Nou: Din data de 20.10.2015 la U.P.C. au fost introduse posturi TV în format H.D. Habemus posturi TV!
Last Updated: Oct 22 2015 16:10, Started by
RODigitalum-megafanro
, Oct 19 2015 21:53
·
0

Posted 22 October 2015 - 13:23

Posted 22 October 2015 - 13:26

Posted 22 October 2015 - 13:53

Posted 22 October 2015 - 13:59

Se plateste x centi pe client. Daca au 2 clienti, iar pretul este de 2 centi pe client, se platesc 4 centi pe luna. Simplu, nu? Tot ies in castig cei de la My.zen HD, decat deloc, corect? Mie mi se pare normal ca myZen sa fie intr-o optiune extra. Chiar tu ai zis ca ab la postul asta este undeva la 18 lei pe luna. Iar cu o optiune extra, sunt de acord. 10 lei insa nu cu 6 canale . Totusi sunt convins ca acolo vor mai intra cel putin inca 4 hd-uri sa fie 10 la numar. Le asteptam, Cat despre TNT nu are cum sa apara in acel pachet, poate in maxim HD . Iar de AXN HD nici vorba extra, cel mai probabil in Familia. Eu zic sa asteptam sa intre si celalalte canale si atunci ne dam cu parerea. Repet, la ora actuala 10 lei pentru 6 canale, nu merita |
Posted 22 October 2015 - 14:01

Daca MyZen nu se potriveste cu Extra Fotbal atunci cu Look se potriveste excelent. Daca nu erau canalele Look atunci era de inteles pentru ca se refera la Priveste! sau Urmareste!
![]() |
Posted 22 October 2015 - 14:05

Eu zic sa asteptam sa intre si celalalte canale si atunci ne dam cu parerea. Repet, la ora actuala 10 lei pentru 6 canale, nu merita Oricum a devenit mai interesant pachetul, asta e clar. Exista destui pentru care 10 lei nu e mare lucru si care vor dori sa aiba un numar cat mai mare de HD-uri ... poate Look-urile nu erau un motiv suficient, dar acum tot pachetul ar putea fi. La fel e si la Filmbox, acum nu e foarte atractiv pachetul, dar cu Docubox HD, Fashionbox HD, etc ar deveni atractiv. De exemplu Look TV HD + Look Plus HD + Trace Sport HD + MyZen HD + TNT HD + Luxe TV HD ar fi 6 canale si eu zic ca ar merita 10 lei din punctul de vedere a suficiente persoane. Ma rog, eu am platit pentru Look-uri si cand erau doar 2 HD-uri, ma interesa si componenta locala/clujeana a canalelor respective, eu fiind oarecum implicat in ceva proiecte pe piata media locala (ca la fotbal nu m-am uitat prea des, daca vad 90 de minute de fotbal pe luna e mult). Edited by utopium, 22 October 2015 - 14:10. |
Posted 22 October 2015 - 14:10

normal extraoptiunea LOOK zic ca e o denumire excelenta de marketing pentru ca merge pe mai multe ramuri:
- canalele cu aceeasi denumire - look ( uite) unde pot intra canale gen myzen sau de lifestyle - trace-urile sunt integrate ca fiind canale de sport. Ca si descriere pot face in urmatorul fel. "Descopera uimitoarea optiune LOOK. Ai acces la fotbal de calitate si descoperi informatii despre sportivii tai favoriti in timp ce poti medita alaturi de myZen Eu cred ca nesimtirea ar fi daca un program gen AXN HD ar intra in acea optiune. Asa, pentru canale nisate ca myZen, parerea mea este ca nu trebuie sa fiti suparati. Din contra, bine ca se misca lucrurile Edited by a_d_y, 22 October 2015 - 14:13. |
Posted 22 October 2015 - 16:10

Deci vecinul avut dreptate apropo de pachet separat...
Sambata ar trebui sa mai intre ceva in grila! Asa "cred"... PS : MyZen HD intra pe pozitia 168! Edited by andreiandu, 22 October 2015 - 16:19. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users