![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
NOU LA U.P.C.: În pachetul Panonia primul canal H.D.: M4 SPORT HD!
Last Updated: Mar 10 2016 22:12, Started by
RODigitalum-megafanro
, Jan 19 2016 14:57
·
0

Posted 19 January 2016 - 19:47

Pacat ca nu e lasat la liber MagyarSlager TV. Si panaramele astea de la RCS procedeaza similar, totusi il lasa la liber pe DVB-C, dar il ascund pe decodorul HD in zona de sud a tarii. Nu inteleg politica asta.
|
Posted 19 January 2016 - 20:12

Off-Topic:
@'dincadan78': Cică nu au drepturi de retransmisie, aşa mi-au motivat mie lipsa celor trei programe maghiare la DIGI... Oricum A.TV este un program de umplutură. Edited by alfa_alfa, 19 January 2016 - 20:13. |
Posted 19 January 2016 - 20:27

Pai daca nu au drepturi de retransmisie ce cauta in grila la liber? Dar lipseste de pe decodor in acelasi timp? E o explicatie puerila a lor. Eu zic ca e discriminare "pozitiva" pentru "sudisti"
![]() |
Posted 19 January 2016 - 20:31

Pacat ca nu e lasat la liber MagyarSlager TV. Si panaramele astea de la RCS procedeaza similar, totusi il lasa la liber pe DVB-C, dar il ascund pe decodorul HD in zona de sud a tarii. Nu inteleg politica asta. Mai demult erau cateva unguresti in alte pachete apoi au lasat totul in Panonia si asa e si corect (parerea mea). Cine doreste canalele astea le plateste. |
Posted 19 January 2016 - 20:40

Pai daca nu au drepturi de retransmisie ce cauta in grila la liber? Dar lipseste de pe decodor in acelasi timp? E o explicatie puerila a lor. Eu zic ca e discriminare "pozitiva" pentru "sudisti" ![]() ![]() |
Posted 19 January 2016 - 20:49

Sunt sigur că acest carton este cadou pentru cei cu pachetul Panonia. Este bonus.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sub carton ce avem: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by megafanro, 19 January 2016 - 20:51. |
Posted 19 January 2016 - 20:51

Poate cu lansarea acestui carton se scumpeste si pachetul, ar fi cireasa de pe tort
![]() |
Posted 19 January 2016 - 21:53

Erau disponibile canalele maghiare, inclusiv 4Story, dar cand au codat Tv1000, Viasat History si restul, au eliminat de pe decodoare canalele maghiare, ai au ramas pe dvb-c doar cele 3. Totusi, inainte de miscarea asta, erau cativa useri pe aici care cereau eliminarea acestor canale ![]() |
Posted 22 January 2016 - 12:28

![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 25 January 2016 - 22:57

Am eu o bănuiala că vor băga versiunea M4 HD fără carton la vară pe perioada campionatului european si pana se vor trezi unii să facă reclamații si alții sa dea amenzi se termina turneul final. D p m d v ar fi perfect chiar dacă nu știu maghiara
|
Posted 25 January 2016 - 23:02

Reclamatii nu o sa fie pentru ca vor achizitiona drepturile de retransmisie si pentru Romania, am explicat in acest topic http://forum.softped...page__st__22284
|
Posted 09 February 2016 - 15:04

Stie cineva daca m4 sport va fii in grila si la RCS RDS ? sau la Telekom ca in orasul nostru nu este UPC
Speram ca la vara sa lese liber m4 sport |
|
Posted 09 February 2016 - 15:05

Deocamdata si la UPC e de forma numai pentru ca tot ce e important este criptat. Daca se vor intelege la drepturile de retransmisie (sunt deja in negocieri) atunci sunt sanse sa intre si la alti operatori.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users