Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Racordare la apa termosemineu

Mi-am luat 4x4 si vreau sa-l testez

Recomandare laptop cu luminozitat...

Cautarea pe google android nu merge
 Caut serviciu serios de captura v...

Frauda magazin online

AC Woods Venezia Smart - nu races...

podea ciment denivelata
 Îndepartare bule folie reflectoriz...

Revista imobiliara cu poze... cir...

Recomandare soundbar pentru laptop

Veți renunța in 2025 la...
 Coaxial pentru cablare casa

"Gipane" cu girofar care ...

Mai e cineva pe forum, in afara d...

COSAFA CUP 2024
 

IPcop - diverse

- - - - -
  • Please log in to reply
802 replies to this topic

#793
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,318
  • Înscris: 24.02.2007

View Postmaryus_soryn, on Sep 29 2008, 15:11, said:

de curand am cumparat un domeniu la rotld si am pus hostname pe server si domeniu iar la rotld am pus ip-ul si server nameul(hostname)

Ti-ai instalat si configurat server DNS (bind) ?

#794
Zyx

Zyx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,542
  • Înscris: 14.02.2005
A mai incercat cineva sa instaleze IPtraf pe IPCop?

La mine se lasa cu erori. Cateva sugestii?

/tmp/iptraf-2.7.0 # ./Setup
./Setup: line 18: clear: command not found
=====================================================================
IPTraf Version 2.7.0 Setup
Target Platform: Linux/i586
---------------------------------------------------------------------

>>>>>> COMPILING IPTRAF 2.7.0 FROM SUPPLIED SOURCE CODE

./Setup: line 29: /usr/bin/make: No such file or directory
./Setup: line 30: /usr/bin/make: No such file or directory
./Setup: line 31: /usr/bin/make: No such file or directory
./Setup: line 43: /usr/bin/make: No such file or directory
/tmp/iptraf-2.7.0 # ./Setup: line 29: /usr/bin/make: No such file or directory
-bash: ./Setup:: No such file or directory



LE: Am reusit sa instalez versiunea 3.7.0

Edited by Zyx, 02 December 2008 - 14:00.


#795
maryus_soryn

maryus_soryn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 25.09.2006
Am un firewall pe ip cop dra nu am gasit niciunde pe net documentatie despre cum as putea sa-l setez ca si server de dns. Te rog daca poti sa-mi dai un raspuns.Am cateva intrebari:

1 In calculatorul (linux server) DNS trebuie neaparat sa intre direct ip-ul real?
2 Pot face server DNS si pe ipcop?
3 Daca trebuie alt linux , care ar trebui sa-l folosesc?

Multumesc!

#796
agent__7

agent__7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 16.01.2005
1. Nu, ci un IP pe care ai Internet
2. Posibil ar fi (orice este posibil in linux), dar trebuie de lucrat cu versiunea developer, compilat acolo, facut addon s.a.m.d (nu este nici un addon care sa includa BIND-ul)
3. CentOS5

Dupa ~2 ani de IpCop am facut trecerea la IP-uri reale, separare international/metro cu ajutorul BGP etc.  :rolleyes:  Oricum, IpCop-ul e perfect pentru incepatori.

View Postmaryus_soryn, on Dec 2 2008, 21:37, said:

Am un firewall pe ip cop dra nu am gasit niciunde pe net documentatie despre cum as putea sa-l setez ca si server de dns. Te rog daca poti sa-mi dai un raspuns.Am cateva intrebari:

1 In calculatorul (linux server) DNS trebuie neaparat sa intre direct ip-ul real?
2 Pot face server DNS si pe ipcop?
3 Daca trebuie alt linux , care ar trebui sa-l folosesc?

Multumesc!

Edited by agent__7, 12 December 2008 - 16:38.


#797
ViRusachE

ViRusachE

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 02.05.2003
Salut, ma poate ajuta si pe mine cineva?
Am un server de IPCOP in urmatoarea configuratie:


web---|IPCOP|----|192.168.1.0/24 GW 192.168.1.254|
			|----|Router CISCO 192.168.1.240|---------VPN----------|Router CISCO  192.168.201.1(/24)|
Problema este ca cei din reteaua 192.168.201.0/24 nu primesc net. Ping-urile merg dintr-o retea in alta, dar nu merge netul.
Si mai ceva ciudat. La traceroute dintr-o retea in alta de NAT, prima data imi apare router-ul 192.168.1.240. iar daca dau imediat aceeasi comanda, nu il arata....
Se poate rezolva? :)

#798
ViRusachE

ViRusachE

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 02.05.2003
Nvm, am rezolvat cu asta...

#799
Zyx

Zyx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,542
  • Înscris: 14.02.2005

View PostViRusachE, on Mar 17 2009, 19:43, said:

Nvm, am rezolvat cu asta...
Weee, MULTUMESC!!!!


Poate reusesc sa fac un back-up cu 2 interfete RED. :)

#800
sarrieri

sarrieri

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 21.01.2007
Salut ,

am si eu o problema .. am o mica retea si as avea nevoie de ceva de genul :

in cazul in care unu-ul din utilizatori nu plateste pentru conexiune abonamentul lunar as vrea sa ii tai conexiunea la net si sa il redirectionez catre o pagina care sa il anunte pe respectivul ca nu a platit

am incercat sa ii dau un "search" pe formu da nu am gasit nimic probabil ca sa mai intrebat asta pana acum dar va rog sa imi dati un link ceva ...

ms mult !

#801
Zyx

Zyx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,542
  • Înscris: 14.02.2005
Cred ca nu ai cautat destul....:P

http://forum.softped...m...t&p=1514571

#802
stangaciu

stangaciu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 13.01.2007
Am citit cam tot de aici si tot nu i-am dat de capat! in legatura cu limitare vitezei pe IP nu pe porturi!
Problema suna ma asa: Am o retea de 20 calculatoare si un rooter (PIII-1,3 Ghz,512 Ram,40 Gb HDD) Ip-uri alese: 10.10.10.1......10.10.10.254 / 255.255.255.0 si nu stiu cum sa limitez viteza pe IP!Astept un raspuns!

#803
jeekxoo

jeekxoo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,087
  • Înscris: 04.07.2005
Am o retea locala pentru care folosesc ca router/firewall IPCop 1.4.21.
Am instalat si adon-ul openVPN pentru care am creat pina acum doar conturi de Roadwarrior si sint multumit de cum functioneaza acestea.
Intrebarea mea e in legatura cu conturile openVPN de tip Net to Net, si anume: Inteleg ca doua masini IPCop, cu openVPN instalat pe fiecare, pot lega doua retele intr-un VPN insa se poate si cu 3 masini IPCop, sau chiar 4? Se poate face un VPN din mai multe LAN-uri, fiecare avind cate un IPCop cu openVPN?
Multumesc

Edited by jeekxoo, 20 May 2010 - 14:02.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate