Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...
 problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox
 Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani
 Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...
 

SUPERKOMBAT - Catalin Morosanu

- - - - -
  • Please log in to reply
108 replies to this topic

#37
spz

spz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 18.04.2010
Parerea mea ca Morosanu era ipocrit daca incepea sa urle si sa se bucure gen "i-am dat secunda", dar reactia lui mi s-a parut una fireasca si naturala, sa nu uitam ca negru a dat din gura continuu pana la inceperea meciului, pacat ca cel mai asteptat meci pentru romani a fost si cel mai dezamagitor

#38
M0D3

M0D3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 22.03.2009
Catalin este si foarte frustrat, in ultimele partide a avut "noroc" doar de adversari de genul asta. S-a vazut ca la nervi voia sa-l altoiasca pe Jackson cand acesta era cazut, ceea ce nu se face. El a mai avut probleme pentru astfel de lovituri...

Apropo de amenintarile si caterinca facuta de american inaintea partidei: e o chestie ce se practica, face parte din show-ul aferent evenimentului, doar ca omu' n-a mai marsat si la partea a doua, unde chiar trebuia sa se prefaca ca da si el cativa pumni.

#39
spz

spz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 18.04.2010
De meciul lui Bogdan Stoica ce parere ai ?

#40
M0D3

M0D3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 22.03.2009
A iesit bine pentru el de data asta, dar se putea termina oricum... totusi, parca merita victoria asta, in ultima vreme si el a avut numai nasoale. De fapt, a avut adversari decenti, si s-a vazut ca e greu cu oameni care vin sa se bata. Mi s-a parut mai atent, parca nu s-a mai avantat aiurea, ca in alte partide, si a renuntat la acele sarituri care mai mult il descopereau [le mai face, dar rar]. La ora actuala apararea e punctul lui slab, primeste prea multe lovituri, mai ales pe contre si asta il costa.

Referitor la gala din aceasta noapte: a fost printre cele mai slabe pe care le-am vazut vreodata - multe meciuri incheiate in mai putin de un minut, arbitraj prost [aici ma cam asteptam] si main event de toata jena. Luni mai avem o gala, de MMA, cu Lungu, Tolea, etc... sa vedem ce paranghelie o mai iesi si acolo.

#41
Damascus77

Damascus77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,911
  • Înscris: 11.07.2015
O gluma proasta de "gala". Pacat de romanii din Italia care au cumparat bilete sa vada circul asta.
Si nu ma refer la pacalicii aia de la mese, care 90% pareau certati cu legea si cu cartile.

Ca sa nu mai amintim de penibilitatea maxima numita Dorian Popa.

#42
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
.

Attached Files



#43
TIC

TIC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,699
  • Înscris: 05.03.2003
Nataraul ala de american e vestit in d'astea! Tot in round 1 se arunca pe jos!

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/r_N5eBRQUpE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by TIC, 13 December 2015 - 12:59.


#44
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/-mWDl9_gENc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#45
M0D3

M0D3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 22.03.2009
Ieșeanul Cătălin Moroșanu, unul dintre cei mai charismatici sportivi români proveniți din disciplinele de contact, a avut parte de o luptă-șușanea, sâmbătă seară, la gală K-1 din Lingotto (Italia), la care a luat startul. Moroșanu a fost programat în main-eventul galei, pentru a lupta cu americanul Maurice Jackson, zis ”Gorilla”. Adversarul său a făcut un circ cum rar se poate vedea: s-a tăvălit pe jos încă dinainte să fie lovit! Amenințat că nu-și va primi banii de către unul dintre organizatori (fratele promotorului Eduard Irimia), sportivul cu nume de star pop s-a ridicat, cu chiu, cu vai, dar a refuzat iarăși lupta dreaptă, întorcându-se cu spatele la Moroșanu. Ba mai mult, a avut tupeul să reclame arbitrului că primește pumni în cap de la adversar, de parcă venise la operă! Organizatorii, care s-au făcut de râs cu acest meci, au anunțat că yankeul a fost suspendat pe viață din Superkombat și a fost amendat cu întreaga bursă care ar fi trebuit să-i revină pentru această luptă. După acest eșec organizatoric, imaginea Superkombar ar putea avea serios de suferit, mai ales că gala a fost televizată și în România!

http://sportnews.lib...deo-289396.html

Edited by M0D3, 13 December 2015 - 22:19.


