Ce salam se pune la pizza Quattro Stagioni ?
Last Updated: May 31 2015 13:16, Started by
gerys
, May 29 2015 22:32
·
0
#19
Posted 30 May 2015 - 06:38
Conteaza mult sa fie de o firma cunoscuta. Nu no name:
A fost doar o gluma, tratati-o ca atare! |
#21
Posted 30 May 2015 - 08:08
bogocnb, on 30 mai 2015 - 07:41, said:
Cum poate exista asa ceva pe rafturi . E si o localitate, si o moneda nationala, nu doar un salam! |
#23
Posted 30 May 2015 - 09:37
#24
Posted 30 May 2015 - 09:43
Solarcells, on 29 mai 2015 - 23:42, said:
Am 13 ani de când lucrez în Italia și sute de pizza pe care le-am mâncat prin restaurantele lor,așa că mă pot numi cunoscător al acestui preparat,fără să fiu luat peste picior de unii care au mâncat pizza românească ”cu de toate”,fără nici o legătură cu rețeta clasică de pizza napoletană ! Initiatorul a cerut salam pentru pizza si voi incepeti cu istoria italiei. Edited by deziluminatorul, 30 May 2015 - 09:45. |
#25
Posted 30 May 2015 - 09:59
Vazusem mai de mult pe rafturile magazinelor un salam uscat care se numea pizza salami. Cred ca acela e bun pentru pizza.
|
#26
Posted 30 May 2015 - 13:05
#27
Posted 30 May 2015 - 16:01
Eu pentru pizza Quattro Stagioni in loc de Mozzarella va recomand cea mai scumpa branza din lume (1.000 de euro/kg)
A fost tot o gluma, tratati-o ca atare! Edited by stlk, 30 May 2015 - 16:01. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users