![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Daca ar fi al tau ce ai schimba?

Posted 16 October 2015 - 15:30

Buna ziua,
Imi cer scuze daca am gresit sectiunea, dar sunt nou pe forum. Detin site-ul www.goanadupabitcoin.ro , care este construit de mine si ma gandeam sa cer parerea vostra despre tot ce tine de un site.Acest site este o revista online de specialitate pe care l-am construit din pasiune pt Bitcoin si Tehnologia BlockChain. Tin sa mentionez ca nu am nici un venit de pe urma acestuia. Ma intereseaza optimizare SEO, optimizare SPEED(mi se pare ca incarca incet), structura site-ului(pareri despre aranjare in pagina), design(borduri, font text) si orice alta parere constructiva. Nu vreau să abuzez de sfaturile voastre, și dacă vreunul dintre voi se hotărăște să se implice mai mult și să ma ajute, poate punem bazele unei colaborări pe bani. Mersi fain |
Posted 16 October 2015 - 15:45

In primul rand fa ceva cu securitatea.
http://goanadupabitcoin.ro/wp-admin - pagina asta nu ar trebui sa o pot accesa In al doilea rand trebuie sa modifici felul in care arata pagina. E un minus urias la design zona aia pe care am notat-o cu Z. Fa in asa fel incat sa intinzi continutul pe toata pagina. ![]() Edited by DraculescuDraculescu, 16 October 2015 - 15:49. |
Posted 16 October 2015 - 15:48

In primul rand fa ceva cu securitatea. http://goanadupabitcoin.ro/wp-admin - pagina asta nu ar trebui sa o pot deschide In al doilea rand trebuie sa modifici felul in care arata pagina. E un minus urias la design zona aia pe care am notat-o cu Z. ![]() Bine ca nu e nimic de furat |
Posted 16 October 2015 - 15:50

Sunt mii de siteuri populare (cu milioane de unici pe luna) care au acel wp-admin cat se poate de public. Fara sa pun la socoteala toate siteurile de pe Wordpress.com
Si cred ca sunt mult mai "atacate" siteurile acelea decat un site cu 100 unici pe zi. Edited by mmm3, 16 October 2015 - 15:50. |
Posted 16 October 2015 - 15:55

Sunt mii de siteuri populare (cu milioane de unici pe luna) care au acel wp-admin cat se poate de public. Ca plusuri: -meniul arata bine -culorile site-ului sunt alese ok -cam totul este unde te-ai astepta sa fie Edited by DraculescuDraculescu, 16 October 2015 - 15:55. |
Posted 16 October 2015 - 15:58

Buna ziua, Imi cer scuze daca am gresit sectiunea, dar sunt nou pe forum. Detin site-ul www.goanadupabitcoin.ro , care este construit de mine si ma gandeam sa cer parerea vostra despre tot ce tine de un site.Acest site este o revista online de specialitate pe care l-am construit din pasiune pt Bitcoin si Tehnologia BlockChain. Tin sa mentionez ca nu am nici un venit de pe urma acestuia. Ma intereseaza optimizare SEO, optimizare SPEED(mi se pare ca incarca incet), structura site-ului(pareri despre aranjare in pagina), design(borduri, font text) si orice alta parere constructiva. Nu vreau să abuzez de sfaturile voastre, și dacă vreunul dintre voi se hotărăște să se implice mai mult și să ma ajute, poate punem bazele unei colaborări pe bani. Mersi fain Time to first byte= 2 secunde jumate? Mai taie din pluginuri, pune un Varnish in față, un W3-Total cache etc. etc. $ ttfb http://goanadupabitcoin.ro/ time connect: 0.024 time namelookup: 0.005 time pretransfer: 0.024 time redirect: 0.000 time to first byte: 2.525 time total: 2.788 http code: 200 |
Posted 16 October 2015 - 16:13

- se incarca greu, fa optimizari sau cumpara de la altcineva Hosting
- e designul prea Dark, nu sunt atragatoare designurile Dark - e aliniat la stanga, pe rezolutii mari se vede oribil cu un spatiu alb in dreapta (cum a spus si cineva mai sus). Pune aliniere central si fundal negru daca pastrezi fundalul negru.
poti sa dai niste exemple? |
Posted 16 October 2015 - 17:07

Buna ziua, Imi cer scuze daca am gresit sectiunea, dar sunt nou pe forum. Detin site-ul www.goanadupabitcoin.ro , care este construit de mine si ma gandeam sa cer parerea vostra despre tot ce tine de un site.Acest site este o revista online de specialitate pe care l-am construit din pasiune pt Bitcoin si Tehnologia BlockChain. Tin sa mentionez ca nu am nici un venit de pe urma acestuia. Ma intereseaza optimizare SEO, optimizare SPEED(mi se pare ca incarca incet), structura site-ului(pareri despre aranjare in pagina), design(borduri, font text) si orice alta parere constructiva. Nu vreau să abuzez de sfaturile voastre, și dacă vreunul dintre voi se hotărăște să se implice mai mult și să ma ajute, poate punem bazele unei colaborări pe bani. Mersi fain On topic: site-ul arata ok doar sa fie centrat pe un fon (cel mai bine pattern) gri. Off topic: criptovalutele sunt premergatoarele valutei NOM care va inlocui dolarul, euro si celelalte, deci nu sunt in nici un caz o dezvoltare pozitiva. A crede ca acestea au aparut intamplator si autorul este nush ce Cucu-moto este pur si simplu naiv. Odata cu instaurarea NOM si criptovalutei unice cuvantul 'libertate' va fi probabil scos cu totul din dictionar. Fascinant este ca a fost prezis in Biblie ca la sfarsitul vremurilor nu vor mai exista bani fizici. De unde stiau ei ca peste 2000 de ani se vor inventa calculatoarele si internetul cu toate urmarile? De asemenea la Ezechiel exista o descriere destul de detaliata a unei nave zburatoare care deocamdata si pt zilele noastre este SF. Si a facut-o acu 2600 de ani. |
Posted 16 October 2015 - 17:29

Mie imi place genul asta de centrare laterala, insa trebuie sa recunosc ca in anumite cazuri e un dezavantaj, uite cum imi arata mie pe full screen:
![]() |
Posted 16 October 2015 - 19:17

On topic: site-ul arata ok doar sa fie centrat pe un fon (cel mai bine pattern) gri. Off topic: criptovalutele sunt premergatoarele valutei NOM care va inlocui dolarul, euro si celelalte, deci nu sunt in nici un caz o dezvoltare pozitiva. A crede ca acestea au aparut intamplator si autorul este nush ce Cucu-moto este pur si simplu naiv. Odata cu instaurarea NOM si criptovalutei unice cuvantul 'libertate' va fi probabil scos cu totul din dictionar. Fascinant este ca a fost prezis in Biblie ca la sfarsitul vremurilor nu vor mai exista bani fizici. De unde stiau ei ca peste 2000 de ani se vor inventa calculatoarele si internetul cu toate urmarile? De asemenea la Ezechiel exista o descriere destul de detaliata a unei nave zburatoare care deocamdata si pt zilele noastre este SF. Si a facut-o acu 2600 de ani. Cat despre controlul asupra banilor de catre guver nu stiu ce sa zic...Mereu a fost o portita. ![]() |
|
Posted 16 October 2015 - 23:06

Eu o numesc evolutie. Cardul de debit si cel de credit trebuie sa evolueze si ele. Poate vor fi tot carduri, dar mult mai sigure decat cele actuale.(Care se fura ca in codru de foarte multe persoane care nici macar nu au pregatire IT-sau orice tip de pregatire. Cica sunt hackeri). ![]() Si bitcoin e vulnerabil la astfel de "atacuri". |
Posted 16 October 2015 - 23:55

Posted 18 October 2015 - 06:51

m-am uitat astazi pe siteul tau si se vede ca ti-ai remediat problemele..totusi sunt enervante pop-uprile cu voteaza.ce trafic ai pe site?
|
Posted 18 October 2015 - 10:41

m-am uitat astazi pe siteul tau si se vede ca ti-ai remediat problemele..totusi sunt enervante pop-uprile cu voteaza.ce trafic ai pe site? Nu prea văd ce-a rezolvat, time to first byte e tot peste 2 secunde $ ttfb goanadupabitcoin.ro time connect: 0.050 time namelookup: 0.001 time pretransfer: 0.050 time redirect: 0.000 time to first byte: 2.107 time total: 2.378 http code: 200 |
Posted 18 October 2015 - 11:07

Acolo unde scrie "sistemul financiar dupa regulile tale", parca arata mai bine asa: "Sistemul financiar dupa regulile tale".
Renunta la popup-uri. Sunt enervante... La "Copyright © 2015" se adauga de obicei numele site-ului: "Copyright © 2015 - Goana dupa Bitcoin". Orice site cu tenta financiara presupune ca autorul (autorii) au ceva banuti. Deci chestia cu "Sustine Goana dupa Bitcoin" arata aiurea acolo. |
|
Posted 21 October 2015 - 13:35

Multumesc pentru toate sfaturile primite.
Am reusit sa le acopar pe toate, mai putin link-urile cu https. Si la speed mai am putin de optimizat. Va multumesc inca odata pt ajutor. |
Posted 22 October 2015 - 11:54

Eu iti spun felicitari pentru ce ai facut... vad ca e vorba de tema twentyfourteen modificata de tine. Ai muncit ceva la ea!!!
Ca sfaturi: - alta data sa creezi o tema child in care sa pui modificarile, altfel ca actualizarea temei o sa pierzi TOT - pune iThemes Security pentru partea de securitate, iti ascunde si wp-admin, are si niste reguli dragute pentru htaccess - eu as merge pe WP Super Cache in locul lui W3 Total Cache din 2 considerente: merge mai rapid si mai bine WPSC si e mai sigur. In trecut W3TC a avut niste probleme grave de securitate, si cine stie ce a mai ramas prin codul lor. - pentru viteza de incarcare, iti recomand un server bun din Romania (spatiu de stocare pe SSD), si sa elimini toate pluginurile inutile. |
Posted 23 October 2015 - 09:26

Eu iti spun felicitari pentru ce ai facut... vad ca e vorba de tema twentyfourteen modificata de tine. Ai muncit ceva la ea!!! Ca sfaturi: - alta data sa creezi o tema child in care sa pui modificarile, altfel ca actualizarea temei o sa pierzi TOT - pune iThemes Security pentru partea de securitate, iti ascunde si wp-admin, are si niste reguli dragute pentru htaccess - eu as merge pe WP Super Cache in locul lui W3 Total Cache din 2 considerente: merge mai rapid si mai bine WPSC si e mai sigur. In trecut W3TC a avut niste probleme grave de securitate, si cine stie ce a mai ramas prin codul lor. - pentru viteza de incarcare, iti recomand un server bun din Romania (spatiu de stocare pe SSD), si sa elimini toate pluginurile inutile. iThemes Security, din ce am citit imi modifica baza de date. -NOTE: iThemes Security makes significant changers to your database and other site files which can be problematic- Am achizitionat certificatul https://goanadupabitcoin.ro/ dar acum trebuie sa schimb link-urile. Daca stiti voi o metoda mai simpla:)... P.S. Se vede si la voi bara alba sus? Daca da, ce e cu ea? Edited by ikee, 23 October 2015 - 09:27. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users