#46
tatic_distrat

tatic_distrat

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 17.01.2010
Mi s-a parut de-a dreptul scarbos.... o manelareala obosita dintr-o masina "de lux" din care iese capul unui interlop iar de la gat ii cade peste portiera lantzoiul, zgarda de haur....
Panarama aia de cantaretz, cu o melodie de kkt, de-mi era rusine de rusinea lor...

Timp pierdut din viata... meciuri urate... gala urata, oameni urati ... pacat de Catalin. Desi nu cred ca era el prea in forma, mi-a parut sa aiba cam mult tesut adipos ce denota nu o pregatire prea intense. In fine, imi place de el si il respect, este un baiat serios pt nivelul la care e.

Si de Pascu imi pare rau ca umbla prin astfel de gale, nu avea ce cauta acolo. Din pacate, daca din asta traiesti ... nush ce sa zic...

Gala intentionat facuta pt tzaranii din Italia, ca sa-I mulga de bani, si sincer ma bucur ca americanul a cazut in cur, pt ca altfel nu iesea mizeria asta in evidenta cum s-a intamplat acum.
Pentru ceva serios si profesionist, ma uit la galele Glory si UFC... restul .. greu tare.

#47
M0D3

M0D3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 22.03.2009
Pai daca Irimia alege oamenii dupa cum canta cucu'... acum el sustine ca a fost pacalit de impresarii lui Jackson.

Preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, susţine că a fost înşelat de agenţii americanului Maurice Jackson atunci cînd a fost semnat contractul pentru meciul împotriva lui Cătălin Moroşanu, aceştia prezentîndu-i un palmares fals, iar din această iarnă va merge personal peste Ocean pentru a organiza selecţii pentru sportivii americani. În main-event-ul galei Superkombat de la Torino, acolo unde au fost prezenţi peste 5.000 de spectatori, Cătălin Moroşanu l-a învins prin descalificare pe americanul Jackson, care însă a căzut la podea după primul pumn, acuzînd că a fost lovit în ceafă. Imaginile au făcut înconjurul lumii, iar oamenii din kickbox s-au revoltat văzînd atitudinea lui Jackson, care a fost suspendat pe viaţă din Superkombat şi i-a fost anulată bursa de meci. "Din păcate, am fost înşelaţi de agenţii americanului, care ne-au transmis un palmares de 31 de victorii şi o singură înfrîngere. Fiind o gală de final de an, ne-am dorit ceva spectaculos, iar cu excepţia evoluţiei penibile a lui Jackson, consider că a fost un eveniment reuşit, iar pentru asta trebuie să mulţumim partenerului local Logistic East Food. Fiind prezenţi şi pe televiziunile de peste Ocean, aveam nevoie şi de un american. Jackson avea meciuri în Glory şi Bellator, a luptat în trecut şi pentru K-1 în Las Vegas. Pe internet, am găsit doar meciul din Glory. E masiv, a fost jucător profesionist de baschet, avea o poveste. Nu ne-am imaginat vreodată că aşa ceva se va întîmpla. Cred că a fost speriat atunci cînd a văzut atmosfera din sală şi determinarea lui Moroşanu, altfel nu îmi pot explica. La final, el a acuzat că a fost lovit în ceafă şi de aceea nu s-a putut ridica. Am decis să-l suspendăm pe viaţă, trăgînd astfel un semnal de alarmă şi pentru alţi promotori, să putem evita astfel de situaţii care nu fac bine sportului", a declarat Eduard Irimia.
Promotorul român a anunţat că de la începutul lui ianuarie va merge în Statele Unite ale Americii, acolo unde va începe selecţiile pentru noul sezon Superkombat.
"Ray Sefo a văzut ce s-a întîmplat şi m-a sunat. Pentru că oricum vom intra pe piaţa americană din 2016, voi pleca de urgenţă în SUA şi împreună cu partenerii locali vom căuta sportivi noi. Cu siguranţă, Jackson nu trebuie să fie imaginea kickboxului american. Iar de acum, e promisiune, în main-event, nu vor mai lupta decît sportivi care au avut în trecut cel puţin un meci cîştigat în Superkombat", a mai afirmat Irimia, care a adăugat că Moroşanu va fi unul dintre sportivii care îi vor testa pe americani în cadrul selecţiilor. De altfel, şeful Superkombat a hotărît ca prima gală Superkombat din circuitul World Grand Prix Series, programată pentru 26 martie, să aibă loc chiar în SUA.

http://www.gsp.ro/gs...mii-465532.html



View Posttatic_distrat, on 14 decembrie 2015 - 13:48, said:

Timp pierdut din viata... meciuri urate... gala urata, oameni urati ... pacat de Catalin. Desi nu cred ca era el prea in forma, mi-a parut sa aiba cam mult tesut adipos ce denota nu o pregatire prea intense. In fine, imi place de el si il respect, este un baiat serios pt nivelul la care e.
Am putea spune ca nu se mai pregateste cum trebuie pentru ca intalneste numai expirati, dar in cazul asta nu prea se leaga: el trebuia sa lupte cu Hari, iar pentru asta trebuie sa te pregatesti pe bune, chiar daca nu mai e fenomenul din urma cu niste ani. A cazut meciul respectiv, ok, dar daca ii dau numai nefericiti de gemul lui Jackson ii pateaza si lui imaginea. Catalin e la momentul cand trebuie sa insiste pentru niste meciuri tari, meciuri advarate, din care sa scoata si niste bani si care sa-l si impuna in afara.

Despre manelismul care inconjoara galele lui Irimia stim ca asa a fost mereu: in "capul mesei" stau burtosi cu gat de taur, mai "bronzati" de la natura, diversi interlopi, pitipoance vulgare, artisti de mana a doua, samd. Sper sa renunte la fauna asta odata cu noul format si cu intrarea in State. Uneori ma uit la galele Superkombat pe Eurosport iar comentatorii englezi sunt foarte acizi vizavi de aceasta tiganie, si taxeaza chiar si luptatorii, de ex pe Sandu Lungu l-au facut circar [cu niste expresii mai cizelate, dar l-au facut], au sesizat imediat cand Andrei Stoica a intrat nepregatit in lupte [a avut el o perioada in care "inghitea" smecheria lui Irimia, cum ca ar fi miezul]. Comentatorii romani, mai ales cei de la sport.ro sunt foarte slabi, lipsiti de fair play si de multe ori prefer sa tai sonorul pentru a nu le mai auzi aberatiile.

Edited by M0D3, 14 December 2015 - 14:58.


#48
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Parodie pentru fraieri.

#49
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007
Gala SK la Puerto Rico
26 martie
0ra 22, sport.ro + eurosport

#50
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
EUROSPORT 2 , ORA 22:00, ORA ROMANIEI
SPORTURI DE CONTACT: Superkombat, la San Juan, în Puerto Rico - (122min)

Attached Files



#51
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007
Morosanu a facut fata onorabil, a fost totusi split decision 2:1, la urma urmei nu l-a fortat nimeni sa accepte adversarul ala mai inalt si mai greu.

#52
gascoignegazza

gascoignegazza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 28.03.2016
Morosanu a lovit clar, trebuia sa castige 3-0, cand a castigat adversarul vreo repriza?

#53
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Mie mi s-a parut ca englezul a fost mai bun. Desi a lansat mai putine lovituri acestea au ajuns la destinatie. Sa-l faci KO, cam greu, fiind un munte de om. Morosanu trebuia sa adopte cumva o tactica astflel incat sa-l faca sa oboseasca mai devreme, pentru a avea si el ceva sanse.

#54
Mos_Ilie

Mos_Ilie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,522
  • Înscris: 31.12.2006
Salut,

Mie nu mi s-a părut o decizie corectă.
Cu 2-1, la puține puncte diferență, tot o decizie furăciune rămâne.

Argumente în comentariile din clip.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/q2piKVip00k?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate