![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Decodor dolce in Italia
Last Updated: Oct 14 2015 09:47, Started by
Dimofte
, Oct 12 2015 08:18
·
0

Posted 12 October 2015 - 08:26

Semnal absent in decodor
Scuzati-ma, am un decodor Dolce care in Romania functiona perfect. L-am adus in Italia si nu primeste semnal. Antena satelit e montata de un antenist cu coordinatele corecte. A masurat semnalul si e perfect pana la intrarea in decodor. Ma puteti ajuta? |
Posted 12 October 2015 - 09:03

N-ai semnalul care trebuie, nu e montat corect. Nu te poti baza pe orice "antenist".Citeste bine pe aici, posturi mai vechi si vei gasi rezolvarea.
|
Posted 13 October 2015 - 16:15

Normal ca in Italia. Astea-s preturile practicate de "antenistii" romani, tot pt co-nationalii lor.
Pt 5 minute de reglaj percep 100 euro. |
Posted 13 October 2015 - 19:32

Nu toti.Un tehnician italian poate da, cu tot cu trasul firelor prin pereti (instalatii facute deja)mufe +cablu
Unde in Italia vrei sa receptionezi dth dolce |
Posted 14 October 2015 - 09:47

Ce-mi plac userii astia care se inregistreaza, pun o intrebare si dispar in livada cu maslini!
Sono italiano! [ http://www.timesnewroman.ro/files/attach/images/stories/TARAN-IN-ITALIA.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users