Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...
 Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...
 switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa
 

Ipoteza verosimila cu privire la originea vietii pe Terra

- - - - -
  • Please log in to reply
156 replies to this topic

#19
wizardofoz

wizardofoz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,626
  • Înscris: 15.01.2015
Uite un exemplu ca ai pus poza:

https://en.wikipedia...i/Crystal_skull

The crystal skulls are human skull hardstone carvings made of clear or milky white quartz (also called "rock crystal"), claimed to be pre-Columbian Mesoamerican artifacts by their alleged finders; however, none of the specimens made available for scientific study have been authenticated as pre-Columbian in origin.
The results of these studies demonstrated that those examined were manufactured in the mid-19th century or later, almost certainly in Europe during a time when interest in ancient culture was abundant.[1][2] Despite some claims presented in an assortment of popularizing literature, legends of crystal skulls with mystical powers do not figure in genuine Mesoamerican or other Native American mythologies and spiritual accounts.[3]
The skulls are often claimed to exhibit paranormal phenomena by some members of the New Age movement,

#20
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,296
  • Înscris: 13.01.2011
Este mult mai simplu de demontat acesta fantasma.
Sa zicem ca civilizatia actuala dispare, apoi vine alta civilizatie sa scormoneasca pe aici, dupa o mie de ani, dupa zece mii de ani...

Deja sint pe pamint materiale, piese componente din metale care nu ar coroda niciodata.
Un tanc greu, in cit timp ar devenii cenusa ?
Eu cred ca niciodata, dar toate constructiile si fierataniile, ar lasa urme ?!

Cu atit mai mult ar fi trebuit sa gasim noi, urme de la o supercivilizatie supertehnologizata cu materiale net superioare celor ale pamintenilor, nu doar niste pietre puse nu stiu cum, cioplite...

Edited by crisstonne, 01 September 2015 - 18:28.


#21
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007

View Postcrisstonne, on 31 august 2015 - 23:44, said:

Un tanc greu, in cit timp ar devenii cenusa ?

Depinde, chinezesc sau german? Oricum, noi am avut grija sa lasam o multime de artefacte prin paduri, vor gasi aia peste 10.000 de ani chestii atribuite extraterestrilor pe care scrie "Noroc" sau "Bucegi".

#22
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,296
  • Înscris: 13.01.2011

View Postedy_wheazel, on 31 august 2015 - 23:47, said:

Oricum, noi am avut grija sa lasam o multime de artefacte prin paduri, vor gasi aia peste 10.000 de ani chestii atribuite extraterestrilor pe care scrie "Noroc" sau "Bucegi".

Exact !
Nu ne punem insa problema cum de extraaia au lasat la nivelul lor tehnologic doar niste pietre cioplite, hîite intr-o parte.

#23
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007

View Postcrisstonne, on 31 august 2015 - 23:51, said:

Exact !
Nu ne punem insa problema cum de extraaia au lasat la nivelul lor tehnologic doar niste pietre cioplite, hîite intr-o parte.

Aia nu erau cocalari manelisti, au strans peturile dupa ei.

#24
wizardofoz

wizardofoz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,626
  • Înscris: 15.01.2015
A ramas numa scrijelitura Ion&Vasilica inima strapunsa.

#25
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,729
  • Înscris: 10.11.2013
Pe mine ma cam depaseste acest subiect si recunosc ca nici nu m-a interesat sa-l aprofundez, viata e suficient de scurta si fara sa-mi pierd o parte a ei incercand sa descifrez cum de-am aparut si de unde.
Practic, noi suntem fix p... pentru acest univers, care este infinit, are miliarde de ani si lucruri mai interesante decat aceasta planeta.
E posibil ca civilizatiile vechi sa fi fost vizitate de extraterestrii, doar ei ne viziteaza si azi. Este posibil ca oamenii sa fi folosit atunci tehnologie extraterestra (desi noi subestimam mult perioada antichitatii, perioada cu multe descoperiri fizice, apa calda, canalizare, sistem de vot, sticla si multe alte minunatii pe care oamenii le-au redescoperit, cu mare greutate, prin mileniul 2).
Toate aceste lucruri sunt posibile, dar intrebarea care se pune este: Noi de unde am putea stii? Din niste calcule usor de demontat, sigur nu.
In rest, eu sunt convins ca oamenii mai au lucruri de redescoperit, lucruri care dateaza inca din antichitate (sa nu credem ca aia erau niste primitivi doar pentru ca nu foloseau facebook pe smartphone), si nu toate au venit de la omuletii verzi sau in negru. Zic si eu..

#26
danvlas

danvlas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,118
  • Înscris: 04.06.2009
Pe la Obregia sunt cativa tipi simpatici care se jura pe toti sfintii ca au vorbit cu niste extraterestri antici.

#27
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Cristiane , nu te ofusca , ca risti sa ramai ofuscat .
Mai bine multumeste divinitatii ca noi , pierdem aici timp sa te luminam. Pentru tine par lucruri spectaculoase , pentru ca esti tanar si lipsit de experienta . Pentru noi , astia mai hodorogi si trecuti prin multe , este doar o chestie de mult fumata . Faptul ca postam arata dispozitia noastra de a-ti deschide mintea si ochii spre o lume mai reala decat cea in care tu doresti sa crezi. Toti vrem sa fim speciali , toti vrem ca lumea sa fie asa cum credem noi ca ar trebui sa fie. Imediat ce realizezi ca lumea este cum vrea ea si ca cele mai multe " mistere " sunt doar mici excrocherii din care unii , destul de abili , scot sume frumoase ....ai sa faci un real pas inainte.
Hai , acum fa si tu un efort si cumpara ...Universul intr-o coaja de nuca a lui Hawking , ca este ieftina rau si este mai la zi cu " misterele " .Posted Image

#28
CristianV93

CristianV93

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 329
  • Înscris: 09.05.2015
Nu am precizat nicaieri ca as fi adeptul ferm al acestei teorii,dupa cum ai observat subiectul este deschis la categoria Teorii / Previziuni / Ipoteze. Insa ramane de luat in calcul.In fund si la urma urmei,nu putem stii cu exactitate daca aceste artefacte provin de la civilizatii tereste precedente sau au fost construite cu ajutorul unei civilizatii extraterestre.
Cu toate astea,exista fapte din abundenta:pesteri,morminte,sarcofage,mumii,harti vechi,constructii fantastice dovedind capacitati arhitectonice si tehnice uriase,constructii care nu ar putea fi realizate nici cu ajutorul tehnicilor moderne de astazi.
E totusi posibil ca toate basmele,legendele,povestirile adunate de-a lungul vremii sa fi existat(desi pare un termen cam pretentios) si ulterior raspandite,copiate,reinterpretate.Sa luam ca exemplu,biblia,un amalgam de fabulatii,suprarealism,iar ca exemplu si mai specific,relatarea profetului Iezechiel la vederea vehiculului ceresc Cand mergeau fiarele,mergeau si rotile de langa ele si cand se ridicau fiarele de la pamant,se ridicau si rotile.
-Iezechiel observa ca rotile se ridica de pe pamânt o data cu aripile. Aceasta corespunde întocmai realitatii. Fara îndoiala ca rotile unui vehicul „pentru orice mediu”,nu ramân pe pamânt când aparatul îsi ia zborul.Mai departe, profetul scrie: „...si am auzit îndarat un glasmare ca de tunet, care zicea: «Binecuvântata fie slava Domnului în locul unde salasluieste el.Si am mai auzit zgomotul fiarelor care bateau din aripi si huruitul rotilor de lânga ele si bubuit puternic de tunet” (Iezechiel, III, 12?13). Iezechiel mentioneaza, pe lânga descrierea foarte precisa a vehiculului, si zgomotul pe care monstrul acesta nemaivazut îl produce în momentul ridicarii. El vorbeste despre bataia aripilor si despre huruitul rotilor.Înca în trei rânduri descrie cronicarul rotile care se îmbuca una într-alta si se deplaseaza în patru directii fara sa se întoarca în miscarea lor.Ce fel de fiinte au fost acestea? „Zei” în întelesul traditional al cuvântului fireste ca nu erau. Acestia, desigur, nu au nevoie pentru a se deplasa dintr-un loc în altul de nici un fel de vehicul. Un asemenea mijloc de locomotie nu ni se pare potrivit cu imaginea atotputernicului Dumnezeu.
-În Cartea cartilor este pomenita o alta inventie cu caracter tehnic.Dimensiunile chivotului, precizate pâna la centimetru, aliajul metalelor, amplasamentul si felul pârghiilor si verigilor, nimic nu este lasat la voia întâmplarii. Dumnezeu îl îndeamna de mai multe ori pe Moise sa execute indicatiile întocmai asa cum o dorea el si sa bage de seama sa nu faca nici o greseala. „Vezi sa faci toate dupa modelul ce ti s-a aratat în munte...” (Iesirea, XXV, 40). „Dumnezeu” îi aduce la cunostinta profetului ca-i va vorbi el însusi, si anume prin capacul chivotului. El îl avertizeaza ca nimeni nu trebuie sa se apropie de acesta, iar pentru transportarea lui da indicatii precise privind vesmintele si încaltarile ce urmeaza a fi purtate de cei care-l transporta. Dar, cu toate precautiile, tot se va produce un accident, atunci când David va ordona transportarea chivotului (Cartea a II-a a regilor, VI), însarcinându-l pe Uza sa mearga alaturi, asemenea unui strajer. La un moment dat, niste boi care treceau prin apropiere l-au adulmecat, fiind gata sa-l rastoarne.Uza a pus mâna pe lada, dar, ca lovit de trasnet, a cazut pe loc si a murit. Fara îndoiala ca chivotul legii era încarcat cu electricitate.

Explicatiile par plauzibile.Sunt curios ce ar avea de zis cei care au interpretat biblia si au luat-o ca atare,crestinii care au luat ca atare ceea ce dumnezeu le-a spus,oare au luat in considerare faptul ca iisus,ingerii,si chiar dumnezeu ar putea avea origini extratereste?Ca biblia cuprinde de fapt marturii ale unor intalniri cu extraterestii?Binteinteles ca ar nega admisibilitatea acestei ipoteze,considerand-o nebunie curata.Inainte de a se arata presupusii ''zei'',se auzeau zgomote puternice ,iar pe cer se vedeau lumini si flacari.Nave spatiale?Zeii aveau mereu puteri imense,putand sa faca minuni,oare nu erau defapt extraterestii care foloseau tehnologii deosebit de avansate?Si am putea continua astfel la nesfarsit cu supozitiile.
Poate te multumesti cu ideea ca am fi singuri intr-un Univers vast,gol si mort,totul a fost intamplator si anume am evoluat dintr-un ”mic bulgare” de energie-materie.Sau Darwin,cu evolutionismul,sustine aceeasi idee prima celula a aparut din intamplare.Eu unul cred ca nimic nu este intamplator,totul are o explicatie...Problema care se pune este ca suntem prea ignoranti,nepasatori si nici nu vrem sa ne dam jos ochelarii de cal.

#29
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,436
  • Înscris: 29.04.2008
Cred ca pentru a continua discutia ar trebui sa stim daca ai buletin si daca esti major.

#30
CristianV93

CristianV93

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 329
  • Înscris: 09.05.2015
Explica-ne si noua,te rog, ce anume ti s-a parut deplasat,ce contravine cu convingerile tale?Macar ai citit cu atentie?

#31
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,436
  • Înscris: 29.04.2008

View PostCristianV93, on 01 septembrie 2015 - 14:43, said:


E totusi posibil ca toate basmele,legendele,povestirile adunate de-a lungul vremii sa fi existat.......


Si ma gandeam ca, daca esti major si ai cont in banca sa iti povestesc si eu ca sunt un print Nigerian care are in cont 2 milioane de dolari pe care sa te rog sa ma ajuti sa-I scot din tara

#32
CristianV93

CristianV93

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 329
  • Înscris: 09.05.2015
Am specificat ca este un termen pretentios sa fi existat,probabil nu ai mai avut rabdarea necesara sa citesti continuarea.Prin acele basme,legende,povestiri m-am referit la posibilele aparitii misterioase pe pamant ale fiintelor venite din cosmos.Ulterior,aceste aparitii,intalniri au capatat de-a lungul timpului diverse sensuri,rastalmaciri,exagerari de au ajuns sa fie povestite in diverse maniere.Orice legenda are un sambure de adevar.

#33
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,436
  • Înscris: 29.04.2008
desigur, si cum spuneam eu sunt un print Nigerian care...

#34
CristianV93

CristianV93

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 329
  • Înscris: 09.05.2015
Tot ce e posibil,nu contest.Acum ramane de stabilit comisionul meu.

#35
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,436
  • Înscris: 29.04.2008
Un tip de 30 de ani, cu familie, greutati financiare si o nevasta cicalitoare decide sa se omoare...merge in padure si pe drum se intalneste cu o baba...
Baba: tinere de ce esti asa de trist?
Tanarul: lasa-ma babo in pace...
Baba: tinere tu ma vezi asa baba...dar eu sunt o zana si pot sa te ajut, spune-mi ce te supara.
Tanarul ii povesteste babei toate problemele lui...
Baba: si numai pentru asta vrei sa te omori? uite eu pot sa-ti rezolv problema cu banii...
Tanarul: chiar poti?
Baba: sigur...cu o conditie; toata noaptea asta faci dragoste cu mine...
Dupa putina ezitare si considerand alternativa tanarul accepta...si dimineata cauta cu disperare banii si nu gaseste nimic...o trezeste pe baba;
Tararul: babo ai promis ca am sa am bani cand ma scol dimineata...unde sunt?
Baba: tinere...cati ani ai tu?
Tanarul: 30 babo...
Baba: si inca mai crezi in povesti cu zane?

#36
Curios3

Curios3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 183
  • Înscris: 10.06.2015
Pentru cei sceptici
Puteti sa explicati cum egiptenii au realizat simetria perfecta a statuii lui Ramses al doilea folosind  dalti din cupru care au duritatea de doua ori mai mica decat granitul din care este facuta statuia.???


[ http://d39ya49a1fwv14.cloudfront.net/wp-content/uploads/2015/06/Ramses-at-Luxor.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

http://atlantablacks...licate-today/4/

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate