
Si sa stii ca la astea in general nu prea ma insel. Sa dea Dumnezeu sa ma insel acum pt ca nu doresc raul nimanui mai ales ca stiu cat de greu se strang niste bani pt o componenta mai buna la calc.
P.S. Fa si un test de HDD. Un test de citire/scriere.

Edited by daddy, 28 January 2006 - 12:33.


#24
bibi

bibi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,173
  • Înscris: 05.02.2003

View Postcoaca, on Jan 28 2006, 12:16, said:

Configuratie : Procesor - Sempron 2800+
Placa baza - Gigabyte 7N400S-L
Memorii : 2 * 512GB dual channel Geil
HDD : WD 200 JS S-ATA
DVD-RW

Deci yo nu am dvd-player.Am incercat dvd-ul facut la cineva si se vede cursiv, iar la mine chiar daca il pun de pe dvd-rw sau il copiez pe hdd si ma uit la tv parca rupe imaginea (fragmenteaza).Dvd-ul are 3 capitole si e facut de proba.Tot dvd-ul are 7 min.Dupa compresie mi-a facut 6-7 directoare si l-am scris cu Nero.Cum se scriu cel mai bine cele 6 directoare sa le bage in 2 AUDIO_TS si VIDEO_TS?????

HDD-ul e nou.Il am de cateva saptamani

Aha
Reinstaleaza windowsul.
Acelasi prieten de care am scris mai sus avea aproape aceeasi problema. Filmele facute pe calculatorul meu,  se vedeau sacadat pe calculatorul lui. era ciudat deoarece filmele facute pe calculatorul lui se vedeau f bine. Am incercat tot felul de codecuri,defraguri,optimizari. S-a rezolvat numai dupa reinstalarea Windowsului.

#25
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Windows-ul e instalat de curand ( 2 saptamani ).Deci si de pe dvd-rw si de pe hdd se vede la fel(adik fragmentat).Ai inteles????????Pe dvd playerul unui prieten se vede bine ( e stand alone - nu stiu daca se scrie asa :) )

#26
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
incearca sa vezi discul si pe PC-ul unui prieten.

#27
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Pe mine m-a invatat cineva cum sa folosesc pinnacle si mi-a spus ca si la el face la fel.Adik rupe imaginea cand se uita de pe calc.O fi din setarile programului??????

#28
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
Sa inebunesc daca am mai auzit sau vazut asa ceva.Deci pe player stand-alone merge bine, la alt amic merge bine si de pe dvd-rom si de pe hdd. iar la tine nu merge bine nici de pe dvd-rom nici de pe hdd.
Eu zic ca tot niste ramasite de codecuri sau alte panarame de softuri (in)utile iti creaza problemele astea.
sau vezi si tu pe la ce setari te-ai jucat pe la playeruyl ala cu care vrei sa le vezi.
Sa nu crezi ca neinstaland un pachet de genul Ace Mega sau KLite tu nu ai codecuri instalate. Si Pinnacle vine cu codecuri.
Eu nu mai am nici o idee.

#29
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Deci numai pe player stand-alone merge bine.Atat.In rest sacadeaza

#30
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
Nu mai pricep nimic. Ceva mai sus parca spuneai ca la un amic merge bine. sau te refereai ca la el tot pe dvd player merge bine?
Inca ceva ce nu ne-ai spus: cate ore de captura ai pus tu pe dvd-ul ala? Si la cat ai pus bitrate-ul?

#31
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Yo nu am dvd-player stand-alone.La el am incercat si merge bine.Tot dvd-ul are 7 min, cu meniu si 3 capitole.Am selectat make movie - disc - settings - dvd - best video quality - la audio : pcm si dupa aia am apasat create disc.Asta e tot.

#32
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
Din cate imi aduc eu aminte, DVD-best quality are un bitrate fff mare in Pinnacle.. E de preferat sa nu pui un bitrate mai mare de 8000. Mai exact 8300. mai fa o proba: o noua renderizare si da-i custom si pune-l la 8000, bitrate variabil. Ai pe acolo pe la Advanced. Nu mai stiu exact ca nu mai folosesc de mult Pinnacle. Dupa aceea revii si ne anunti daca tot asa face.

#33
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
La ce am ales yo Bitrate-ul e de 7500

#34
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004

View Postcoaca, on Jan 28 2006, 21:36, said:

Yo nu am dvd-player stand-alone.La el am incercat si merge bine.Tot dvd-ul are 7 min, cu meniu si 3 capitole.Am selectat make movie - disc - settings - dvd - best video quality - la audio : pcm si dupa aia am apasat create disc.Asta e tot.
Pentru 7 minute nu te mai chinui sa faci authoring... Scrie pe CD acel MPEG-2 si ai rezolvat  B)

#35
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Pai nu e mpeg.Yo am facut dvd de 7 min, l-am facut numai pt. proba sa vad cum iese.

#36
digitalfx

digitalfx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 24.10.2005

View Postcoaca, on Jan 29 2006, 10:52, said:

Pai nu e mpeg.Yo am facut dvd de 7 min, l-am facut numai pt. proba sa vad cum iese.

Si cati Mb ocupa toata treaba asta de 7 minute din discul DVD?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate