Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...
 Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar
 pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon
 

Un generator, 2 generatoare...

- - - - -
  • Please log in to reply
50 replies to this topic

#37
maccip

maccip

    46 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,264
  • Înscris: 06.01.2007
1. O constructie alambicata cu o mie de magneti nu face altceva decat sa-ti dea speranta ca va functiona asa cum vrei tu.
2. Legile electromagentismului, ale lui Maxwell arata legatura stransa dintre magnetism si electricitate. Intr-un sistem dinamic nu exista una fara alta. Nu cunosc detalii insa e posibil ca in masinaria ta sa fie nevoie sa discuti si despre efecte electrice (de ex. curenti Eddy in aluminiul ala, curenti care de regula franeaza miscarea. E un efect care apare intr-un sistem dinamic cu magneti fer, plastic si aluminiu)

Eu presupun ca tu ai gandit un sistem care in fiecare stare a sa ar genera un cuplu pe un rotor. Cand sistemul incepe sa se miste, apar si alte fenomene de care tu nu cred ca ai tinut seama.
Vei obtine un sistem care merge catva timp pana se opreste. Pentru ca la nivel intim, nicio lege a fizicii nu permite producerea de energie(lucru mecanic) din nimic,
Un sistem (ca ala pe care vrei tu sa-l faci) nu e nimic altceva decat o multime de subsisteme care interactioneaza. Poti imparti fiecare subsistem in mod recursiv pana ajungi la modele fizice cunoscute. Ai sa vezi ca interactiile dintre ele nu permit generarea de energie intr-un ciclu complet de functionare(banuiesc ca sistemul tau e ciclic).
Unul din modele ar fi magnetul ala al tau care atrage mai mult decat respinge. Bravo lui, doar ca chiar si asa, nu poate produce energie in susbistemul in care se afla la un ciclu complet de functionare.
Am tot zis de ciclu complet de functionare sa nu ne complicam cu energia potentiala pe care o anumita configuratie cu magneti poate sa o aiba.

Pana la urma si un dipol electric, cu o usoara diferenta de sarcina + vs - ar atrage mai mult decat ar respinge intr-o anume configuratie. Insa nu te ajuta cu nimic. Orice sistem ai gandi, intr-o anumita parte a ciclului poate produce ceva lucru mecanic, dar il va consuma pe cealalta portiune a ciclului, rezultatul net fiind 0.

De aia zic ca chiar daca ai umple un caiet cu formule sa i le arati unui fizician, ala va cauta sa vada unde ai gresit. Pentru ca cu siguranta ai gresit.
Daca respectivul are chef de asa ceva. Caile catre adevar sunt mai multe iar fizicianul o va cauta pe cea mai scurta. Nu cred ca are nimeni chef sa-ti urmareasca o constructie alambicata facuta exact cu scopul de a ascunde prin complexitate ceea ce este fizic evident.

#38
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015

View Postmaccip, on 16 august 2016 - 15:44, said:

  Acum  am vazut  ca  mesajul tau  este  pe  alta  pagina .Rau  este  ca   de  pe  acest  forum ,   nu  primesc notificari.
1. O constructie alambicata cu o mie de magneti nu face altceva decat sa-ti dea speranta ca va functiona asa cum vrei tu. Este   foarte  simplu   fenomenul fizic  si de   demonstrat  practic.  
2. Legile electromagentismului, ale lui Maxwell arata legatura stransa dintre magnetism si electricitate. Intr-un sistem dinamic nu exista una fara alta. Nu cunosc detalii insa e posibil ca in masinaria ta sa fie nevoie sa discuti si despre efecte electrice (de ex. curenti Eddy in aluminiul ala, curenti care de regula franeaza miscarea. E un efect care apare intr-un sistem dinamic cu magneti fer, plastic si aluminiu)  Din  Aluminiu  sau   Animoniu   este   doar  carcasa  masinii,  iar liniile  magnetice  se inchid  prin  materialul  feromagnetic  si  la  o  adica  poate  fi inlocuit .

Eu presupun ca tu ai gandit un sistem care in fiecare stare a sa ar genera un cuplu pe un rotor.   Nu. Cand sistemul incepe sa se miste, apar si alte fenomene de care tu nu cred ca ai tinut seama. Ba  da
Vei obtine un sistem care merge catva timp pana se opreste. Pentru ca la nivel intim, nicio lege a fizicii nu permite producerea de energie(lucru mecanic) din nimic, Atentie ...discutam despre  energia  sau  lucrul  mecanic   care  se  manifesta  la  atractia  unui material feromagnetic  de  catre  magnet/ magneti permaneti .  Nimic  ,  sau  energie  magnetostatica ???
Un sistem (ca ala pe care vrei tu sa-l faci) nu e nimic altceva decat o multime de subsisteme care interactioneaza. Poti imparti fiecare subsistem in mod recursiv pana ajungi la modele fizice cunoscute. Ai sa vezi ca interactiile dintre ele nu permit generarea de energie intr-un ciclu complet de functionare(banuiesc ca sistemul tau e ciclic). Tragi   concluzii  pripite fara  sa   cunosti  principiul  de  functionare ?
Unul din modele ar fi magnetul ala al tau care atrage mai mult decat respinge. Bravo lui, doar ca chiar si asa, nu poate produce energie in susbistemul in care se afla la un ciclu complet de functionare. Gresit .
Am tot zis de ciclu complet de functionare sa nu ne complicam cu energia potentiala pe care o anumita configuratie cu magneti poate sa o aiba. Poate  fi numita  si  energie  potentiala .

Pana la urma si un dipol electric, cu o usoara diferenta de sarcina + vs - ar atrage mai mult decat ar respinge intr-o anume configuratie. Insa nu te ajuta cu nimic. Orice sistem ai gandi, intr-o anumita parte a ciclului poate produce ceva lucru mecanic, dar il va consuma pe cealalta portiune a ciclului, rezultatul net fiind 0. Corect.  
Electric nu   poate  fi  construit  un  dispozitiv   care  sa   aplice acest  principiu fizic   de  functionare.

De aia zic ca chiar daca ai umple un caiet cu formule sa i le arati unui fizician, ala va cauta sa vada unde ai gresit. Pentru ca cu siguranta ai gresit. Nu  este  nevoie  de nici  o   formula   in   afara  de  Lm = F x d  pentru masuratori  statice .
Daca respectivul are chef de asa ceva. Caile catre adevar sunt mai multe iar fizicianul o va cauta pe cea mai scurta. Nu cred ca are nimeni chef sa-ti urmareasca o constructie alambicata facuta exact cu scopul de a ascunde prin complexitate ceea ce este fizic evident.
Priveste  cat  de  simplu  este  principiul  fizic  de  functionare  al Motorului  in  4  timpi.
http://vixra.freefor...timpi-t798.html


Sunt  mai  multe   variante   constructive   si  doar  in unele  din  ele se   obtine   randament   supraunitar.

Edited by Dany_Darke, 19 August 2016 - 07:11.


#39
maccip

maccip

    46 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,264
  • Înscris: 06.01.2007
Realizeaza-l practic daca nu e asa compicat.
Daca ai avea notiuni despre campuri vectoriale si ai incerca sa faci niste calcule magnetostatice (dupa legile lui Maxwell), asa.. de exercitiu, vei vedea imediat de ce nu e posibil sa fentezi legile fizicii.
Spui ca respecta legile fizicii.
Ei bine, conservarea energiei este o lege a fizicii. Face parte din nucleul dur de legi ale fizicii.

#40
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015

View Postmaccip, on 17 august 2016 - 23:18, said:

Realizeaza-l practic daca nu e asa compicat. Am  scris mai  sus  ca  principiul de  functionare  al motorului este simplu , nu  motorul  in  sine  .  Asta  am  facut  pana  acum ,  adica  am  construit  , altfel  cum sa-mi dau   seama   de   randament.  Pe  fiecare   timp   al  masinii   fac  masuratorile   respective  .De   aproximativ  o  luna  am  intrerupt   constructia   datorita   temperaturilor   ridicate  si a unor  probleme  de  natura  tehnica. Sa-mi  rezolv  niste  probleme  de  ordin  personal si  mai  vad  daca  continui  lucrarea  acasa   sau in strainatate.  
Daca ai avea notiuni despre campuri vectoriale si ai incerca sa faci niste calcule magnetostatice (dupa legile lui Maxwell), asa.. de exercitiu, vei vedea imediat de ce nu e posibil sa fentezi legile fizicii. Eu  nu  fentez  legile  fizicii  si  ti-am  mai   scris  acest   lucru. ,,  Eu  gandesc  cum  vreau , natura  intotdeuna   are   dreptate "
Spui ca respecta legile fizicii.  Da ,  le   respecta  .  Daca   fizicienii  nu   stiu   faptul  ca  pot  exista   si   sisteme   fizice  unde  suma lucrurilor  mecanice  pe  cele   3   axe  de   coordonate  poate  fi  diferita  de   zero ,  asta  nu  mai  este   treaba  mea.  Sa   efectueze  acest  simplu  experiment  si  se  vor   convinge.
Ei bine, conservarea energiei este o lege a fizicii. Face parte din nucleul dur de legi ale fizicii. Stiu ,  asta  si  am  constatat-o  pe   propria-mi piele  in  cele  peste  100  de   experimente  realizate   in  timp de  aproape patru  decenii .

Edited by Dany_Darke, 19 August 2016 - 07:12.


#41
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008

View Postsandy76, on 15 octombrie 2015 - 22:37, said:

Multa lume spune ca este imposibil sa obtii mai multa energie decat este bagata intr-un sistem, altii nu vor sa se lase prostiti de legile date de oameni si incearca sa demonstreze prin formule.
Altu... un indian in acest caz nu a crezut ce spun altii in aceasta speta chiar daca a devenit inginer in 1958 si a inceput sa caute si pana la urma a gasit, ce a gasit va invit sa cititi in articol.
Nu vreau sa denaturez sensul si voi face doar o trimitere la textul original.
Toata tevatura cu Brics-ul are legatura si cu asta, unii vor energie free altora nu le convine, de ce, Dumnezeu stie!

http://beforeitsnews...tSplittedPage=0

Maine vine si Keshe cu o conferinta pe aceasi tema... se incinge treaba!

http://www.ascension...tober-16th.html
Prima Unitate Magrav Generator de 5kW Complet Independentă!

http://magrav.ro/pri...t-independenta/

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/zSI0-YZwpB8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by sandy76, 18 August 2016 - 18:10.


#42
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015
Multumesc  sandy 76.
Despre  film  pot  spune  un  singur  lucru ,, Circaraie "  .Despre  tehnologia  Magrav  nu pot   spune  nimic  deoarece  nu  o  cunosc.,  dar,,  imi  place  "lectia  nr.  1 ,   unde  sunt  invatat   cum sa  bobinez  . Daca   bobinez  in  sens  invers   si   schimb  polaritatea   curentului  ce  se intampla  ?  Nu  mai   functioneaza  ? Acestia   chiar   cred  despre  noi ca  am coborat  ieri  din  copac?  Despre  foamea  de  energia  a  Indiei  stiu.  Am  primit  un  mesaj  in  acest   sens   de  la o  persoana   care  s-a   dat   drept  un  mare  investitor  in  energii  neconventionale  . A vizionat  un  film  postat   de  mine  pe  Yutube  ,  referitor  la inv.  Transformator  energetic  .  Cand  l-am  intrebat  ce   laborator   detine  ,  cu  ce   aparatura   si cat  este  dispus  sa  investeasca   a  dat   bir  cu  fugitii.

Edited by Dany_Darke, 19 August 2016 - 07:12.


#43
maccip

maccip

    46 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,264
  • Înscris: 06.01.2007
Tudorel.
Ma bucur ca nu pui botul la porcariile domnului Keshe.
hahaha

scanteitudorel said:

asta  si  am  constatat-o  pe   propria-mi piele  in  cele  peste  100  de   experimente  realizate   in  timp de  aproape patru  decenii
Dar esti perseverent, nu gluma.
Invata teorie dintr-o carte serioasa. Recomandase mdionis una acum ceva vreme, n-o caut acum. Mi s-a parut foarte buna.
Crede-ma, dupa ce o sa inveti teoria asta, experimentele tale or sa ti se para joaca de copii.

Edited by maccip, 18 August 2016 - 20:46.


#44
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015

View Postmaccip, on 18 august 2016 - 20:43, said:

Tudorel.
Ma bucur ca nu pui botul la porcariile domnului Keshe.
hahaha

Dar esti perseverent, nu gluma.
Invata teorie dintr-o carte serioasa. Recomandase mdionis una acum ceva vreme, n-o caut acum. Mi s-a parut foarte buna.
Crede-ma, dupa ce o sa inveti teoria asta, experimentele tale or sa ti se para joaca de copii.

Oare ?  Sunt  curios  ce  carte   ti-a   recomandat  mdionis .  Eu  iti  recomand  lucrarea   scrisa  de  mine  pe  care  o  gasesti  la numele  meu  de  utilizator cercetare forum  gratuit.  Dupa  ce  voi rezlova anumite   probleme   de  inventica   voi   continua  sa  scriu  si  urmatoarele  capitole  si  te   asigur  ca  vor  fi  foarte   interesante.
Ps.  Te  rog   sa  faci  abstractie  de  unele   greseli  gramaticale  . La  finalul  lucrarii   vei intelege  de  ce .

Edited by Dany_Darke, 19 August 2016 - 07:12.


#45
maccip

maccip

    46 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,264
  • Înscris: 06.01.2007
N-am eu probleme cu greselite tale gramaticale atata timp cat se intelege ce scrii.
A recomandat-o aici dar nu stiu cum s-o gasesc.
Eu am citit-o aproape integral, e bine scrisa si usor de inteles.
E despre electromagnetica.

Cred ca te-ar interesa sa vezi cum e treaba cu liniile de camp, si ce proprietati au ele in regim static si cvasistatic.
E si cu probleme rezolvate, foarte bune sa-ti exersezi mintea pentru calcule.
Tie iti scapa niste aspecte de tot insisti cu motorul tau magnetic.

#46
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014
scanteitudorel - ai observat faptul ca ti-am editat postarile in privinta scrisului, in continuare sfidezi regulamentul, asadar, ori te aliniezi cu restul forumului si scrii normal, ori aplicam regulamentul.

de asemeni, cand ai de comentat la postarea unui coleg, nu incepi sa scrii printre randurile lui, nimeni nu va intelege ce scrii tu si ce scrie el. postarile citate nu se altereaza cu completari sau modificari de text din partea celui care a citat.

#47
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015

View PostDany_Darke, on 19 august 2016 - 07:14, said:

scanteitudorel - ai observat faptul ca ti-am editat postarile in privinta scrisului, in continuare sfidezi regulamentul, asadar, ori te aliniezi cu restul forumului si scrii normal, ori aplicam regulamentul.

de asemeni, cand ai de comentat la postarea unui coleg, nu incepi sa scrii printre randurile lui, nimeni nu va intelege ce scrii tu si ce scrie el. postarile citate nu se altereaza cu completari sau modificari de text din partea celui care a citat.

Imi  pare  rau  daca   am   gresit  cu  ceva ,  dar  eu nu  am  observat  nimic  deosebit  .   Este   primul  mesaj  care-l   primesc  din  partea  ta  cu  aceste   observatii.   Daca  te   referi  la   faptul  ca   eu   scriu   cu  litere  ingrosate  sau  colorate printr-e frazele   scrise   de  un  coleg   atunci  ai  dreptate  .  Am considerat  ca  asa   este mai bine   sa   raspund   punctual .   Vezi motoare  magnetice   de  la  pag  . 50 -  83  unde   asa s-a  procedat  si  nimeni  nu  mi-a  spus  nimic.

Edited by scanteitudorel, 19 August 2016 - 07:58.


#48
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014
la momentul editarii, ti-am scris sub postare.

ca idee, chiar daca s-a facut in alta parte, nu este prea tarziu sa respectam regulamentul. de aceea nu am sanctionat inainte de a fi sigura ca ai luat la cunostinta.

#49
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015

View Postmaccip, on 18 august 2016 - 21:54, said:

N-am eu probleme cu greselite tale gramaticale atata timp cat se intelege ce scrii.
A recomandat-o aici dar nu stiu cum s-o gasesc.
Eu am citit-o aproape integral, e bine scrisa si usor de inteles.
E despre electromagnetica.

Cred ca te-ar interesa sa vezi cum e treaba cu liniile de camp, si ce proprietati au ele in regim static si cvasistatic.
E si cu probleme rezolvate, foarte bune sa-ti exersezi mintea pentru calcule.
Tie iti scapa niste aspecte de tot insisti cu motorul tau magnetic.
Daca   esti  amabil  sa-mi   scrii  titlul   carti  si   autorul .  Eu  ti-as   scrie   din  nou   unde   gasesti  lucrarea  mea  ,  dar  vad  ca  mi-a   aparut  o notificare    din partea  moderatorului   si  probabil ca  nu  am  voie  sa  fac  acest  lucru.
De  ce   atata  vorbarie   cand   problema  poate  fi rezolvata   foarte   simplu.  Patru  magneti  din  Cobalt  -Samariu   cu  dimensiunea   60mm x 20mm x 15 mm  la  pretul  de  6  lei  buc.  Un  cantar  electronic   care   costa  17  lei  si  o  placa  din  Fer   groasa  de  8 mm.  Simplu.

View PostDany_Darke, on 19 august 2016 - 08:00, said:

la momentul editarii, ti-am scris sub postare.

ca idee, chiar daca s-a facut in alta parte, nu este prea tarziu sa respectam regulamentul. de aceea nu am sanctionat inainte de a fi sigura ca ai luat la cunostinta.

Imi   aduc  aminte  ca  ieri  mi-a  aparut   ceva   scris  , dar  nu  mi-am dat   seama    , de  ce  .   Probabil  ca a  fost in  engleza  iar  eu  nu   stapanesc   aceasta  limba.
Multumesc  ,  am  sa   vad  cum  se  procedeaza  pe  acest   forum  si ma  voi conforma.

#50
scanteitudorel

scanteitudorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.12.2015
#48

Posted Image Dany_Darke ,  Acum am vazut  ca  postarile  mele   sunt  modificate  .  Intradevar  in  aceasta   situatie  nimeni  nu  mai  intelege  nimic.  Regret, dar  asa  ceva  eu  nu  permit  .  Prin  urmare  va   rog   sa-mi  inchide-ti  contul  pe  acest  forum .Sanatate !!!

#51
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008

View PostSuper Chief, on 15 octombrie 2015 - 23:02, said:

Io vreau schema unuia cu eficienta de 100,6%. Reala.
Cine nu ar vrea!
Astia nu au stat pe softpedia si a iesit ce a iesit!
Ce e mai greu, aerul ori apa?
La asta se stia raspunsul, iar rezolvarea...
Free Energy in January 2017 KPP 15 kW Rosch Rosch 15Kw Free Demo Energy Systems January 20, 2017 - YouTube

Cu acest post am ajuns la 3333 de mesaje!
Multumesc Softpedia!

Edited by sandy76, 17 January 2017 - 11:38.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate