Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Legea antiburka si consecintele e...

PMA 425r vs PMA 525r

Patronii se plang ca nu gasesc sa...

Protest anti-PSD, Sibiu
 bunatati americane!

traf amplificator

Telekom te obliga sa le dai credi...

Comenzi Voce
 Ajutor! Eliminarea zerourilor...

Nume domeniu hosting

Blocare acces browsere

Router prin ZTE de la RDS
 Anunțuri de angajare idioate...

Ce intelegeti din aceste Top 10 i...

HDD Extern (conectare/reconectare)

Problema VMware.
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Sfat achizitie Smart TV

- - - - -
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#19
GangamStyle

GangamStyle

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,417
  • Înscris: 28.10.2013
  • ID membru: 831,193

View Postdjl, on 04 august 2015 - 13:26, said:

un fel de mediabox sau în conectezi la un computer

Un media box poti conecta si la televizor, si urmaresti filmele din confortul canapelei pe ecran mare decat sa stai cocosat pe un scaun la o masa urmarindu-le pe computer.
Un tv bun si o consola android pe care poti rula Kodi sunt o investitie buna.

Edited by GangamStyle, 05 August 2015 - 13:56.


#20
Kalman2007

Kalman2007

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,467
  • Înscris: 07.07.2009
  • ID membru: 481,856
  • Locație: Reghin

View PostJericho22, on 04 august 2015 - 13:16, said:

Am un buget in jur de 1300-1400 de lei..si as vrea un TV Smart pe care sa-l folosesc pentru vizionarea filmelor online..credeti ca pot gasi ceva bun in banii astia?
Poti lua asa ceva si daca ai un pc sau laptop te-ai scos http://www.pcgarage....-negru-full-hd/
La 1400 lei nu prea iei ceva de calitate care sa fie si smart. Sub 1000 de lei sa nici nu te gandesti sa iei televizor simplu si bun. Alea la 800 de lei sunt bune de aruncat.
Daca totusi doresti neaparat smart poti lua asa ceva dar numai de 80 cm. Are totusi si 3 HDMI si are DVB-C, DVB-T2, DVB-S2 http://www.pcgarage....cm-gri-full-hd/
Unele aplicatii nu vor primi actualizari asa cum au zis si colegii mai sus dar cele de baza o sa-ti mearga cativa ani dupa aceea iti iei un mediaplayer, pc sau laptop. Cele smart au si cateva functii in plus deci nu e vorba numai de aplicatii. Eu mi-am luat smart dar chiar si asa il voi conecta la pc plus voi conecta si o antena parabolica.

#21
Jericho22

Jericho22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 507
  • Înscris: 27.11.2013
  • ID membru: 835,804
  • Locație: Targoviste
Bun,multumesc pentru sfaturi..insa vreau un smart TV care sa mearga sa conectez si PC-ul la el. As vrea cateva exemple si dupa emag.ro daca se poate. Multumesc anticipat.

#22
sanderoalex

sanderoalex

    Nefumător înrăit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,577
  • Înscris: 26.03.2009
  • ID membru: 433,918
  • Locație: in ♀
emag  e  scump.  daca  e  vorba  de  garantie,  la  samsung  garantia  e  la  samsung  romania  direct.

#23
Tudor Popescu

Tudor Popescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 620
  • Înscris: 21.04.2007
  • ID membru: 170,437
  • Locație: Bucuresti

View PostJericho22, on 05 august 2015 - 15:46, said:

Bun,multumesc pentru sfaturi..insa vreau un smart TV care sa mearga sa conectez si PC-ul la el. As vrea cateva exemple si dupa emag.ro daca se poate. Multumesc anticipat.

Toate televizoarele suporta conexiune PC. Si daca nu mai au conexiune VGA , se poate prin HDMI, sau DVI-HDMI , dar trebuie sa dai audio-ul separat. Daca nu ti la chestia asta, poti folosi un set de boxe, poate mai bun decat cele ale TVului.
Recomand modelul Panasonic 32C510, adineauri am venit de la cel care il are, si e super TV. Se gaseste la Altex si Media Galaxy. Nu dau preturi, il gasesti sigur. E simplu de utilizat si are o imagine exceptionala , mai ales daca redai de pe camera HD ( RDS au bitrate mic si semnal prost unde sta el) . Are DVB-T2/C, el foloseste CI+ RDS, si e cu Firefox pe partea SMART. BA chiar are si un BluRay ( un Samsung), care prin simpla interconectare cu TVul, poti controla TVul cu telecomanda blu ray ului si vice versa . Camera Video ( tot Panasonic) si cea Foto ( Fuji) merg impecabil prin WiFi, Iar Laptopul il tine conectat pe un HDMI .  Un exemplu Bun, Altex si Media Galaxy. Au preturi bune. Eu nu mai iau de la EMAG, cam tot ce am luat de la emag am luat cu defecte sau s-a defectat foarte repede ceea ce ma face sa cred ca EMAG fie ia ciurucuri fie le trateaza in deposit ca pe saci de cartofi. Altul ar fi SigmaNET, am luat in trecut de la ei , dar nu mai stiu nimic de ei. Ideal ar fi in Germania de la MediaMarkt...dar nu cred ca te duci acolo doar pentru TV.

View Postsanderoalex, on 05 august 2015 - 12:35, said:

nu  vreau  sa  intru  in  polemica  cu  tine,mai  ales  ca  ai  dat  si  niste  sfaturi  utile,legat  de  mediaboxurile  cu  android.
numai  ca  mai  ai  si  enunțuri  gresite.  nu  poti  compara  2  tv-uri  din  serii  si  ani  diferiti.ca  samsung  nu  foloseste  
paneluri  samsung  e  abureala.eu  am  2  tv-uri  cu  panel  samsung.se  folosesc  alte  paneluri  la  serii  inferioare  si  la  
dimensiuni  atipice.  panelurile  auo  au  contrastul  chiar  mai  bun.nu  mai  spun  ca  o  serie  de  japoneze  ​din  seriile  
inferioare  se  fac  prin  turcia.iar  tv-urile  cu  cel  mai  bun  raport pret/calitate  au  fost  in  2014  samsung  h6400  si
panasonic  as  640e.

32h4500  e  mult  sub  h5500  sau  j  5600.

Panelurile AUO sunt utilizate cam de toti producatorii care necesita paneluri TFT , inclusiv noile paneluri din Panasonic-urile de 40. Conform unei statistici, Samsung au paneluri Samsung in proportie de 25%, restul fiind in mare parte AUO, INNOLUX ( paneluri foarte bune si astea) iar cele de 48 nu se mai fac de catre Samsung ci de catre CSOT ( ex Chunghwa) si BOE , iar in unele serii SHARP ( care sunt cele mai bune). Akaiul meu e facut tot in Turcia, are panel AUO, inainte am avut TV facut tot in Turcia, chiar 2, si nu vad care e problema. Sunt fiabile, iar rata de defectare este ca si a produselor de marca. Panasonic are doar seria A si C in Turcia, dar care se vad parca mai bine decat TELETECH sau alte astfel de marci ( depinde de reglaje si calibrare, si panel, daca la teletech se va utiliza panel A la Panasonic, Toshiba, etc se va folosi A+ , sasiul ramanand acelasi, si daca le face pentru altii , automat condensatorii si alte component vor fi mai de calitate). Si SONY are o serie facuta de BEKO , iar Samsung au (chiar multe din seriile entry level si mid level ) placile facute de catre TCL ( CHINA) , vin in Slovacia ( intr-o hala a fostei Tesla) , Romania ( multe TVuri Samsung sunt deja asamblate in Romania), sau Ungaria ( la Videoton), se asambleaza in regim CKD si gata. PHILIPS e TP VISION ( CHINA), iar LG ( si chiar si Samsung) mai fac unele  TVuri pe la FOXCONN ( TAIWAN). Nu e o rusine sa le faci in Turcia, Si Mercedes fabrica Camioane si Autobuze in Turcia, MAN la fel, IVECO si IRISBUS la fel, Renault multe se fac la turci.
Da , seria AS640 a fost una chiar foarte reusita, si a avut vanzari foarte bune ( cunosc pe cineva in Altex) , a fost per total general al doilea dupa Samsung ca vanzari cu seria AS 640.Si nu numai, si in afara s-a vandut extreme de bine. E drept, eu regret plasmele, cand am luat Akaiul am vrut sa iau o plasma Panasonic de 42 ( ultima bucata la 899 lei) dar ma temeam de faptul ca , fiind vechi si model expus , puteam sa am probleme mai tarziu ( scadere luminozitate , stampilare ( desi Panasonic au eliminat oarecum acest effect ) , in plus consumul mare - 270W , fata de AKAI , masurat 60 W).

Edited by Tudor Popescu, 05 August 2015 - 17:20.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users