Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen
 Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 

Dispozitivele Keshe

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
245 replies to this topic

#217
JPelorat

JPelorat

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 13.07.2017
Dar ce e tulumba aia cu fire multe, sau ce s ar presupune ca e ?
Aia e cu extracția de energie ?

#218
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,149
  • Înscris: 19.09.2005
hai ca am gasit termenii corecti, este vorba de reactanta inductiva si capacitiva, de introducerea in sistem a unui curent defazat care incarca inutil reteaua,
contoarele clasice nu vedeau/simteau acesti curenti dar cele actuale, digitale da si ii contorizeaza.

#219
Morell1

Morell1

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 20.07.2017
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/dhOgQf2NNWI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Morell1, 21 July 2017 - 15:50.


#220
altnume

altnume

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,822
  • Înscris: 30.01.2010
Deci acest dispozitiv Keshe este de fapt pentru a fura curent acolo unde se mai utilizeaza contoarele clasice, iar mediatizatorii lor considera ca ele fac o conversie a energiei din aer Posted Image ?

Edited by altnume, 21 July 2017 - 20:03.


#221
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007
Io le doresc din suflet la sarlatanii ce posteaza porcarii din astea sa se trateze de diabet cu teava aia cu bobine. Atat.

#222
tim_matrix

tim_matrix

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 19.02.2010
Nu vad mare dezbatere pe aceasta tema gen dispozitivul Maglav / Keshe. Desi nu pare greu de facut si incercat.  Poate ca nu mai putem face fata intre real si fals pe YT. Nici nu poti discuta la modul serios asa ceva ca pot interveni o armata de gica contra care nu cred in nimic .  Vad ca acesta fundatie non profit are inclusiv sediu si in Romania la Chiajna cu program gen 18-20 luni.  
Cei care posteaza sunt membrii ai fundatiei,majoritatea au sigla pe filmare si tricou cu sigla si vorbesc in termeni ciudati gen. nanoGANS , plasma etc....  Experimente facute de acel pensionar cu ligheanul cu tigaia cu farfuria care se uita uluit la acele bobine infasurate de el.    Un caz concludent am vazut totusi pe un filmulet unde cineva posteaza totusi o demosnstratie clara cu un consumator de 2000W ce lua din retea doar 300W restul fiind plasma sau orice nu conteaza.    Ai crede ca da pacaleste sitemul de retea si contorul de energie nu inregistreaza....... Nu sunt de acord sa ne furam caciula unii altora dar acest experiment poate fi testat fara retea utilizand o baterie si un invertor de 230V.  Acel cineva care a postat nu are si o adresa de contact deci trebuie oare sa ma inscriu in acesta fundatie sa dau de acesta?  Eu nu vreau sa fac parte din fundatie de ex. si nici sa vorbesc cu plasma si nanoGans-ul de pe bobina nefiind specialist in fizica cuantica.  Totusi as vrea sa incerc sa fac aceste bobine ,am descarcat si eu schemele gratuite de pe site, si banuiesc ca am voie nu?      Sau poate cineva de aici are asa ceva experimental?  Hai sa construim o echipa si fiecare sa participe cu ce are.  Eu am tot felul de aparatura de masura si control, baterii invertoare de test , condensatoare rezistente transformatoare ce nu imi mai prea trebuiesc. De ce sa nu incercam?

#223
tytysor

tytysor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,512
  • Înscris: 02.09.2006
pierdere de timp!

#224
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015

View Posttim_matrix, on 18 noiembrie 2018 - 19:06, said:

Nu vad mare dezbatere pe aceasta tema gen dispozitivul Maglav / Keshe. Desi nu pare greu de facut si incercat.  Poate ca nu mai putem face fata intre real si fals pe YT. Nici nu poti discuta la modul serios asa ceva ca pot interveni o armata de gica contra care nu cred in nimic .  Vad ca acesta fundatie non profit are inclusiv sediu si in Romania la Chiajna cu program gen 18-20 luni.  
Cei care posteaza sunt membrii ai fundatiei,majoritatea au sigla pe filmare si tricou cu sigla si vorbesc in termeni ciudati gen. nanoGANS , plasma etc....  Experimente facute de acel pensionar cu ligheanul cu tigaia cu farfuria care se uita uluit la acele bobine infasurate de el. Un caz concludent am vazut totusi pe un filmulet unde cineva posteaza totusi o demosnstratie clara cu un consumator de 2000W ce lua din retea doar 300W restul fiind plasma sau orice nu conteaza. Ai crede ca da pacaleste sitemul de retea si contorul de energie nu inregistreaza....... Nu sunt de acord sa ne furam caciula unii altora dar acest experiment poate fi testat fara retea utilizand o baterie si un invertor de 230V.  Acel cineva care a postat nu are si o adresa de contact deci trebuie oare sa ma inscriu in acesta fundatie sa dau de acesta?  Eu nu vreau sa fac parte din fundatie de ex. si nici sa vorbesc cu plasma si nanoGans-ul de pe bobina nefiind specialist in fizica cuantica.  Totusi as vrea sa incerc sa fac aceste bobine ,am descarcat si eu schemele gratuite de pe site, si banuiesc ca am voie nu?   Sau poate cineva de aici are asa ceva experimental?  Hai sa construim o echipa si fiecare sa participe cu ce are.  Eu am tot felul de aparatura de masura si control, baterii invertoare de test , condensatoare rezistente transformatoare ce nu imi mai prea trebuiesc. De ce sa nu incercam?
Multi escroci  au invadat  internetul si  se  folosesc   de  naivitatea   celor  care-i  urmaresc  . Nu-ti pierde  timpul  cu  asa  ceva   . Vei  fi total dezamagit cand  vei  constata   ca  asa  zisa  energie  suplimentara   venita  din  Univers  este  doar  in  capul lor si nicidecum in realitate.
Ex. Ai  un  camp  magnetic   variabil in  spatiu si timp   de  o  anumita frecventa  si   intensitate  H. generat  de  catre  un  circuit  electric  primar care   intersecteaza  perpendicular spirele unei bobine   secundare . La  capetele  bobinei vei   obtine  o  tensiune  destul  de  mare,  pe  care  o masori  cu  un  aparat de  masura digital .  Vrei  sa  masori  curentul ,  atunci cand  circuitul este  in  scurt  si  vei obtine deasemenea  o  valoare  foarte  mare . Dupa  aceste masuratori  vei  ajunge  la o  concluzie fireasca  la  prima  vedere  si anume  faptul ca energia  electrica   generata  de  catre  bobina  secundara este  foarte  mare  in  comparatie  cu energia  consumata  de  bobina   primara  . Ei bine  ,  daca  aceasta  energie  electrica o  pui la  treaba, cum se  spune,  vei fi  total  surprins de  faptul ca nu este  in  masura  sa munceasca  deoarece  nu  are puterea  necesara . Din  acest  exemplu trebuie   sa intelegi  ca  in  manualele  de  specialitate  exista  si  termenul  de forta  magnetomotoare ,  termen  pe  care  asa  zisi inventatori   in  astfel  de  dispozitive electrice  si magnetice  il  ignora. Sa  nu  mai vorbesc   despre  masuratorile  electrice  efectuate  in mod eronat.
P.s.  Discutam  concret  pe  cazul  2000W -300W , daca postezi  adresa acelui  film.

#225
tim_matrix

tim_matrix

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 19.02.2010
@ scanteitudorel,
eu cred ca este energie in spatiu si in mediul incojurator. Este greu sa o transformi in energie fizica dar Tesla a aflat secretul, a si demonstrat. Pacat ca cineva malefic a ascuns totul si de 120 de ani incaseaza bani ca si cum acestia au inventat energia electrica si o livreaza din burta.  Un experiment ciudat am vazut la unul pe net care cu aceste idei a incalzit o casa cu apa obtinuta prin hidroliza cu cateva metale gen: cupru,zinc,fier....... a facut un fel de soare local......pe limbajul acestora a nanocotat suprafata casei pe interior cu apa plasmatica si gans????? Stii ce zic!
A mai incalzit un solar de unde culege in decembrie legume proaspete rosii castraveti ardei, vezi pe net este real. Acum vrea sa-si incalzeasca curtea.....  
O sa fac si eu cateva bobine dar trebuie sa le ungi cu plasma,le dai cu foc,cu soda, pui si ceva sare astepti sa prinda ceva putere si..... doamne ajuta sa produca ceva energie as vrea. Experimentul o sa-l fac fara retea doar cu baterie. Monitorizez cu soft cat poate alimenta o baterie de exemplu 20A12V adica 240Wh pana la descarcare de 10,8V pe un consumator de 2Ah (24Wh). Dar inca iau lectii deoarece nimeni nu poate da explicatii si Domnul Keshe deja a trecut la lectiile cu construirea navetelor de zburat in spatiu cosmic cu aceste reactoare. Stii ce zic!  
Ceva am prins totusi,sunt la inceput. Cred ca trebuie sa ung si bateria cu apa plasmatica ori sa`i dau foc si sa o ung cu soda caustica 10% sare si apa. Aici este nelamurirea. In rest cu energia campului gravitational sunt as.  Poate a mai priceput careva si mai ne impartaseste si noua.

Edited by tim_matrix, 06 December 2018 - 10:40.


#226
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015

View Posttim_matrix, on 06 decembrie 2018 - 10:36, said:

@ scanteitudorel,
eu cred ca este energie in spatiu si in mediul incojurator. Este greu sa o transformi in energie fizica dar Tesla a aflat secretul, a si demonstrat. Pacat ca cineva malefic a ascuns totul si de 120 de ani incaseaza bani ca si cum acestia au inventat energia electrica si o livreaza din burta.  Un experiment ciudat am vazut la unul pe net care cu aceste idei a incalzit o casa cu apa obtinuta prin hidroliza cu cateva metale gen: cupru,zinc,fier....... a facut un fel de soare local......pe limbajul acestora a nanocotat suprafata casei pe interior cu apa plasmatica si gans????? Stii ce zic!
A mai incalzit un solar de unde culege in decembrie legume proaspete rosii castraveti ardei, vezi pe net este real. Acum vrea sa-si incalzeasca curtea.....  
O sa fac si eu cateva bobine dar trebuie sa le ungi cu plasma,le dai cu foc,cu soda, pui si ceva sare astepti sa prinda ceva putere si..... doamne ajuta sa produca ceva energie as vrea. Experimentul o sa-l fac fara retea doar cu baterie. Monitorizez cu soft cat poate alimenta o baterie de exemplu 20A12V adica 240Wh pana la descarcare de 10,8V pe un consumator de 2Ah (24Wh). Dar inca iau lectii deoarece nimeni nu poate da explicatii si Domnul Keshe deja a trecut la lectiile cu construirea navetelor de zburat in spatiu cosmic cu aceste reactoare. Stii ce zic!  
Ceva am prins totusi,sunt la inceput. Cred ca trebuie sa ung si bateria cu apa plasmatica ori sa`i dau foc si sa o ung cu soda caustica 10% sare si apa. Aici este nelamurirea. In rest cu energia campului gravitational sunt as.  Poate a mai priceput careva si mai ne impartaseste si noua.
Sa  nu  te  superi  ,  dar  ce  imi scrii  suna  cam ciudat  pentru mine.  Ca  exista  energie  in  mediul inconjurator  o stim  cu totii ,  dar  sa  obtii  atata  energie   pentru  ati incalzi locuinta   este  cam  mult.  Doi   cercetatori  din Romania  au inventat  un  sistem  de  producere a  energiei  electrice  pentru  a  aprinde  un bec  de  100 W ,  plus  gazul necesar pentru a  functiona  un  aragaz.  In  interiorul unui  vas  au  plasat  niste electrozi  de  Aluminiu si un  electrolit acid.  Cred  ca  acid  Acetic  .  Este  de  la  sine  inteles  ca  aceasta  baterie a   functionat  atata  timp  cat au  existat  barele  de  Aluminiu.  Te-am  rugat  sa-mi  prezinti si mie  adresele de  pe  Yutube  pentru a  vedea ce  le  mai  nascoceste mintea unora, pentru a  prostii  pe  altii. Trebuie  sa  fii  constient  de un  singur lucru.  Totul  se invarte  in jurul  banului.  O  astfel  de  inventie , (  inclzire  casa,  curte s.a.m.d.  mult  mai  economica decat  in  mod  clasic  ), imediat  va  fi preluata de  state   precum Japonia , Germania ,  India si  altele  care  vor  sa  elimine  Centralele  Nucleare.
O  astfel  de inventie  nu apare  pe net  si  ti-o spun eu ca  inventator .
Poate imi  explici si  mie  cum sta  treaba cu   energia  gravitationala in  bobinele  lui Kache ?  Sau  macar  sa-mi  prezinti un desen  cu  forma  unei linii  gravitationale imaginata de  tine.

Edited by scanteitudorel, 06 December 2018 - 13:59.


#227
tim_matrix

tim_matrix

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 19.02.2010
vezi pe fb fundatia Keshe.  Geani Marin face parte din grup si este cel care a facut incalzirea casei cu apa plasmatica, bagata in niste tuburi de plastic ca un soare. Apoi a mai facut pentru un apartament si o alta locatie. Temperatura in casa 19 grade fara nici o sursa de incalzire si afara cam -10 grade C.. Este singurul care a fost atent si a reusit. Undeva in Petrila locuieste si a dat pe net a explicat cum a facut etc. Nu este o inventie ci doar o mica reusita si nu cere nimeni nici un ban. Poate au reusit si chinezii si indienii dar cum afli ca sunt multe de spus si nu exista o regula aici sau un proiect.
Fiecare este liber sa descopere si sa experimenteze pana vom intelege ce este un camp magnetic si ce este un camp gravitational create cu aceste plasme cu masa atomica diferita.  De exemplu CH3 are masa atomica =15/ Co2 = 44/ ZnO =81  si poti continua cu alte elemente pentru o forta cat mai mare.
Am vazut de exemplu ca o bila de plastic umpluta cu plasma este atrasa de un magnet adica se comporta ca un camp magetic.
Pe mine doar partea cu reactorul de energie ma intereseaza.

Edited by tim_matrix, 06 December 2018 - 22:59.


#228
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015
  • Nu am găsit niciun rezultat pentru fundatia Kache   , asa  scrie pe Facebook.
  • Quote

    tim-matrixAm vazut de exemplu ca o bila de plastic umpluta cu plasma este atrasa de un magnet adica se comporta ca un camp magetic.
  • Ce  substante  contine  bila ?  Mai  interesant  ar fi fost ca  bila umpluta  cu  plasma   sa  atraga  /respinga  anumite substante. Si uite asa  a  descoperit  Kache cum se  construieste  un  magnet  permanent.
  • Quote

    tim  -maqtrix : De exemplu CH3 are masa atomica =15/ Co2 = 44/ ZnO =81  si poti continua cu alte elemente pentru o forta cat mai mare.
  • De  care  forta ?

Edited by scanteitudorel, 07 December 2018 - 08:39.


#229
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/V_Cqn5Nffbs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Citez din film ,, Dar asa cum am spus, noi nu aducem sisteme MaGrav , sau unitati Plasmatice de Putere in scopul economiei de electricitate sau a combustibilului la masini "Minutul 8 si 23 " Si acum ii intreb pe cei care au realizat acest film . Montez dispozitivele inventate de voi si construite de mine cu banii mei fireste , doar asa ca sa ma aflu in treaba ? Ce gluma buna. Sa intanlit hotul cu prostul aici in Romania ?

#230
tim_matrix

tim_matrix

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 19.02.2010
Asta cu atractia plasmei de catre un magnet am vazut la cineva care a si aratat pe net, este vorba de apa plasmatica din mai multe elemente gen Cupru zinc fier. Ciudat este ca la un moment dat apa plasmatica se evapora din bila de ping-pong dar campul magnetic persista.
Cateva bobine nu te costa o avere pentru a testa. Bine si omul bate campii de iti vine sa innebunesti si asta datorita membrilor fundatiilor inventate ca fiind pe toata planeta. Probabil astia-l  incurajeaza spunandu-i -Asa sefu,ce destept esti! Mai baga ceva ca noi suntem prosti.
Si omul tot inventeaza prostii. Am vazut si alte asa zise conferinte unde toti intreaba de ce nu le merg bobinele si omul spune ca ei nu stiu sa le faca si ca acum va vorbi despre constructia de nave spatiale. A spus acum vreo 5 luni ca vom zbura in spatiu in 12 luni.  Daca un somalez arata un borcan cu plasma pe net Keshe spune ca in Somalia problema a fost rezolvata.
De exemplu in conferinta de mai sus la care ai facut referire , bate campii precum ca ai doua circuite unul de priza si unul de lumina si trebuie sa mai faci unul deoarece tu ai pus doar pe prize MaGrav-ul si vezi doamne nu ai pus si pe lumina unde consumul este de 70%. Apoi a mai spus ca , contoarul de energie are un cip incorporat care nu permite sa consumi putin si ca te vede.....etc. Nebunie totala. Tot ce spune omul au fost spuse de altii inaintea lui.  Omul a aprezentat mai mult un nou concept si asteapta la ceilalti sa dezvolte sa afle ceea ce el nu a reusit.
Am vazut in discutiile celor din asa zisele fundatii ca daca faci o descoperire si misca ceva, nu ai voie sa spui decat daca este el de acord. Si rezultatul va fi prezentat de el ca fiind munca lui.

Edited by tim_matrix, 08 December 2018 - 10:48.


#231
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015
Imi  place  ca  ai  descoperit  in film  si  problema   contuarului . Nu inteleg cum  de nu-ti dai  seama ca  liniile  magnetice  atrag substantele  feromagnetice ,  iar  in  compozitia apei  plasmatice   exista  si  fier, dupa  cum mi-ai scris.   Se  evapoara  apa,  care  este  o substanta  diamagnetica  la  fel ca  Zincul si  Cuprul ,  dar   se  evapora si   fierul ?

Quote

tim_matrix :Cateva bobine nu te costa o avere pentru a testa.
Ce  sa  testez  ? Cuplajul inductiv   care  se formeaza   intr-e  bobine   prin intermediul  campului  magnetic variabil in spatiu  si timp? Ai glumit  ?

Quote

tim_matrix :   Omul a aprezentat mai mult un nou concept si asteapta la ceilalti sa dezvolte sa afle ceea ce el nu a reusit.
Care   concept ?
Omul bate  campii cu gratie  si  explica  lucruri care  nu  pot fi   acceptate  macar  intr-o  logica  elementara  , sa  nu  mai  discutam despre  fenomenele   fizice  care se   petrec  in respectivele  circuite  ,fie  ele  electrice  sau  magnetice.  Pana  la  unificarea campurilor  magnetice  si  electrice cu  cele  gravitationale,  este  cale  lunga .
Daca  vrei  sa  obtii energie  suplimentara  atunci  este  musai sa  gasesti  un  sistem  fizic  unde  suma  lucrurilor  mecanice  pe  cele  trei axe  de  coordonate  ox;oy;oz  sa fie  diferita de  zero.  Ai vazut  pe  cineva  care  sa-ti  demonstreze acest  lucru  la dispozitivul/ inventia  pe  care  o prezinta  ?

Edited by scanteitudorel, 08 December 2018 - 14:44.


#232
tim_matrix

tim_matrix

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 19.02.2010
Da ai dreptate, plasma are fier,curpu. Nu stiu zincul daca este atras de magnet dar este o explicatie buna.  Daca reusesc sa intru pe fb la Fundatia Keshe Romania sa dezvalui acest fapt sa nu mai fie atata mister. Filmul cu contoarul nu-l vazusem,pai sunt 300 de filme de super-stiinta cu domnul Keshe. Omul a spus ca ne da secretele gratis sa faca bine planetei ca sa nu i le fure americanii si belgienii si englezii sau rusii si nato etc. Ma gandesc totusi din cati au facut aceste "reactoare MaGrav " si vad pe net in Spania ,in Italia,zeci de postari ca fac aceste bobine cat mai frumos si atat.  Mai departe ce fac cu ele nu mai precizeaza  nimeni.  O reusita clara nu am auzit nu am vazut, ca as merge la fata locului sa fac si eu niste masuratori serioase.   Spune Keshe ca a descoperit campul gravitational si ca acesta se transforma in camp magnetic si invers. Energia circula de la cel puternic la cel slab pana ajung la un echilibru. Daca ajung la echilibru gata sa terminat cu forta.  Spunea ca asa se intampla si in natura
( ceva de genul ca daca incalzesti o apa rece,aceasta devine calda Posted Image))   Greu de explicat pe partea asta de fizica nepredata in scoli,daca incerci sa deschizi discutii cu un fizician devine tabu.  
Am un prieten care a studiat fizica cuantica dar nu vrea sa discutam pe subiect deoarece sa lamurit dupa ce a muncit 2-3 ani sa realizeze un generator Perendev cu magneti permanenti.

Edited by tim_matrix, 08 December 2018 - 22:59.


#233
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015

Quote

tim _matrix:Da ai dreptate, plasma are fier,curpu. Nu stiu zincul daca este atras de magnet dar este o explicatie buna.
Daca  nu este feromagnetic  sau  paramagnetic nu este  atras  . Cuprul este  respins  de  camp.

Quote

tim_matrix : Ma gandesc totusi din cati au facut aceste "reactoare MaGrav " si vad pe net in Spania ,in Italia,zeci de postari ca fac aceste bobine cat mai frumos si atat.  Mai departe ce fac cu ele nu mai precizeaza  nimeni.  
Le  admira  , sau se  minuneaza  cat  de pacaliti au fost  . Omul  gandeste  ce vrea , dar   fizica  are  intotdeuna  dreptate .

Quote

tim_matrix :  Spune Keshe ca a descoperit campul gravitational si ca acesta se transforma in camp magnetic si invers.
Asa  este,   porcul o   pasare  frumoasa in  mitea  lui.

Quote

tim_matrix: Energia circula de la cel puternic la cel slab pana ajung la un echilibru. Daca ajung la echilibru gata sa terminat cu forta.  Spunea ca asa se intampla si in natura ,( ceva de genul ca daca incalzesti o apa rece,aceasta devine calda Posted Image))   Greu de explicat pe partea asta de fizica nepredata in scoli,daca incerci sa deschizi discutii cu un fizician devine tabu.  
Ce  mare  descoperire  a   gasit cu ; cel  puternic  si cel  slab.  
In  fizica  exista  doua  mari capitole ; statica  si  dinamica  . Le  studiezi si vezi care este  diferenta  dintre  ele.
Deci;  transferul  de  energie  dintre  doua  sisteme  fizice, ( A; generator  de  energie  si  B;  consumator  de  energie ),  se  realizeaza atunci si numai atunci cand  sistemul B  se opune  sistemului  A . De  regula este  bine  ca  sistemul A  sa  genereze  mai  multa  energie  decat  absoarbe  sistemul B.   Daca  acestea  sunt egale  atunci transferul  de  energie  se  realizeaza  la  maximul  posibil   si  intreg  ansamblu  se  afla  intr-un   echibrul  dinamic ,dar  in cazul aparitiei unei  anomalii  la unul din  sisteme acestea  sa  cedeze  ,(  distruga  amandoua  ). Daca  sistemul B  poate  sa  absoarbe  mai multa  energie  decat   poate  genera  sistemul  A,   atunci sistemul  A  cedeaza  .  Poti verifica  simplu in  electricitate cu un  generator  electric  si un electromotor  ,  transformator electric s.a.m.d.
Daca se  ajunge la un   echilibru energetic  ,(in cazul  transferului  de  energie ),  nu  insemna  ca fortele  care  sunt  egale si de  sens  contrar   au disparut.
  Ce  scrie  aici ; ,,Daca ajung la echilibru gata sa terminat cu forta"  este  cu  totul si cu  totul  alta  problema .  Daca   sistemul B,   in alt  model  fizic , (adica un  acumulator  electric in   rolul  de  consumator  si  un  alimentator electric  in  rolul de sistem generator ) ,nu  mai  accepta  energia  generata  de  catre sistemul  A ,  atunci este  logic  ca  intre  cele  doua  sisteme  fizice  sa  nu  mai  existe  transfer  de  energie  si  prin urmare  nici forte de  sens  opus.
P.s.  Ce este atat  de  greu de  inteles  despre   apa  calda  si  apa  rece ? Prietenul tau  stie  macar  acum,   cum  functioneaza  motorul Perendev  ?  Pe  un site  am  gasit  scris  urmatorul text  ; Principiul  de  functionare  al   Motorului  Perendev,   nu  este  explicat  de  catre  oamenii de  stiinta .  Asa  sa  fie  ?

Edited by scanteitudorel, 09 December 2018 - 07:13.


#234
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015
tim_ matrix ,  citeste ce  am scris  mai  inainte   si  vezi ce ai sa  gasesti aici:
http://www.free-energy-info.tuks.nl/PJKbook.pdf


Chiar  daca  cei  care  prezinta  aceste  inventii sustin ca  acestea  functioneaza si aduc  un  plus  de  energie  , nu este  asa.
Ramane  sa  descoperi tu daca afirmatia  mea  este  adevarata sau  nu .

Edited by scanteitudorel, 09 December 2018 - 09:28.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate