Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Oferte CASCO - pareri?

PC suspect / cum aflu daca este &...

Angajat norma intreaga (profesor ...

Statul vrea sa ii sancționez...
 Probleme temelie - Sfaturi

SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...
 Soluție iluminare trepte int...

Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren
 Ce melodie ati vrea sa va fie can...

LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti

Joomla in Timisoara

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

kr4wl3r

kr4wl3r

Junior Member

• Grup: Members
Salut

Am o rugaminte: este cineva pe aici care e in Timisoara care sa se priceapa la joomla?
Nu doresc sa devin webdesigner sau eu stiu ce, nu doresc sa fac concurenta cuiva, vreau sa urc o joomla theme pe domeniu ca sa pot sa o prelucrez si sa imi mai explice cateva chestii, ca sa nu ma uit ca pisica la bariera.
Nu vreau moka, va fi contracost.

Ma poate ajuta careva?
Multumesc

P.S.: Daca nu e in zona care trebuie imi cer scuze, nu mi-am dat seama unde trebuie sa il pun. Rog sa fie mutat, daca e cazul.

Zsolt76

Zsolt76

New Member

• Grup: Junior Members
Eu in locul tau m-as uita la niste tutoriale despre cum se instaleaza joomla pe server (de ex: https://docs.joomla....stalling_Joomla). Treaba nu este complicata. Incearca.

kr4wl3r

kr4wl3r

Junior Member

• Grup: Members
Salut
Chestia e ca m-am uitat.. am incercat si ceva nu imi pusca... ori lipseste ceva template-ului, ori nu am facut ceva bine... ori chiar ceva nu merge :D
Mai incerc...

THEBADASS

THEBADASS

Junior Member

• Grup: Validating
Incearca si cu tutoriale video, poate e mai usor de inteles

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate